ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1604
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1604 of 2553 FirstFirst ... 6041104150415541594160216031604160516061614165417042104 ... LastLast
Results 24,046 to 24,060 of 38289
    Senior Member
    για να κρυψω τη χαλαρωση ενα τετοιο μαγιουδακι πρεπει να αγορασω!!!!

Senior Member
    και εγω για τον ιδιο λογο το θελω!!
    εχω ηδη χαλαρωση φαντασου να χασω και πολλα κιλα!
    merde θα γινω!

Senior Member
    τσουπρες μου τι κανετε?μολις γυρισα σπιτακι μου ειχα παει με τη μπιρι μπιρι βολτα γιατι μου την ειχε βαρεσει.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια. Πριν λίγο μπήκα σπίτι, πάω τώρα να σας διαβάσω και επανέρχομαι!!

Senior Member
    Λίλα καλά ξηγήθηκες και μπιριβολτάρισες, ελπίζω να ξέσκασες λίγο και να είσαι καλύτερα.

Senior Member
    μην το συζητας τζινακιον.δεν ειχα φαει και ζαλιστηκα.

Senior Member
    Tζινακι μου υπεροχα νεα!Ειδες που ελεγες για μονιμοτητα!Αντε κανε τις φυσιοθεραπειες σου κ ολα καλα θα πανε!Εγω να δω τι θα κανω που θελω γενικο ρεκτιφιε αφου αρχισε να με ποναει κ το αλλο χερι.Φιλακια πολλα!

Senior Member
    Λίλα έλα κι εσύ στο κλαμπ! Γιατί δεν είχες φάει πουλάκι μου; Να παίρνεις κάποιο σνακ να έχεις μαζί σου, εγώ έχω μία μπάρα δημητριακών πάντα στην τσάντα μου σε περίπτωση που περάσει ώρα και είμαι ακόμα έξω για να έχω κάτι να φάω. Όσο για το μαγιό σου είναι τέλειο! Κι εγώ ένα παρόμοιο σκέφτομαι να πάρω και δεν αστειεύομαι, σκέφτομαι να πάρω αυτό που φοράνε στα κολυμβητήρια και είναι κολλητό ολόσωμο μέχρι τα γόνατα. Καλύτερα να κοιτάνε το μαγιό κολυμβητηρίου που θα φοράω στην παραλία παρά να κοιτάνε την κυταρριτιδοχαλάρωσή μου!

Senior Member
    Παιδια πριν λιγο γυρισα απο το κομμωτηριο που πηγα κ εκοψα τα μαλλια μου.Κλαιω απο τα νευρα μου!Της ειπα λιγο κ μου τα εφερε στους ωμους.Κ ηταν κατω απο το σουτιεν.Ο γιος μου κ η κοπελλα στο μαγαζι λενε οτι μου πανε αλλα αυτο δεν με παρηγορει κ πολυ...

Καλο ταξιδι στις αφες αν κ μαλλον θα εχουν φτασει τωρα.Ελλακι μην ξεχασεις οτι θελουμε τη συνεχεια!

Senior Member
    Γλαύκη έχοντας ακούσει παλιότερα διάφορα από τους γιατρούς και με την τωρινή σιγουριά της πρώτης νευρολόγου ότι δεν γίνεται τίποτα φοβήθηκα! Μα τέτοια διαφορά; Η μία να λέει δεν γίνεται να επανέλθει γιατί άργησα να κάνω θεραπεία και η άλλη να λέει θα επανέλθει σίγουρα! Κι εγώ λοιπόν πιστεύω αυτό που με βολεύει, ότι δηλαδή θα γίνει καλά! Μία κουβέντα είναι να κάνω φυσιοθεραπείες αφού είμαι ανασφάλιστη αλλά το ψάχνω και πιστεύω κάτι να γίνει, εκτός βέβαια από το να τα φτιάξω με φυσιοθεραπευτή που μου πρότεινε η Ναταλία! :lol: :lol: Φαίνεται Γλαύκη ότι επειδή σε πονούσε το χέρι σου κούραζες το άλλο περισσότερο και ίσως γι'αυτό σε πόνεσε κι αυτό τώρα. Κοίτα να κάνεις σύντομα ρεκτιφιέ γιατί τα χρειάζεσαι τα χέρια σου και δεν έχεις και τρίτο χέρι! :lol:

Senior Member
    δεν το ειχα σκεφτει να παρω μαγιο κολυμβητηριου τζινα.εχεις απολυτο δικιο.εφυγα στις 7 απο το σπιτι και ειχα να φαω απο τις 4 περπατησαμε πολυ εκανε και ζεστη δεν ειχα πιει και νερο και εγινε το κακο.

Senior Member
    Να σας δω με τετοια μαγιω στην παραλια να πεθανω η γυναικα!κ σας μιλαει η μις κοσμος που δεν εχει κυταρριτιδα κ χαλαρωση!Ενα σεμνο μαγιω κ φυσικα δεν παμε στις παραλιες τις IN που μαζευονται οι κορμαρες κ οι ψωναρες αλλα σε πιο απομερες.Εγω λεω απο Δευτερα Τριτη να αρχισω.

Senior Member
    και εγω μολις αγορασω καινουργιο μαγιο λεω να τσαλαβουτησω λιγακι.

Senior Member
    Κορίτσια ο ήλιος δείχνει τα πάντα γαμώτο! Και να θέλω να κρύψω τίποτα στην παραλία με τόσο ήλιο δεν γίνεται παρά μόνο αν θαφτώ στην άμμο με το κεφάλι απ'έξω! :lol: :lol: Που ούτε αυτό συμφέρει γιατί έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!
    Λίλα τι έκανες τελικά όταν ζαλίστηκες;

Senior Member
    γιούχου κορίτσια!
    Αφού εξάσκησα και τα δυο μου επαγγέλματα, της καθηγήτριας και της sales manager , σας καλησπερίζω και θα επανέλθω δριμύτερη αργότερα!