Results 24,151 to 24,165 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-05-2012, 18:47 #24151
Tzinako, και εγω απόρησα με την καλή μου αντίδραση, συνήθως τα παίρνω πολύ βαριά τα θέματα της καρδιάς. Δεν το πολυανέλυσα το γιατί, ούτε και τώρα ασχολούμαι. Χαίρομαι που δεν μου έχουν μείνει κατάλοιπα όπως μου συμβαίνει δυστυχώς με άλλες μου ιστορίες..
Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου! Να είναι γερή, δυνατή και να αγαπιέστε πάντα έτσι!
- 05-05-2012, 19:01 #24152
Γεια σας!! Διάβασα κάποια από τα τελευταία μηνύματά σας και τις ιστορίες της Nadine & της Mak και πραγματικά συγκινήθηκα.. βρήκα τόσα πολλά κοινά στοιχεία με τη δική μου ζωή και τον τρόπο σκέψης.. θα ήθελα να τα διαβάσω όλα από την αρχή, αλλά είναι πάρα πολλά!
Χαίρομαι που σας γνωρίζω, έστω και ως άγνωστη.. έχω βρει μια παρέα από παρόμοιες ψυχές εδώ μέσα.. and it feels like home to me! :starhit:
05-05-2012, 19:07 #24153
καλώς το μπουμπούκι μας! σε λίγο δεν θα νιώθεις άγνωστη ειδικά σε αυτό το τόπικ!
05-05-2012, 19:30 #24154
Ευχαριστώ Μακ! Με άγγιξε πολύ η ιστορία σου.. αχ αυτοί οι έρωτες..!! Συγχαρητήρια και για τα -48.2 κιλά! Wow, άλλος άνθρωπος πρέπει να έγινες!!
05-05-2012, 19:46 #24155
welcome mpumpuki!!!!!!!!!
05-05-2012, 19:50 #24156
mak ολα τα περιμενα αλλα αυτο το τελος οχι!
δεν σε ξερω προσωπικα οπως καμια αλωστε εδω μεσα αλλα ανακαλυπτω οτι ολες τελικα ειστε
πολυ ξεχωριστα ατομα!
χαιρομαι για τον τροπο που το αντιμετωπισες και δεν σου αφησε καποια καταλοιπα
05-05-2012, 19:56 #24157
καλώς σας βρήκα lila :starhit:
05-05-2012, 20:26 #24158
Αν μου επιτρέπετε,
Διαβάζω αυτό το άνοιγμα καρδιάς που κάνατε κι έχω μείνει με ανοικτό το στόμα.
Παρότι μια ζωή είμαι ανάμεσα σε γυναίκες και νόμιζα ότι τις ήξερα, τώρα κατάλαβα ότι δε ξέρω τι μου γίνεται.
Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ το πόσο ευαίσθητες είστε και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση.
Συγκινητικότατες οι ιστορίες σας. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να βρείτε αυτό που ποθείτε.
Μια συμβουλή μονάχα.
Αυτό που επιθυμούμε, πάντοτε κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας αλλά ποτέ δε κάνουμε τον κόπο να κοιτάξουμε.
Nadine, είχα γράψει αλλού πιο παλιά ότι,
Αγάπη είναι εκείνο το συναίσθημα που έχεις όταν:
χάνεις ή φοβάσαι ότι θα χάσεις, (κάποιον που θέλεις κοντά σου)
για πάντα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
προϊόν ατελείωτης σκέψης.
Mak, φοβερή η ιστορία σου, αλλά ήμουν σίγουρος για το ποιόν του Μ. Υπάρχει μια παροιμία, "Όπου βλέπεις πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι". Ξέρεις ο Μ. πραγματικά θρεφόταν από εσένα.
05-05-2012, 20:40 #24159
Γιώργο οι περισσότερες (για να μην πω όλες) έτσι σκεφτόμαστε.. αλλά επείδη συνήθως αν δεν γίνεις σκληρός πληγώνεσαι, όλες προσπαθούν να αλλάξουν και κρύβουν την ευαισθησία τους για να μην τις "πατάν".. μάλλον τα καταφέρνουμε καλά, για να εκπλήσσεσαι τόσο!
Be strong girls! Κάποια στιγμή θα σας γράψω και εγώ την ιστορία μου..
υγ: σου είχα στείλει U2U, δεν ξέρω αν το είδες.
05-05-2012, 20:46 #24160
Για να καταλάβετε η κόρη μου κοντεύει τα 13. Δεν έχω λόγια!!
05-05-2012, 20:53 #24161
Eγω ποσα αχ!κ ποσα βαχ!να πω τωρα?Τα της Ναταλιας τη σχεδον ουτοπικη ιστορια αγαπης την ηξερα απο μια αξεχαστη βραδια με λουκανικα.Μες το ρομαντισμο με βρισκω αλλα πραγματι θα ειναι αξεχαστη !Ναταλι μου οτι αξιωθηκαμε ειναι για καλο!Παντως οσες φορες κ να την γραψεις,την εχεις κ αλλου,οσες φορες κ να την ακουσω,παντα θα την ρουφαω,παντα θα ταξιδευω κ θα αναρωτιεμαι αν ειναι δυνατο αυτη η απολυτη ταυτιση.Υπαρχει?Κ ποιες οι αξιες να τη ζησουν?
Μακουλινι μου ξερω το ποσο ψαγμενο παιδι εισαι,πως γραφεις ποιηματα κλπ.Δεν περιμενα να με καθηλωσει ετσι η ιστορια σου.Εβλεπα ταινια σχεδον!Κ το τελος το πιο ανατρεπτικο που θα μπορουσε να γινει!Θα ξαναπω το οτι αξιωθηκαμε ειναι για καλο.Χωρις αυτον δεν θα ησουν ισως το υπεροχο πλασμα που εισαι.
Τζινακι μου χρονια πολλα κ καλα για τη Ρονιτα σας!να χαιρεσαι τη δυναμικη κ συγχρονως ευαισθητη αδελφη,να ειναι γερη κλπ κλπ.
με πιεζει ο χρονος γιατι θα παω να δω μια θεατρικη παρασταση"ξυπνα Βασιλη" κ θα τα πουμε μετα.
05-05-2012, 20:57 #24162
Καλησπέρα, ξεράθηκα στον ύπνο και πάλι καλά που με πήρε τηλ. η αδερφή μου και ξύπνησα! Mpumpuki και Γιώργο καλώς ήρθατε στην παρέα μας.
05-05-2012, 20:59 #24163
Σ'ευχαριστώ Γλαύκη, να περάσεις όμορφα και καλή διασκέδαση.
05-05-2012, 21:04 #24164
πρωτο μερος!
Εφτασε η ωρα να σας πω και εγω μια ιστορια!
Μετα το θανατο της μητερας μου εμεινα μονη στο σπιτι ο αδερφος μου εφυγε φανταρος και πατερας γυριζε ολη νυχτα αυτο ειχε σαν αποτελεσμα εγω μη εχωντας τι να κανω αρχισα να τρωω ετσι εφτασα απο 65 στα 120!!
Στα 18 πηγα σε ενα γνωστο κεντρο αδυνατισματος και εχασα αρκετα κιλα !
Εφτασα στα 80 τοτε λοιπον γνωρισα το μιχαλη!!!!!
Ηταν οτι ειχα στο ονειρο μου για αντρα!
Ψηλος μελαχρινος αθλητικος με ωραια χαρακτηριστικα μαυρα ματια θεληματικο πηγουνι :P εγω ειχα φτασει στα 20 πια και αυτος ηταν 22
Ειχε ερθει αθηνα να παει για αξιοματικος στη σχολη πυροσβεστικης στη κηφησια!
Ξεκινισαμε να κανουμε παρεα απλα σαν φιλοι αλλα εγω απο την αρχη ηθελα κατι πιο πολυ μα δε το εδειχνα!
Αρχισαμε να βγαινουμε καθε μερα σχεδον βλεπετε ο πατερας μου δεν ηξερε ποτε βγαινω και ποτε γυριζω και εγω φροντιζα να ειμαι σπιτι οταν ερχοταν αρα ειχα ανεσηνα περναω χρονο μαζι του!
Καποια στιγμη αρχισε και εκεινος να με βλεπει αλλιως το εβλεπα στο βλεμμα του το καταλαβαινα απο τις μαντιναδες που μου ελεγε (ξεχασα να σας πω οτι ηταν κρητικος)
Οταν τελικα αποφασιστηκε με πολυ κουβεντα να ειμαστε μαζι περνουσαμε ολες τις ωρες που ηταν εξω μαζι και οταν ηταν στη σχολη ξημερωναμε στα τηλεφωνα
Εγω σαν χαζο αρχισα να κανω ονειρα!!!!!!!
Επιτελους ειχα βρει εναν αντρα οπως τον ηθελα και δεν ειχε κανενα κουσουρι ηθελε να γνωρισει τους φιλους μου ηθελε να βγαινουμε ολοι μαζι ηθελε οτι ηθελα εγω γενικα ! αυτα που μου ελεγε ηταν τελεια! Ζουσα το ονειρο!
Μεχρι που μια μερα στη κουβεντα μας αρχισε να μου λεει εγω δε σου αξιζω και αυτα που κανεις εσυ για μενα ειναι παρα πολλα και αν δεν ειχα εσενα θα ειμουν μονος και χωρις νοημα στη ζωη μου αλλα δεν μπορω να ειμαι μαζι σου σοβαρα!
Εγω φυσικα ποτε δεν ειχα ζητησει κατι τετοιο αλλα εκεινος μου ελεγε οτι ειναι απο πολυ φτωχη οικογενεια και εγω οχι οτι οι γονεις εχουνπολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας και δεν ηθελε να τους γνωρισω οτι θα λεγανε οτι εκανε κατι μαζι μου για τα λεφτα κλπ
Α και μαλιστα σε μια μαντιδα που μου ειχε γραψει με ανεφερε σαν φασιανο εμενα και αυτος ηταν σπουργιτης απο εκει λοιπον μου ειμεινε και με ελεγα φασιανε μου!
Ειπαμε παντα ειμασταν μαζι!σχεδον 5 μηνες δεν ειχαμε χωρισει στιγμη ειχα μαθει απο εξω τις βαρδιες στη σχολη πια και τους πιο πολλους εκει μεσα τηλεφωνικα φυσικα μια και μιλαγαμε πολλες ωρες
Μια μερα λοιπον μου λεει σημερα δεν εχω εξοδο!!!
Απορησα ..........
Γιατι?
Πρεπει να κανω τη βαρδια του ταδε λεει
Οκ δεν μου ειχε πει ποτε ψεμματα γιατι να αμφιβαλω?
Ελα ομως που με ετρωγε
Παιρνω τηλ στη σχοληκαι μου λενε βγηκε.......
Κοκκαλο εγω ! αλλα λεω μη σκεφτομαι ασχημα το καμαρι μου θα εχει παει εκει που βρισκομαστε και θα παρει τηλ ας μη τον κανω να περιμενει και εφυγα να παω να τον βρω!!!!!
05-05-2012, 21:21 #24165
Ευχαριστώ Τζίνα, Mermaid περιμένουμε τη συνέχεια...:grin:
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία