ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 162
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 162 of 2553 FirstFirst ... 621121521601611621631641722122626621162 ... LastLast
Results 2,416 to 2,430 of 38289
    Senior Member
    μπραβο αννουλα μας. να κοιταξεις τον ευατο σου πριν να ειναι αργα, πριν αρχισουν οι αρρωστιες και ολα τα υπολοιπα "καλα"
    εμεις τι να κανουμε που τα προσπαθουμε ολα μαζι πες μας.
    ανεβηκα κλεφτα στη ζυγαρια σημερα κι επαθα σοκ. πανε οι προσπαθειες των τελευταιων 2 και βαλε εβδομαδων. αλλά οχι δεν το βαζω κατω ..οομ....ειμαι αδυνατη, θα γινω αδυνατη ...οομ....ας μη τρωω κιολας ομως ε?

Senior Member
    λιντα ενδιαφερον σου φαινεται ε? ποτε λες να ερθεις?

Senior Member
    Mια καληνύχτα στα ομορφοκόριτσα μου με ευχές για παραμυθένια όνειρα τούτη την ώρα
    και μια φωτογραφία από τη σημερινή μου βόλτα τρίτου τύπου για τις περίεργες παραπονιάρες...
    Φιλάκια πολλά πολλά!Περισσότερα με την αυριανή μας καλημέρα...

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    λιντα ενδιαφερον σου φαινεται ε? ποτε λες να ερθεις?
    Κάλεσέ με εσύ και θα δεις.................

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Mια καληνύχτα στα ομορφοκόριτσα μου με ευχές για παραμυθένια όνειρα τούτη την ώρα
    και μια φωτογραφία από τη σημερινή μου βόλτα τρίτου τύπου για τις περίεργες παραπονιάρες...
    Φιλάκια πολλά πολλά!Περισσότερα με την αυριανή μας καλημέρα...
    Τρίτου τύπου? Τι είναι αυτά τώρα? Καινούργια κόλπα? Τι εννοείς? Νιώθω ότι είσαι τελείως αλλού τις τελευταίες μέρες!
    Γίνε πάλι δική μου εδώ και τώρα!

Senior Member
    μπηκε, μας πεταξε μια φωτογραφια στα μουτρα και ξαναεφυγε,
    α δεν παμε καλα,
    που σε ξεμοναχιαζει καλε ο τυπος?
    στο Φιλιππειο ησασταν?
    ναταλια ελα στον λαο σου και σε παρακαλω ενημερωσε τον γιατι κοντευουμε να φαμε τα νυχια μας απο την αγωνια,(αφου δεν μπορουμε να φαμε τιποτα αλλο)

καλημερα

Senior Member
    Καλημέρα,καλέ,καλημέρα! Μην τυχόν και γράψω αλλού πρώτο ποστ,με φάγατε!
    Αφού έτυχε να διαβάσω πρώτα για την Ονειρένια μου και τρελάθηκα από τη χαρά μου,τι να κάνω;
    Ν'απολογηθώ τώρα;Αχ!Ονειρένια μου!Φαντάζομαι την ανακούφιση σου τώρα!Μπράβο,χαρά μου!

Οι στενές επαφές τρίτου τύπου,Ρωαμαίο μου,είναι ατάκα του Σέρλοκ!
    Εγώ είμαι ένα αθώο,αγνό,άσπιλο κι αμόλυντο πλασματάκι,χωρίς στενές επαφές!
    Με ξέρεις αφού πόσο πιστή άλλωστε σου είμαι!Μην αφήνεις αυτήν την ανακατώστρα να διαβάλει τη σχέση μας!
    Αλλά κι εσύ...εγώ σε κάλεσα,από κείνη περιμένεις πρόσκληση;Ομολογώ πως δεν το περίμενα αυτό από σένα...
    Και μια που ανάφερα την πρόσκληση,όλες μου κάνετε την πάπια(για να μην πω τη δίαιτα του Ξενιαλουμπίου!).Μάλιστα...μά λιστα...καλά!
    Δε θα μάθετε ποτέ πόσο ωραία θα περνούσαμε...Εσείς χάνετε!Πάντως αφήνω λίγο ακόμα την πρόταση στο τραπέζι...

Λοιπόν!Δεν αντέχω άλλο χωρίς την καλημέρα της πριγκίπισσας της καρδιάς μου,την καλησπέρα της Αλαλουμένιας μου
    και την καληνύχτα του Χανελελίου μου!Νομίζω πως και η ανεκτικότητα έχει τα όρια της!Σεβόμαστε τις ζωές σας,αλλά...

Την καλημέρα μου σε όλες τις ομορφιές μου!Και μια Μαίρη Λουλού είχαμε κάποτε...Μας πέταξε πως είναι σκορπιός μόνο και την έκανε
    μ'ελαφρά πριν χρειαστεί ν'αποκαλύψει τα πιο τολμηρά της...Πώς κάνεις έτσι,βρε κοπελιά;Έναν προβολέα μόνο σου ρίξαμε στα μούτρα!

Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!Το βράδυ θα σας ενημερώσω και για τ'αποτελέσματα της γαστροσκόπησης μου...
    Να μην έχει πάθει κάτι ο δακτύλιος γιατί αν χρειαστεί να με ανοίξουν δύο φορές,δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ...
    Δανείζομαι κανά οομ σου Σέρλοκ από αυτά της Σαμπίνας για να διώξω την κακιά σκέψη!Όλα θα πάνε μια χαρά!

Φιλάαακιαααααα

Καλημερα Ναντιν, ευχομαι ολα να πανε καλα και ο δαχτυλιος να βρισκεται στη θεση του και σε καλη κατασταση ωστε να μην χρειαστει δευτερο χειρουργειο. Εγω ξεκινησα προεγχειρητικο ελεγχο για να παω ετοιμη στα ραντεβου το Νοεμβριο. Αποτελεσμα? Ανακαλυψα πως εχω πετρες στη χολη. Γενικος χειρουργος μου ειπε οτι στην ηλικια των 30 δεν ειναι φυσιολογικο. Ακομα και να αφαιρεσω τις πετρες με μαθηματικη ακριβεια θα δημιουργηθουν αλλες και θα ειναι μεγαλυτερες απ'οτι ειναι τωρα. Αποψη του ειναι να αφαιρεσω ολη την χολη. Επισης ανακαλυψα κυστη 3 εκατοστα στη δεξια οωθηκη. Κατα τ'αλλα χαιρω ακρας υγειας και συνεχιζω σταθερα.....
    Περιμενουμε νεα σου .....

Senior Member
    ναταλακι μου καλη επιτυχια στην γαστροσκοπιση, ελπιζω ολα να πανε καλα......
    κιας μην μας λες με ποιον ησουν εχθες που εβγαλες την φωτογραφια, απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες παλι δεν μαθαμε.............

πινοκιο μου περαστηκα και σε σενα, τι σου ετυχε παλι βρε παιδι μου, καλο ειναι αν θα κανεις σληβ να αφαιρεσεις και την χολη σου, γινεται μαζι, ετσι μου ειχε πει ο Σκρεκας, στον προεγχειρητικο ελεγχο που ειχα κανει και εγω,
    την εγχειρηση δεν την γλιτωνεις απο οτι φαινεται,
    για την κυστη τωρα δεν ξερω, τι σου ειπε ο γυναικολος σου, πρεπει να την αφαιρεσεις?

φιλακια πολλα σε ολη την παρεα αρρωστουλεσ και μη.............

Senior Member
    Ευχαριστώ,Πινόκιο μου για τις ευχές σου!
    Καλά κάνεις και πας προετοιμασμένη!Ό,τι γλυτώσουμε σε χρόνο,κέρδος είναι!
    Κι εγώ υποψιάζομαι πως μπορεί να σου βγάλει τη χολή μαζί με τη σλιβ ο Σκρέκας.
    Μου εξηγούσε πως ούτως ή άλλως την αφαιρεί σε όσους κάνει την παράκαμψη...
    Όσο για την κυστούλα,να κλείσεις ραντεβού με το γυναικολόγο σου,να μην την έχεις έγνοια.
    Όλα αυτά ψιλοπραγματάκια είναι κι ας είσαι στα 30 σου...Με άλλα να μην έχουμε πάρε δώσε!
    Συνέχισε να χαίρεις άκρας υγείας και διάθεσης!Θα είμαστε σε επαφή,εμείς οι ομοιοπαθούσες...
    Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Originally posted by basia
    ναταλακι μου καλη επιτυχια στην γαστροσκοπιση, ελπιζω ολα να πανε καλα......
    κιας μην μας λες με ποιον ησουν εχθες που εβγαλες την φωτογραφια, απο εδω το εφερες απο εκει το πηγες παλι δεν μαθαμε.............
    Ευχαριστώ Βασουλίνι μου για την ευχή σου...κακό σκυλί ψόφο δεν έχει,οπότε όλα θα πάνε μια χαρά!

Καλά καλέ,πρέπει να πω όνομα για να συννενοηθούμε;(αν και κατά κάποιο τρόπο και αυτό διέρρευσε...)
    Αφού με το στενές επαφές του μπαρμπουνιού,που επανέλαβα,νόμισα πως έδωσα πλήρη αναφορά...
    Τι άλλο θέλετε να μάθετε από τη ζωή μου και μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση;Έχετε παράπονα από μένα;Αααααα

Εσύ τι κάνεις,μικρό αδυνατισμένο μου;Το κουκλάκι σου,όλα καλά με τον παιδικό;
    Το συνηθίσατε πλέον οικογενειακώς πως το παιδί μεγαλώνει και πάει σκολείο;

Senior Member
    Με ξέρεις αφού πόσο πιστή άλλωστε σου είμαι!Μην αφήνεις αυτήν την ανακατώστρα να διαβάλει τη σχέση μας!
    Αλλά κι εσύ...εγώ σε κάλεσα,από κείνη περιμένεις πρόσκληση;

Κανέναν δεν αφήνω να μπει ανάμεσά μας... Αυτό θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει....
    Μαζεύω όλες τις προσκλήσεις από τις Θεσσαλονικιές μπας και καταφέρω έτσι και βρεθώ πιο γρήγορα κοντά σου...
    και σου στέλνω και όλη μου την καλή ενέργεια, να έχεις καλά αποτελέσματα από την εξετασούλα σου, μωράκι μου...

Senior Member
    Ωχ βρε Πινοκιο, ολα μαζι! Θυμαμαι οταν η ξαδερφη μου εβγαλε τη χολη της (48 κιλα ανθρωπος, μια ζωη) ο γιατρος της ειπε οτι η χολη ειναι η ασθενεια των 3F. Female-Forty-Fat. Κι αυτη ηταν μόνο Female.

Ισως κατι σε "φωτισε" και το εψαξες σε συνθηκες "πολυτελειας" που λεω εγω, κυριλέ, με το πασο σου και πολυ εγκαιρα. Δες το απο την θετικη πλευρα - δεν μασαμε ε! Αντε, γρηγορα περαστικα σου ευχομαι.

Οσο για την αφεντια μου, παιδια μου χθες ημουν σε εξαψη, τοσο που σημερα για να ερθω στο γραφειο εβαλα ρουζ και απο την πορτα παρατηρησαν ΤΙ θεά που ειμαι (εδω γελαμε χα χα χα! Διοτι ειμαι! Αλλά κατα βαθος) και τι ωραιο χρωμα υγειας εχω. Μωρε ενα μηνα που θα κανουν να με δουνε να δεις τι στουφος που θα τους ερθει αλλά αυτο ειναι προβλημα ...ΤΟΥΣ! Εμεις εχουμε κι άλλες δουλειες! Τωρα Το project ειμαι εγω - καλα δεν λεω;

Παιδια ευχαριστω παρα πααααρα πολυ για τις ευχες σας. Ο αντρας μου και η μαμα εν τω μεταξυ ειναι σαν την Μεγαλη Παρασκευη. Καλε τι με πενθειτε? τους λεω..... Μαθημενα τα βουνα απο τα χιονια κοριτσια. Μακαρι να συνδιαζεται η εγχειρηση 2σε1 (vidal sasoon)..... Παιδια και μην ξεχνατε να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ. Για τους ανθρωπους ειναι οι αρρωστιες. Μην μασατε....... Φιλακια ματς μουτς

Senior Member
    Καλησπερα! ε, οχι και να σας παρατησω!?! ποτε! καθε μερα διαβαζω τα νεα σας! δεν αντεχω αν δεν παρω τη "δοση" μου απο σας κοριτσια!!!!!!!

Ναταλακι για ποτε η εξετασουλα??? να μας ενημερωσεις μη μας ξεχνας!

φιλια