ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1634
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1634 of 2553 FirstFirst ... 6341134153415841624163216331634163516361644168417342134 ... LastLast
Results 24,496 to 24,510 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Basilika

Και δεν είναι κι η Βασιλικούλα ο κλασσικός τρίσειρος εαυτός της!

ειδες ποσο με αλλαξε η σχεση μας???Αλλος ανθρωπος!!!
    Αλλοτριωμένο μου,όταν θα θέλεις στο εξής να κάνεις παράθεση τα λόγια κάποιου άλλου,
    αντί να τα αντιγράφεις και να μην είναι εμφανές σε ποιόν ανήκουν,μπορείς να πατάς την επιλογή quote
    στα δεξιά του ποστ του(στη σειρά της ημερομηνίας και ώρας θα το βρεις) κι είτε το κρατάς όλο το ποστ
    αυτούσιο είτε σβήνεις όσα δε θεωρείς σχετικά με αυτό που θέλεις στη συνέχεια να σχολιάσεις,προσέχοντας
    να γράψεις το κείμενο σου αμέσως μετά το ] του τελευταίου quote,που κλείνει τα λόγια του άλλου.
    Δε νιώθω να ήμουν πολύ σαφής...Δοκίμασε το κι όποια ενδεχομένως απορία έχεις,εδώ είμαστε!

Junior Member
    [i]Originally posted by NADINE

Δε νιώθω να ήμουν πολύ σαφής...Δοκίμασε το κι όποια ενδεχομένως απορία έχεις,εδώ είμαστε!
    το χω?

Senior Member
    Μου έμειναν πέντε σελίδες για αύριο,ελπίζω,γιατί αν τις αφήσω γι'αργότερα θα έχουν την τύχη των παλιών,που έμειναν για πάντα αδιάβαστες...
    Ήδη είμαι στο τηλέφωνο,οπότε σας καληνυχτώ για απόψε!Όνειρα γλυκά σε κάθε αιθέρια ύπαρξη,που ομορφαίνει τον κόσμο μoυ!Φιλάκιααααααααα

Senior Member
    Καληνύχτα x 72 Ναταλία και όνειρα γλυκά.

Senior Member
    Originally posted by Basilika
    [i]Originally posted by NADINE

το χω?
    Ναι,αλλά με κάποιο τρόπο συνέχισες την πλάγια γραφή του ονόματος,που αρχικά πόσταρε...
    Μάλλον έσβησες το ] μετά το [/i ...Δεν ξέρω...
    Πάντως καλά είμαστε κι έτσι!Εύγε!

Senior Member
    Πάω να ξαπλώσω κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Καληνύχτα x 72 Ναταλία και όνειρα γλυκά.
    Ευχαριστώ,Τζίλερ μου!Καληνύχτα και σ'εσένα,χαρά μου!27 φιλάκια στα μαγουλάκια σου!

Senior Member
    :blush::blush::blush::blush::blush:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by -wow-

Αχαχαχαχαχαχαχ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙσΕς!! ΝΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΕΕΙΙΙΙΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! !!!!!! Αντζελα στυλ!?!?!?!
    Ό,τι πεις ΑΝΤΖΕΛΑ!

Εγώ πάντως υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου στο όνομα της καρδιάς σου!Ως και κονγκάρδα ετοίμασα και φορώ!
    Καλα δεν υπαρχεις!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα 3εραθηκα στα gελια!!!!!! Και ΟΧΙ εν με λενε ΑΝΤΖΕΛΑ!!!!!αχαχαχαχαχαχ :starhit:

Senior Member
    good morning τσουπρες!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα. Πίνω τον καφέ μου τώρα και ετοιμάζομαι για να πάω πάλι στο γνωστό γιατρό, αυτή τη φορά για να δει τον ώμο μου που πονάει. Έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα με βλέπει ο γιατρός και θα αλλάζει πεζοδρόμιο! :lol:

Senior Member
    Πολλές καλημερες!!!! και ναι είναι Παρασκευή και το ΣΚ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!!! επιτέλους μετά από 2 μηνες έχω 1 ολόκληρο ΣΚ χωρίς υποχρεώσεις δουλειας!!! 48 ώρες ολόκληρες με το αγγελουδι μου και κάποιες απ' αυτές με τον αντρούλη μου!!!! απίστευτο μου φαίνεται!!!

Ναταλάκι μου σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου! 72 φιλια και 27 αγκαλιες!! Έδωσε τρελή ιδέα για τα τρουφάκια.... ασε που έχουμε 2 επετείους γάμου (πολιτικοί και θρησκευτικού- και τώρα που το καλοσκευτομαι και οι δύο επέτειοι ξεκινάνε με 2)
    Για το Πωλινάκι μόνο θα πω να πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου!! για όλους τους!
    Οι υπόλοιπες είσατε καλα ή να βάλω τις φωνες??????
    Πάω να δουλεψω όσο πιο γρήγορα μπορω για να φύγω μια λογική ώρα και να αρχίσουν τα ρεπό μου όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!!!

Senior Member
    καλημερα!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα κορίτσια !!! χαθηκα το ξερω, αλλά να οι βολτες , να η νυστα που κοιμαμε με τις κοτες ....
    Περασαμε θαυμασια στην Θεσσαλονικη και ακομη αναπολω τις στιγμες μας με μια ταση ψιλοκαταθλιψης ετσι οπως παθαινεις οταν περνας πολυ καλα καπου και μετα γυρνας στην καθημερινότητα. εχω καμια 15 σελιδες αδιαβαστες και δεν ξερω αν θα προλαβω να διαβασω οποτε αν εχει γινει κατι συγκλονιστηκο ενημερωστε με να ξερω.

μου λειψατε πολυ αγαπες μου

Senior Member
    Τζινα καλη επιτυχια στον γιατρό!!! περιμένουμε τα νεα σου!
    Τι έπαθε η Πωλίνα και τις λετε "ολα να πανε καλα" ??