Results 24,541 to 24,555 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-05-2012, 15:07 #24541
Καλησπέρα. Έχω ξεραθεί στα γέλια με τη φωτογραφία της Κατερίνας, είναι τρέλεια που λέει κι η Μακ!!!!! Τουλάχιστον μάθαμε ποιά αλληθώρισε, γιατί από τα κουταλάκια δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Και τα βραχιόλια όμως ήταν δύσκολα και η Βασιλική είναι αετός θα έλεγα γιατί μπόρεσε να βρει την απάντηση του κουίζ χωρίς να γνωρίζει από κοντά καμία κοπέλα. Εύγε!
Ευτυχώς ο γιατρός ήταν ευγενικός παρόλο που τον έχω πρήξει τις τελευταίες μέρες, το χέρι μου έχει περιαρθρίτιδα, μου έδειξε να κάνω κάποιες ασκήσεις στο μπάνιο ρίχνοντας ζεστό νερό στον ώμο μου και μου έδωσε χάπια αντιφλεγμονώδη για 1 εβδομάδα. Επειδή έχω τον πόνο σχεδόν 10 μήνες μου είπε ότι αν δεν περάσει έτσι θα πρέπει να κάνω και φυσιοθεραπείες. Τα χάπια είναι δυνατά γι'αυτό θα περιμένω πρώτα να αρχίσω να τρώω κανονικά και μετά θα τα πάρω.
- 11-05-2012, 15:07 #24542
Μπράβο Ελενάκι μου την καλύτερη δουλειά έκανες! Εύχομαι να ρυθμίζεται με αγωγή το θέμα του μπαμπά σου και να έχει σε λίγο καιρό καλύτερες εξετάσεις.
Όσο για το γλυκό, κοντά έπεσες! Είναι τάρτα λεμονιού και είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά! Το κομμάτι ήταν τεραστίων διαστάσεων και είχαμε ήδη μπουκωθεί με διάφορα οπότε καλύτερα που το μοιράσαμε. Ακόμα δεν τολμάω να ανέβω στην ζυγαριά μου μετά από τις κρεπάλες μας...
11-05-2012, 15:14 #24543
Τζινάκο μου να ναι καλά ο ντόκτορ έχει δώσει ρέστα, χίλιες ευχές του δίνω αυτού του καλού ανθρώπου!
ʼντε να βρούμε και την όρεξη σου που έχει κρυφτεί για να ξεκινήσεις και τα χάπια! :lol:
Ναταλία μου χαίρομαι που η μέρα σου πλαισιώθηκε με ευχάριστες αγαπημένες παρουσίες και έτσι θα γεμίσεις με θετική ενέργεια και χαμόγελα. Να χαίρεσαι και την αγαπημένη σου φίλη, να είναι γερή και να έχει ότι επιθυμεί στην ζωή της. Να περάσεις όμορφα και καλό μάθημα φωτογραφίας!
Όσο για τους γιατρούς χαίρομαι που κρατάς την υπόσχεση σου και κάνεις τα απαραίτητα, έστω και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τουλάχιστον πας να κάνεις τις εξετάσεις σου. Ελπίζω σε ένα 6μηνο να είσαι σταθερή αν όχι καλύτερα!
11-05-2012, 15:22 #24544
Originally posted by NADINE
Πέρα του ότι με προσκαλείς ν'αθετήσω το ιερό γνωμικό του "ή όλα 'η τίποτα" και να με αλλοτριώσετε διπλά,
κακούργες....
Οι μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη χαρά μου, αλλά κομματάκι κομματάκι για να μην τις καταλαβαίνουμε και μας έρθει και κάνα σοκ! :lol:
Τουλάχιστον στην περίπτωση μου δούλεψε πολύ καλά, μία αλλαγή την φορά, ένα βήμα εδώ, ένα βήμα εκεί και τσουπ να σου η αλλαγή...
11-05-2012, 15:24 #24545
Και πολύ καλά κάνεις,Έλι μου!Είδες κι εμείς που ανεβήκαμε τι τρελά γλέντια που κάναμε!
Σοκολατένια μου,καλά έκανες και τον στρίμωξες τον μπαμπάκα σου!Σεβασμός,σεβασμός,
αλλά όλα έχουν και τα όρια τους!Με το καλό να τις κάνετε και προπαντός καλά αποτελέσματα να έχετε!
Τζινάκι μου,χαλάλι το τρέξιμο σου γιατί κάθε φορά μας φέρνεις καλά νέα!
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη,όπως βλέπεις και για άλλη μια φορά είμαι έτη φωτός μπροστά!
Το μέλλον μας είναι στον κούκλο ελεύθερο φυσικοθεραπευτή,που θα μας ποθεί κολασμένα
και θα μας αναλάβει στο τζαμπέ ρεκτιφιέ τοτάλ!Ξεκίνα να κόβεις βόλτες στους διαδρόμους
σούπερ μάρκετ...Ξέρεις εσύ ε;Κούτσαινε και λίγο να τραβήξεις την προσοχή του ειδικού.
Σημείωση:
Στην ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ παρακαλώ όπως προστεθεί και το ονοματεπώνυμο του Τζινακίου μας!
Θα το πάρει το κορίτσι!Τέλος!
11-05-2012, 15:28 #24546
Κι όσο έψαχνα κάτι σε φυσικοθεραπευτή να πλαισιώσω το προηγούμενο ποστ μου,έπεσα πάνω σε αυτό:
ένα αγοράκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = πουτανάκι
το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
το κορίτσι του δρόμου = *******
ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
μια γυναίκα με πολλούς άντρες = *******.
ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
μια γυναίκα που εργάζεται ως μασέζ = *******
ένας άντρας μετρ = ο επικεφαλής ενός εστιατορίου
μια γυναίκα μετρέσα = *******
ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
μια γυναίκα ανήθικη = *******
ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
μια κοινή γυναίκα = *******
ένας εύκολος άντρας = ένας βολικός άνθρωπος
μια εύκολη γυναίκα = *******
ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
μια γυναίκα αλήτισσα = *******
ένας άντρας με πολλούς παράλληλους δεσμούς = μπερμπάντης
μια γυναίκα με πολλούς παράλληλους δεσμούς = *******
ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = *******
ένας άντρας που ξενυχτάει στα μπουζούκια = γλεντζές
μια γυναίκα που ξενυχτάει στα μπουζούκια = *******
ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται μία πλούσια = φιλόδοξος
μια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = *******
ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = *******
ένας άντρας με προστάτη = άρρωστος
μια γυναίκα με "προστάτη" = του πεζοδρομίου
Δεν έχει κι άδικο ε;
11-05-2012, 15:34 #24547
Μόλις πήρα μία τρομάρα που ήταν όλη δική μου!! ʼκουσα κόσμο να ανεβοκατεβαίνει και να βήχει στις σκάλες της πολυκατοικίας μου, πήγα να δω τι συμβαίνει και μόλις άνοιξα το παραθυράκι της πόρτας μου είδα παντού πυκνό άσπρο καπνό και δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Έβρεξα πετσέτες και τις έβαλα στη χαραμάδα της εξώπορτας, φόρεσα τα λουριά στα σκυλιά, έβαλα τον γάτο στο κουτί του κι έπαιρνα εν τω μεταξύ τη θυρωρό τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε. Δεν ήξερα τι συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί ήταν αδύνατο να αναπνεύσω, που να βγάλω τα ζώα μου σ'αυτόν τον καπνό; Έβαλα μία πετσέτα στη μούρη μου και βγήκα έξω όπου συνάντησα στις σκάλες τη θυρωρό και τελικά είχε αφήσει κάποιος στον κάτω όροφο το λάδι στη φωτιά. Ευτυχώς δεν πήρε φωτιά και τώρα ανοίξανε όλα τα παράθυρα στο κλιμακοστάσιο μέχρι το ισόγειο για να φύγει ο απαίσιος καπνός που είναι πολύ όξινος και βρωμάει. Έχω ανοίξει κι εγώ όλα τα παράθυρα στο σπίτι για να ξεμυρίσει. Μου ξαναήρθαν στο μυαλό μνήμες από τη φωτιά του 2009 και ήταν διπλή η τρομάρα που πήρα! Ευτυχώς όλα καλά, το μόνο που μένει είναι να συνέλθω!
11-05-2012, 15:35 #24548
Τελικά υπάρχουν καλοί γιατροί που πάνω απ΄ όλα είναι άνθρωποι κ δεν σε κοιτάνε στη τσέπη.
Eli στο γλυκό με μπέρδεψε αυτό που έχει από πάνω,βύσσινο είναι? βατόμουρο είναι? που συνήθως βάζουνε πάνω απο το cheese cake.
Εγώ σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά κ έπαθα ένα μινι εγκεφαλικό, αμαν πια!
11-05-2012, 15:37 #24549
Πωπωπωωωωωωωω!Φλασιά που έφαγα τώρα!Μεγάλη παράλειψη κάναμε,κορίτσια,ανεπίτρεπτ η!
Για ποιό must φημίζεται ο Βοράς;Ντροπήηη και δη για διατροφολογικά διαταραγμένες!Ξεφτίλααααα� �
11-05-2012, 15:40 #24550
Κι όσο έψαχνα κάτι σε φυσικοθεραπευτή να πλαισιώσω το προηγούμενο ποστ μου,έπεσα πάνω σε αυτό:
ένα αγοράκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = πουτανάκι
το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
το κορίτσι του δρόμου = *******
ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
μια γυναίκα με πολλούς άντρες = *******.
ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
μια γυναίκα που εργάζεται ως μασέζ = *******
ένας άντρας μετρ = ο επικεφαλής ενός εστιατορίου
μια γυναίκα μετρέσα = *******
ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
μια γυναίκα ανήθικη = *******
ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
μια κοινή γυναίκα = *******
ένας εύκολος άντρας = ένας βολικός άνθρωπος
μια εύκολη γυναίκα = *******
ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
μια γυναίκα αλήτισσα = *******
ένας άντρας με πολλούς παράλληλους δεσμούς = μπερμπάντης
μια γυναίκα με πολλούς παράλληλους δεσμούς = *******
ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = *******
ένας άντρας που ξενυχτάει στα μπουζούκια = γλεντζές
μια γυναίκα που ξενυχτάει στα μπουζούκια = *******
ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται μία πλούσια = φιλόδοξος
μια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = *******
ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = *******
ένας άντρας με προστάτη = άρρωστος
μια γυναίκα με "προστάτη" = του πεζοδρομίου
Δεν έχει κι άδικο ε;
Η απόδειξη του ότι ζούμε σε φαλλοκρατική κοινωνία!
11-05-2012, 15:42 #24551
Ρε συ Τζινάκι τι τρομάρα κ αυτή! Ο απο κάτω μπουρλώτο πήγε να κάνει τη πολυκατοικία!
11-05-2012, 15:42 #24552
Έλεος βρε Τζινάκο, τι άλλο θα σε βρει, νομίζω πρεπει να αρχίσεις να βγαίνεις από το σπίτι σου να παίρνεις τον αέρα σου..
Ελενα, περαστικά στο μπαμπάκα σου, είναι τυχερός που σε έχει και τον προσέχεις..
Όλες όσες εκδράμαμε στα βόρεια περάσαμε την κατρακύλα της επιστροφής τελικά, εγώ μόλις χτες συνήλθα και όχι εντελώς! Μπορεί να ήμουν κυρία πάνω, να έδωσα ρέστα αντοχής αλλά στην επιστροφή ήμουν να με κλαιν οι ρέγγες και οι πεσκανδρίτσες! Αφου η καημένη η μάνα μου με έβλεπε με τέτοια κατάπτωση και νευρα μετά το ταξίδι που ανησύχησε και αναρωτήθηκε "τι του κάνανε του παιδιού μου!"
Ναταλία, πες αλεύρι , η αλλοτρίωση σε γυρεύει! Λίλα, "αλλοτρίωση" για Ναταλία ίσον λήψη συμπληρωμάτων και προβιοτικών!
11-05-2012, 15:43 #24553
Αμάν βρε Τζινάκι μου!Μα είναι δυνατόν ένα τηγάνι του ισογείου να ντουμανιάσει ολόκληρη πολυκατοικία;
Μόλις ηρεμήσεις πάντως,δες το σαν άσκηση ετοιμότητας σε κατάσταση κινδύνου,στην οποία διέπρεψες με άριστα!
Αυτό είναι κορίτσι!ʼξια!
11-05-2012, 15:43 #24554
Πωπωπωωωωωωωω!Φλασιά που έφαγα τώρα!Μεγάλη παράλειψη κάναμε,κορίτσια,ανεπίτρεπτ η!
Για ποιό must φημίζεται ο Βοράς;Ντροπήηη και δη για διατροφολογικά διαταραγμένες!Ξεφτίλααααα� �
Ναταλία μου τα κορίτσια μετά το sleeve είναι ντεφορμέ, εαν ανέβω εγώ στο βορρά να είσαι σίγουρη πως τίποτα δεν θα ξεχάσουμε να γευτούμε!!!!!!!!!
11-05-2012, 15:47 #24555
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας προς τον μπαμπακουλίνι μου!
Προς το παρόν σας αφήνω πάω να ψήσω κοτοπουλάκι!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....