ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1641
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1641 of 2553 FirstFirst ... 6411141154115911631163916401641164216431651169117412141 ... LastLast
Results 24,601 to 24,615 of 38289
    Senior Member
    Αχ γοργόνα μου, δεν πειράζει καλή μου. Σύντομα θα μας κάνεις και εσύ φωτογραφικό αφιέρωμα για το πριν και το μετά και θα εκθειάζουμε την ομορφιά σου!

Πάω να δω ταινιούλα με τον Ζωρζ και θα τα πούμε αύριο. Ήδη έχω αρχίσει να γράφω το τελευταίο μέρος της ιστορίας μας. Λέω να το συμπτύξω λίγο γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ! Φιλιά αγαπημένες μου :kiss:

Καληνύχτα Μουσικοκουτόκοσμε!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Eli βλεπεις the mentalist?εχω παθει πορωση και την αλλη βδομαδα εχει φιναλε σεζον.
    Όχι Λιλάκιον μου δεν έχω δει παρά μόνο λίγα στο σταρ. ʼμα βαριέμαι πολύ θα τα κατεβάσω και αυτά να τα δούμε. Απλά έχω κουραστεί να μένω στα κρύα του λουτρού με σειρές που ακόμη παίζουν και δεν έχουν ολοκληρώσει.
    Αν και με το Lost και με το prison break που τελείωσαν δεν πήρα και καμιά σοβαρή ικανοποίηση! :lol:

Senior Member
    Το lost δεν το εχω δει ολο ειναι λιγο τρομακτικο.δεν ξερω και τι γινετε στο τελος μην κοιταω τζαμπα αν ειναι μουφα το τελος.οποια το εχει δει ας μου στειλει μηνυμα τι γινεται.

Senior Member
    Καληνυχτα τσουπρες μου!!!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Eli και Λίλα και καλή ξεκούραση. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Eλακιον να ηταν μονο η ασχετοσυνη μου!Ειναι ανενεργο γιατι ξεχασα κωδικο κ μειλ κ δεν μπορω να μπω.Οχι οτι ξερω τι κανουν εκει,πως γραφουν κ τα σχετικα!Κ δεν καιγομαι γιατι οχρονος μου δεν φτανει για το φορουμ.Φαντασου να κολλησω κ εκει!Αν κ κανουμε πλακα με τον αδελφο μου που μου το εφτιαξε για να του κανω like!Οποτε βρω χρονο θα το κοιταξω....
    Μακουλινι πολυ καλο το μαγιω!Σικατο!αλλα εγω ποτε δεν μπορεσα να ψωνισω αν δεν το δοκιμασω.Οσες φορες το εκανα κατι δεν εστρωνε κ τα πεταγα.να το δοκιμασεις καπου κ αν σου παει ωραια να το παραγγειλεις απο το ιντερνετ πουθ εχει καλυτερη τιμη.
    Τζινα παρε τηλ το συλλογο των διαβητικων στην Αθηνα να μαθεις λεπτομερειες γιτι το δικοτους τηλ εδινε..Θα κοιταξω μηπως βρω την εφημεριδα να σου πω ακριβως.

Senior Member
    Καληνυχτα κορες!Να κοιμηθειτε ολες σαν μωρο κ να εχετε τα πιο γλυκα ονειρα!

Senior Member
    Τι θα λέγατε για μια γριππούλα; Ματς, μουτς, σφιχτές αγκαλιές και πολλά, φορτωμένα μικρόβια, φιλάκια!
    Πόσο γκαντέμω είμαι και πήγα και αρρώστησα πάλι;
    Εσείς κοιτάτε μαγιώ (πολύ ωραίο Μακ), ό,τι πρέπει, κομψό, κλασικο-μοντέρνο, μπικινο-ολόσωμο και κρύβει και τις τομές. Πανέξυπνη επιλογή! Εμένα το μαγιώ τώρα μου φαίνεται κάτι σα στολή διαστημάνθρωπου! Είμαι, για μία ακόμη φορά, κουκουλωμένη, αγκαλιά με χαρτομάντηλα, φταρνίζομαι και τα μάτια μου τρέχουν. Ομορφιές! Πριν από λίγο ξάπλωσα. Μάλιστα είχα πάρει και τα γνωστά μαστουρόχαπα και ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ, μέχρι που... Οξύς πόνος στην κοιλιά, άλλες ομορφιές!
    Παρόλα αυτά, πρόλαβα και έκανα όλες τις δουλειές μου σήμερα, ώστε, αν χρειαστεί να ξαπλωθώ, να το κάνω σε καθαρό και τακτικό περιβάλλον. Μάλιστα, επειδή είχα λυσσάξει για γλυκό, πρόλαβα και έκανα κρέμα. Πρώτη φορά έκανα και βγήκε καλή, αν και λιγάκι άγλυκη για τα γούστα μου. Ήδη έφαγα ένα μπωλ, αφού έριξα επιπλέον ζάχαρη από πάνω. Την επόμενη φορά θα την πετύχω. Έριξα μόνο τέσσερις κουταλιές ζάχαρη. Αν ρίξω έξι ή επτά θα γίνει μούρλια. Η ιστορία με την κρέμα μου θυμίζει τη Σαπφώ Νοταρά να φωνάζει "Λαλάκηηη, την κρεμούλα σου"! Επειδή δε βρήκα το σχετικό βιντεάκι, σας βάζω κάτι, που είδα για πρώτη φορά και μου άρεσε: http://www.youtube.com/watch?v=hd1RLCINjE0
    Καράτε!! Πολύ γέλιο!

Senior Member
    Ρε παιδια η click τι απεγινε??? Εβλεπα κατι παλια ποστ και την θυμηθηκα! καλα ειναι 3ερει κανεις?

Senior Member
    Kαλημέρα,φορουμστερημένες!
    Περαστικά στο Αβουλίνι μας!Τέλειο το μαγιό της Μακ!Η κλικ,συνονόματη,είναι ένα u2u away!
    Σημειώνω με μελανά γράμματα για τη Φτουμεγαλειότητα πως εγώ δεν περιλαμβάνομαι στις φατσοφίλες!
    Τα δικά μου νέα είναι πως πάω με φίλους για καφέ στο Μπάνγκαλόου σε λίγο και μετά Κατερίνη και πάλι!
    Ανάμεσα στα άλλα,ονειρεύτηκα και ξύπνησα με την Αγγελικοφατσούλα(δε θυμάμαι τίποτ'άλλο)...
    Η Πωλίνα σας στέλνει τα φιλιά της κι ευχαριστεί για τις ευχές σας για κείνη.Είναι προβληματισμένη
    που της είπαν πως για να φύγει από το σπίτι θα πρέπει να μείνει 48 ώρες χωρίς σταγόνα αίματος,
    κάτι που εδώ και μήνες δε συμβαίνει.Αυτά ήταν τα νέα σε τίτλους!Χρόνια πολλά στις μανούλες!
    Ελπίζω ν'απολαύσετε τη γιορτή σας με πολλές σφιχτές αγκαλιές και τρυφερά φιλάκια!

Υ.Γ. Ανοίξτε μια σελίδα google σήμερα

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    κοπελιες πως την αλλοτροιωσατε την ναταλια θελω και εγω.
    Λιλούκο συμπληρώματα διατροφής είναι η απάντηση στην αλλοτρίωση. Πολυβιταμίνες και πρεβιοτικά. Πολυβιταμίνες για την υποθρεψία έτσι ωστε να γεμίσουν οι αποθήκες του οργανισμού και να μην αποθηκεύει την τροφή για λίπος και πρεβιοτικά για καλύτερη λειτουργια εντέρου, θωρακιση του ανοσοποιητικου, και μια συμβουλη να πινει κεφιρ για τα χιλια καλα που δίνει το κεφιρ, απο γαστροπροστασια και καταπραυηνση των πονων-καουρων κλπ μεχρι παλι καλη λειτουργια εντερου, καλη πηγη πρωτεινης και αλλα χιλια καλα που εχει το κεφιρ. Ολα αυτα είναι μια εξαιρετικη αρχη για την βοηθεια στο να νιωθουμε καλυτερα ,μεσα μας και βοηθουμε να ξεμπλωκαρει ο οργανισμος και να μην αποθηκευει αδικαιολογητα λιπος απο τις τροφες ετσι ωστε να εν τελει να βοηθα στην απωλεια περιττων κιλων. Δες στο google για το καλο του κεφιρ, πρεβιοτικα κλπ.

Senior Member
    Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!
    Χαίρομαι που είστε όλες καλά,τα περαστικά μου στην Πολινα μας,στην ʼβα μας τη γριπωμένη και στο μπαμπά της σοκολατενιας μας!!!!!!!
    ΤΖινάκι πολύ ευχάριστα και τα δικά σου νέα,μπράβο!!!!!!!!!!!!
    Επίσης χρόνια πολλά στις μανούλες,να χαίρονται τα παιδάκια τους και να είναι πάντα ευτυχισμένες!!!!!!!!
    Όσο για αυτές που δεν είναι μανούλες εύχομαι γρήγορα να αποκτήσουν παιδάκια και να γεμίσουν τη ζωή τους με χαρά!!!!!!!!!

Senior Member
    Μεγαλώνοντας , κατάλαβα ότι δεν ήμουν το κοριτσάκι του μπαμπά, δεν είχα το σύνδρομο της Ηλέκτρας.Αγαπούσα το μπαμπά μου παρόλες τις δυσκολίες του, αλλά η αδυναμία μου ήταν μια και μοναδική. Η Μαμά μου. Ταυτιζόμουν με τον πόνο που κουβαλούσε, καταλάβαινα την άνιση, άδικη ζωή της. Προσκολλημένη πάντα στην αποδοχή της που με το σταγονόμετρο μου έδινε γιατί δεν το είχε από φυσικού της να μας παινεύει.. Την ξένιζα με τις επιθέσεις αγάπης, με τα χάδια και τις αγάπες που διεκδικούσα να λάβω, εκείνη ήξερε τον άλλο δρόμο της αγάπης, αυτόν του απόλυτου δοσίματος, της υπέρτατης προσφοράς, των πράξεων όχι των λόγων. Όμως εγώ πάντα ζούσα για μια αγκαλιά της και σιγά σιγά έμαθε να μην παραξενεύεται που ακόμη και μεγάλη της κ@λοτριβόμουν για φιλιά και αγκαλιές..
    Πάντα μου έλειπε, οι βάρδιες της στο εργοστάσιο, ιδιαίτερα οι βραδυνές, με τσίτωναν, πάντα με ανησυχούσαν σαν παιδάκι, θα γυρίσει καλά η μαμά μέσα στα σκοτάδια? Βασικά μεγάλωσα μέσα στην αίσθηση ότι θα τη χάσω νωρίς. Ίσως επειδή ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής της όταν έκανε εμένα, το τρίτο της παιδί, ίσως επειδή πάντα παραπονιόταν για σωματικούς πόνους, ίσως επειδή δούλευε εξαντλητικά για τη συντήρηση μας, ίσως επειδή ήταν και είναι τόσο εύθραυστη ψυχολογικά..
    Σήμερα είναι 76 ετών και κουβαλάει το σταυρό της με ορθοπεδικά και νευρολογικά νοσήματα που περιορίζουν την κινητικότητα και την ποιότητα ζωής της. Συνεχίζει να δίνει το είναι της και για τους τρεις μας και τολμώ να πω, ιδιαίτερα για μένα. Δυσκολεύεται να το παραδεχτεί λόγω της ακριβοδίκαιης φύσης της αλλά ναι, μου έχει αδυναμία!
    Εγώ απλά τη λατρεύω, αναπνέω με την αναπνοή της. Ξέρω ότι η σχέση μου μαζί της βάραινε στους ώμους μου πολλά χρόνια και ελάφρυνα λίγο όταν η ψυχολόγος με βοήθησε να δω πως μπορώ να διαχειρίζομαι λιγότερο επώδυνα την αγάπη που της τρέφω..
    Αν τη χάσω, νιώθω ότι θα χάσω την αναπνοή μου. Προετοιμάζομαι από μικρή για αυτήν την απώλεια γιατί πάντα ήξερα ότι είναι και το Α και το Ω της ψυχής μου, η μόνη άδολη αγάπη, το Απόλυτο και θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να επιβιώσω μετά.
    Όμως είμαι εσαεί ανέτοιμη. Ξορκίζω το κακό. Την αγκαλιάζω σφικτά μέχρι να απορήσει γιατί. Ανεβαίνω στο κρεβάτι της σαν τα μικρά παιδιά και κοιμάμαι μαζί της. Την αφήνω να κάνει το αγαπημένο της σπορ, να με συμβουλεύει, παρόλο που εκνευρίζομαι.
    Δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω πως είναι να παίρνεις από αυτά την Απόλυτη Αγάπη που για μένα είναι το ζητούμενο και το νόημα αυτής της μικρής ζωής..Έχω τη μαμά μου και την αγαπώ.
    Κορίτσια μου που είστε μανούλες, να σας χαίρονται οι κόρες και οι γιοι σας! Είναι τυχερά!

Senior Member
    oufff επιτελους δηλωνω οτι διαβασα ολες τις χαμενες σελιδες!!!
    Αβακι μου περαστικα . Εχω και εγω μια ιωσουλα που με ταλαιπωρει τον τελευταιο καιρο που μου την κληρονομησε η κορη μου, βηχα και καταροη. Περναει όμως ...

Senior Member
    Χρόνια πολλα Μανουλες και Μαμαδες μας!!!
    Η κόρη μου που είναι 2χρονων και κατι την Παρασκευη εφτιαξε ένα λουλουδι από χαρτόνι και μόλις με είδε που πήγα να την παρω από τον σταθμο, μου προτάσει το λουλουδι και μου λεει με τις λίγες λεξουλες που γνωρίζει..." Για σενα μανουλα, χονια πολλά"
    έλιωσα !! ήταν η πρώτη φορά που εκφράστηκε , το πρώτο Χρόνια Πολλά που έχω πάρει απο αυτήν. Το φυλαξα το λουλουδι και θα μείνει για πάντα μαζι μου, είναι το ωραιότερο λουλουδι του κόσμου.
    Ευχομαι σε όλες να βιώσετε την χαρά που δίνει ένα παιδι στη ζωη μας. Ευχομαι και σύντομα....

Χρόνια πολλά Μανουλα μου που μοιάζεις τόσο με την Μακομανούλα, σαγαπώ και θα σαγαπω για πάντα!!!