Results 24,781 to 24,795 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
14-05-2012, 13:03 #24781
Λινταλ καλημέρα και από εμένα
. Εγώ δεν σε θυμάμαι, μιας και είμαι πιο καινούρια, αλλά εδώ όλοι οι καλοί χωράνε και είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Καλωσόρισες λοιπόν και πάλι και θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας
.
- 14-05-2012, 13:14 #24782
Originally posted by Eli
Λινταλ καλημέρα και από εμένα. Εγώ δεν σε θυμάμαι, μιας και είμαι πιο καινούρια, αλλά εδώ όλοι οι καλοί χωράνε και είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Καλωσόρισες λοιπόν και πάλι και θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας
.
14-05-2012, 13:15 #24783
ΩΩωωωωω, Τζινοεβδομάδα! Εβδομάδα θετικής ενέργειας! Οποία έκπληξις! Διπλή θα έλεγα, γιατί όταν επιχείρησα να ακούσω το τραγούδι της Τζίνας, έπεσα πάνω στη σκηνή του δικαστηρίου. Λέω, πού είναι το τραγούδι; Τώρα η Τζίνα μας πορώνεται με τα δικαστήρια; :lol: ʼργησα να καταλάβω, αλλά τα κατάφερα, αφού λούστηκα όλη τη διαφήμιση!
Ξεκινώ με ένα μπουρλότο, γιατί μου ζητήθηκε, ας μην κατάλαβα ακριβώς το λόγο: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Αχ, μου αρέσει πολύ να ρίχνω μπουρλότα, γελάω μόνη μου! Από τη στιγμή που διανύουμε εβδομάδα χαράς, ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται μπουρλοτοκαταιγίδα!
Συνεχίζω απευθύνοντας χαιρετισμό στη Λινταλένια, την οποία ασφαλώς δεν ξεχάσαμε! Είπαμε, έχουμε μία κάποια ηλικία μερικές από μας, αλλά καλά κρατιόμαστε: http://www.youtube.com/watch?v=dZVbokhrm3E
Καλά, Ναταλία και φτουτάτη, μη βαράτε για τη μουσική μου επιλογή και μη μου στενοχωριέστε! Να, σας απαλλάσσω από τον κόπο και το ρίχνω μόνη μου: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Τώρα, που καθάρισε κάπως η ατμόσφαιρα από τους καπνούς του μπουρλότου που μου έριξα, σας λέω ότι χθες κοιμήθηκα έντεκα ώρες, ζωή να'χω! Μακ, σε έφαγα στη γωνία! Παρόλα αυτά, πονάει το κορμάκι μου, η ίωση συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Αλλά, επειδή δεν είμαι αχάριστη, αναγνωρίζω ότι μια χαρά τεμπέλιασα σήμερα, τσαγκαροδευτέρα με τα όλα της!
Ολοκληρώνω λέγοντας στην Eli μας ότι τη θαυμάζω γιατί δεν επηρεάστηκε από την αρνητική κριτική. Σε ανάλογη ιστορία, ο φίλος μου άρχισε να μικραίνει στα μάτια μου, να μικραίνει, μέχρι που μίκρυνε τόσο, που δεν τον διέκρινα καν. Είχα δει τη διαφορά στο επίπεδο από την αρχή, αλλά ήλπιζα ότι οι άλλοι δεν θα την καταλάβουν. Όταν, όμως, έφριξαν οι πάντες, τότε ομολογώ πως προβληματίστηκα σοβαρά. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι δε μπορούσα να ζήσω μαζί του, όχι επειδή μου το απαγόρευαν, αλλά επειδή η αρνητική κριτική με είχε ήδη κάνει να δω και μάλιστα μεγενθυμένα, εκείνα, τα άσχημα, που είχα διακρίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας μας. Επειδή ο άνθρωπος δε μου έφταιγε σε τίποτα, πήραμε ο καθένας το δρόμο του.
14-05-2012, 13:29 #24784
Καλε Λινταλενια γιατί δεν ήρθες στην συναντηση του φόρουμ που κάναμε τον Νοεμβριο? περιμεναμε να σε γνωρισουμε και μειναμε με την χαρα...:dork:
14-05-2012, 13:44 #24785
Συνεχίζω απευθύνοντας χαιρετισμό στη Λινταλένια, την οποία ασφαλώς δεν ξεχάσαμε! Είπαμε, έχουμε μία κάποια ηλικία μερικές από μας, αλλά καλά κρατιόμαστε: http://www.youtube.com/watch?v=dZVbokhrm3E
14-05-2012, 14:05 #24786
καλημερα και απο μενα πο το πρωι τρεχω αν και σας διαβαζα σταδιακα τωρα μπορεσα να πω ενα γεια να χαιρετησω και εγω την νεα οικοδεσποινα και την λινταλενια αν και εγω ειμαι πολυ νεα και δε την ξερω απλα χαιρομαι οταν μεγαλωνει η παρεα μας!
Originally posted by lidal
τζινακια!
14-05-2012, 14:31 #24787
καλησπερες τσουπρες μου!!!!!!
κυρια τζινα μπορω να παρω αδεια να γκρινιαξω γιατι καθομαι αγκαλια με τη θερμοφορα μου και πονω?ατιμη περιοδος.
14-05-2012, 14:46 #24788
Βρε καλώς την ʼβα μας!
Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα αγαπημένη μου. Όταν δούλευα πολύ θυμάμαι σχεδόν ανακουφιζόμουν όταν αρρώσταινα γιατί επιτέλους έβρισκα και εγώ την ευκαιρία να ξαπλάρω με την ησυχία μου guilt free και να κοιμάμαι με τις ώρες :lol:. Αρρωστημένο το ξέρω αλλά ορισμένες φορές ήταν καλύτερο να είμαι άρρωστη παρά να είμαι στην δουλειά!
Καλέ Αβάκι σε έχουμε χάσει εσένα! Στην Τζινοεβδομάδα ελπίζω να μας κάνεις την τιμή και να έρθεις ένα βράδυ να το ρίξουμε λίγο έξω τώρα που προλαβαίνουμε γιατί ποιος ξέρει τι βδομάδα μας ξημερώνει την Κυριακή! :lol:
Όσο για την ιστορία μου να σου πω ότι έζησα και εγώ αρκετό καιρό μέσα στην αμφιβολία. Έλεγα δεν είναι δυνατόν να μου λένε όλοι ότι κάνω λάθος και εγώ να το βλέπω σωστό. Και μάλιστα μου τα λέγανε άνθρωποι δικοί μου, που τους αγαπούσα και εμπιστευόμουν όσο κανέναν άλλο στον κόσμο. Περίμενα λοιπόν υπομονετικά για να εξελιχθούν οι καταστάσεις και να δοκιμαστεί η σχέση μας ώστε να είμαι σίγουρη για την απόφαση μου. Δεν σας κρύβω ότι για αρκετό καιρό έκανα τρελά σενάρια χωρισμού στο μυαλό μου φοβούμενη αυτό που μου λέγανε ότι ο Γιώργος δεν θα φανεί άξιος των περιστάσεων. Λύγισα αλλά δεν σωριάστηκα. Ο Γιώργος έκανε μεγάλες θυσίες και αλλαγές στην ζωή του οι οποίες έπεισαν πρώτα εμένα και κατόπιν και τους υπόλοιπους. Ευτυχώς δεν έχει το σύνδρομο του κομπλεξικού ανθρώπου, αυτό ήταν που φοβόμουν περισσότερο από όλα. Αλλά με τον χρόνο διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν κόμπλεξ κατωτερότητας από την πλευρά του και πάντα μα πάντα σε ότι και αν αποφάσιζα επαγγελματικά ήταν δίπλα μου και μου έδινε κουράγιο και επικροτούσε τις προσπάθειες μου. Το ίδιο έκανα και εγώ για αυτόν, του έδινα κουράγιο και τον υποστήριζα και του θύμιζα ότι αξίζει περισσότερα και τον βοηθούσα να τα διεκδικήσει.
Σίγουρα τα επαγγελματικά μας έχουν ακόμη δρόμο και μας φαντάζομαι ότι πιθανότατα θα παλεύουμε μία ζωή δεδομένης και της κρίσης που μας γονάτισε. Αλλά δεν πειράζει, το μόνο που με ενδιαφέρει στο υλικό κομμάτι είναι να μπορούμε να έχουμε αρκετά ώστε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Οι πολυτέλειες εξάλλου ποτέ δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Όσο για την δική σου σχέση λυπάμαι που κατέληξε τόσο άδοξα. Προφανώς για να μικρύνει στα μάτια σου τόσο πολύ δεν βρήκε την δύναμη να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που συνάντησε στην σχέση σας. Δεν τον κατηγορώ είναι δύσκολο να σταθεί ένας άντρας δίπλα σε μία γυναίκα χειραφετημένη, ανεξάρτητη και επαγγελματικά ανώτερη. Και εγώ αν ο Γιώργος δεν μπορούσε να διαχειριστεί την δυναμικότητα του χαρακτήρα μου και τις αρχηγικές μου τάσεις (ναι έχω και αυτό το κουσούρι) , καθώς και το γεγονός ότι έχω περισσότερη μόρφωση από αυτόν την ίδια κατάληξη θα είχαμε και δεν θα δίσταζα να δώσω τέλος στην σχέση μας. Θεωρώ ότι μία τέτοια σχέση θα με έκανε δυστυχισμένη και ότι και να ένιωθα σταδιακά θα ξεψυχούσε και θα χανόταν. Ωστόσο ήμασταν τυχεροί γιατί κανείς από τους δύο μας δεν είχε τέτοιες πεποιθήσεις, αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον από την αρχή ισότιμα και συνεργαστήκαμε ως ομάδα.
14-05-2012, 14:55 #24789
Λιλάκι μου χαπακώσου και κάνε υπομονή, θα περάσει ο πόνος. Εμένα προσωπικά με βοηθάει το περπάτημα για να φύγουν οι πόνοι της περιόδου, μαζί βέβαια με το παυσίπονο μου
.
14-05-2012, 14:57 #24790
αχ ελλακιον το περπατημα με πειραξε γιατι ειχαμε κατεβει με τη mother ολο το πρωι για δουλειες και σουπερ μαρκετ.τωρα με "επιασε" λογο το παυσιπονο αλλα η θερμοφορα εκανε τη δουλεια της.
14-05-2012, 14:58 #24791
λιλα λειπει και η τζινα να σου προσφερει κανενα καλο κοκτειλ!
14-05-2012, 14:59 #24792
Originally posted by *Katie
Καλε Λινταλενια γιατί δεν ήρθες στην συναντηση του φόρουμ που κάναμε τον Νοεμβριο? περιμεναμε να σε γνωρισουμε και μειναμε με την χαρα...:dork:
14-05-2012, 15:02 #24793
ΤΖΙΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!που εισαι να με φαρμακωσεις????με την καλη εννοια.
14-05-2012, 15:09 #24794
Ξάπλωσε Λιλάκι μου να χαλαρώσεις τότε.
Σήμερα πήγα στην λαϊκή της γειτονιάς μου με το ποδήλατό μου. Αν και μεσημέρι γινόταν χαμός και υπήρχε μία δυσφορία στην κίνηση του κόσμου. Γύρισε λοιπόν ένας παπούλης και μου την είπε γιατί κατέβηκα στην λαϊκή με το ποδήλατο! "Δεν έφερνες και ένα τανκς κοπελιά;"
Με ενόχλησε το σχόλιο του γιατί θεωρώ ότι οι κυριούλες με τα καροτσάκια τους ότι καταλαμβάνουν επίσης αρκετό χώρο αλλά εγώ δεν παραπονιέμαι ίσα ίσα τους δίνω και προτεραιότητα. Κρίμα που ένας μεγάλος άνθρωπος αντί να χαρεί που βλέπει νέους ανθρώπους με ποδήλατα, να αποδοκιμάζει με αυτόν τον τρόπο το μεταφορικό μου μέσο. Εννοείται πως απλά του χαμογέλασα και δεν έδωσα συνέχεια γιατί δεν θα είχε νόημα :smilegrin:
14-05-2012, 15:12 #24795
οι παππουδες εχουν τις περιεργειες τους δυστυχως.οι κυριουλες με τα καροτσακια σου πατανε το ποδι και σε κοιταζουν και στραβα για το θρασος που εχεις να βαλεις το ποδι σου κατω απο το καροτσακι τους.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....