ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1656
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1656 of 2553 FirstFirst ... 6561156155616061646165416551656165716581666170617562156 ... LastLast
Results 24,826 to 24,840 of 38289
    Senior Member
    6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
    "Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
    ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧ
    Αυτο το λεει η γιαγια μοοου!!! αχαχαχαχα
    Εκλεισα το εισιτιριο μου σημερα!!! Την Πεμπτη φευγω για αλλη γη αλλα μερη!!!

ΑΚυρο αλλα καποιος παρακολουθεεειιι!! αχαχαχαχ
    "Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 168 Επισκέπτες, 14 Μέλη και 1 Invisible Member στο Eating Disorders"

Senior Member
    Ακυρο αλλα καποιος παρακολουθεεειιι!! αχαχαχαχ
    "Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 168 Επισκέπτες, 14 Μέλη και 1 Invisible Member στο Eating Disorders"
    Αυτο μονο ηθελα να πω μετα αλλα 2πλοποσταρω!!!!
    Λες βρε lila μου??? Βγηκαμε με κατι παλιες συμαθητριες και εν μου ειπαν τιποτα! Μονο η μαμα της μιας μου ειπε καλε πως εχεις αλλα3ει ποσα κιλα εχεις χασει?? και κατι τετοια!

Senior Member
    Λίλα, για το γάμο, ας απαντήσουν καλύτερα κοπέλες που γνωρίζουν την ιστορία σου. Από έξω θα σου πω, αν υπάρχει ελπίδα να γίνει νυν, γιατί να μη πας; Επειδή, όμως, ψυλλιάζομαι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ας πουν καλύτερα τα κορίτσια.

Όσο για το βρακί, κορίτσια το εφαρμόζω, αλήθεια λέω. Δε θυμάμαι αν μου το είπε η μαμά μου ή άλλος, αλλά ποτέ δε βγαίνω έξω με σκισμένα, λερωμένα, ξεχειλωμένα, γαριασμένα εσώρουχα, γιατί σκέφτομαι και την περίπτωση του νοσοκομείου. Δε θέλω να γελάνε με την τρύπια κάλτσα μου ή με το ξεχειλωμένο βρακί μου.

Senior Member
    Wow καμιά φορά οι άνθρωποι ντρέπονται ή νοιώθουν αμήχανα να σου πουν ότι έχεις αδυνατίσει, αυτό δε σημαίνει ότι δε σου φαίνονται τα κιλά που έχεις χάσει. Εμένα μέχρι σήμερα κάποιοι δεν μου έχουν πει τίποτα!

Senior Member
    ʼβα εγώ όταν έπαθα περιτονίτιδα, επειδή λίγο πριν είχα τρομερές κρυάδες, φορούσα ένα παλιό νυχτικό, από κάτω το παντελόνι πυτζάμας, πάνω από τη πυτζάμα γκέτες, πάνω από το νυχτικό φλις ζακέτα και παλιά εσώρουχα. Όταν ήρθε η αδερφή μου να με πάρει για να πάμε στο νοσοκομείο δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ όρθια οπότε πήγα σε αυτήν την κατάσταση στο νοσοκομείο!! Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει! Με εξέταζε ο γιατρός κι εγώ προσπαθούσα να κρύψω καμιά γκέτα! :lol:

Senior Member
    Τζίιιιναααα..........
    http://www.youtube.com/watch?v=EwrcDSJMDac

Αυτό για όσες λένε ότι τους έλειψα στο φόρουμ.. Μήπως είναι καιρός να αλλάξουν γνώμη;

Senior Member
    Βρε κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν οφείλεται στο ότι ξεκίνησε η Εβδομάδα της Χαράς, δεν ξέρω καν αν συντελούν και οι ωρίτσες ύπνου μου (13 να μη ξεχνιόμαστε), αλλά έχω πολύ καλή διάθεση. Θέλω να χορέψω, να γελάσω, να βγω να ξενυχτήσω..
    Εννοείται ότι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ξέρω ότι αύριο, μετά τη δουλειά, έχω μεσημεριάτικα μία υποχρέωση, στην οποία πρέπει να είμαι παραπάνω από ντούρα. ʼει στο καλό πια, δε μπορούμε να συγχρονιστούμε, εγώ και οι επιθυμίες μου..

Senior Member
    Ο ουρανός έξω είναι μελανής, η μπόρα κρέμεται ξανά πάνω από το κεφάλι μου. Το μεσημέρι, άρχισε η βροχή και βγήκα στο μπαλκόνι να μυρίσω το βρεγμένο χώμα και τα φύλλα. Μετά τη θάλασσα, είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά. Η βροχή έγινε σύντομα καταιγίδα και ξάπλωσα να διαβάσω. Σύντομα κορυφώθηκε τόσο, ώστε κόπηκε το ρεύμα και είπα και πάλι δεν πειράζει. Τράβηξα στο πλάι την κουρτίνα και χάζευα το θέαμα, μέχρι που αποκοιμήθηκα.
    Έχω τόσο καλή διάθεση, ώστε τίποτα δεν τη χαλάει. Μόλις μου τηλεφώνησαν από μία στατιστική υπηρεσία. Προσπαθώ, όταν έχω χρόνο, να βοηθάω και να μη κλείνω το τηλέφωνο. Τι το'θελα; Μου είπαν ότι το κουτάκι με την ηλικία μου έχει "κλείσει" και γι' αυτό θα ήθελαν ένα ΝΕΑΡΟ άτομο να μιλήσουν. Προφανώς δεν τους καλύπτουν άτομα ΜΗ ΝΕΑΡΑ. Μα καλά, δεν τους διδάσκουν τακτ, δεν κάνουν κανένα σεμινάριο, πριν πιάσουν τα τηλέφωνα;

Senior Member
    Καλησπέρα Τζινόκοσμε!

Πολύ χάρηκα που θεώρησες το βιβλιάριο σου Τζινάκο :roll::roll::roll:

Τολμώ να πω πως ως ένα σημείο σε καταλαβαίνω για την ασφάλεια αν κ η δική σου περίπτωση πιο σοβαρή κ άμεσα αντιμετωπίσιμη απο την δική μου που εαν είχα ασφάλεια θα έμπαινα αύριο για sleeve!

Senior Member
    Τζίιιιινααααααααα................ . Ούου!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=G4Y9G40QdTk

Senior Member
    καλως τη σοκολατιτσα!!!!!

Senior Member
    Λίλα έχεις πάρει φόρα κατηφόρα!!!!!!!!!!!!!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:κορίτσι μου κ απ΄ ότι βλέπω κ στο τόπικ που καταγράφεις τη διατροφή σου είναι σούπερ, 5 γευματα, μικρά λόγω sleeve αλλά κ με τα ενδιάμεσα, μπράβο για την αλλάγη στον τρόπο σκέψης!

Senior Member
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σοκολατιτσα μου.η sleeve με εχει βοηθησει παρα πολυ ομως και εγω μεχρι στιγμης τουλαχιστον εχω κλειδωσει εξω απο τη ζωη μου τις παλιες κακες μου συνηθειες.

Senior Member
    Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Για το βιβλιάριο να σου πω έχω την εντύπωση ότι θα μου παρέχουν μόνο τα φάρμακα και δεν θα έχω πλήρη ασφάλιση. Δεν ξέρω, θα ρωτήσω αύριο. Πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα να είσαι ανασφάλιστος και για σένα τώρα ακόμα μεγαλύτερο αφού θέλεις να κάνεις την επέμβαση. Εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά για να μπορέσεις να ασφαλιστείς και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Senior Member
    Καλά κάνεις κ εύχομαι έτσι να συνεχίσεις

Πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου!