Results 24,946 to 24,960 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
15-05-2012, 20:45 #24946
Ας γράψω κι εγώ το αυριανό μου πρόγραμμα, να μου πεις αν είναι οκ:
9.00 ένα ποτήρι γάλα με μία κουταλιά χέμο.
12.00 μία μπάρα δημητριακών.
2.00 δύο μικρά μπιφτέκια με ντοματοσαλάτα ή ένα αγγούρι ή καρότα βραστά
5.00 λίγα καρύδια και μία μπανάνα
8.00 ένα τοστ και ένα καρότο.
11.00 μία ακόμη μπανάνα.
Είναι εντάξει αυτά ή ...... http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Να τονίσω ότι δε θέλω να την κάνω απόλυτα, γιατί δεν έχω απόλυτη πειθαρχία, ούτε είμαι σίγουρη ως προς τις ώρες, δέκα λεπτά πάνω ή κάτω, με τη δουλειά εννοώ. Θέλω ελαστικότητα ως προς το πρόγραμμα, ώστε να κινούμαι άνετα. Στην πορεία θα κάνω και παραλλαγές, μία μέρα έφερα για παράδειγμα..
- 15-05-2012, 20:49 #24947
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σήμερα όλη μέρα ξεπάγιασα! Δεν έχω ζακέτα ή μπουφάν ανοιξιάτικο και βγήκα το πρωί μόνο με τη μακρυμάνικη μπλούζα και τουρτούριζα. Ευτυχώς μου έδωσε μετά ένα ζακετάκι η αδερφή μου. Τώρα φοράω κολάν, πουλόβερ και κάλτσες. Θα στρώσω και το πάπλωμα γιατί με το σεντόνι θα κρυώνω σίγουρα το βράδυ. Προς στιγμήν σκέφτηκα να ανάψω λίγο το αερόθερμο αλλά αναθεώρησα. Μέχρι σήμερα φοβόμουν τα σκοτάδια και μόλις είδα το λογαριασμό ρεύματος που μου ήρθε άρχισα να φοβάμαι το φως! :lol:
Τι άλλο ακούω; Σεντόνι; Σεντόνι; Μα, σεντόνι; :shocked2:
Εδώ μιλάμε για το βαρύ πυροβολικό! Στο κυριλλέ ραντεβού ξύλιασα με το σικ ντυσιματάκι και τώρα ξεσπαθώνω με φόρμες, χοντρές κάλτσες ΚΑΙ ρόμπα. Επίσης το πάπλωμα έχει γίνει ένα με το σώμα μου, δεν το αποχωρίζομαι, παρά μόνο για να βγω έξω! Μη ξεφτιλιστώ και τελείως!
15-05-2012, 20:52 #24948
breakaki mou, να ξέρεις ότι όλοι προσευχόμαστε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά με τη δουλειά!
Τζινάκοοοοοοοοοοοοο, μεγειά μπρε! Θα σε δω από κοντά να εκφέρω άποψη!
Αβάκιον, πες αλεύρι, το καφέ σπίτι σε γυρεύει! Αμήν και πότε να σε φιλοξενήσω και να θαυμάσω το σικ ανσαμπλ!
15-05-2012, 20:57 #24949
Ιωάννα η ιστορία σου είναι καλοδεχούμενη και στη δική μου εβδομάδα, αν βρεις το χρόνο και την ευκαιρία θα ήθελα να μας την γράψεις.
15-05-2012, 20:57 #24950
κορίτσια, σε μια μόνο σελίδα μπαίνουμε στη χιλιοστή μας! Wow!
15-05-2012, 20:58 #24951
Τζινακο ανυπομονω να δω καινουργιο μαλλι!! πρεπει να εισαι μουρλια .Μεγεια αγαπη να το χαρεις!!!
Αβουλινι, το πρωι κανεις την πρωτη τριαδα , οχι μονο γαλα , θα πινεις το γαλα με δημητριακα και φρουτο. Το μυστικο είναι να τρως καθε 2,5-3 ωρες . Πχ εγω που σηκωθηκα χθες στις 4μισι το πρωι μεχρι το βραδυ δεν ειχα κανει μονο 5 γευματα αλλα 7. 3 κυριως ( τριαδες), 3 σνακ ( δυαδες) , 1 μικρη τριαδα ( 1 παξιμαδι,λιγο γραβιερα, 1/2 ντοματα) . Βαζε και ξυπνητηρι αν δεν θυμασαι τις ωρες. Το τοστ ειναι μια χαρα απλα μην τρως τοστ συνεχεια, τρωγε μερα παρα μερα, μαζι με φρουτο αν θες ή βαλε λαχανικα μεσα στο τοστ,πχ εγω βαζω αγγουρι και ντοματα και μπορει να βαλω και ενα κουταλακι μαγιονεζα ισα για την γευση. Οταν θες γλυκο στο σνακ σου βαλε 2 μπισκοτα και φρουτο, βαλε ξηρους καρπους και αποξηραμενα φρουτα που ειναι αρκετα γλυκερα. Περιμενε 20 λεπτα ...αν επιθυμεις εντονα ακομη γλυκο φατο αλλα προσπαθησε να μην φας μεγαλη ποσοτητα, πχ 1 ξυλακι παγωτο ( αν ειναι και μισο ακομη καλυτερα) όχι πυραυλο. Ετσι δεν θα ανεβάσεις την γλυκοζη πολυ αφου θα εχεις κανει το σνακ σου πρωτα και δεν θα αποθυκευσεις το λιπος που θα αποθηκευες αν ετρωγες κατευθειαν το γλυκο σκετο.
Το δικο μου μυστικο για τις υπογλυκαιμιες ειναι μπισκοτα βρωμης-μελιου και ταχινι που τα φτιαχνω σε 5 λεπτα μονη μου. Ενα μπισκοτο με ενα φρουτο, πχ αχλαδι, κερασια, φραουλες οτιδηποτε σου κανει κεφι και τερμα μου κοβεται μαχαιρι η διαθεση για γλυκο κατα90% των περιπτωσεων ( 10% αν περιμενω περιοδο και την κανω την ζημια τελικα) . Συνταγη αν θες σου στελνω ειναι γελοία.
Ειμαι πολυ χαρουμενη που το εχεις παρει αποφαση και το σχεδιαζεις τοσο ομορφα στο μυαλο σου , ανυπομονω για τις εντυπωσεις σου!!!!!
15-05-2012, 20:59 #24952
Σοκολατιτσα τι ωραία νέα είναι αυτά???? Αντε κοριτσι μου ολη η θετική μου ενεργεια για παρτη σου, να πας στο νησι ,ποιο είναι αλήθεια?? και μετά το Σεπτεμβριο οταν συνηθως γινονται οι προσληψεις να πας και στην αλλη δουλεια!! Απλα τελεια!!! Μπραβο:bouncing::bouncing::bouncing:
15-05-2012, 21:01 #24953
Originally posted by Ava
Ας γράψω κι εγώ το αυριανό μου πρόγραμμα, να μου πεις αν είναι οκ:
9.00 ένα ποτήρι γάλα με μία κουταλιά χέμο.
12.00 μία μπάρα δημητριακών.
2.00 δύο μικρά μπιφτέκια με ντοματοσαλάτα ή ένα αγγούρι ή καρότα βραστά
5.00 λίγα καρύδια και μία μπανάνα
8.00 ένα τοστ και ένα καρότο.
11.00 μία ακόμη μπανάνα.
Είναι εντάξει αυτά ή ...... http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Να τονίσω ότι δε θέλω να την κάνω απόλυτα, γιατί δεν έχω απόλυτη πειθαρχία, ούτε είμαι σίγουρη ως προς τις ώρες, δέκα λεπτά πάνω ή κάτω, με τη δουλειά εννοώ. Θέλω ελαστικότητα ως προς το πρόγραμμα, ώστε να κινούμαι άνετα. Στην πορεία θα κάνω και παραλλαγές, μία μέρα έφερα για παράδειγμα..
Κούκλα δεν θα σε μαλώσουμε, θα έχεις ελαστικότητα εφόσον θα τρως ότι λιμπίζεσαι απλά θα τα συνδυάζεις με το σωστό τρόπο!
Μου επιτρέπεις να σχολιάσω κάτι?
Ας πούμε στο πρωινό έχεις μόνο τη πρωτεΐνη άρα σύμφωνα μ΄αυτό το μοντέλο διατροφής σου λείπει ο υδατάνθρακας κ το φρέσκο. Μπορείς να προσθέσεις ένα μπισκοτάκι πτι μπερ κ 1/2 μπανάνα την άλλη μισή μπορείς να την βάλεις προ ύπνου με 2 καρύδια. Επαναλαμβάνω δεν χρειάζεται ποσότητα εφόσον έχεις κ τον δακτύλιο.
Μαζί με τη μπάρα βάλε ένα φρέσκο κ το μεσημέρι 1/2 ψωμί.
Συγνώμη που σου τα λέω δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ούτε το παίζω διαιτολόγος
15-05-2012, 21:01 #24954
Μακ αυτό ήθελα να πω κι εγώ τώρα, τα καταφέραμε να χιλιάσουμε! :lol: ʼβα ξέχασα να σου πω να κάνεις test drive στις παντόφλες που πήρες γιατί έχεις πικράν πείραν!
15-05-2012, 21:07 #24955
Κατερινάκι μου, μόλις με σκότωσες! Το πρωί έχω μεγάλη δυσκολία ως προς το να καταπιώ οτιδήποτε πέρα από άφθονους καφέδες και καπνό. Τίποτε άλλο! Αλλά θα την κάνω την προσπάθεια. Οκ, γάλα και μπάρα, ώστε να τα καλύψω όλα. Στη δουλειά, παξιμάδι και μία φέτα ζαμπόν άπαχο. Μόνο μη με δει κανένας.. Θα τη βρω την άκρη...
Δεν είναι κρίμα να έχω κάνει τόσο αγώνα, να έχω φάει το μαχαίρι, να έχω πάρει τόση χαρά με τη μέχρι τώρα απώλεια και τώρα, που πλησίαζα στο τέρμα να τα μερντώσω όλα, εξαιτίας του βρωμοτσίγαρου; Μόνο που δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, γιατί δεν ξέρω πόσο θα αντέξω αυτό το πλάνο. Καλόμαθε η γριά στα σύκα, βλέπεις... Ως τώρα έχανα κιλά χωρίς ιδιαίτερες θυσίες. Μόλις έπιασα το εξάρι, νόμισα πως μπορώ να απαλλαγώ από την άλλη βλαβερή μου συνήθεια και ορίστε τα αποτελέσματα! Φτιάχνουμε το ένα, χαλάμε το άλλο, κατάλαβες; :flaming:
15-05-2012, 21:08 #24956
Σωστα τα λες σοκολατιτσα και Αβα ποτε να μην κολας στις ποσοτητες εστω και μια μπουκια απο την καθε ομαδα αρκει . Εξαλλου οσο μικροτερες ποσοτητες τρως (ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ γιατι ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κανουμε διαιτα)χανεις πιο πολυ βαρος. Γιουπιιι!!!
Να προειδοποιησω οτι δεν ειναι ευκολο για καποιον που το ξεκιναει για πρωτη φορα, και θα μπερδευτεις και θα ξεχασεις κατι και και... δεν εχει σημασια σιγα σιγα θα το κανεις κτημα σου και θα σου βγαινει χωρις να το πολυσκεφτεσαι. ενα βημα την φορα
15-05-2012, 21:10 #24957
ναι Αβουλινι μου το καταλαβαινω, σιγα σιγα ρε μαναρι μην αγχωνεσαι, κανε οτι μπορεις χωρις να καταπιεζεσαι. Εχεις που εχεις το ζορι με την ακαπνια δεν θες και αλλο νταλκα. Κουλ λοιπον εμεις σου δινουμε τις συμβουλες και εσυ το πας σιγα σιγα.
15-05-2012, 21:10 #24958
Σοκολατίτσα μου, είναι δυνατό να παρεξηγήσω ένα τόσο γλυκό πλάσμα σαν κι εσένα; Κανέναν δεν παρεξηγώ, ίσα ίσα ζητώ τη βοήθειά σας, γιατί αργά και σταθερά μεταμορφώνομαι σε... http://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0
15-05-2012, 21:11 #24959
Originally posted by Ava
Σοκολατίτσα μου, είναι δυνατό να παρεξηγήσω ένα τόσο γλυκό πλάσμα σαν κι εσένα; Κανέναν δεν παρεξηγώ, ίσα ίσα ζητώ τη βοήθειά σας, γιατί αργά και σταθερά μεταμορφώνομαι σε... http://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0
15-05-2012, 21:12 #24960
δηλαδη γινεσαι σεξυ και χορευεις προκλητικα εεεε??? μου αρεσει:love::love::love:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία