ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1667
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1667 of 2553 FirstFirst ... 6671167156716171657166516661667166816691677171717672167 ... LastLast
Results 24,991 to 25,005 of 38289
    Senior Member
    καλυνηχτα αγαπες παω για νανακια !!! τα λεμε αυριο παλι:love:

Senior Member
    Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Κορίτσια θα σας αφήσω κι εγώ γιατί από το πρωί ως αργά το απόγευμα ήμουν στα πέρα δώθε και τώρα σέρνομαι. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχουμε.

Senior Member
    Πάω κι εγώ! ʼντε, πάμε η τριάδα μαζί! Καλή μας νύχτα, αύριο πάλι!

Senior Member
    Τι ατασθαλιες βρε κατερινα ειδα στο σληβ και διατροφη τι τρως και μονο ατσθαλιες δεν ειδα.μακ και εγω τρελαινομαι για παστελακι αλλα επειδη εχω βαλει τη μανουλα μου σε προγραμμα δεν τρωω και εγω για να μην ζηλευει.εγω θα φαω λιγο και η μανα μου 2 παστελια.εχασε 15 κιλα απο τον οκτωβρη με το να κοψει τις βλακειες τυπου παγωτα γλυκα που τρωγαμε παρεα προ εγχειρησης.

Senior Member
    Λιλάκο θα γυρίσεις από το μπάνιο σου και θα μας ψάχνεις! Κάνει νύστα όμως και πάω να ξαπλώσω. Φιλάκια.

Senior Member
    Λιλάκο, το παστέλι έγινε αδυναμία μου κατόπιν επέμβασης, υγιεινό και θρεπτικό (αυτό που δεν έχει ζάχαρη) και γλυκο!
    Καληνύχτα τζινόκοσμε όμορφε!

Senior Member
    Καληνυχτα και καλο ξημερωμα στις τσουπρες που πανε για υπνο.Τζινακια πολλα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ας γράψω κι εγώ το αυριανό μου πρόγραμμα, να μου πεις αν είναι οκ:

9.00 ένα ποτήρι γάλα με μία κουταλιά χέμο.
    12.00 μία μπάρα δημητριακών.
    2.00 δύο μικρά μπιφτέκια με ντοματοσαλάτα ή ένα αγγούρι ή καρότα βραστά
    5.00 λίγα καρύδια και μία μπανάνα
    8.00 ένα τοστ και ένα καρότο.
    11.00 μία ακόμη μπανάνα.

Είναι εντάξει αυτά ή ...... http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg

Να τονίσω ότι δε θέλω να την κάνω απόλυτα, γιατί δεν έχω απόλυτη πειθαρχία, ούτε είμαι σίγουρη ως προς τις ώρες, δέκα λεπτά πάνω ή κάτω, με τη δουλειά εννοώ. Θέλω ελαστικότητα ως προς το πρόγραμμα, ώστε να κινούμαι άνετα. Στην πορεία θα κάνω και παραλλαγές, μία μέρα έφερα για παράδειγμα..
    Εδώ κολλάει το .... Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;

Ουφ πρέπει να σου κάνω ιδιαίτερα κοπελιά! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Καλησπέρα και επισήμως, καλέ τι σας έπιασε;;;;
    Δεν σας προλαβαίνω! Μπήκε η Μακ και η Κατ και τα κάνανε Μακάνω Κάτω; :lol:
    ʼργησα πολύ;;; Το πάρτι τελείωσε;;;
    Καλέ τα χιλιάσαμε και δεν ήμουν εδώ να γράψω στην 1000η σελίδα μας γκρρρρ!

Senior Member
    Μεχρι και το νυχτοπουλι μας η τζινα επαθε μακιωση.ολες οι μια μετα την αλλη επεσαν ξερες στο κρεβατι.

Senior Member
    Originally posted by Eli

Εδώ κολλάει το .... Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έριξα μια ματιά πριν κάνω αποσύνδεση και ξεράθηκα στα γέλια! :lol:

Senior Member
    Να σας πω πριν ξεραθείτε σαν τις κατσαρίδες ότι έχετε φιλιά από την Ναταλία μας και χρόνια μας πολλά!
    Είναι έξω με τον Τήρη της και παρέα και πίνει μαργαρίτα φράουλα! Βρήκε την χαρά της γιατί δεν το ήξερε το συγκεκριμένο κοκτείλ και όταν ήμασταν Θεσσαλονίκη δοκίμασε από εμένα και της άρεσε πολύ! Έτσι θα το καθιερώσει για όλο το καλοκαίρι χιχιχιχιχιχι δουλειές της άνοιξα

Senior Member
    Επίσης να πω με γεια στα νέα μαλλάκια της Τζίνας μας που το ξέχασα πριν χιχιχιχι. Χαίρομαι που σου άρεσαν Τζίνα μου από την πρώτη στιγμή πράγμα που σημαίνει ότι είναι σίγουρα ωραία! Ανυπομονώ να τα δω και να τα καμαρώσω από κοντά!

Και βεβαίως να στείλω όλη μου την θετική ενέργεια στην σοκολατίτσα μας και να ευχηθώ με την σειρά μου να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές καλή μου η μία μετά την άλλη! Μακάρι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου και η αγωνία σου. Φιλιά πολλά!

Senior Member
    Αβάκι το πρόγραμμα σου για πρώτη μέρα πάντως μια χαρά είναι απλά αν χωράει να μην ξεχνάς κάθε γεύμα σου και κάθε σνακ σου να το συνοδεύεις με κάτι φρέσκο. Δεδομένου του δακτυλίου θα χρειαστεί να πειραματιστείς για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και όπως είπε και η Κατερίνα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν δεν τα κάνεις όλα κατά γράμμα. Το σημαντικό είναι να νιώθεις χορτάτη και να βάζεις στο στόμα σου κάτι ανα 2,5 με 3,5 ώρες. Σε βεβαιώνω όμως ότι από ένα σημείο και μετά θα σου γίνει τρόπος ζωής και δεν θα χρειάζεται καν να κοιτάς την ώρα. Ο οργανισμός συνηθίζει εύκολα στα τρίωρα και του αρέσει και τα αποζητά από μόνος του

Όσο για τις ποσότητες απλά φρόντιζε να είναι τόσες όσο για να χορτάσεις αλλά να μην πρηστείς κιόλας. Απλά να νιώθεις καλά και ότι θα αντέξεις για τις επόμενες τρεις ώρες.