ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1676
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1676 of 2553 FirstFirst ... 6761176157616261666167416751676167716781686172617762176 ... LastLast
Results 25,126 to 25,140 of 38289
    Senior Member
    αχχχχ Ναταλί μου!! Χαίρομαι που περνάς καλά και μπρατσιαζεσε! Τι ωραία που θα πατε ταξιδάκι , το χρειαζεστε οι δυο σας πολυ!
    Εγω κοιτω καθε μερα τις φωτος μας και νοσταλγω. Ηταν για τοσο λιγο αλλα καναμε τοσα πολλα , χωρεσαμε πραγματα και τωρα εχω τις αναμνησεις για να χαιρομαι...αλλά...... η μαμα πατριδα φροντισε να ξανακανει εκλογες.....βρε λες?? αλλα απο την αναποδη πλευρα τωρα, Λιτοχωρο city!!!

Senior Member
    Τζινοκαλημέρες!
    Ναταλία μου πόσο χαίρομαι που οι μέρες σου κυλάνε τόσο όμορφα! Δεν πειράζει που δεν είσαι μαζί μας καλή μου, αφού ξέρουμε ότι περνάς καλά και χαμογελάς αυτό μας φτάνει
    Τηριάσου όσο μπορείς τώρα που προλαβαίνεις χαρά μου! Μόνο μπαίνε που και που να μας λες αν έχεις νέα της Πωλίνας.
    Να περάσετε όμορφα στο ταξίδι σας και να απολαύσετε την παρέα την μεταξύ σας και των αγαπημένων σας φίλων. :starhit:
    Τζινάκια πολλά στα μαγουλάκια!

Senior Member
    good morning τσουπρες!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερες και τζινακια!!!!!!

Senior Member
    Εγωκαλημέρες! Ναταλία χαίρομαι που περνάς καλά, χρειάζεται κι αυτό καμιά φορά, έτσι γι'αλλαγή βρε αδερφέ! Το ξέρω ότι τα έχεις ακόμα τα u2u που σου είχα στείλει αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να σε ενοχλήσω για κάτι τέτοιο, κι εγώ τα σβήνω τα δικά μου μηνύματα. Καλό ταξίδι να έχετε αύριο και καλά να περνάτε. Σε τζινώ με πολλά τζινάκια και τζάκια στα μαγουλάκια! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα στο Τζινόκοσμο!

Σοκολατίτσα, χρόνια σου πολλά, καλό μου! Χρόνια γλυκά, γεμάτα με ό,τι επιθυμεί η ψυχούλα σου!

Κατερινούλα, καλώς τα δεχτήκατε, μαμά και κόρη! Φαντάζομαι θα παίξει κάποιο σπέσιαλ γεύμα για το σύζυγο..

Ναταλία, καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση εκεί που θα πάτε! Στο αεροπλάνο πιάσε τον Τήρη στο μπίρι μπίρι, να μη προλάβει να σκεφτεί τίποτα. Α! Αν έχεις τίποτα σε ηρεμιστικούλι, δώστου το μία ώρα πριν. Τέτοιο θέμα έχει η ξαδέλφη μου, που για κακή της τύχη σπουδάζει στο εξωτερικό. Σε συνεννόηση με ψυχολόγο, κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψει, ντοπάρεται δύο μέρες πριν και είναι ηρεμότατη.

Εδώ Σιβηρία, εδώ Σιβηρία! Τι πράγμα είναι αυτό, βρε κορίτσια; Τάχα μου καλοκαιριάζει σε λίγο και το χαρτομάντηλο πάει σύννεφο. Επιστράτευσα μάλλινη νυχτικιά και κουβέρτα πάνω από το πάπλωμα και είναι η πρώτη μέρα που κοιμήθηκα ζεστά και όμορφα. Κατά τα άλλα Μάιο έχουμε..
    Η διατροφή συνεχίζεται κανονικά. Για το μεσημέρι μαγείρεψα κοτόπουλο κατσαρόλας με κρεμμύδια και ντομάτες. Θα το συνοδεύσω με πουρέ. Μμμμμ, γιάμι! Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ζυγίστηκα για πλάκα το πρωί και είμαι πάνω κατά 200 γραμμάρια, αλλά δεν πτοούμαι. Νιώθω ήδη καλύτερα ψυχολογικά και μόνο στην ιδέα ότι κάνω κάτι. Όσο για γλυκά.. Ποια γλυκά;

Senior Member
    Μπράβο ʼβα, κράτα γερά! Πάω μαμαδοβόλτα και θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    Τζινακια Αβα μου!
    Χαιρομαι που η ψυχολογια σου ανεβαινει γιατι ετσι μονο θα μπορεσεις να παλεψεις και ολα τα υπολοιπα. Την ζυγαρια ξεχνα την για λιγο αν μπορέσεις.
    Σου κόπηκε η ορεξη για γλυκο?

Senior Member
    Ναι, δε θέλω πια γλυκά. Δεν εννοώ ότι δε μου αρέσουν ή δεν τα αποζητώ, αλλά δεν κάνω και σα λυσσασμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ντύνομαι και να βγαίνω, προκειμένου να εξασφαλίσω τα γλυκά μου. ʼλλωστε χθες έφαγα δύο κουτάλια μέλι, ένα στο τσάι και ένα στο τελευταίο γεύμα (δύο μπανάνες με 5-6 καρύδια και μία κουταλιά του γλυκού μέλι). Μετά κι από αυτό κοιμήθηκα σαν πουλάκι!

Senior Member
    Αυτή η διατροφή είναι τόσο άρτια και τέλεια, ώστε με πιάνουν τα γέλια όσο σκέφτομαι κάτι άλλες. Δεν ξέρω για απώλεια βάρους, αλλά είναι σοφή, ως προς τα θρεπτικά συστατικά και τον επιμερισμό των τροφών.
    Θυμάμαι πριν από χρόνια μία δίαιτα που ακολούθησα και μάλιστα πλήρωνα και διαιτολόγο. Ήταν πρωτεινική και μπορούσες να την κάνεις και σε περίοδο διακοπών και να αδυνατίζεις. Ακούστε μία τυπική μέρα των διακοπών μου και ετοιμαστείτε να πεθάνετε στα γέλια ή να φρίξετε, ανάλογα: Πρωινό μία τυρόπιτα, μεσημεριανό σε ταβέρνα ψάρια ή μαλάκια ή κρέατα ή τυριά σε απεριόριστη ποσότητα, αδιάφορος ο τρόπος μαγειρέματος (συνήθως έτρωγα καλαμαράκια τηγανιτά) και τσίπουρο ή λευκό κρασί, επίσης σε απεριόριστη ποσότητα. Βραδυνό τα ίδια με το μεσημέρι. Στο μπαρ αργότερα βότκα ή τζιν σκέτα ή λευκό κρασί ή τσίπουρο, σε απεριόριστη ποσότητα.
    Απαγορεύονται ρητώς: Φρούτα, αμυλούχα, ξηροί καρποί. Από ποτά ούζο και όλα τα κόκκινα και τα καφέ. Αναψυκτικά και σόδες.
    Είχα χάσει κιλά, αλλά εκλιπαρούσα για μία φετούλα καρπούζι και ο διαιτολόγος έλεγε όχι. Τώρα, αν μου έλεγαν να κάνω κάτι τέτοιο, δεν είμαι σίγουρη για τις αντιδράσεις μου.. Μάλλον θα με βλέπατε στην τηλεόραση.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Εγωκαλημέρες!
    Σε τζινώ με πολλά τζινάκια και τζάκια στα μαγουλάκια! :lol:
    :lol: :lol: :lol:
    Για άλλη μια φορά γράφουμε εδώ μέσα!

Senior Member
    Το ΑΒουλίνι μου κάνει διατροφή;Τι έγινε ρε παιδιά;Πόσο έλειψα τάχα;

Senior Member
    Ναίιιιιιι! Ναταλία μου, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, κάνω τρίωρα και τριάδες. Αμ, τι νόμισες κυρία μου; Μόνον εσύ θα αλλοτριωθείς με τις πρωτείνες; Πήραμε κι άλλοι σειρά για την αλλοτρίωση!

Senior Member
    Αχάμ!Λίγο σε άφησα χωρίς επιτήρηση και σε περιέλαβαν στην τριάδα οι Αφές!Εγώ πάντως ακόμα δεν αλλοτριώθηκα...

Senior Member
    Τα νέα της Πωλίνας δεν παρουσιάζουν κάποια καινούρια εξέλιξη σήμερα.Ήρεμη την ακούω και ψύχραιμη.
    Συνεχίζουν να μη γνωρίζουν πού ν'αποδώσουν την αιμορραγία,η οποία τουλάχιστον δεν αυξήθηκε σε ροή.
    Σήμερα την επισκέφτηκε κι ο διευθυντής του νοσοκομείου κι ενημερώθηκε απ'τους υπόλοιπους γιατρούς.
    Αναφέρει η Πωλίνα πως όλο έλεγε πως είναι μικρή εγκυμοσύνη και δαγκωνόταν.Δεν της είπαν κάτι ιδιαίτερο.
    Ευτυχώς η μικρή έχει καλούς καρδιακούς παλμούς(την παρακολουθούν ανά 4ωρο)κι ελπίζουν ν'αντέξει
    έστω άλλες τέσσερις εβδομάδες,ώστε απ'τον έβδομο μήνα και μετά να είναι όλα πιο ελεγχόμενα ό,τι κι αν γίνει.