ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1678
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1678 of 2553 FirstFirst ... 6781178157816281668167616771678167916801688172817782178 ... LastLast
Results 25,156 to 25,170 of 38289
    Senior Member
    Έλα, κυρία Έξωθεν Επιρροή, σβέλτα, κοντεύω να φάω και το δεύτερο!

Senior Member
    Να τα συνοδέψεις με λίγο φρούτο. Ότι γλυκό κι αν τρως να τρως πρώτα λίγο φρούτο, λίγη μπανάνα, δύο φράουλες, λίγο μήλο και μετά να τρως το γλυκό.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κυρία Πρόεδρε, Κύριε Εισαγγελεύ, σεβαστό δικαστήριο, καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης των Αφών.
    Δηλώνω μετά παρρησίας ότι ουδέποτε απεπειράθησαν να προσηλητίσουν την ʼβα σε κάποιο μοντέλο διατροφής. Η ίδια η ʼβα μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι μόνη της, χωρίς καμία, καμία βεβαίως βεβαίως, έξωθεν επιρροή εζήτησε τη βοήθεια των Αφών.
    Τις ευχαριστεί θερμώς, διότι είχε περιπέσει εις βούρκον βαθύ και κατηφόρα ατελείωτη. Τα γλυκά είχαν γίνει η κύρια διατροφή της και όσο περισσότερα έτρωγε, τόσα περισσότερα αναζητούσε. Είχε ξοδέψει σεβαστά ποσά εις ποταπά ζαχαροπλαστεία, περίπτερα και λοιπά χαμαιτυπεία, όπου συνήθως παρασύεται η νεολαία μας εις ακολασίας.
    Τώρα πια διάγει βίο αξιοπρεπή, υγιή και καθωσπρέπει. Είναι χαρούμενη, ικανοποιημένη, τόσο με τον εαυτό της, όσο και με την εν λόγω διατροφή και προτρέπει και άλλες εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσες να τη δοκιμάσουν. Οι Αφές είναι αθώες! Ζήτω!
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Senior Member
    Κατηγορούμενη μόλις υποπέσατε σε παράπτωμα! Θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά με την βρώση ενός φρούτου! H ποινή να εκτελεστεί άμεσα παρακαλώ! :lol:

Senior Member
    Καλα εχετε ξεφυγ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Ευχαριστώ! Είναι νταιτζέστιβ, δεν είναι σοκολατένια ή άλλα κολασμένα μπισκότα. Αφού τα έφαγα σε χρόνο dt, τώρα τρώω και ένα σύκο ξερό.
    Το ίδιο ισχύει και για τις μπάρες δημητριακών; Δε νομίζω, αυτές μάλλον στέκονται και από μόνες τους ως σνακ.

Και τώρα ερχόμαστε στο κρύο. Έχω ξεπαγιάσει. Αναγκάστηκα και κατέβασα το αερόθερμο, αφού από το κρύο δε μπορούσα να κοιμηθώ. Η μύτη μου ήταν παγωμένη, το ίδιο και τα χέρια μου. Τώρα έχω πόση ώρα που προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά για να μπω στο μπάνιο. Έξω βρέχει και δε μου κάνει καρδιά να ξεγυμνώνομαι μέσα στις υγρασίες και στα κρύα, αλλά δε θα βρωμίσουμε κιόλας! Μετά, εννοείται ότι θα παίξει μάλλινο πουλόβερ.. Τι να πω, τα έχω χαμένα με τον καιρό!

Senior Member
    η μπαρα αν εχει μεσα αποξηραμενα φρουτα ειναι κυριλε, αν οχι τοτε λιγο φρουτο, 1/2 αχλαδι, 2 φραουλες , 1-2 δαγκωνιες μπανανα κλπ κλπ

Senior Member
    Είδατε, Αφές; Και δικαστήριο, άμα λάχει!

Λοιπόν, παίρνω βαθειά ανάσα και πάω να ξεγυμνώσω την κορμάρα μου. Σε λίγο σας έρχομαι, κουκουλωμένη και ευωδιαστή, σαν τσουρεκάκι! Ε, χμ, σα σταφίδες με ξηρούς καρπούς ήθελα να πω.. Συγνώμην δια την λεκτικήν παρεκτροπήν...

Senior Member
    Αβουλίνι όλα σου τα σνακ θα τα συνοδεύεις απαραίτητα με ένα φρούτο και τις μπάρες και τους ξηρούς καρπούς (ανάλατους άψητους) και τα μπισκότα. Πρώτα θα τρως φρουτάκι και μετά μπισκοτάκι! Όταν λέμε φρούτο μιλάμε για ένα μικρό μήλο, 1/2 μεγάλη μπανάνα, 1 μεγάλο αχλάδι ή δύο μικρά, 3 δαμάσκηνα, 1φλιτζάνι του τσαγιού φράουλες ή κεράσια κτλ. Επειδή έχεις και τον δακτύλιο δεν ξέρω πως σου φαίνεται αυτή η ποσότητα αλλά αυτή είναι η διαιτολογική οδηγία . Αν σου φαίνεται πολύ τρώγε μικρότερη ποσότητα αρκεί να τρως λίγο φρούτο και πάντα πριν το μπισκοτάκι ή την μπάρα ή το κράκερ ή ότι άλλο έχεις για σνακ. Έτσι θα φας λιγότερο γλυκό, θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, θα πάρεις βιταμίνες και η γλυκόζη σου δεν θα κάνει πάρτι

Senior Member
    και για να σε αποτελειωσω στην αλλοτριωση ,αφου μου θελεις εντατικα μαθηματα, αν πας σε ξηροκαρπαδικο εξοπλισμενο ζητα αν εχουν ελληνικες μπαρες. Αυτη την τρως μονη της και ξεμπερδευεις- μπουκωματακι σπεσιαλ και καταστολη ορεξης γλυκου σχεδον ολες τις φορες. Μονο με 100 θερμιδες περιπου εκαστη ( οχι οτι ειναι σημαντικες οι θερμιδες σε αυτη την διατροφη αλλα ως αχρηστη πληροφορια)

Senior Member
    Έλλη μου, με τσάκωσες στα μισά του ξεβρακώματος... Έξω τι θα κάνω; Έχω στην τσάντα μου μπάρες και σήμερα θα τις χρειαστώ οπωσδήποτε. Πού θα βρω φρούτο στην καφετέρια;

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    η μπαρα αν εχει μεσα αποξηραμενα φρουτα ειναι κυριλε, αν οχι τοτε λιγο φρουτο, 1/2 αχλαδι, 2 φραουλες , 1-2 δαγκωνιες μπανανα κλπ κλπ
    Αυτό είναι το σλιβοφρούτο που λέμε; :lol:

Οι ποσότητες της Κατερίνας είναι διαφορετικές από τις δικές μου που έχω ολόκληρο στομάχι χιχιχχι

σε κάθε περίπτωση μία μπουκιά φρούτου επιβάλλεται

Senior Member
    Κατερίνα μου, μόλις πάω Θεσσαλονίκη, θα πάω ντουγρού στο γκομενάκι, να εφοδιαστώ ελληνικές μπάρες. Προς το παρόν έχω με μήλο, με σοκολάτα και νταιτζέστιβ.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Έλλη μου, με τσάκωσες στα μισά του ξεβρακώματος... Έξω τι θα κάνω; Έχω στην τσάντα μου μπάρες και σήμερα θα τις χρειαστώ οπωσδήποτε. Πού θα βρω φρούτο στην καφετέρια;
    πάρε ένα σύκο μαζί σου γλυκιά μου
    ότι φρούτο έχεις διαθέσιμο, αποξηραμένο ή φρέσκο. Αν δεν έχεις δεν πειράζει φάε σκέτη την μπάρα και όταν πάρεις φρουτάκια κάνεις ολοκληρωμένο το σνακ σου. Είπαμε δεν θα γίνεις από την πρώτη μέρα τύπος και υπογραμμός

Senior Member
    Αβα να πάρεις λίγο φρούτο τυλιγμένο σε ασημόχαρτο στην τσάντα σου.