Results 25,306 to 25,320 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-05-2012, 16:16 #25306
τι μου κανετε?πειτε τιποτα.μαθαμε τιποτα για την πωλινα?εχω παθει μανια με το τηλεφωνο μου και προσπαθω να ξεχαστω.
- 18-05-2012, 16:19 #25307
Το είδες το επεισόδιο του greys; Το 24 είναι το τελευταίο; Εγώ έχω να δω το 21 έως το 24, αλλά για να αγωνιάτε μάλλον έχουν φτιάξει ανάθεμα! Μη μου πεις όμως, κάποια στιγμή θα καταφέρω να τα δω.
18-05-2012, 16:25 #25308
Λίλα ορίστε και ένα κουίζ για να ξεχαστείς!
ΚΟΥΙΖ: Τι είναι;
Αυτό το χρήσιμο εργαλείο, απαντάται συνήθως σε μεγέθη μέχρι 15 ? 18 πόντους. Τις υπηρεσίες του απολαμβάνουν άτομα και των δύο φύλων. Συνήθως βρίσκεται κρεμασμένο χαλαρά, έτοιμο για στιγμιαία δράση.
Αποτελείται από ένα τριχωτό μέρος στην μία άκρη του και μια μικρή τρύπα στην άλλη. Χρησιμοποιείται εισάγοντάς το, σχεδόν πάντα οικειοθελώς, μερικές φορές αργά και απαλά, άλλοτε γρήγορα, σε ένα ζεστό, σαρκώδες και υγρό άνοιγμα του σώματος, όπου μπαίνει και βγαίνει για λίγα λεπτά.
Ξανά και ξανά, συνεχόμενες εισαγωγές και εξαγωγές, που συνοδεύονται και από συγκεκριμένες κινήσεις του σώματος. Οποιοσδήποτε βρεθεί εκεί κοντά, σίγουρα θα αναγνωρίσει τον ρυθμικό, χαρακτηριστικό ήχο που προέρχεται από τις προαναφερθείσες κινήσεις. Όταν, τελικά, τραβηχτεί έξω, αφήνει πίσω του μια υγρή, λευκή και κολλώδη ουσία, η οποία απαιτείται να καθαριστεί είτε από την εξωτερική επιφάνεια είτε από τα εσωτερικά μέρη του ανοίγματος.
Όταν, τέλος, αφεθεί να ξεκουραστεί, κρέμεται και πάλι έτοιμο να δοθεί και πάλι σε μια ακόμη περίοδο δράσης, όταν αυτό ζητηθεί.
Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό θα γίνει δύο ή τρεις φορές την ημέρα αν και συνήθως συμβαίνει πολύ σπανιότερα.
????????????..
????????????
????????????.
????????????.
Όπως όλοι θα μαντέψατε, η απάντηση σε αυτό, το απλούστατο κουίζ, είναι
Η ?ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ!!!
18-05-2012, 16:32 #25309
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και άναψα τελικά το air condition για να ζεστάνει λίγο ο χώρος και τώρα τρέμει το φυλλοκάρδι μου! Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό της ΔΕΗ της μητέρας μου που της ήρθε σήμερα ενώ δεν έχει πληρώσει το χαράτσι και ήταν στους προηγούμενους λογαριασμούς το ρεύμα που έχει κάψει συν 450 ? το χαράτσι, σήμερα είναι σκέτο το ρεύμα 253 ? και έχει διάφορα ποσά μείον κάποια στιγμή λέει και κάτι για ΔΟΥ κι έχει -330 ?. Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί και γιατί έχουν αφαιρέσει αυτά τα ποσά. Ίσως πάει η αδερφή μου να ρωτήσει αλλά δεν καιγόμαστε κιόλας αφού τα ποσά αφαιρούνται (για άγνωστο λόγο) και δεν προσθέτονται!
Λόγω της έκτακτης εισφοράς της Δ.Ε.Η. θα αλλάξουν ορισμένα πράγματα. Να μερικά:
. Η εφημερίδα «ΦΩΣ» θα λέγεται «ΣΚΟΤΟΣ»
. Η φράση «Μου άλλαξες τα φώτα» θα μετατραπεί σε «Μου έσβησες τα φώτα»
. Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα μετονομαστεί σε «Κερί στο τούνελ»
. Η ερωτική φράση «φως μου» θα γίνει «έκτακτη εισφορά μου»
. Και η γιορτή Των Φώτων θα πάψει να γιορτάζεται πλέον.
18-05-2012, 16:36 #25310
τζινακιον ολη η λογαριασμοι της δεη προσωρινα εκδιδονται χωρις το χαρατσι.μεχρι να γινουν εκλογες τουλαχιστον.
18-05-2012, 16:38 #25311
ναι το ειδα το 24.ομως δεν καταλαβα αν εχει και δευτερο μερος η οχι.αστα χεστα αντε να περιμενεις τη νεα σεζον
18-05-2012, 16:46 #25312
αφες καλο καφεδιασμα!!!!
18-05-2012, 16:50 #25313
Λίλα το έψαξα στο google και δεν είδα να αναφέρεται πουθενά για 2ο μέρος του τελευταίου επεισοδίου.
18-05-2012, 17:19 #25314
Γεια σας κοριτσάκια!
Τζίνα γέλασα πολύ με τις νέες εκφράσεις περί φωτός! :lol:
Καφεδιάστηκα με την αφή και πριν λίγο έφυγε για να πάει να πάρει το ζουζούνι της από τον σταθμό. Είδα και το επεισόδιο 24 απο το greys που κλασσικά μας άφησε στα κρύα του λουτρού και άντε να περιμένουμε τώρα την νέα σεζόν. Μπάχαλο τα κάνανε πάλι!
18-05-2012, 17:50 #25315
ελακιον χεστα εμεινα και εγω που το ειδα το μεσημερι.
18-05-2012, 18:43 #25316
Να μαι κι εγώ!
Ξϋπνησα χαρωπή χαρωπή και κατέληξα με γκρινιάρικη διάθεση, μιας και με το που βγήκα από το κρεβάτι άρχισα να τουρτουρίζω. Στο μεταξύ αερίζω κιόλας, γιατί έψησα μπιφτέκια και μυρίζει όλο το σπίτι. Το λέβητα τον κλείσαμε στην οικοδομή, γιατί το πετρέλαιο πλέον εξελίχθηκε σε είδος πολυτελείας, οπότε δε μπορώ να κάνω τις μαγκιές της Τζίνας. Εγώ που λατρεύω το μπάνιο, κατήντησα να οργανώνω στρατηγικό σχέδιο, προκειμένου να πλυθώ. Τόλμησα και έβαλα και ένα πλυντήριο, με τον ουρανό να με απειλεί με τα σύννεφά του. Αλλά τι να κάνουμε, κορίτσια; Να μείνουμε άπλυτες και με βρώμικα ρούχα;
Σήμερα, τη βλέπω τη δουλειά, θα την κάνω τη μερντιά μου! ʼρχισα από το μεσημέρι να παραπονιέμαι εσωτερικά για τη διατροφή και να ψάχνω τρόπους να με σαμποτάρω. Το μεσημέρι έβαλα στο κοτόπουλο μία επιπλέον φέτα κασέρι. Μετά άρχισα να ξύνομαι για γλυκό, αλλά έντονα λέμε! Τη γλίτωσα με ένα αποξηραμένο σύκο. Το απόγευμα πρόσθεσα ένα επιπλέον μπισκότο στο σνακ μου. Και έρχεται το βράδυ της Παρασκευής.... Μπαράκι! Ερώτηση κρίσεως: Πριν φάμε γλυκό, ξέρω πως τρώμε πριν ένα φρούτο ή έστω λίγο από αυτό. Πριν πιούμε το ποτό, τι κάνουμε; Επίσης, μπορώ να πιω δύο ποτά; Είμαι αποφασισμένη να την κάνω τη ζημιά!
18-05-2012, 19:05 #25317
ʼβα πριν πιεις ποτό να έχεις φάει κάτι γιατί όταν πίνεις νηστική σου πέφτει το ζάχαρο και μετά θα θες να φας και γλυκό και απ'όλα! Αν έχει στο μπαρ φάε ξηρούς καρπούς, για να σου πω να πάρεις μαζί σου στο μπαρ φρούτο λίγο χλωμό το βλέπω. Όσα λιγότερα ποτά πιεις τόσο το καλύτερο.
18-05-2012, 19:20 #25318
Λοιπόν, οργανώθηκα, αποφάσισα!
Ως γνωστόν, εκεί που πρέπει να ντρέπομαι, δε ντρέπομαι και το αντίθετο! Εννοείται ότι θα πάρω τη μπανανούλα μου στο μπαρ! Επειδή είναι και γνωστοί οι ιδιοκτήτες, θα ζητήσω και μαχαιράκι και πιατάκι. Τη στιγμή που θα την καθαρίζω και θα την κόβω σε ροδέλες, αφού στο μεταξύ θα έχουμε παραγγείλει τα ποτά, θα κοιτάξω μια δεξιά, μια αριστερά.. Τίποτα! ʼφαντο το παρεάκι! Εξαφανίστηκε από τη ντροπή του! Δε θα πτοηθώ καθόλου. Θα ολοκληρώσω το καθάρισμα, θα τη φάω απολαυστικά, ροδέλα ροδέλα.. Στο μεταξύ θα έχουν έρθει και τα ποτά. Τότε θα σηκωθώ και θα ψάξω το παρεάκι, θα εξαφανίσω πιατάκια, μαχαιράκια και λοιπά στοιχεία εγκλήματος, για να μη ντρέπεται, θα βάλω μπροστά τα ξηροκάρπια να ολοκληρωθεί το σκηνικό και.. στην υγειά μας! :bigsmile:
18-05-2012, 19:26 #25319
ʼβα να σκέφτεσαι ότι δεν κάνεις δίαιτα αλλά διατροφή. Και σε μία διατροφή όλα μπορούν να είναι μέσα, το θέμα είναι πως τρως και πως πίνεις. Όπως είπε και η Τζίνα το σημαντικό είναι πριν πας για το ποτάκι σου να έχεις φάει το γεύμα σου και εκεί που θα είσαι προσπάθησε να αποφύγεις τα αλμυρά σνακ που έχουν αν μπορείς αλλά και να τσιμπήσεις κατιτίς δεν χάλασε ο κόσμος. Το σημαντικό είναι να νιώσεις ότι δε χάνεις το μέτρο σου. Να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Το κακό με το αλκοόλ είναι ότι διαταράσσει πολύ την γλυκόζη στο αίμα με αποτέλεσμα να πέφτει απότομα και μετά οι υπογλυκαιμίες και οι λιγούρες να είναι μεγάλες. Οπότε για να το προλάβεις αυτό καλο θα είναι να πας χορτάτη και όταν φύγεις από το μαγαζί αν είναι πολύ αργά επιστρέφοντας σπίτι να κάνεις ένα μικρό σνακ ή μια μικρή τριαδούλα κάτι ελαφρύ.
Αν η έξοδος καταλήξει σε ξενύχτι επιστρέφοντας σπίτι τρως κανονικά το πρωινό σου, π.χ. τοστ με ντομάτα γιατί θα έχουν περάσει πολλές ώρες και θα πεινάς. Εξάλλου την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις αργότερα που σημαίνει εκ των πραγμάτων ότι το πρωινό σου δε θα το φας και θα πας απευθείας στο μεσημεριανό
18-05-2012, 19:27 #25320
Επίσης εγώ στα μπαρ ʼβα ου ζητάω στικς από καρότο - αγγούρι
, πάρε αν θέλεις και κάνα κρακεράκι μαζί σου
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....