ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1697
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1697 of 2553 FirstFirst ... 6971197159716471687169516961697169816991707174717972197 ... LastLast
Results 25,441 to 25,455 of 38289
  1. #25441
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Larissa
    Posts
    604
    Καλημέρα Τζινοκόριτσα !!!!!!!!
    Σε δύο ώρες και πενήντατρεια λεπτά αναχωρώ για την εξορία!!!!!!!!!
    Να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!
    Τζινάκια πολλά!!!!!!!

  2. #25442
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Ναταλία, έφτασεεεεεεε

  3. #25443
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    καλημέρα, αν έχω ξεχάσει καμία στην καρδιά, να με συγχωρέσει, είναι και πρωί ακόμη και δεν λειτουργεί πλήρως η μνημη του σκληρού μου δίσκου! και για να μην εχουμε παρεξηγήσεις, δεν καθορίζω εγώ τη σειρά ή το μέγεθος των ονομάτων αλλά το ίδιο το προγραμματάκι!

  4. #25444
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Καλημέρα εγωκόριτσα! Ναταλία δεν μας είπες πως ήταν η πτήση σας, προσγειωθήκατε στον αεροδιάδρομο κανονικά ή με αλεξίπτωτα; :lol:

  5. #25445
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    ʼκυρο Μακ, την είδα γι'αυτό άλλαξα το ποστ μου, ο σκληρός σου είναι μια χαρά!

  6. #25446
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Τζινοκαλημέρες συνοδευόμενες με πολλά τζινάκια! :lol:

    Tι μου κάνετε κοκόνες μου; Εγώ ξύπνησα, ξενέρωσα με την συννεφιά και την ψιχάλα και μόλις έφαγα το πρωινό μου . Αχ αυτά τα χωριάτικα αυγουλάκια δεν παίζονται!

    Μακ μου καλά έκανες και ανανέωσες την καρδούλα μας είναι υπέροχη ευχαριστούμε!

  7. #25447
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Kαλημερα κοριτσια!Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!Κ μην ξεχνατε οτι το αλλο Σαββατο τετοια ωρα θα ειμαστε μαζι κ θα πινουμε καφε!Οργανωθειτε!
    Κατα τα αλλα χαλασα το στομαχι μου καθως εφαγα πολυ εχθες το βραδυ γιατι μετα το θεατρο βγηκαμε εξω .Εφαγα κ χωρις να πειναω...κ μετα κ την απογευματινη κρεπαλη...

  8. #25448
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Γλαύκη οργανώθηκα και περιμένω η οργανωμένη! :lol:

  9. #25449
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Όλα είναι υπό έλεγχο Μεγαλειοτάτη!
    Έχουμε στρώσει τα κόκκινα χαλιά και σας περιμένουμε ταπεινά με ανυπομονησία! :lol:

  10. #25450
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    στεναχωριμενες καλημερες.χτυπησε ο σκυλακος μου το ποδαρακι του και τρεχαμε πρωι πρωι στο ντοκτορα.

  11. #25451
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Χαιρετώ την παρέα! Την ανανεωμένη παρέα, που φιγουράρει μέσα στην καινούρια καρδούλα!
    Ήλιος, κορίτσια, επιτέλους! Ήλιος, αλλά με κάτι δοντάρες.. Έχουν παγώσει τα σπίτια και είμαι για μία ακόμη φορά σαν το κρεμμύδι, τυλιγμένη με στρώσεις ρούχων. Ξύπνησα και διαπίστωσα ότι αδιαθέτησα. Αλλίμονο, είναι δυνατό να απολαύσω ένα Σαββατοκύριακο απόλυτα; Τη μία αρρωσταίνω, την άλλη αδιαθετώ, κάτι πρέπει να έχω, δε μπορεί!
    Στο μεταξύ, την έκανα τη γουρουνιά μου! Ενώ χθες υπήρξα Κυρία, σήμερα, έφαγα για πρωινό τέσσερις μπάλες παγωτό και μία μπάρα δημητριακών και ήπια και χυμό, όλα αυτά πριν από μία ώρα. Λόγω και της κατάστασης μου ρήμαξε την κοιλιά πρωινιάτικα. Πονάει η κοιλιά και η μέση μου, έφαγα τάχα το γιατρικό μου και χειροτέρευσα. Ελπίζω ότι θα στρώσω το μεσημέρι, όταν θα φάω φαγάκι ζεστό ζεστό. Το άλλο που έπαθα είναι ότι ξύπνησα με φαγούρα στη ζώνη γύρω από τη δεξιά μου μασχάλη. Γδύνομαι και τι να δώ; Μέτρησα έξι τσιμπήματα κουνουπιών! Μέσα σε αυτό το κρύο είναι ζήτημα αν ζει ένα κουνούπι εδώ και αυτό το ένα ήρθε και με ρήμαξε!
    Στο μεταξύ έβαλα και το δεύτερο πλυντήριο. Κορίτσια, πήρα δύο μαλακτικά με αρώματα θεσπέσια και πλένω ακόμη και αυτά που δεν είναι ανάγκη να πλυθούν!

  12. #25452
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Ωχ, περαστικά του, Λίλα μου! Αυτοκίνητο;

  13. #25453
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6,974
    Λίλα περαστικά στον Παπαράκο, είναι σοβαρό, θα γίνει καλά;

  14. #25454
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Περαστικά στον παπαράκο σου Λιλάκι μου! Πως είναι τώρα; Έχει χτυπήσει πολύ;

    Αβάκι μου με την περίοδο όλες χαζεύουμε με τις υπογλυκαιμίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να πάρεις μία βοήθεια και να έχεις λιγότερες υπογλυκαιμίες είναι λίγες μέρες πριν την περίοδο να παίρνεις συμπλήρωμα μαγνησίου γιατί αυτό είναι που αποζητά περισσότερο ο οργανισμός μας για να αντιμετωπίσει τον πόνο. Εγώ έχω πάντα στο σπίτι μου μπουκαλάκια μερίδες με μαγνήσιο σε υγρή μορφή και πίνω ένα διαλυμένο σε χυμό όταν μου γυαλίζει το μάτι. Πολλές φορές βοηθάνε σε τέτοιες περιπτώσεις.

  15. #25455
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,829
    Το περιέγραψες τέλεια, Eli μου! Γυάλισε το μάτι μου! Δε γινόταν να το αποφύγω, γι' αυτό και δεν έχω τύψεις. Συνεχίζω το πρόγραμμά μου κανονικά, με πουρεδάκι και μπιφτέκια και ντομάτα και πάει λέγοντας. Το μαγνήσιο το βρίσκουμε στα φαρμακεία; Ξέρεις μήπως σε ποιες τροφές εμπεριέχεται, για να τις προτιμήσω τις συγκεκριμένες μέρες; Αν μπορώ, βέβαια, να τις υπολογίσω, γιατί τώρα ήταν έκτακτο το παρατράγουδο. Μου ήρθε νωρίτερα από το κανονικό και πονάω πολύ, γιατί φρόντισα, η ηλίθια, να πλύνω βεράντες ξυπόλητη, μέσα στην παγωνιά.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •