Results 2,536 to 2,550 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-11-2009, 07:52 #2536
Kαλημέρα,σαλιγκαράκια της Δευτέρας μετά από βροχή Σαββατοκύριακου...
Ε,σήμερα,θα εμφανιστείτε κάποιες!Δεν μπορεί!Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας κι ευδιάθετες!
Τι καλά να μας γράψει δυό λόγια σήμερα και η Ονειρένια μου και να έχουν περάσει εντελώς τα δύσκολα!
Πολλά φιλάκια στην καθεμιά σας χωριστά!Καλή μας εβδομάδα και καλή δύναμη σε ό,τι τυχόν καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε.
Καλημέεεεεεεεραααααααα!!!
- 02-11-2009, 10:05 #2537
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ Ή ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΕΓΩ ΗΣΥΧΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΤΡΩΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΩ (ΣΑΛΑΤΑ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ) ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ
ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΕΜΙΣΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΣΑΛΙΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ
ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ
ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΧΟΡΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ XL ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΗΤΑΝ ΦΑΡΔΙΑ (ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ) ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΖΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
02-11-2009, 10:17 #2538
Κοριτσακια καλημερα, το σαββατοκυριακο ηταν πολυ καλο και χουχουλιαρικο, ειδικα την Κυριακη γιατι το Σαββατο ειχα τραπεζι κατι φιλους,
ειμαι πολυ καλυτερα, ενα θα σας πω, για ολα φταινε οι ρωσοι, αντε απο εκει μου χαλασαν την διαθεση, παντως πως αλλαζουν οι ορμονες την ψυχολογια αλλο πραγμα,
ναταλακι μου για αλλη μια φορα εισαι πολυ σωστη σε αυτα που λες, εισαι πολυ δυνατη μπραβο σου, και οπως λεει και το πενακι μας ας εισαι εσυ ο "εξωγηινος" εμας μας αρεσεις,
αννεζινα τι να πω εισαι ολα τα λεφτα, μπραβο σου που κρατηθηκες αλλα και που δεν ειπες και σε κανενα τιποτα, ετσι για να μην σχολιαζουν κιολας.
κοριτσακια περιμενω ημερομηνια για συναντηση.........
02-11-2009, 10:20 #2539
καλημερουδια κοριτσακια. εγω εδω ειμαι καθημερινα, εσεις λειπετε. μα καλα, καμια να μη θελει να με παραβγει στα α3? εκτος απο την κυρια προεδρο με τις φοβερες φωτογραφιες της (καλα, η σημερινη καλημερα ειναι απαιχτη) και τη κυρια μακαροναδα που επιτελους εκανε την εμφανιση της, οσες μπαινετε, μονο για δυο λογακια.
φυσικα να εξαιρεσουμε το αλαλουμακι μας που ειχε σοβαροτατη δικαιολογια και να την ευχαριστησουμε πολυ που μπηκε στον κοπο κα διαβασει σχεδον ολο το τομο μας και να ευχηθουμε περαστικουλια στη μητερουλα της
η καμενη κεφτεδογουρουνιτσα μας λεει που και που ενα τζα αλλα λακωνικοτατα,
η ονειρενια μας εχει προφανως τα ζορια της, αλλιω τα υπολογιζε αλλιως της ηρθαν απο οτι καταλαβαινω
βρε μαιρη λουλου, μονο μια καλησπερα? τι ντρεπεσαι και δεν μας λες δυο κουβεντς παραπανω? δεν βλεπεις που εμεις ξεβρακωνομαστε σε καθημερινη βαση?
βασια συνηλθες καπως ή ακομη στις μαυρες σου αδικως εισαι?
λοιπον ο καφες σου λειπει και ας μη το παραδεχεσαι....κι εγω εχω ενδειξεις στερητικου συνδρομου......
ουτε η λιντα δεν μπηκε ακομη να παρει τη δικη της δοση...εκτος αν αρπαξε το τηλεφωνο να εξιστορησει το νεο της ονειρο και να ακουσει τη θεικη φωνη....
κυρια φιλεναδα που τελειωσε η ιστορια πριν ακομη καλα καλα δεν αρχισε, μη μου στεναχωριεσαι. δεν ειναι παρηγορο που μας περιμενεις ολες εμας να γινουμε στιλακια για να μη παει χαμενη η τουαλεττα που θα ραψουμε για τον γαμο?
δεν ειναι παρηγορο που εχεις ολες εμας να σου τρωμε ολο το χρονο και δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτε αλλο? τι κανει η μαμα? μαλλον καλυτερα ειναι και γυρναει ο νους μας αλλου ε? παει και η χθεσινη ημερα....κατι ιδιαιτερο ειχε, κατι περιμεναμε αλλα τζιφος ε? αχ, πουλακι μου εμεις να ειμαστε καλα και οι αντρες.....αστους.
κοιταξε, εδω ταιριαζει αυτο το "αστο να φυγει....αν δεν γυρισει, δεν ηταν δικο σου ποτε...." οποτε τι ειχαμε, τι χασαμε? αντε βρε, τουλαχιστον δεν σου εφαγε πολυ χρονο απο τη πολυτιμη ζωη σου....βαζουμε πλωρη για νεες κατακτησεις και ποιος στη χαρη μας αιθερια υπαρξη μου....
φιλακια, παω για τα επειγοντα και ελπιζω να επανελθω εντος της ημερας
02-11-2009, 10:31 #2540
οχι, δεν τα ειδα τα επειγοντα
ειδα τα κατορθωματα της αννεζινας και τα νεα της βασιας και δεν κρατηθηκα
αννεζινα μου μπραβο σου εισαι power τι αλλο να σου πω? να μου δωσεις λιγο κι εμενα που το σαββατοβραδο γουρουνιασα?
βασια μου, οι ρωσοι ειναι πολυ κακοι αλλα γιατι? πες μας δυο λογακια να φυλαχτουμε κι εμεις...εσυ κρατηθηκες φανταζομαι το σαββατο. εισαι τερας εγκρατειας εσυ. καλα επαθα πλακα που ακομη ζυγιζεις οτι τρως....
αληθεια αν σαββατο σας βολευει να ερθετε κατα τα μερη μου, εγω θα το πιω το καφεδακι, ειδικα αν ειναι μεσημεριατικο....αλλιως δεν μπορω να ερθω, θα τρεχω με ετοιμασιες....
02-11-2009, 10:37 #2541
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα,χειμώνα!
Σήμερα σαν να ξυπνήσαμε σε άλλη εποχή...Πολύ τη χαίρομαι την καιρική εναλλαγή κάθε φορά!
Όποια θέλει αγκαλίτσες κάτω από τα παπλώματα,να μου έρθει γιατί δεν είναι το στρώμα μου μονό κι εγώ είμαι πάντα μόνη...
Πως το έχασα αυτό κάτω από το πάπλωμα ρε γμτ? Πρέπει να μπαίνω και τα ΣΚ να διαβάζω....
Κατά τα άλλα μωρό μου μελαγχολικό πολύ με στεναχώρησες αλλά ξαναχαμογέλασα στο επόμενό σου μήνυμα.
Το Σάββατο το απόγευμα ήμουν σε κατάσταση τρέλας, σε πήρα μία στο σπίτι και το έκλεισα μετά τα 3 χτυπήματα, λέω "ας μην την ταράξω τελείως" και με αυτοσυγκέντρωση ηρέμησα. Εκμεταλλεύτηκα και την πεθερά μου (τελευταίο Σάββατο, χτες έφυγε) και βγήκα με τον άντρα μου, ήπια μια μεγάλη μαργαρίτα και μετά πήγα σινεμά και είδα το "This is it".
Έτσι συνήλθα.
Καλημέρα και καλό μήνα πρώτα στο μωρό μου το φθινοπωρινό και μετά σε όλα τα κορίτσια αλλά ειδικότερα σε Μπαρμπούνι, Sabe, basia!!!
Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο...
02-11-2009, 10:40 #2542
μπαρμπουνι μου οσο μπορω θα κρατιεμαι,
ζυγιζω για να μετραω θερμιδες, δεν θελω να ξεφευγω, ασε εχω παθει ψυχωση, μη το συζητας, αλλα το εχω συνηθισει
οι ρωσοι ειναι αυτο που ερχεται καθε μηνα στις γυναικες και ειναι κοκκινο?
καταλαβες?
τι ετοιμασιες εχεις παλι?
αν ειναι να φερω και το παιδι ειμαι οκ για το σαββατο,
02-11-2009, 11:21 #2543
ΒΑRB3 TA ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ POWER ΒΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΙΑ
(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ Ο ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΣ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ)
KEEP GOING
02-11-2009, 17:40 #2544
Καλησπερα, οχι σκετη! καλο μηνα και καλη εβδομαδα σ ολους.
Πηγα στο διαιτολογο μου και εχασα γι αυτο το μηνα μονο 3 κιλα! τα 2,5 ειναι λιπος!
Αυτος μου ειπε οτι ειναι ικανοποιημενος γιατι αφου επαιρνα 2 βδομαδες αντιβιωση επεσε ο μεταβολισμος μου, επειρεαζεται λεει!Παλι καλα δηλαδη μου ειπε που εχασα κι ολας! τωρα ραντεβου στις 18/11!
03-11-2009, 02:16 #2545
Τι λένε τέτοια ώρα;Καλημέρα ή καλό έβδομο όνειρο;Ό,τι κι αν λένε,καλό να είναι κι ό,τι είναι...
Λουλού συγχαρητήρια για την απώλεια,παρά την αντιβίωση βεβαίως βεβαίως!
Η αντιβίωση που εγώ παίρνω θα είναι πολύ βαρύτερη προφανώς της δικής σου για να παχαίνω...
Αννεζίνα μου,τι να σου κάνει η Τετάρτη εσένα,που έχεις πλέον ξεφύγει και δείχνεις ν'ανήκεις
στην αγαπημένη κατηγορία της Πέννυ,εκείνης των φυσιολογικών!Δε σ'αναγνωριζω!Ντροπή σου!
Βασουλίνι μου,να συναντηθούμε,δε λέω,αλλά πλέον αρρώστησα για τα καλά και δε νομίζω να θέλετε να κολλήσω τα μωρά σας.
ʼσε που το Σάββατο μου θέλει θέατρο η σύζυγος και πρέπει να τη βγάλω γιατί μετά ποιός την ακούει τη γκρίνια της!
Τώρα άμα είμαι καλά και την καλοπιάσω με χατήρια εντωμεταξύ και μου κάτσει να σου έρθουμε Σέρλοκ εκεί,το συζητάμε...
Τι καλό θα μας έχεις ετοιμάσει;Είναι νωρίς για βασιλόπιτα.Τάξε μου και θα το προωθήσω άμα είναι το θεματάκι σου!
Λινταλένια μου,μου φαίνεται πως μου ρίχνεις στάχτη στα μάτια ώστε ανενόχλητη να με κερατώσεις μετά με τον καλό σου.
Τι να μου κάνουν δάκρυα δυό και στεναγμοί σαρανταδυό,μανούλα μου;(Τσανακλίδου,μην το ψάχνεις...)
Για να μη ρίξω το επίπεδο και αναφέρω την αρίθμηση της Ελίνας Κωνσταντοπούλου "στο πρώτο χτύπημα..."κλπ.
Πρώτον δεν είχα καμία σου κλήση,εκτός αν το έχεις απόρρητο.Σταθερό ή κινητό με πήρες;
Πέρα όμως από αυτό...τρία χτυπήματα,ίσα ίσα να πεις πως βγήκες από την υποχρέωση;
Τρία χρειάζομαι να σηκώσω το ένα κωλομέρι,άλλα τρία για το άλλο,βάλε και βήμα και χτύπημα...
τουλάχιστον στα 27 το σηκώνω,που είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός!Κανόνισε την επόμενη φορά να χτυπήσει μισή φορά!
Σας καληνυχτώ,απούσες και παρούσες αιθέριες υπάρξεις μου!Όνειρα παραμυθένια!Τα λέμε το πρωί με το καλό!Φιλάκια!
03-11-2009, 10:14 #2546
Originally posted by NADINE
Λινταλένια μου,μου φαίνεται πως μου ρίχνεις στάχτη στα μάτια ώστε ανενόχλητη να με κερατώσεις μετά με τον καλό σου.
Τι να μου κάνουν δάκρυα δυό και στεναγμοί σαρανταδυό,μανούλα μου;(Τσανακλίδου,μην το ψάχνεις...)
Για να μη ρίξω το επίπεδο και αναφέρω την αρίθμηση της Ελίνας Κωνσταντοπούλου "στο πρώτο χτύπημα..."κλπ.
Πρώτον δεν είχα καμία σου κλήση,εκτός αν το έχεις απόρρητο.Σταθερό ή κινητό με πήρες;
Πέρα όμως από αυτό...τρία χτυπήματα,ίσα ίσα να πεις πως βγήκες από την υποχρέωση;
Τρία χρειάζομαι να σηκώσω το ένα κωλομέρι,άλλα τρία για το άλλο,βάλε και βήμα και χτύπημα...
τουλάχιστον στα 27 το σηκώνω,που είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός!Κανόνισε την επόμενη φορά να χτυπήσει μισή φορά!
Ούτε στάχτη σου ρίχνω ούτε τίποτα. Σε πήρα στο σταθερό αλλά το έκλεισα γιατί δεν ήμουν στα καλά μου..
Τώρα προσπαθώ να συντονιστώ με τον εαυτό μου, αγόρασα ένα βιβλίο και το διαβάζω "Γυναίκες που τρώνε πολύ" και έχω πάθει πλάκα.... Πολλά από αυτά που γράφεις κατά καιρούς είναι γραμμένα και μέσα στο βιβλίο... Μήπως πρέπει να κανονίσω μαζί σου κάποιες συνεδρίες? Αλλά πως? Τηλεφωνικά?
Είμαι τρελαμένη γιατί αυξήθηκαν και οι υποχρεώσεις μου: ξεκίνησε σήμερα και η μικρή μου σχολείο και έτσι το πρωί που ξυπνάω έχω να ετοιμάσω εμένα και δύο παιδιά, καταλαβαίνεις? Τρελάδικο το σπίτι...
Θα τα καταφέρω. Όλο έτσι λέω και μαζεύονται, μαζεύονται, μαζεύονται...
Αλλά την άλλη φορά που θα σε πάρω θα το αφήσω να χτυπήσει 27 φορές, να είσαι σίγουρη...
Πότε θα μπεις να κάνουμε λίγο τσατ?
Καλημέρα κορίτσια και σε σας!
03-11-2009, 10:16 #2547
Καλημερα ομορφιες μου,που δεν σασ προλαβαινω με τιποτα!!Σημερα εχω αργοτερα μαθηματα,οποτε ειπα τωρα επιτελους θα γραψω στα κοριτσια!!Το βραδυ που γυρναω ειμαι πτωμα,και ομολογω οτι μιλαω μονο με την αγαπημενη μου Ηω,που περασε σε μια Ακαδημια Χορου στην Ιταλια,για λιγο,και μετα παω για νανι..Οκ και λιγο μετον Κ..ομως το ξερετε οτι δεν σασ ξεχναω!!Σε γενικες γραμμες το επιασα το νοημα,ενω εγω απουσιαζα!!Τα ειπατε ολα επι του θεματος,συμφωνω και επαυξανω!!Κατι παρομοιο ζω κι εγω αυτεσ τισ μερες...μου εφυγε και ο πολυς ο ενθουσιασμος,κατι μερικες κουβεντες...Μεγαλη ιστορια..Τουλαχιστον εμαθα πωε ειναι αυτο που λεμε φλερτ,μιας και δεν το ηξερα!!(μη γελατε,μια σχεση στο σχολειο-σαχλεσ δηλ,και μετα με τον Δημητρη 10 χρονια)Τι να ξερω δηλ?Παλι καλα που ειχα και την αδερφουλα μου και την καλυτερη μου φιλη και με συμβουλευαν!!Ωστοσο συνεβησαν κι αλλα..ηρθε ο Δημητρης απο το το σπιτι μου τις προαλλες,να παρει μερικα απο τα πραγματα του που ειναι εδω(το καινουριο του σπιτι ειναι πολυ μικρο και τοτε που μετακομισε τα ειχαμε ξαναβρει,αλλα ετσι κι αλλιως δεν ενοχλουν κανενα,στην αποθηκη ειναι ολα φυλαγμενα)..και νομιζα λοιπον οτι θα τον δω και θα με παρει απο κατω και δεν θα αντεχω κλπ,ξερετε.Ομως δεν συνεβη τιποτα τετοιο.Ηρθε,μιλησαμεε ολοι μαζι,μας ειπε τα νεα του,γελασαμε,με ρωτησε πως τα παω με το χορο,με τον γιατρο και με ολα,και χαρηκε.Στο τελος φαγαμε μαζι το νεροβραστο βραδινο μου, και μετα εφυγε.Οχι δεν καρδιοχτυπουσα,και οταν εκλεισε η πορτα πηρα μια βαθια ανασα και αυτο ηταν.Χαρηκα φυσικα που τον ειδα,που ειναι καλα,και που επιτελους ειναι ο Δημητρης που γνωρισα πριν χρονια.Εφτασα στο σημειο να κρατησω μονο τα καλα,να θυμαμαι τα λαθη μου,αλλα...ενα καινουργιο κεφαλαιο αρχισε για μενα και ειμα ετοιμη να το ζησω!Εχω να νιωσω ετσι απο 15 χρ...Επιτελους το μυαλο μου εχει ησυχασει,και το σωμα μου δεν παραπονιεται πια τα βραδυα,μετα απο τα μαθηματα.Τα φαρμακα μου εχουν μειωθει και νιωθω καλα,εχω τη σωστη ενεργεια.Δεν λεω...καμια φορα στεναχωριεμαι,θυμαμαι κατι,κλαιω λιγακι,αλλα ειναι μια θεραπευτικη διαδικασια τωρα και οχι εκεινος ο σπαραγμος..Στο μπαλλετο τα παω παρα πολυ καλα και αυτο ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου!!Χαιρομαι πολυ που κανει κρυο,η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη να παω στη Νορβηγια(ναι το οικογενεικο μας δεντρο φτανει μεχρι εκει,ανακαλυψα και το Νορβηγικο μου επιθετο,και κατι αλλες ιστοριες και λατενθουσιαστικα!!Εχω παει αρκετες φορες,αλλα τωρα θελω να δω τα μερη της καταγωγης μου!!Σας ζαλισα ε?Α,και ενα τελευταιο...Κοντευω να σπασω το φραγματων 70!!!71.800!!!Απιστευτο μου φαινεται!!
Την καλημερα μου σε ολες ξεχωριστα,με πολλα φιλακια,και να εχουμε μια υπεροχη μερα!!Οτι κι αν γινει..HEADS UP!!!WE ARE THE TEAM-R!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03-11-2009, 10:21 #2548
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ UP ΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΣ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΜΕΡΕΝΤΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ( ΟΙ ΕΘΙΣΜΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΚΙΑ ΠΗΓΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕΡΝΟΜΕΝΗ, ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.
(επισης γραφω πολυ καιρο σε αυτο το φορουμ χωρις να έχω πάρει ποτε τα reductil, αλλα δεν νομίζω να πειράζει. Να σας πω την αληθεια δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορουν τέτοια χάπια)
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΣ - ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΩ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ, ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ, ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΚΡΙΣΗ
ANY WAY ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ
03-11-2009, 10:21 #2549
Μπράβο Hanelle...
Τα καταφέρνεις πολύ καλά!!!!!!!!!!
03-11-2009, 10:27 #2550
ζΗΑΝΕLE ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ,
ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΧΟΡΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ...
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία