ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1712
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1712 of 2553 FirstFirst ... 7121212161216621702171017111712171317141722176218122212 ... LastLast
Results 25,666 to 25,680 of 38289
    Senior Member
    Έχω ήδη φάει στα κλεφτά τρεις τέσσερις κουταλιές....

Senior Member
    Eli αν το φας τώρα το παγωτό μετά θα χαλαστείς γιατί πήρες τόσες θερμίδες τόσο αργά το βράδυ. Κι αύριο μέρα είναι.

Senior Member
    Το ξέρω Τζινάκο μου γι αυτο και έκοψα πέρα από την κουζίνα :lol:
    Πήρα μία κουταλιά μαζί μου να την χαζογλύφω και την έκανα με ελαφρά!
    Θα συγκρατηθώ, έχω πλάνο να χάσω 2 κιλάκια αυτές τις δύο βδομάδες που μας έρχονται και δεν θα τα χαλάσω για ένα παλιοπαγωτό άι σιχτίρ!
    Σας στέλνω πολλά νοητά τζινάκια και πάω στο κρεβατάκι μου παγωτό free :lol:

Καληνύχτααααααα :kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Έχω ήδη φάει στα κλεφτά τρεις τέσσερις κουταλιές....

ʼστο κάτω :lol:

Senior Member
    Eli σε φαντάζομαι ντυμένη έτσι να μπαίνεις στην κουζίνα κρατώντας στο ένα χέρι τον φακό για να μην ανάψεις τα φώτα και σε καταλάβει ο Γιώργος και στο άλλο χέρι ένα κουτάλι και να πηγαίνεις κατευθείαν στην κατάψυξη! :lol: :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Τζινάκια.

Senior Member
    Καληνύχτα εορτάζουσα σοκολατίτσα και υπόλοιπα κορίτσια, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Καλα ναι μεινανε ολοι με το στομα ανοικτο!!!
    Παι ειναι η φαση οτι μερικοι κοιτανε απο πααανω μεχριιι κααατωωω και ειναι σε φαση: μα βλεπω καλα;; Αλλα δεν λενε τιποτα! Χαχαχαχ α
    Παντως ειδικα οι κολλητες μου το εχουν χαρει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ και καθε μερα μου λενε οτι εχω αδυνατισει κτλ κτλ!!!
    Και ειχαν να με δουμε 2 μηνες και στο αεροδρομειο με ειχαν βαλει και εβγαζα το τζακετ για να τους δειξω ποσο εχω αδυνατισει και εκανα το μοντελο παρακαλω!!! Αχαχαχ αε χα αχαχχα

Senior Member
    ναταλακι! γυρισες λονδινο? η πηγες στα βορεια που ειχες πει για βολτα?

Senior Member
    καλημέρα σας πέρα ως πέρα! Λίλα και Έλενα , να σας χαιρόμαστε! Να είστε πάντα καλά και χαμογελαστές!
    Φςςςςςς, φεύγω για πανελλήνιες!

Senior Member
    Κοριτσακι οχι ειμαι Μπερμινγκαχ και ερχομαι Λονδινο σε 3 εβδομαδες να δωσω 1 μαθημα που πρεπει και μετα πισω στο Μπερμι για το Download Festival!!
    Εσυ εως ποτε θα εισαι Λονδινο; ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! Και χρονια πολλα στις Ελενες μας!! Να σας χαιρομαστε και εμεις και ο κοσμος ολος!!!

Senior Member
    καλημερα κ καλη εβδομαδα.Χρονια Πολλα κ καλα σε οσες κ οσους γιορταζουν σημερα.Να σας χαιρομαστε κ να σας χαιρονται οσοι σας εχουν.Καλα να περασετε,ειμαι στη δουλεια τα λεμε

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    καλλιοπη το κρεας με τον καιρο θα σου πεφτει καλυτερα.χρονος χρειαζεται.προσπαθησε να το τρως μαγειρεμενο και οχι ψητο που γινεται πιο σκληρο.εγω αυγο ακομα και σημερα δεν μπορω να φαω χωρις να με πειραξει.σιγα-σιγα!!!!!ομως μπορεις να τρως μικρα γευματα μεσα στην ημερα και να τρως λιγο τυρι λιγη γαλοπουλα αν σου αρεσει.ο τονος σε νερο λιωμενος με το πηρουνι επισης ειναι μια καλη επιλογη ή το cottage και το κατικι μαζι με ενα κριτσινι η μια φρυγανια η ακομα και με λιγο καροτο για σνακ.να ξερεις οτι και τα οσπρια εχουν ενα σχετικα καλο ποσοστο πρωτεινης και βοηθανε και στην τουαλετα.
    και το ψαρι και τα θαλασσινα!! γιαμμιιιιιιι

Senior Member
    Κορίτσια μου καλημέρα,
    την πιο δυνατή σας προσευχή για την Πωλίνα μας, μπαίνει σήμερα για φυσιολογικό τοκετό αφου τα νερά έχουν σπάσει από την Παρασκευή και δεν γίνεται να κρατηθεί άλλο το παιδί μέσα της. Είναι 27 εβδομάδων δλδ 6μηνων και μιας εβδομαδας, η κορη της ζυγίσει περιπου στο κιλο.
    Δεν μπορεί να κάνει καισαρική διότι τα λευκά της αιμοσφαίρια δεν έχουν καλη τιμή και καποιες άλλες εξετάσεις και θα κινδυνέψει αν κανουν καισαρική , οπότε θα τις προκαλέσουν πονους για να το γεννησει. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και κάνει προσευχές στο Θεό, το έταξε το παιδί στους σημερινούς Αγίους που γιορτάζουν.
    Ευχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα αργότερα...

Senior Member
    καλημερα κοριτσαρες μου!!!!ελενακι χρονια μας πολλα!!!!!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες αγαπημενες μου!!!
    μακαρι ολα να πανε καλα για την πωλινα.

Senior Member
    Ελενάκια μας Χρόνια Πολλά !!!
    Για το Λιλουκο εύχομαι να ζήσει τον ανεκπλήρωτο έρωτά της
    Για το Μπρεικακι μας να της κάτσει η δουλειά αλλά και ένα καλό παιδί μαζι.