Results 2,581 to 2,595 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-11-2009, 12:48 #2581
Γλυκούλες μου μπαρμπούνα, πριγκίπισσα και Αννεζίνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, είστε πολύ γλυκά κορίτσια....
Συγνώμη μπαρμπούνι: αν στις 7 είχες έτοιμη καρυδόπιτα τι ώρα σηκώθηκες? Είσαι με τα καλά σου? Χαλάλισες τον ύπνο σου για να φτιάξεις καρυδόπιτα? Τι ενέργεια είναι αυτή παιδάκι μου, φτου μην σε ματιάσω???
Εγώ σηκώθηκα στις 7:30 και πάλι νύσταζα και σερνόμουν, πάλι δεν πρόλαβα να πιω μια γουλιά καφέ, πάλι έφυγα σαν τον Βέγγο....
Είσαι παράδειγμα προς μίμηση, δεν το συζητώ αλλά πρέπει να την έχεις και μια τρέλα! Τι ζώδιο είσαι μπαρμπούνι?
- 05-11-2009, 14:12 #2582
Καλησπέρα,ουρανιοτοξοκόρι� �σα μου!
Περαστικά στα παιδάκια σου,πριγκιπέσσα μου!Πολύ όμορφα πρέπει να τα περάσατε χθες οι τρεις σας μπροστά στο τζάκι τ'αναμένο,
στο καθαρό και χουχουλιάρικο σπιτάκι σας κι έξω στο τζάμι να κυλά η παγωμένη βροχή,να διαβάζετε παραμύθια πίνοντας τα ζεστά σας,
να παίζετε και να γελάτε!Αχ...να'μουν κι εγώ,κάπου εκεί σε μια γωνιά...Σήμερα,εντελώς άλλο σκηνικό βέβαια εκεί στο γραφείο...
Λινταλένια μου,να χαίρεσαι αυτόν τον άλλον που σε πήρε από μένα!Να'ναι πάντα γερός και χαρούμενος και να σε λατρεύει
όπως σου αξίζει και χρειάζεσαι!Δε σε στερούμαι άδικα,πες του!Να'στε αγαπημένοι και να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας!
Διαβάζοντας όλες εσάς τις τρέχω και δε φτάνω μάνες-εργαζόμενες-σύζυγοι,καταλαβαίνω αυτό που λένε πως
ο Θεός σου δίνει μόνο όσα αντέχεις!Προφανώς δεν είναι τυχαίο που δεν με χαρακηρίζει καμία από τις παραπάνω ιδιότητες...
Εδώ τον εαυτό μου έχω μόνο κι αυτόν τον παραμελώ οικτρά!Αν και μου αρέσει να φροντίζω κι είμαι εκνευριστικά περιποιητική,
παρεμβατική και υπερπροστατευτική...Ίσως αυτά είναι ακόμα ένας λόγος που δε μου συμβαίνουν...
Προφανώς θ'ασφυκτιούσαν οι άλλοι κοντά μου...δεν ξέρω...
Όπως καταλαβαίνετε διανύω μέρες έντονης μοναξιάς και προβληματισμού.
Ακροβατώ ανάμεσα στα "θέλω" και τα "πρέπει"...Μάλλον όχι "πρέπει"!Από "πρέπει" δε σκαμπάζω και πολλά άλλωστε
τα τελευταία χρόνια της απενοχοποίησης μου.Η αμφιθυμία μου έγκειται περισσότερο ανάμεσα σε αντικρουόμενα "θέλω".
Κάποια πιστεύω μου ακρογωνιαία με κάποιες επιθυμίες μου έντονες...Κι έγω ανάμεσα,να παραπαίω,να καίω φλάντζες
(που λέει και το στεφάνι μου)να σκέφτομαι,να σκέφτομαι,ν'αγρυπνώ και να πονά η καρδιά μου...
Ουφ!Αυτό το καλύτερο μας...Θέλω τον από μηχανής θεό μου να μου το υποδείξει αμέσως
πριν νεκρώσω κι άλλα εγκεφαλικά κύτταρα!Δε μου έχουν απομείνει άλλωστε και πολλά...
Τα φιλιά μου σ'όλες τις όμορφες!Παρούσες και απούσες από το φόρουμ-ποτέ απ'την καρδιά μας!
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ : Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ
στίχοι - μουσική: Δημήτρης Αποστολάκης
Για ιδέστε όλοι τον ακροβάτη
που τραμπαλίζεται
για ιδέστε όλοι τον ξενομπάτη
πως δε ζαλίζεται
Για ιδέστε τον ακροβάτη που κι όταν πέφτει γελά
και ποτέ δεν κλαίει, ποτέ δεν κλαίει
Για ιδέστε πού 'χει το ερημοπούλι
αίμα στο φτερό
πετά κι ας τό 'βρε θανάτου βόλι
κόντρα στον καιρό
Με τον καιρό νά 'ναι κόντρα έχει τιμή σαν πετάς
να μένεις μόνος, να μένεις μόνος
Για ιδέστε όλοι, ιδέστε και μένα
άλλο δε ζητώ
πού 'χω στους ώμους φτερά σπασμένα
και ακροβατώ
Γύρισε κάτω η μέρα κι ακόμη εσύ να φανείς
μην κλαις πουλί μου, μην κλαις πουλί μου
05-11-2009, 14:23 #2583
Originally posted by BARB3
..στις 7 ειχα ετοιμη την καρυδοπιτα και ειπα να την δοκιμασω και ανακαλυψα οτι την λαπαδιασα...μαλλον εριξα το σιροπι πολυ ζεστο.....και τωρα, θα τη δοκιμασω παλι το απογευμα και αν συνεχισει να ειναι τετοιο χαλι, ανοιγουμε τον μεγαλο καδο διαπλατα, αναποδογυριζουμε το ταψι, το ξεπλενουμε και φτου απο την αρχη....
τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα ξανακανω καρυδοπιτα ή αν θα το γυρισω σε ρεβανι εν οψη μαλιστα της σαββατιατικης επισκεψης που μπορει και να μην δοκιμασουν καν οι κυριες...μαλιστα μπορει να επικαλεστουν και το οτι δεν θα εχω παγωτο μαζι....
ούτε άλλωστε να δείξω ασέβεια στον κόπο και το χρόνο που με αγάπη κι έξοδα δαπάνησε,ειδικά αν αυτό συνέβη δις!
Μια απορία όμως : ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;
Κι άντε,αν δεν είχαν σε προσφορά τις παγωτομηχανές και δεν έχεις,να το καταλάβω!Ούτε τα παγωτά σε προσφορές,
τώρα μάλιστα που δεν είναι και η εποχή τους και θέλουν τόσα καταστήματα να τα διώξουν;Σα να μη μας τα λες καλά,κοπελιά!
Νομίζω πως συνεχίζω να νιώθω τόσο άρρωστη που δε θα ήταν καλό να βγω ούτε το Σάββατο απ'το σπίτι...
05-11-2009, 14:38 #2584
Originally posted by LIDA
Είσαι παράδειγμα προς μίμηση, δεν το συζητώ αλλά πρέπει να την έχεις και μια τρέλα! Τι ζώδιο είσαι μπαρμπούνι?
Κατάλαβα πόσο ξεχωριστή σου είμαι,Λινταλένια πρώην μου!
Originally posted by lidal on 12/6/09 at 15:45
Τι ζώδιο είσαι αγγελούδι μου αθώο?
05-11-2009, 14:43 #2585
Originally posted by basia
αχ μολις ειπες οτι θα πεταξεις την καρυδοπιτα, παλι κατι επαθα, ρε εχω μεγαλο προβλημα με το πεταγμα φαγητου, αφου να φανταστειτε αν θελω να πεταξω κατι το δινω σε αλλον, εγω δεν μπορω να το κανω,
ευτυχως μου εχει φυγει το οτι θα το φαω για να μην το πεταξω,
α ρε κολληματα που εχουμε...........
Μόνο που ακόμα χρησιμοποιώ τον κάδο,που λίγο πιο πάνω πρότεινα στην μπαρμπουνοκαρυδόπιτα!
Λες να φταίει που ζω μόνη και δεν έχω άλλον να κάνει τις βρωμοδουλειές μου;Γιατί αλλού δεν πάει ο νους μου...
05-11-2009, 14:48 #2586
Originally posted by Hanelle
Μ'αρεσει πολυ να σας διαβαζω,ειστε σαν ταινια,σαν ημερολογιο!!Μην σας πω οτι θα αφηναμε κατα πολυ πισω μας το "Sex & the city"!!!
Όχι!Γιατί αν το ακούσω και από σένα αυτό,δεν ξέρω μετά πώς να ξαναματαμετονομάσω το τόπικ!Προτείνεις "Reductil,Sex & the City";
05-11-2009, 14:59 #2587
Κοριτσάκια γειά σας και πάλι.
επέστρεψα από τον περίπατο τις δουλιές τα ψώνια και τον διαιτολόγο αναναεωμένη και ευτυχισμένη παρόλο που τα κιλά ανήκουν σε άλλο τόπικ επειδή εδώ μιλάμε για όλα σας το αναφέρω...
ταν ταν ταν (τύμπανα).....90,6
(ξεκίνησα 95,6) έχασα πέντε ολόκληρα κιλά , κορίτσια δεν το πιστέυω .... θα τρελλαθώ....
κι επειδή είμαι πολυ χαρούμενη σας γράφω την ιστορία μου
είμαι η ʼννα και είμαι 42 χρονών, μια εργαζόμενη μητέρα,μια καλή νοικοκυρά....
πάντα ήμουν ένα χαρούμενο και παχουλό παιδάκι, στην εφηβεία μου ήμουν ένα άσχημο και πολύ πολύ χοντρό κοριτσάκι, 90 κιλά με πολύ σγουρά μαλλιά και πολλά πολλά σπειράκια.
αισθανόμουν πάντα πολυ μειονεκτικά σε σχέση με τα άλλα παιδάκια της ηλικίας μου, ήξερα ότι ημουν χοντρή και άσχημη , για αγόρια ούτε λόγος, θυμάμαι να με κοροιδεύουν τα παιδιά της ηλικίας μου, υπήρχε και μία παρέα συμμαθητών μου που όύτε καν την πλησίαζα γιατί με κοροίδευαν άσχημα και μετά έκλαιγα μόνη
.ετρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου μόνη και σκεφτόμουνα ότι κάποια μέρα θα αλλάξω τόσο πολύ που δεν θα με γνωρίσουν θα με ερωτευτούν όλοι και εγώ δεν θα θέλω κανέναν τους.
η οικογένεια μου πάντα με αγαπούσε πολύ η μαμά μου ιδίως γιατί ο μπαμπάς ήταν ναυτικός και δεν τον βλέπαμε πολύ, τα αδέλφια μου ήταν αδύνατα και έτσι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον πόνο μου ήταν και πιο μικρά από μένα αγόρια τώρα φαντάζεστε.
(επίσης φανταστείται δύο αγόρια στο σπίτι τι έτρωγαν από σοκολατούχα γάλατα, παγωτά, σουβλάκια
η δε μαμά φοβερή μαγείρισσα και λάτρης του φαγητού με κατοχικό σύνδρομο)
φίλες δεν είχα πολλές , δεν θέλανε να με κάνουν και παρέα δεν έβγαινα ποτέ, δεν πήγαινα για μπάνιο δεν φλέρταρα αγόρια, φορούσα κάτι θεόφαρδα πουλόβερ του μπαμπά και άκουγα σαν τρελλή ροκ ροκ ροκ
α΄επίσης διάβαζα πολύ ήμουν αριστούχος και ήθελα να γίνω δικηγόρος....
όλα αυτά μέχρι τα 17 μου χρόνια που ξαφνικά ένα καλοκαίρι αποφάσισα μόνη μου ότι ήρθε η εποχή να σπάσω το καβούκι μου, ξεκινάω δίαιτα μόνη μου δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα επί ένα καλοκαίρι, έκανα ώρες ποδήλατο και μπάνιο....
σεπτέμβριος και ήμουν 65 κιλά θεά, ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα στην υγεία μου ούτε απέκτησα φοβίες με το φαγητό,
τρίτη λυκείου ισιώνω μαλλί το βάφω, φοράω τζην για πρώτη φορά στην ζωή μου και πάω σχολείο.
όλοι έπαθαν σοκ, κι εγώ δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενη στην ζωή μου,
(δεν με ενδιέφερε αν με ερωτεύτηκαν εκείνα τα αγοράκια που με κοροίδευαν κι εγω θα τους έφτυνα
αλλά δεν με ξαναπλησίασαν ποτέ )
εκείνη την χρονιά γνώρισα εντελώς τυχαία τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου τον άντρα μου...
όχι τελικα νομική δεν πέρασα ( φταίει ο έρωτας ) πέρασα σε οκονομικό πανεπιστήμιο.
τα κιλά μου τα κράτησα μέχρι που γέννησα την κόρη μου στα 22 μου πήρα τριάντα κιλά τα έχασα στα W.W σε πέντε μήνες , στα 28 μου γέννησα τον γιόκα μου άλλα τριάντα κιλά (στις εγκυμοσύνες μου έβγαζα τα αποθειμένα μου) έχασα 20, σιγά σιγά τα ξαναπέρνω κάτι οι διακοπές,κάτι η ηλικία μετά τα σαράντα λένε ότι παίρνεις τα κιλά και δεν τα καταλαβαίνεςι έφτασα 96 κιλά.
αλλα επειδή όπως καταλάβατε είμαι άτομο που ότιλέει το εννοεί και το πράτει θα τα χάσω πάλι, αυτή την φορά έχω και διαιτολόγο που με στηρίζει απίστευτα,έκοψα το τσιγάρο (αυτο σας το έχω ήδη πει)και προχωράω..
τα υπόλοιπα τα ξέρετε....
κοριτσάκια μου έχω πάρει και έχω χάσει άπειρες φορές κιλά, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, δυστυχώς ο κόσμος αντιδράει ρατσιστικά σε στρουμπουλούς ανθρώπους, το ξέρω το έχω νοιώσει σε πολύ πολυ τρυφερή ηλικία και αυτό δεν ξεπερνιέται εύκολα, έχασα πολλά πράγματα τότε και έχυσα δάκρυα θάλασσες...
αλλά πρέπει να κυττάμε μπροστά, και να προχωράμε,πρέπει να αγαπάμε τον ευατό μας και να τον προσέχουμε
μόνο αν αγαπάμε εμάς τους ίδιους θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε σωστά και τους άλλους.
θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ και ας μην σας ξέρω, έχουμε όλες έναν κονό στόχο και ξέρω ότι όλες σας έχετε μια ιστορία ίδια πάνω κάτω με την δικιά μου.
ΚΕΕP GOING κοριτσάκια μου,τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο,άντε και το καλοκαίρι θα συναντηθούμε όλες με μπικινάκια για μπάνια τρελλά.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ . Τα μαλλιά μου δεν τα ξανάφησα ποτέ ξανά σγουρά πάντα τα ισιώνω, το σγουρό μαλλί μου
θυμίζει καταστάσεις και εποχές που δεν θέλω να θυμάμαι....
φιλάκια πολλά πολλά ΑΝΝΑ
05-11-2009, 15:04 #2588
ο δικος μου -ολα κι ολα- κανει και 2 δουλειες: η μια ειναι να κατεβαζει τα σκουπιδια οταν τα βρισκει στην εξωπορτα και η αλλη να σηκωνει τα ποδια του οταν περναει η σκουπα..... ανεκδοτο?
γι'αυτο σας λεω, μονο τα οομ με σωζουν.....
Νομίζω επιβάλλεται να συνδράμουμε κι εμείς με λίγα "οομ"!
Πάμε όλες μαζί! ΟΟΜ! ΟΟΜ! ΟΟΜ! ΟΟΜ! ΟΟΜ! ΟΟΜ! ΟΟΜ!
05-11-2009, 15:14 #2589
ʼννα μου γλυκιά,χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω!
Που μας νιώθεις αρκετά κοντά σου,ώστε να μοιραστείς τα βιώματα σου μαζί μας...
Είσαι άξια όλων όσων χαίρεις κι εύχομαι να'σαι γερή αέναα να τ'απολαμβάνεις!
Τα πέντε κιλά είναι μόνο η αρχή!Τα βλέπω σαν μέτρημα στο κρυφτό να πέφτουν πάλι!
Με την ελπίδα να κολλήσω λίγη από τη θετική σου δύναμη...
Να τιθασεύσω κι εγώ τις δικές μου μπούκλες!
Φιλάκια πολλά πολλά!
05-11-2009, 15:25 #2590
Originally posted by marikaki
Φιλια πολλα στην μεγαλη μου αγαπη, στην Κρητη μας!!!
Εκεί που νιώθει πιο κοντά στον αληθινό του εαυτό...
--->http://www.youtube.com/watch?v=XXAnwbJ3zd0&feature=related
Νοστάλγησα τον τόπο μου
Ήρθε Βοριάς στον ύπνο μου
μ' είδε συλλογισμένη.
Νοστάλγησα τον τόπο μου,
του είπα, και με παίρνει.
Φύσα βοριά μου μην αργείς
να φτάσουμε στην Κρήτη,
πριν ξημερώσει ν' ανεβείς
πάνω απ τον Ψηλορείτη.
Κι ύστερα φύσα δυτικά,
στου φαραγγιού τα μέρη,
λάμπουν τα Όρη τα Λευκά
στον ήλιο π' ανατέλλει.
Μετά χαμήλωσε αργά
βαθιά να αναπνεύσω
και στα Χανιώτικα βουνά
εκεί να ξεπεζέψω.
Κι όπως πατώ τα χώματα
οι ρίζες μου θ' απλώνουν.
Στις μυρωδιές στα χρώματα
τα μάτια θα βουρκώνουν.
Είσ' όμορφη πατρίδα μου
πώς να σε τραγουδήσω
δε βρίσκουνε τα χείλη μου
λόγια να σε υμνήσω.
05-11-2009, 15:55 #2591
Ονειρένια μου,αν μας διαβάζεις,γράψε μας μια λέξη!Τόσες μέρες είμαστε στα σκοτάδια,άμα είσαι καλά...
Δεν αφήνομαι ν'ανησυχήσω...αρνούμαι την όποια αρνητική σκέψη!Αλλά να...αλλιώς είναι να το ακούς από τον ίδιο...
Έχεις όλες τις ευχές και τη θετική μας ενέργεια για καλή ανάρρωση!Σε περιμένουμε με αγωνία!Φιλάκια πολλά!
05-11-2009, 15:58 #2592
η ναταλιτσα δεν μπηκε προφανως ακομη, ουτε εχθες το βραδυ και ετσι δεν ειχε πολυ πραμα να διαβασουμε....
Το κακό βέβαια είναι πως συμβαίνει και στους υπόλοιπους εξαιτίας σου!
Αλαλουμένια (που είσαι ακόμα στη σελίδα 98) εγώ πάντως δε φταίω!
05-11-2009, 16:43 #2593
αννα μου πολλα συγχαρητηρια για τα 5 χαμενα κιλακια
εισαι αξιαιπενη και χαιρομαστε που μοιραστηκες την ιστορια σου μαζι μας.
σου ευχομαι καθε ευτυχια γιατι την αξιζεις.
να χαιρεσαι τον αντρα σου και τα παιδακια σου,
να ξερεις πως και εμεις σε αγαπαμε και ας μην σε εχουμε δει ποτε, μας φτανει που επικοινωνουμε καθημερινα απο εδω μεσα
05-11-2009, 16:45 #2594
ναταλακι χαιρομαστε που επεστεψες χαρουμενη και ευδιαθετη, αν και αρρωστουλα,
δεν τιθεται θεμα για το Σαββατο, σε περιμενουμε................
α και το reductil, sex and the city μ'αρεσει πολυ...........
05-11-2009, 21:43 #2595
Δυστηχως κοριτσια εχω μπλοκαρει και ζηταω βοηθεια. Αυτες τις μερες εχω γουρουνιασει κυριολεκτικα..φοβαμαι να ανεβω ζυγαρια. Δε ξερω αν παιζει ρολο που ειχα μια δουλεια και ασχολιομουν και τωρα δεν την εχω. Επισης εγιναν και καποια σοβαρα γεγονοτα στη ζωη μου και ηρθε η απελπισια. Πρεπει να ξαναβρω τη δυναμη μου.. Δε θελω να γυρισω πισω. Ειμαι σε απογνωση..πρεπει να βρω τη δυναμη μου παλι. Δεν εχω αλλο ατομο να μιλησω για οτι νιωθω. μονο εσας.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....