ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1732
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1732 of 2553 FirstFirst ... 7321232163216821722173017311732173317341742178218322232 ... LastLast
Results 25,966 to 25,980 of 38289
    Senior Member
    κορίτσια,αν δείτε στο θέμα sleeve kai διατροφή, χάθηκε μια κοπελιά που πριν οχτω μηνες εκανε παράκαμψη στο Ιπποκράτειο αλλά , ενώ είχε προβλήματα, δεν πήγε ποτέ στο γιατρό από δική της αμέλεια, επαθε έλλειψη βιαταμινων που τη χτυπησε σε εγκεφαλοπάθεια. Μάθημα μεγάλο η περίπτωση της για όλους μας, ας αναπαυτεί η κοπελιά, πολύ κρίμα..
    Σόρι που σας τη χαλάω αλλά έχω στεναχωρηθεί, ρε γαμώτο.

Senior Member
    Κρίμα ρε γαμ@τι. Έμπαινα μέσα στο Sleeve και διατροφή για να βλέπω την πορεία της αλλά σήμερα δεν είχα μπει...
    Τελικά δεν άντεξε...

Senior Member
    απο το πρωι δεν μπορω να σταματησω να τρωω , ολα μου τα γευματα κανονικα, τριαδες δυαδες και εξτρα παλι σημερα 4 κρακερ αλλα ηταν ολικης αλεσης,μην το χεσουμε και τελειως ( χιουμορ κανω η ολικη θα με σωσει) και τα ανωθεν αμαρτηματα. ευτυχως που ειχα φρουτα στο συρταρι μου σημερα στην δουλεια και τα καταβροχθησα ολα, κερασια,μηλα και δεν επεσα σε πιτοειδη. Και μετα το ωραιο μου φαι το απογευμα ( αρακας με λαχανικα και φετα) νασου τα μπισκοτα και το παγωτο . Δεν ειναι η ποσοτητα που με χαλασε , αν το ειχα σχεδιασει στο μυαλο μου οτι θα φαω το παγωτο μου και θα γουσταρω οκ ολα καλα. Αυτο που με χαλασε ήταν οτι το εφαγα χωρις στην ουσια να το θελω και αισθανθηκα να μην εχω τον ελεγχο. Ηταν ενα πρωτης κλασης υπερφαγικο επεισοδιο με τα ολα του. Λιγο ακομη και θα γινοταν βουλιμικο αν κατεληγα σε εμετο.
    Δεν ξερω αν με επηρεασε το γεγονος οτι σημερα ειχαμε ενταση στο σπιτι και μαλωσα με τον αντρα μου και ακομη ψυχραμενοι ειμαστε. Λεω να κανω ενα τσαγακι και να παω να κοιμηθω μπας και ξεκουραστω και αυριο την δω την δουλεια διαφορετικα.

Senior Member
    Καλησπέρα. Ξύπνησα πριν 1 ώρα και πίνω τον καφέ μου μέχρι να ξανακοιμηθώ! Είναι μεγάλο κρίμα για την κοπέλα γιατί θα μπορούσε να είχε σωθεί. Ας την αναπαύσει ο Θεός.

Senior Member
    Αχ τωρα το ειδα. Κριμα η κοπελα ρε γμτ.... ειναι τραγικο να πας να κανεις κατι για να καλητερευσεις την ζωη σου και τελικα να χανεσαι.... απιστευτο ...λυπαμαι πολυ. Νομιζω ηταν και μανουλα, τραγικο πραγματικα

Senior Member
    Κατερίνα ίσως τελικά η ένταση που είχες σήμερα στο σπίτι να πυροδότησε και το υπερφαγικό σου. Το καλό όμως είναι ότι το καταλαβαίνεις, σε απασχολεί και προσπαθείς να το πολεμήσεις. Μην αγχώνεσαι, είναι λογικό να έχουμε ξεσπάσματα που και που γιατί δεν είμαστε ρομπότ. Ξέχασε τι έγινε σήμερα και σκέψου ότι αύριο είναι μία καινούρια μέρα.

Senior Member
    Μόλις ξαναμπήκα κ διάβασα το δυσάρετσο, πόσο λυπάμαι ας αναπαυθεί η ψυχούλα της.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    ..Γιατί πρωταρχικά δεν πεινάει το σώμα. Το μυαλό πεινάει, η ψυχή πεινάει, όλα, εκτός από το σώμα. Το σώμα πεινάει τελευταίο. Αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά, αλλά πρώτα την παθαίνουμε και μετά το θυμόμαστε.
    ʼβα δεν ισχύει πάντα ότι το σώμα πεινάει τελευταίο, εξαρτάται την περίπτωση. Στη μητέρα μου ήταν το σώμα που πεινούσε και έκανε υπερφαγικά με γλυκά επειδή έκοψε το κάπνισμα. Κι η απόδειξη είναι ότι όταν ξεκίνησε τα τρίωρα και τριάδες έκοψε τα γλυκά αμέσως γιατί κάνει σωστή διατροφή και ο μεταβολισμός της δουλεύει καλύτερα. Το μυαλό της συνεχίζει να πεινάει φυσικά αλλά δεν έχει πια αυτή τη λύσσα που είχε να φάει γλυκά.

Senior Member
    Με τη περίπτωση της Ρένας θυμήθηκα τα δικά μου, τα όσα είχα περάσει με τους εμετούς.
    Οι ηλεκτρολυτικές διαταραχές είναι ΥΠΟΥΛΕΣ μπορεί ναχτυπήσουν πολλά όργανα, εμένα η πίεση είχε πέσει στο 4mmHg - 6mmHg κ ουρούσα πάρα πολύ λίγο απο θαύμα δεν πειράχτηκαν τα νεφρά μου κ ειληκρινά δεν υπερβάλω.

ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΜΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Στγχωρέστε με αλλά θυμήθηκα τα δικά μου.....

Senior Member
    Σοκολατίτσα μην το πεις ούτε του παπά, γιατί πέρασες πολύ άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις με τον κ@λοδακτύλιο κι ευτυχώς που δεν σου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μην τα σκέφτεσαι τώρα και ταράζεσαι.

Senior Member
    Κατερινάκι σίγουρα αυτός είναι ο λόγος, την προηγούμενη βδομάδα που μου τηλεφώνησε ο πρώην για να μου ευχηθεί τσακωθήκαμε, ω ναι τι πρωτότυπο, κ μετά έκανα υπερφαγικό, απο γλυκό σε αλμυρό οι γεύσεις χωρίς να έχω τον έλεγχο, ένα ξέσπασμα για να εκτονώσω την ένταση που ένιωθα!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σοκολατίτσα μην το πεις ούτε του παπά, γιατί πέρασες πολύ άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις με τον κ@λοδακτύλιο κι ευτυχώς που δεν σου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μην τα σκέφτεσαι τώρα και ταράζεσαι.

Μόλις τώρα το είπα στη μάνα μου κ άρχισε να κλαίει.

Μια μελαγχολία νιώθω για την κοπέλα που εαν είχε πάει στο γιατρό νωρίτερα θα είχε προλάβει.......
    Μια μελαγχολία που εαν το είχα αφήσει, δεν είχα φοβηθεί κ δεν είχα πάει στο γιατρό δεν ξέρω σήμερα που μπορεί να ήμουνα......

Senior Member
    Μωρέ σοκολατίτσα τι σου φταίει η μάνα σου και την ταράζεις βραδιάτικα; ʼστο να πάει, τώρα είσαι εδώ και είσαι καλά.

Senior Member
    Δίκιο έχεις κ τότε που με έβλεπε να κάνω συνεχώς εμετούς μου έλεγε να πάμε στο γιατρό αλλά εγώ τίποτα μόλις κόπηκε η περίοδος κ έχανα ανεξέλεκτα βάρος φοβήθηκα κ πήγα.
    Είχε κολήσει το μυαλό γι΄αυτό κορίτσια προσοχή στους συνεχείς εμετους απο οποιοδήποτε λόγο κ αν προέρχονται......

Senior Member
    Κοριτσάκια μου σας καληνυχτίζω νωρίς.
    Θα βάλουμε να δούμε ταινία και να ηρεμήσουμε. Και εγώ δεν είμαι στα κέφια μου σήμερα αλλά θα το παλέψω αύριο με καλύτερη διάθεση. Είμαι αποφασισμένη να ξυπνήσω με πιο θετική διάθεση και να χαρώ την ημέρα μου και να την εκμεταλλευτώ . Είναι στο πρόγραμμα και οι στραβές μέρες και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τις αφήνουμε πίσω μας και να προχωράμε.
    Φιλιά πολλά Τζινοκόριτσα μου! Καληνύχτα σε όλες μας.