Results 26,026 to 26,040 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-05-2012, 13:48 #26026
Ευχαριστώ τσούπρες, μόλις έχω νεότερα θα σας πω.
- 24-05-2012, 14:07 #26027
Τζινάκι μου εύχομαι να έχεις να μας πεις καλά νέα
Βγήκα πριν λίγο να πάω στον ΟΑΕΔ για μία δουλίτσα και βρε παιδί μου ένιωσα άλλος άνθρωπος. Καταλήγω στο εξής... δεν είμαι για να κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα, με αποσυντονίσει και με ρίχνει σε μελαγχολία. Μετά χάνω και τις δυνάμεις που έχω για να μπορέσω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν ή που με βάζουν σε μία τάξη. Πρέπει να βρω την δύναμη να ξεκινάω την ημέρα μου μακριά από τον υπολογιστή και έξω από το σπίτι μου. Διαφορετικά δεν μπορώ να αξιοποιήσω την ημέρα μου όπως επιθυμώ ώστε να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Μία σκέψη μου είναι να πάω πρωινό γυμναστήριο, δύσκολη απόφαση και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να την υλοποιήσω.
24-05-2012, 14:21 #26028
Originally posted by *Katie
μπραβο γοργονα μου , ανακουφιστηκες φαντάζομαι. Τι βιταμινουλες σου εδωσε?
μια την ημερα για 2 μηνες και σιδιρο 2 την ημερα παλι για 2 μηνες
ειπε οτι θα περασουν οι ατονιες ετσι και θα νιωθω πιο καλα
24-05-2012, 14:38 #26029
μπραβο καλλιοπακι!!!ειδες μια χαρα η απωλεια σου!!!!
24-05-2012, 14:43 #26030
σουπερ Καλλιοπη μου. Την πολυβιταμινη θα την παιρνεις μετα απο το γευμα σου ( με αδειο στομαχι μπορει να σου φερει ταση για εμετο) και το σιδηρο θα το παιρνεις με λιγο χυμο ( η βιταμινη C βοηθα στην πιο σωστη απορροφηση του σιδηρου) και σε χρονικη αποσταση απο γαλακτοκομικα ( ασβεστιο), το ενα ακυρωνει το αλλο. πχ το πρωι θα πιεις τον σιδηρο με χυμο και θα φας και πρωινο και μετα 3 ωρες θα φας οτιδηποτε σε γαλακτοκομικο.
24-05-2012, 14:51 #26031
πως εισαι σημερα κατερινακι???
24-05-2012, 14:56 #26032
Originally posted by *Katie
σουπερ Καλλιοπη μου. Την πολυβιταμινη θα την παιρνεις μετα απο το γευμα σου ( με αδειο στομαχι μπορει να σου φερει ταση για εμετο) και το σιδηρο θα το παιρνεις με λιγο χυμο ( η βιταμινη C βοηθα στην πιο σωστη απορροφηση του σιδηρου) και σε χρονικη αποσταση απο γαλακτοκομικα ( ασβεστιο), το ενα ακυρωνει το αλλο. πχ το πρωι θα πιεις τον σιδηρο με χυμο και θα φας και πρωινο και μετα 3 ωρες θα φας οτιδηποτε σε γαλακτοκομικο.αυτες ακριβως τις οδηγιες μου εδωσε!!
τωρα καταφερα να διαβασω οσα γραψατε ! στεναχωρηθηκα για τη κοπελα ο θεος να την αναπαυσει περαστικα στη μπεμπουλα της πωλινας !
ava μεγεια το σαλονακι και τα βρακακια!
τζινακι αντε με το καλο να πιασεις δουλεια!
λιλακι κοντευει η μεγαλη μερα ε? σου ευχομαι να πανε ολα οπως επιθυμεις!
Γλαυκη μου ελπιζω οτι 90% θα ερθω ειπε ο αντρουλης μου οτι θα κατσει εκεινος εδω για να ερθω εκτος και του τυχει τιποτα εκτακτο!
24-05-2012, 14:57 #26033
Η μικρη βγηκε. Ειπαν πως ολα πηγαν καλα. Αφησαν εξω το εντερακι να το παρακολουθουν,το οποιο σε επομενο χειρουργειο θα βαλουν και παλι μεσα.Οι επομενες μερες ειναι σημαντικες.Ας ελπισουμε πως θα εχουμε καλη αναρρωση και ολα θα πανε κατ'ευχην!Αυτα τα νεα προς το παρον.Σας φιλω.
24-05-2012, 15:05 #26034
Originally posted by lila198621
πως εισαι σημερα κατερινακι???
24-05-2012, 15:08 #26035
Τι ανακουφιση που πήγαν ολα καλά με το μωρο της Πωλινας , ευχομαι να είναι δυνατο και να ξεπερασει τα πρωτα δυσκολα 24ωρα. Επετε και 2ο χειρουργειο..... κουραγιο Πωλινα. Οσο σκεφτομαι να χειρουργουν ενα μωρακι ισα με μιαμιση παλαμη τρελαινομαι. Που εχει φτασει η επιστημη....
24-05-2012, 15:18 #26036
ευτυχως ο καλος θεος εχει δωσει το χαρισμα σε καποιους ανθρωπους να γινονται γιατροι και να πραγματοποιουν θαυματα!!!
24-05-2012, 15:22 #26037
Ευχάριστα τα νέα για την μπεμπούλα, εύχομαι να αναρρώσει καλά και σύντομα να γίνει και το 2ο χειρουργείο και να επανέλθει το μωράκι στα φυσιολογικά του.
Καλλιόπη είμαι σίγουρη ότι δεν θα τύχει κάτι έκτακτο στον άντρα σου έτσι ώστε να μπορέσουμε εμείς να σε γνωρίσουμε κι από κοντά χιχιχι,
24-05-2012, 15:31 #26038
γεια σας βρε κορίτσια μου, πολλά μαζί, πρώτα από όλα να πάνε όλα καλά με το πωλινοκόριτσό μας, με πιάνουν τα ζουμιά μόνο που σκέφτομαι πως ένα τοσοδούλι πλασματάκι υφίσταται χειρουργείο από τα πρώτα εικοσιτετράωρα της ζωούλας του..Προσεύχομαι Πωλίνα για την κορούλα σου!
Λιλάκο, προετοιμάζεσαι ψυχολογικά φαντάζομαι, μακάρι να μην έχει πάρει διαστάσεις γιγάντιες μέσα σου το όλο θέμα ώστε να το ευχαριστηθείς περισσότερο και να κυλήσει όμορφα η συνάντηση..
Καλλιοπη, όχι απλά καλή , τέλεια είναι η απώλεια σου για πρωτο μήνα! Πολύ γρήγορα θα χαιρετάς την παλιά Καλλιόπη!
Κατερινάκι μου, πιάνω νοητά το χέρι σου και πάμε μαζί σήμερα να αλλάξουμε τη χτεσινη στραβοτιμονιά, μια παρένθεση ήταν στην υπόλοιπη καλογραμμένη παράγραφο της πορείας σου..
Ελενάκι, καλή αρχή στη νέα δουλειά , να είναι η αρχή που θα πυροδοτήσει μια εποχή με ευρώ στο πορτοφόλι!
Α ρε Τζινάκο, αν εξαρτάται από το πόσο πολύ θέλω να βρεις δουλειά το αν θα πάρεις τη δουλειά, την έχεις στο τσεπάκι σου, στέλνω όλη μου την ενέργεια στον καλό μελλοντικό αφεντικό να μη του αρέσει η αντίπαλος και -δυστυχώς για εκείνη- να φάει τη σκόνη σου!
Γλαυκόνι μου, έ-έ-έεε ρχεσαι! Ανυπομονώ!
Αβάκιον, με δελεάζεις να σου έρθω να πιούμε μια καφεδιά στο μπαλκονάκι σου, με το κεράκι από τη μια και τη φρεσκοπλυμένη σου μπουγάδα από την αλλη!
Σας στέλνω μια τουρτίτσα να γλυκαθούμε γιατί είμαστε λίγο πικραμένες τελευταία..
24-05-2012, 15:57 #26039
Mak μου το ελεγχω και δεν ενθουσιαζομαι.βεβαια χτες που πηρε τηλ για να κανονισουμε τα της εξοδου μιλησαμε αρκετη ωρα και νομιζω οτι κατι εχει καταλαβει!!!
24-05-2012, 16:46 #26040
καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!
μακαρι να συνμεχισουν να πανε καλα τα πραγματα για τη μπεμπουλα και να εχει αισιο τελος με τα χειρουργεια χωρις πολυ ταλαιπωρια!
αβα με γεια τα ψωνια σου!
τζινακι!!! ευχομαι ολοψυχα να παρεις τη δουλεια!!!
ελη δεν εχεις κι αδικο σ αυτο που λες! το χω πατατηρησει κι εγω. οσο καθομαι μεσα στο σπιτι με πιανει μια σπαριλα και νιωθω μια κουραση λες και εσκαβα. ενω ολη μερα να ειμαι στους δρομους δεν κουραζομαι τοσο.
ο καιρος εδω συνεχιζει να ειναι υπεροχος. εχουμε ηλιο και γυρω στους 29 βαθμους. εμενα ομως δεν μου αρεσει η ζεστη(και σε ποια παχουλη αλλωστε αρεσει???)
περιμενω να ξαναπεσει η θερμοκρασια 23-25.εκει ειναι το ιδανικο μου. και να βγω να οργωσω το λονδινο οσες μερες μου μενουν μεχρι να αρχισω δουλεια.
αναμενεται και αφιξη φιλου απο ελλαδα που ερχεται για να ψαξει δουλεια κι αυτος εδω και [ιστευω πολυ θα βολταρουμε με αυτον γιατι θα εχουμε πολυ ελευθερο χρονο τωρα στην αρχη.
εδωσα κι εγω αιμα σημερα για κατι εξετασεις που μου ζητησαν απο τη νεα δουλεια. αλλα ειπαμε κι εδω το δημοσιο δεν την παλευει!!! σε 7 εργασιμες θα εχω αποτελεσματα. τοσες μερες νομιζω ουτε στην ελλαδα δεν κανουνε!ελεος
SOS ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΡΥΘΜΙΩΝ
09-05-2025, 03:45 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή