ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 2553 FirstFirst ... 741241641721731741751761842242746741174 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 38289
    Junior Member
    Ε_ANGEL ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ, ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΑ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ! ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ...
    ΦΙΛΙΑ!

Senior Member
    Γλυκά μου κορίτσια καλημέρα σε όλες σας!
    Αννούλα είσαι πραγματικά ΔΥΝΑΤΗ, αυτό αποπνέεις, όπως λες και συ keep going!
    Ξέρετε τι σκέφτομαι?
    Ότι αν για μερικούς μήνες μέναμε όλες μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι, με τέτοια υποστήριξη και τόση κουβέντα θα γινόμαστε όλες και καλά και κορμάρες!!
    Τι καλά που θα' ταν!
    Μωρό μου εσύ παραπονιάρικο και άτιμο, μην με ξαναπείς πρώην ΠΟΤΕ! ʼσε με πια να μιλήσω και σε καμιά άλλη, εγώ πως σου αφήνω χώρο? Και στην τελική δικό σου είναι και το μπαρμπούνι, στην ίδια πόλη μένετε, εγώ που να την βρω να την ξεμοναχιάσω (συγνώμη μπαρμπούνι που μπήκες στη μέση!).
    Αφού το ξέρεις, είμαι ταγμένη!

Senior Member
    Kαλημέρα,όλη μέρα κι ας είναι και συννεφιασμένη Παρασκευή,
    που μοιάζει με την καρδιά μου που έχει πάντα συννεφιά,Χριστέ και Παναγιά μου!

Βλέπω ήδη μέσα τη Λινταλένια και την πριγκίπισσα μου!Η πρώτη δε λέει κουβέντα για σημερινό ζύγισμα,
    κρατά κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα,ενώ η απουσιολόγος μας είμαι σίγουρη πως θα δώσει και πάλι το καλό παράδειγμα!

Εγώ οφείλω να ταχθώ με το αίσθημα(έστω κι αν με βαρέθηκε και παίζει παραπέρα-μπαρμπούνι μου,τι ζώδιο είσαι;)για λόγους αφοσίωσης
    κι όχι επειδή τελευταία η ψυχολογική μου κατάσταση πιανόταν από τζανκ-σοκολατοκαταστάσεις για ν'αναρριχηθεί και πάλι στα ψηλά της.
    Είναι που δεν πίνω,δεν καπνίζω,δεν ξενοκοιμάμαι,δεν γενικότερα...ε...κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο άνθρωπος,μια φορά κι έναν καιρό!
    Όταν στανιάρω θα σας κάνω πάλι τις βαρύγδουπες δηλώσεις μου κι ίσως αρχίσω να σας μιλώ και για on topic θέματα...Ποιός ξέρει;

Μπαρμπουνομπάρμπουνο,να τηλεφωνηθούμε για την αυριανή μας συνάντηση,(ώρα,μέρος κλπ).Συνεννοήσου με Βάσια και πάρε με.
    Η σύζυγος κι εγώ ό,τι μας πείτε,πειθήνια θ'ακολουθήσουμε!Να μου παραγγείλετε μόνο ηλιοφάνεια,γιατί εκδρομή χωρίς,δε λέει!

Τα φιλιά μου σ'όλες τις τσούπρες!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα κι ένα ακόμα καλύτερο Σαββατοκύριακο όσες πάλι εξαφανιστούνε!Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Μωρό μου εσύ παραπονιάρικο και άτιμο, μην με ξαναπείς πρώην ΠΟΤΕ! ʼσε με πια να μιλήσω και σε καμιά άλλη, εγώ πως σου αφήνω χώρο? Και στην τελική δικό σου είναι και το μπαρμπούνι, στην ίδια πόλη μένετε, εγώ που να την βρω να την ξεμοναχιάσω (συγνώμη μπαρμπούνι που μπήκες στη μέση!).
    Αφού το ξέρεις, είμαι ταγμένη!
    Ταγμένη είσαι σίγουρα,αλλά σ'εκείνον που του κάνεις γενεθλιακές εκπλήξεις,εκείνον που διάλεξες για πατέρα των παιδιών σου!
    Παραπονιάρικο είμαι,θα το παραδεχτώ,άτιμο όμως ουδεπόποτε!Το μπαρμπούνι δε μένει στην ίδια πόλη μ'εμένα,αλλά παρόλ'αυτά
    δε νομίζω πως είναι χωροταξικό το ζήτημα κι απόδειξη είναι η δική σου δήθεν αγάπη για μένα με τόσα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν!
    Όσο για τον χώρο "που μου αφήνεις"(λες και δεν είναι δικός μου ούτως ή άλλως...τεσπα)θέλεις να τον χρησιμοποιήσω όπως εσύ,
    με το να την πέφτω σε άλλους με ατάκες που την έπεσες κι εσύ σ'εμένα;Κανένα απολύτως πρόβλημα!Συ είπας!Εγώ νίπτω τας χείρας μου!
    Τελικά,δεν κρατιέσαι!Κάθε Παρασκευή θέλεις να χωρίζουμε μαλωμένες...Να μεσολαβεί το Σ/Κ,που έχεις χρόνο στο σπίτι σου,
    να με κερατώνεις χωρίς τύψεις!Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω!Έχε υπόψιν σου όμως πως αύριο εγώ θα φιλιέμαι με το μπαορμπούνι σου!

Senior Member
    Για ζύγισμα κουβέντα. Ένα μήνα είμαι κολλημένη. Δεν είχα καμία διάθεση μάλλον.
    Τυχερούλες που θα βρεθείτε αύριο....
    Μακάρι να είμαστε κοντά, δεν θα έχανα καμία συνάντηση μας.
    Nadinaki σ΄αγαπώ.

Senior Member

Nadinaki σ΄αγαπώ.
    Ναι,καλά!
    Ναι,τάχα!

Senior Member
    Γιατί με τσιγκλάς τώρα?
    Δεν πρόλαβα να διαβάσω αυτά που μου σούρνεις και απάντησα τόσο τρυφερά!
    Εσύ προκαλείς τους καβγάδες μας με την ανεξαρτησία σου πρώτον που με τρελαίνει και μετά με τα παράπονα που μου κάνεις επειδή μ' αρέσει το μπαρμπούνι και το ρώτησα τι ζώδιο είναι!
    Δεν θα μαλώσουμε όμως σήμερα γιατί δεν έχω γκάζια καθόλου...
    Πες μου μια τρυφερή κουβέντα, αύριο θα είσαι πάλι μακριά μου και γω μόνη (μόνη γιατί έτσι θα νιώθω, γιατί θα ήθελα να ήμουν μαζί σας ειδικά στην κατάσταση που είμαι τώρα).

Senior Member
    Originally posted by e_angel

Δυστηχως κοριτσια εχω μπλοκαρει και ζηταω βοηθεια. Αυτες τις μερες εχω γουρουνιασει κυριολεκτικα..φοβαμαι να ανεβω ζυγαρια. Δε ξερω αν παιζει ρολο που ειχα μια δουλεια και ασχολιομουν και τωρα δεν την εχω. Επισης εγιναν και καποια σοβαρα γεγονοτα στη ζωη μου και ηρθε η απελπισια. Πρεπει να ξαναβρω τη δυναμη μου..πριν μια εβδομαδα που ζυγιστικα ημουν 82.300. Δε ελω να φτασω να δω παλι το 9 μπροστα. Ειμαι σε απογνωση..πρεπει να βρω τη δυναμη μου παλι. Δεν εχω αλλο να μιλησω για οτι νιωθω. μονο εσας.
    Καλώς την Εψιλαγγελίνα μας!Χρόνια και ζαμάνια,βρε καρδιά!Πάρε δυό βαθιές ανάσες και χαλάρωσε...
    Το ότι αφέθηκες λιγάκι,δε σημαίνει πως εγκαταλείπεις την προσπάθεια και πως θα πάνε χαμένοι οι κόποι σου!
    Σου συνέβησαν πολλά και καθόλου ασήμαντα το τελευταίο διάστημα κι ένιωσες πως χρειάζεσαι
    την παρηγοριά του φαγητού να πάρεις δύναμη,των γλυκών ν'ανεβάσουν τη σεροτονίνη σου,
    ώστε να ενισχυθεί ορμονικά η διάθεση σου,(ό,τι δε συμβαίνει πλέον από τις συνθήκες της ζωής σου)
    και ασφαλώς μέσα σ'όλα αυτά που στερήθηκες ένιωσες πως δεν αντέχεις και τη στερητική δίαιτα από πάνω,
    η οποία προφανώς είναι η μόνη(σε αντίθεση με όλα τ'άλλα που αναγκαστικά τα υπομένεις)
    που είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και να της αντισταθείς.Ανθρώπινες,ανα μενόμενες αντιδράσεις
    (για να μην πω το σιχαμερό "φυσιολογικές"),ειδικά όταν για χρόνια αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε!

Αν το φαγητό είχαμε μια ζωή για υποκατάστατο,αν σ'εκείνο καταφεύγαμε κι όχι σε άλλες εξαρτήσεις και ξεσπάσματα,
    δεν είναι αξιοπερίεργο που εκεί πάλι ανατρέξαμε για ασφάλεια,παρηγοριά,καταφύγ ιο στα δύσκολα που αιφνίδια μας βρήκαν.
    Ο μηχανισμός είναι σχεδόν αυτόματος.Δες όμως τώρα τη διαφορά!Αντι να του αφεθείς ολοκληρωτικά,
    εσύ ενδίδεις αρχικά αντανακλαστικά και μετά αντιστέκεσαι και ζητάς βοήθεια να μην το συνεχίσεις!
    Αυτή σου και μόνο η διάθεση υποδηλώνει δύναμη,αυτή που θεωρείς πως έχασες.
    Μιλάς ανοιχτά για αυτό,δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και προσπαθείς να αντισταθείς στην αντίδραση σου
    κι είσαι αξιέπαινη γι'αυτό!Δεν ξέρω τι άλλο συνέβη πέρα από την απώλεια της δουλειάς σου
    (όχι πως κι από μόνη της δεν είναι αρκετή)...Αν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις γι'αυτό είμαστε εδώ για σένα.

Δεν ξέρω εναλλακτικά τι άλλο σου δίνει χαρά κι ανακούφιση στη ζωή σου,ώστε να το αναζητήσεις.
    Καλό θα ήταν πάντως εντωμεταξύ,να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου και τον τρόπο που ξέσπασε,
    να μη δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις στα υπερφαγικά επισόδεια απ'όσο έχουν,να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου
    με κατανόηση κι αγάπη.Ειδικά αυτήν την περίοδο σε χρειάζεται με το μέρος σου περισσότερο από ποτέ!
    Μην τον χτυπάς κι εσύ τώρα που είναι στα κάτω του!Και δυστυχώς οι τύψεις από δίαιτα,που χάλασε,
    είναι μαστίγιο που τσούζει ανελέητα πάνω στις ήδη ανοιχτές πληγές μας...

Αν νιώθεις πως σε βοηθά να συμμετέχεις πιο ενεργά στο φόρουμ ή στην παρέα μας,ν'αδειάζεις το φορτίο της ψυχής σου,
    να μοιράζεσαι τον κόπο της προσπάθειας σου,να νιώθεις λιγότερο μόνη...σου το συστήνω ανεπιφύλακτα
    να το τολμήσεις κομματάκι παραπάνω τώρα.Χαμογέλα μου να κλείσω πιο ανάλαφρα...

Ό,τι είναι στο χέρι μας ν'αλλάξουμε,δεν υπάρχει λόγος ν'ανοίγουμε να χαντακωνόμαστε.
    Ανασυγκροτούμαστε μόλις νιώσουμε έτοιμοι και επαναπροσδιορίζουμε σχέδιο και δράση
    και το'χουμε και πάλι!Τη δύναμη την έχουμε και το έχουμε αποδείξει.
    Ενέργεια και διάθεση μας λείπει κι αυτή είναι αλήθεια πως θέλει λιγάκι και το Γερμανό της
    Μια σφιχτή αγκαλιά και ελπίζω σήμερα να έχουμε νέα σου πιο φωτεινά,Σκάρλετ!Φιλάκια!

Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες μου! Παρασκευή σήμερα κορίτσια και ειμαι πολυ χαρουμενη !!!
    Originally posted by NADINE
    .....,ενώ η απουσιολόγος μας είμαι σίγουρη πως θα δώσει και πάλι το καλό παράδειγμα!
    Οχι καρδιά μου, μην είσαι σίγουρη πια για μένα. Δε ζυγίστηκα καθότι αυτή την εβδομάδα νομιζω έχασα την μπάλα, περιμένω και να αδιαθετήσω ...οποτε ειπα να μη στενοχωρηθω...Φιλάκια

Senior Member
    Γλυκά μου κοριτσάκια την καλημέρα μου (αν και αργοπορημένη)
    ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια αισθάνθηκα την ανάγκη να σας μιλήσω για τα βιώματα μου στην μάχη των κιλών.
    θέλω να πω σε όλες τις αγαπημένες φίλες και ειδικά στην λίντα και την ναντίν που τις βλέπω ψιλοπεσμένες
    αγαπούλες όλες είμαστε δυνατές, ψάξτε μέσα σας θα βρείτε απίστευτη δύναμη, πιστέψτε με,
    σας το λέω εγώ που έχω πιάσει πιάτο.
    δεν είναι τίποτα το αδυνάτισμα εγώ έχασα πέντε κιλά χωρίς να το καταλάβω, διατροφή, λίγο γυμναστικούλα, πρόσεχα σε τραπέζια σε εξόδους, δεν έχω πει σε κανέναν εκτός της οικογένειας μου ότι κάνω διατροφή
    δεν είμαι δυνατή έχω άπειρες στιγμές αδυναμίας που θέλω να βουτήξω σε τόνους από σοκολάτα..
    αλλα το παλέύω...
    λίντα αν μέναμε κουκλιτσα μου σε ένα σπίτι όλες μαζί φαντάσου ότι σε ένα μηνα θα είμαστε συλφιδες αυτό είναι σίγουρο..
    αλλα μπορούμε να τα λέμε κάθε μέρα εδώ και βοηθάει (εμένα τουλάχιστον είστε το στήριγμα μου)
    σας αγαπώ όλες, τα κορίτσια το βορειοελλαδίτικα να περάσουν πολύ καλά αύριο.
    σας φιλώ γλυκά, σας στέλνω τα φιλιά μου θα τα πούμε δευτέρα πιά γιατί η Παρασκευή είναι μια τρομερά φορτωμένη μέρα στο γραφείο, αλλα δεν μπορώ να μην μιλήσω και λίγο μαζί σας.
    σαββατοκύριακο έχω τραπέζι (γιορτάζει ο αντρας μου) κι όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να μαγειρέψω
    έχω συζητήσει ήδη με την διαιτολόγο μου τι θα φάω και έχω σκεφτέι και κόλπα που θα κάνω για να μην με πάρει κανείς χαμπάρι ότι διαιτώ και αρχίσουν σχόλια, θα σας τα πω όλα τη Δευτέρα
    σας φιλώ γλυκά
    nadine, linda basia και όλες οι αγαπημένες φίλες στο τόπικ
    καλό σαββατοκύριακο , καλά να περάσετε
    και όπως λέω πάντα KEEP GOING

Senior Member
    Είμαστε πεσμένες ANNEZINA και γω και το Ναντινάκι γιατί αγαπιόμαστε και μαλώσαμε Παρασκευατικά...
    Να χαίρεσαι τον άντρα σου, είσαι τρομερή που σκέφτεσαι πως θα ξεγελάσεις τους άλλους στο τραπέζι για να μην φας, εγώ θα σκεφτόμουν να τα φάω όλα και να κάνω την αδιάφορη μετά. Μπράβο, το έχεις πάρει ζεστά, σε εμπνέει κι ο διαιτολόγος, άρα όλα καλά!!!!

Senior Member

Γιατί με τσιγκλάς τώρα?
    Δεν πρόλαβα να διαβάσω αυτά που μου σούρνεις και απάντησα τόσο τρυφερά!
    Εσύ προκαλείς τους καβγάδες μας με την ανεξαρτησία σου πρώτον που με τρελαίνει και μετά με τα παράπονα που μου κάνεις επειδή μ' αρέσει το μπαρμπούνι και το ρώτησα τι ζώδιο είναι!
    Δεν θα μαλώσουμε όμως σήμερα γιατί δεν έχω γκάζια καθόλου...
    Πες μου μια τρυφερή κουβέντα, αύριο θα είσαι πάλι μακριά μου και γω μόνη (μόνη γιατί έτσι θα νιώθω, γιατί θα ήθελα να ήμουν μαζί σας ειδικά στην κατάσταση που είμαι τώρα).
    Δε θα κλιμακώσω την ένταση,παρόλο που με δελεάζεις με τα "εσύ"-κατηγορώ,που μου απευθύνεις
    και την επίρριψη ευθύνης μου για τη συμπεριφορά σου ως αντίδραση στη δική μου δράση...

Αντ'αυτού θα σου μιλήσω με τραγούδι...Από τον Μεγάλο Ερωτικό του Χατζιδάκι...Πιο πολύ δεν έχει!

--->ΦΛΕΡΗ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ : Σ'ΑΓΑΠΩ

Στίχοι: Μυρτιώτισσα
    Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις

Σ' αγαπώ, δεν μπορώ
    Τίποτ' άλλο να πω
    Πιο βαθύ, πιο απλό
    Πιο μεγάλο!

Μπρος στα πόδια σου εδώ
    Με λαχτάρα σκορπώ
    Τον πολύφυλλο ανθό
    Της ζωής μου

Τα δυο χέρια μου, να...
    Στα προσφέρω δετά
    Για να γείρεις γλυκά
    Το κεφάλι

Κι η καρδιά μου σκιρτά
    Κι όλη ζήλια ζητά
    Να σου γίνει ως αυτά
    Προσκεφάλι

Ω μελίσσι μου, πιες
    Απ' αυτόν τις γλυκές
    Τις αγνές ευωδιές
    Της ψυχής μου!

Σ' αγαπώ τι μπορώ
    Ακριβέ να σου πω
    Πιο βαθύ, πιο απλό
    Πιο μεγάλο;

Senior Member
    Αχ.... τρυφερή μου
    Αχ.... γλυκούλα μου
    Αχ.... Nadinaki

Senior Member
    Originally posted by klm

Καλημέρα αγαπημένες μου! Παρασκευή σήμερα κορίτσια και ειμαι πολυ χαρουμενη !!!
    Originally posted by NADINE
    .....,ενώ η απουσιολόγος μας είμαι σίγουρη πως θα δώσει και πάλι το καλό παράδειγμα!
    Οχι καρδιά μου, μην είσαι σίγουρη πια για μένα. Δε ζυγίστηκα καθότι αυτή την εβδομάδα νομιζω έχασα την μπάλα, περιμένω και να αδιαθετήσω ...οποτε ειπα να μη στενοχωρηθω...Φιλάκια
    Πριγκιπέσσα μου,μόλις απέδειξες πως δεν είσαι και τόσο σπασικλάκι,άφτερ ολ!
    Νομίζω πως πλέον θα σε παίζουμε περισσότερο στο διάλειμμα εμείς των τελευταίων θρανίων!
    Μη μου στεναχωριέσαι!Πολύ καλά έκανες,αν και αποκλείεται να έβλεπες και τίποτα τραγικό...
    Να έχεις ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο κοντά στους αγαπημένους σου και Δευτέρα πάλι εδώ
    για την καλημέρα μας,αν μη τι άλλο...Μια ζεστή αγκαλίτσα και τα φιλιά μου!Μάκια του!

Senior Member
    αχ, τι να πρωτογραψω? ειχα και στο κεφαλι μου απο τεταρτη μεσημερι κατι πελατες και μολις τους ξεφορτωθηκα

Βασια θα σε τηλεφωνησω με την πρωτη ευκαιρια. μιλησα με την ναταλια και κανονισα. θα εχουμε και μια νεαρουλα ακομη στη παρεα. και φυσικα θα εχω και τα μικρα μου εγω.

λιντα, παρθενος ειμαι αλλά δεν εχω ολα τα στοιχεια των τυπικων παρθενων. και μη στακωνεστε για χαρη μου..ολες θα παρετε. οι κοντινες αυριο, οι μακρυνες στα ονειρα (εχουν και προιστορια εξαλλου επι του θεματος....) προς το παρον

η καρυδοπιττα τελικα ηταν μια χαρα το απογευμα οποτε κανενας καδος δεν θα φαει οσο θελει....καλα θα κανετε να δοκιμασετε γιατι πρωτη φορα κανω καρυδοπιτα. οσο για παγωτο, σιγουρα κατι θα εχει ο καταψυκτης μου....οπως καποια ανεφερε, δεν μπορει εγω να μη βρω μια προσφορα για παγωτα....(οχι τιποτε αλλο δηλαδη αλλα δεν αγοραζω τιποτε εκτος προσφορων.... που λεει ο λογος)

παντως σημερα στις 7 ειχα κανει τα ψητα κυδωνια, φασολαδα, μακαρονια με κιμα, ειχα βαλει πλυντηριο, τα εριξα στο στεγνωτηριο, εβαλα αλλα ρουχα στο πλυντηριο.....μολις θα παω σημερα σπιτι θα εχουν μολις βγει και τα δυο οποτε καταλαβαινετε.

και επειδη ειναι σημερα παρασκευη, η καλη μου ζυγαριτσα το εκανε το θαυμα και με εδειξε 84,4 οσο δηλαδη στις 14 οκτωβριου, τοτε που ειχα αλλαξει το τικερακι και μετα με πηγα εκεινη την ασωτη εκδρομη στα μετεωρα. απο το ολοτελα (την προηγουμενη παρασκευη με 85,1) καλη και η παναγιωταινα (84,4 σημερα)...περασαν και οι ρωσοι που λεει και η βασια, οποτε μπρος ολοταχως. εχω και την αγγλιδα που σας ελεγα την αλλη φορα....γυρισε απο το ταξιδι της στην ιαπωνια εχθες και βαλθηκε να ακολουθησει τα κατορθωματα μου....αληθεια το τσαι τζιντζερ ανεβαζει το μεταβολισμο? ετσι μου εγραψε σημερα το πρωι

αννεζινα μου, ολοι μαζι θα τα καταφερουμε. το θεμα ειναι να πιστεψουμε οτι μπορουμε-ακριβως οτι κανεις εσυ. 5 κιλα δεν ειναι λιγα, ειναι μια τελεια αρχη. εισαι απο τους δυνατους ανθρωπους και θα τα καταφερεις. κι εγω στην εφηβεια μου ημουν σε παρομοια κατασταση. δεν νομιζω καμια "εντονως" παχουλη να ηταν αδυνατη στην εφηβεια της. ουτε και να παρεμεινε για παντα αδυνατη μετα απο τις διαιτες της. ετσι ειμαστε. εχουμε τετοιο σωματοτυπο και μολις αφεθουμε λιγο, τα εξτρα κιλα θρονιαζονται πανω μας. εγω το πηρα αποφαση οτι ετσι ειμαι και οτι μολις θα βαζω λιγα κιλα, θα τα χανω αμεσως. δεν εφτασα στον στοχο μου. σημερα μαλιστα με ειπε ενας συναδελφος "πρεπει να εχασες κιλα ε? θελεις αρκετα ακομη βεβαια" .....το πρεπει πολυ μου αρεσε.....19 κιλα και ακομη πρεπει? αντρες.....εγω εχω μαζεψει ολα τα ρουχα που φορουσα πριν δυο χειμωνες. μου ειναι τεραστια μεχρι και στους ωμους. το ποσα αρκετα ακομη θελω δεν τον ρωτησα. φανταζομαι οτι περιμενει να με δει barbie για να καταλαβει καλα οτι αδυνατησα. αλλα δεν πτοουμαι κιολας....αντρες και παλι αντρες.....
    χρονια πολλα και για τους αντρες μας, μη ξεχνιομαστε...

κλμ, μου φιλακια πολλα κοπελα μου. τουλαχιστον προσπαθησε να μη βαζεις κιλα και οταν νιωσεις δυνατη ξανα, συνεχιζεις την προσπαθεια

μαρικακι μου, φιλακια και σε εσενα κοπελα μου

κοριτσια, καλο σαββατοκυριακο σε ολη την ομαδα την rainbowreductilosex&thecity