Results 2,611 to 2,625 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-11-2009, 15:11 #2611
Αννεζίνα μου και μπαρμπουνέλι μου να χαίρεστε τον καλό σας,που γιορτάζει μέσα στο Σ/Κ.
ʼξιες σύζυγοι και νοικοκυρούλες μου,να ετοιμάσετε ένα πετυχημένο τραπέζι,που να το χαρούν όλοι,
να δίνουν συγχαρητήρια σ'εσάς και βλοσυρά βλέματα ζήλιας στον καλό σας,που σας έχει...
Πολλή Δυναστία έβλεπα 25 χρόνια πριν κι ακόμα να φύγει η ρετσινιά της από πάνω μου!
Καλό Σαββατοκύριακο και στα υπόλοιπα κοριτσάκια κι ας είναι ανεπρόκοπα...Κανείς δεν είναι τέλειος,άλλωστε!
- 06-11-2009, 15:11 #2612
ναταλια μου, ξεχασα να σου πω....πολυ τα χαρηκα τα 150 μυνηματα και τις 10 νεες σελιδες που γεμισαμε στο τοπικ μας απο εχθες το πρωι. σου αξιζει μεταλλιο και τωρα που το σκεφτομαι, μαλλο πρεπει να αρχισουμε να σου κολλαμε ενσημα μαζι με τα παρασημα
06-11-2009, 15:24 #2613
Originally posted by BARB3
λιντα, παρθενος ειμαι αλλά δεν εχω ολα τα στοιχεια των τυπικων παρθενων...
η καρυδοπιττα τελικα ηταν μια χαρα το απογευμα οποτε κανενας καδος δεν θα φαει οσο θελει....
παντως σημερα στις 7 ειχα κανει τα ψητα κυδωνια, φασολαδα, μακαρονια με κιμα,ειχα βαλει πλυντηριο, τα εριξα στο στεγνωτηριο, εβαλα αλλα ρουχα στο πλυντηριο...
--->http://www.youtube.com/watch?v=LeqgMTz0QUg&feature=related
Όσο για το τι κάνεις μέχρι τις 7...φαντάζομαι το άσμα "τα κάνω όλα μετά τις δύο" για σένα γράφτηκε!
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-11-2009, 15:31 #2614
Α!Όσο για τη φιλενάδα μου,τη νεαρούλα(το Πεννόπαιδο)
δυστυχώς δε θα μας τιμήσει αύριο με την παρουσία της,να ξέρετε...
Αύριο πρωί θα τηλεφωνήσουμε το ζεύγος για συντεταγμένες.
Βασουλίνι μου θα σε δούμε αύριο στο σπίτι της Μπάρμπυ!
Ο Τζον Τζον στη σοφίτα δικός μου,λυσσάρες παντρεμένες!
-Αγάπη,έλα!Είμαι στη μπανιέρα!Κρυώνει το νερό και θέλω ζέσταμα!
06-11-2009, 15:32 #2615
ναταλιτσα, θυμισε μου να σου πω αυριο για την αφροδιτη, την αστρονομια και τη γαστρονομια...θα παθεις πλακα....φευγω γιατι ο γιος σχολαει
06-11-2009, 15:45 #2616
Καλέ,Μπαρμπούνι!Έχασες 20 κιλά και σου μένουν άλλα 19!
Έχεις δηλαδή περάσει τα μισά του δρόμου σου!Μπράβο,αστέρι μου!
Με όλες τις χαζομάρες,που με παρασύρετε ν'ασχολούμαι,παρέλειψα την ουσία εδώ μέσα!
Λοιπόν,αύριο στα πλαίσια της σωστής φίλης θα φάω και τη δική σου μερίδα καρυδόπιτας!
Κι αν θέλει κι η Βάσια να θυσιαστώ και για πάρτη της(τη σύζυγο την αφήνω να φάει πάντως-άλλα δε θα την αφήσω)
χαλάλι σας!Οι κώλοι μου θα είναι η βροντερή απόδειξη του θριάμβου σας!Να 'χω και δικαιολογία να τους θρέφω!
06-11-2009, 16:19 #2617
παντως σημερα στις 7 ειχα κανει τα ψητα κυδωνια, φασολαδα, μακαρονια με κιμα, ειχα βαλει πλυντηριο, τα εριξα στο στεγνωτηριο, εβαλα αλλα ρουχα στο πλυντηριο.....μολις θα παω σημερα σπιτι θα εχουν μολις βγει και τα δυο οποτε καταλαβαινετε.
07-11-2009, 02:14 #2618
Originally posted by LIDA
παντως σημερα στις 7 ειχα κανει τα ψητα κυδωνια, φασολαδα, μακαρονια με κιμα, ειχα βαλει πλυντηριο, τα εριξα στο στεγνωτηριο, εβαλα αλλα ρουχα στο πλυντηριο.....μολις θα παω σημερα σπιτι θα εχουν μολις βγει και τα δυο οποτε καταλαβαινετε.
Συμφωνώ κι επαυξάνω!! Αμάν βρε Μπαρμπούνι μου.. κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!! Και μένα οι μέρες μου είναι γεμάτες και τρεχάτες.. αλλά με το που θα σηκωθώ το πρωί θέλω - όταν αυτό είναι δυνατόν - να πιω το καφεδάκι μου χωρίς καν να κοιτάξω άνθρωπο! Το μυαλό αρχίζει και λειτουργεί στο 20λεπτο και μετά το μισάωρο.. νομίζω πως μπορώ να κάνω μια συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος με κάποιον, αν και όρκο.. ΔΕΝ παίρνω!
Φιλιά στα ομορφοκόριτσα και μια και το'φερε και πάλι η κουβέντα.. σας είπα πόσο χαίρομαι για τη συνάντηση αύριο;; Αιτούμαι ήπίο καιρό και ούριο άνεμο, και όσο για τις λεπτομέρειες.. προσεχώς!!!
07-11-2009, 02:29 #2619
Originally posted by pennyV
Φιλιά στα ομορφοκόριτσα και μια και το'φερε και πάλι η κουβέντα.. σας είπα πόσο χαίρομαι για τη συνάντηση αύριο;;
07-11-2009, 09:12 #2620
Καλημέρα από μια γκρι Θεσσαλονίκη,παρόλο που για σήμερα παράγγειλα ηλιοφάνεια!Κανένας σεβασμός!
Χρόνια πολλά στο Βασουλίνι μας,που κλείνει ένα χρόνο στην παρέα μας!Του χρόνου τέτοια μέρα να...
(εγώ έχω κάτι που εύχομαι υπόψιν μου,αλλά το αφήνω κενό καλύτερα να συμπληρώσει εκείνη ό,τι λαχταρά!)
Η Λινταλένια μου,φαντάζομαι,συνεχίζει να μου είναι θυμωμένη(τουλάχιστον μέχρι Δευτέρα θα πάει τώρα αυτό)
καθώς δεν την πρόλαβα να την κατευνάσω στο αδελφό τόπικ...ʼδικα χαλάς την καρδούλα σου,ψυχή μου!Αφού ξέρεις σ'...
Μπαρμπουνέλι μου φαντάζομαι τι θα έχεις κάνει μέχρι τις σημερινές 7 η ώρα,δεδομένου πως μας περιμένεις κιόλας!
Ουφ!Πάλι πτώμα την έκανες τη φαντασία μου!Τι πλάσμα είσαι εσύ;Και το αξιοπερίεργο είναι πως τα κάνεις και με χαμόγελο!
Ονειρένια μου,άλλη μια μέρα χωρίς νέα σου!Κάθε μέρα σε σκέφτομαι και σε περιμένω.Τουλάχιστον τη Δευτέρα;
Και η Αλαλουμένια μου,η Σαμπίνα μου έχουν καιρό να δώσουν σημεία ζωής...Κι εσείς μας λείπετε!
Το Ξενιαλούμπι δε μας γράφει πια...μόνο μας διαβάζει,λέει...Μας βλέπει που κάνουμε όλες δίαιτα φανατικά
και ντρέπεται να συμμετέχει στην παρέα,καθότι εκείνη προσπαθεί και καλά να κόψει το τσιγάρο και δεν διαιτεύει.
Πολλά φιλιά στο Χανελέλι μας,που τώρα θα ξεκουραστεί λιγάκι,στην Πριγκιπέσσα μας,που θ'απολαύσει το τζάκι της πάλι,
στο Μαρικάκι μας-αυτό φοβάμαι πάλι θα ξεπαρταλιαστεί στις δουλειές,καθότι μπαρμπουνοπερίπτωση βαριάς μορφής,
στη Μαίρη-Λουλού μας,τη γυναίκα μυστήριο(Αλήθεια,σκορπιός δεν είχες πει πως είσαι;Κάπου τώρα έχουμε γενέθλια;)
στην Εψιλαγγελίνα μας,που ελπίζουμε να είναι κάπως καλύτερα εντωμεταξύ στη διάθεση της(όχι πως κι ο καιρός βοηθάει)
κι σ'όλα τα κοριτσάκια που κάποτε περνούσαν απ'τα μέρη μας και μας έλεγαν μια καλημέρα(κάτι Ευγενίες π.χ)...
Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο!Πάω να ετοιμαστώ τώρα για τη Μπαρμπουνοχώρα!Παίρνω και μηχανή κι αυτό είναι απειλή!
Φιλάκιαααααααααα
08-11-2009, 10:34 #2621
Κυριακάτικη γιορτινή καλημέρα για όλους μας(έχουμε/δεν έχουμε εορτάζοντα στο σπίτι-Μπαρμπούνι κι ʼννα να τους χαίρεστε!)
Οι άγγελοι να μας σκεπάζουν με τις φτερούγες τους και να μας προστατεύουν από κάθε τι,που παρεκκλίνει του καλύτερου μας!
Χρόνια πολλά,αναρίθμητα αγγελάκια του σπιτιού μου και του κόσμου όλου φύλακες!
Χρόνια πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα όπως ακριβώς ενδόμυχα τα λαχταράς,Εψιλαγγελίνα μας!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γιορτής,που θα φωτίσει τις μελαγχολίες,την καρδιά,το νου και την οπτική σου!
Χθες περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο μπαρμπουνοαρχοντόσπιτο(κρ� �μα που είναι απόκτημα μετά γάμο,γιατί έτοιμη την είχα την πρόταση)!
Το ζεστό σπίτι,με τα χαρούμενα παιδιά και την πάντα γελαστή,γλυκιά κι υπομονετική μανούλα,ο κόσμος δίπλα να χαλάει!
Είδα τον περιβόητο διάδρομο,αρκετές από τις τρομερές προσφορές κι επιτέλους ένα σπίτι που δεν κάνει το δικό μου
να ντρέπεται για τον...μινιμαλισμό του.Το μπαρμπούνι μας φίλεψε,μας γλύκανε,μας πότισε,μας προίκισε και με δώρα,
ο γιος έκοψε το πρώτο του μήλο με μαχαίρι,η κόρη φώτιζε το δωμάτιο με το πρόσωπο της κι ένα Βασιογλυκουζούζουνο
όλο γκριμάτσες και τσαχπινιές,που φεύγοντας μας άφησε τα πιο γλυκά φιλιά,που ευλόγησαν ποτέ μάγουλα!
Πλέον έχουμε δέσει με τις συναντήσεις αυτές και με το new entry Πεννόπλασμα κι είναι όμορφα που τις κρατάμε τακτικές!
Μακάρι να είσασταν κοντά κι οι υπόλοιπες,κορίτσια!Αλλιώς είναι το δια ζώσης...να έχεις εικόνες από τον κόσμο του άλλου...
Ευχαριστούμε μπαρμπούνι για ένα υπέροχο μεσημεροαπόγευμα,ευχαριστ� � Βασουλίνι για την sleevεπιρροή,
ευχαριστώ προσωπικέ μου σοφέρ για τη βόλτα!Έβγαλα και φωτογραφίες(ως υποσχέθηκα)
τα ζυμαρικά με τυριά κι αλλαντικά και το ζυμωτό ψωμί(αλήθεια την καρυδόπιτα και το κυδώνι γιατί δεν τα έβγαλα;)
αλλά σκέφτομαι πως θα είναι πειρασμός για όσους κάνουν την προσπάθεια τους και λέω να μην το ξεφτυλίσω κι άλλο...
Ήταν πάντως όλα γευστικότατα!ʼξια!ʼξια για όλα και κυρίως για το τατουάζ χαμόγελο και τη φωτεινή ψυχή!
Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή κι ας είναι και συννεφιασμένη!Τα φιλιά μου σε όλες τις κουκλίτσες μου!
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ : ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Στίχοι: Ελένη Ζιώγα
Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος
Όταν θα νιώθεις μοναξιά
όταν το σπίτι θα 'ναι άδειο
θα 'χεις εμένα συντροφιά
και θα σου δίνω εγώ κουράγιο
Όταν μαυρίζει ο ουρανός
όταν παγώνει η αγκαλιά σου
κι όταν σε πνίγει ένας λυγμός
εγώ θα έρχομαι κοντά σου
Μονάχα εσύ να 'σαι καλά
μη δω στα μάτια σου ούτε δάκρυ
μπορεί να ζούμε χωριστά
μα τότε ζήσαμε μια αγάπη
Να 'σαι κορίτσι μου καλά
κι όταν ζητάς τον άνθρωπό σου
θα είμαι κάπου εκεί κοντά
ο φύλακας ο άγγελός σου
Αν σου ραγίζει την καρδιά
κι αν μόνη θέλει να σ' αφήσει
πες του πως κάποιος μια φορά
αληθινά σ' είχε αγαπήσει
Νew York - Central Park, Bethesda fountain (ένας από τους λόγους,που θέλω να πάω στην πόλη αυτή)
08-11-2009, 13:07 #2622
Originally posted by NADINE
αλήθεια την καρυδόπιτα και το κυδώνι γιατί δεν τα έβγαλα;
Γιατί πεινούσαμε αστροπελέκι μου.. και συ γυρνούσες σαν τον παπαράτσι πάνω από το κεφάλι μας! Πού να κατεβεί μπουκιά..
Ήταν πάντως όλα γευστικότατα!ʼξια!ʼξια για όλα και κυρίως για το τατουάζ χαμόγελο και τη φωτεινή ψυχή!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!! Ευχαριστούμε για τα πάντα Μπαρμπούνι μας.. και ελπίζω να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς μετά και το σημερινό σαφάρι των καλεσμένων! Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και μαζί να χαίρεστε τα καμάρια σας!! Καλή και ξεκούραστη υπόλοιπη Κυριακή..
08-11-2009, 23:43 #2623
Καλησπερα. Ναι Ναταλια μου ειχα στις 27/10. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Στην επομενη συναντηση αν το κανονισετε νωριτερα θα θελα να ρθω και εγω. Για να παψω πια να ειμαι γυναικα.... μυστηριο!
Φιλια σ'ολες.
08-11-2009, 23:44 #2624
α! και χρονια πολλα σ'οσους γιορταζουν!
08-11-2009, 23:58 #2625
Mairy Lou αν και δεν σε γνωριζω, χρονια πολλα και σε σενα για τα γενεθλια σου! δεν μπορεσα να αντεξω και να μην σου ευχηθω γιατι εχεις ιδια μερα γενεθλια με τη μεγαλη μου κορη! δεν θα το ξεχασω! οτι επιθυμεις λοιπον να το ζησεις και να το απολαυσεις! :)))
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή