Results 26,416 to 26,430 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-05-2012, 01:06 #26416
Eli ευχαριστώ πολύ για την όμορφη φιλοξενία σου, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
- 27-05-2012, 01:07 #26417
Έτσι είναι Λίλα μου όπως τα λες, ευτυχώς έχεις αναλαμπές μέσα στο παραλήρημα σου :lol:
Χαίρομαι που υπάρχουν άντρες που αποδεικνύουν με πράξεις και με λόγια το ότι δεν στέκονται στην επιφάνεια αλλά στην ουσία. Να δεις που όταν θα έρθει εκείνη η ώρα δεν θα δώσει σημασία σε τίποτα από αυτά που εσένα σε απασχολούν στο σώμα σου... Ίσα ίσα θα σε εκπλήξει για μία ακόμη φορά
27-05-2012, 01:07 #26418
Καληνυχτα ελακιον γλυκο!!!!!αντε και την αλλη φορα θα ειμαι και εγω στη φωτο με ολες στο ομορφο μπαλκονι σου.καλη ξεκουραση!!!λαλλατζινα κανε παιδι μου τη δουλεια σου.κανονισε και κανενα λαλλαγγιασμα να μου κρατιεσαι σε φορμα.
27-05-2012, 01:09 #26419
Μπα, θα φάει πόρτα γιατί νυστάζω.
27-05-2012, 01:09 #26420
Τζινάκι μου πήγα να πω μία καληνύχτα και μου πέταξες ένα λαλάγγι και γυάλισε το μάτι μου! :lol:
Τι έγινε; Θα έχεις επισκέψεις;;;
Όσο για την φιλοξενία μου ήθελα απλά να σας δείξω πόσο σας αγαπάω και να σας ευχαριστήσω που έχετε κάνει την ζωή μου ομορφότερη! Είμαι πολύ τυχερή που σας είχα όλες μαζί σήμερα! Εγώ σας ευχαριστώ για την υπέροχη μέρα που μου χαρίσατε!
27-05-2012, 01:12 #26421
Παω να καταπιω καμια βαλεριανα μπας και κοιμηθω.δεν σας λεω ακομα καληνυχτα ομως.τωρα θα φυγω που λαλλαγγοσυζηταμε???
27-05-2012, 01:12 #26422
Αμάν και αυτό το λαλάγγι! Ή πολύ αργά θα πάρει τηλέφωνο ή πολύ νωρίς!!!
Να τον εκπαιδεύσεις καλύτερα Τζίνα μου! :lol:
Λίλα μου εννοείται πως την επόμενη φορά θα είσαι και εσύ μέσα την φώτο! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια περί χαμόγελου μου χιχιιχχι ήμουν τόσο χαρούμενη που γελούσαν και τα μουστάκια μου! :lol::lol:
Χάιντε καληνύχτα μας Τζινοκόριτσα μου!
27-05-2012, 01:36 #26423
Τρομάρα του, με τρόμαξε 1 η ώρα το βράδυ που με πήρε, νόμιζα ότι έπαθε κάτι η σκύλα του που είναι 13 χρονών. Ποιά σκύλα του δηλαδή που τα περισσότερα χρόνια εγώ την είχα. Του είπα ότι άργησε και το κατάστημα κατέβασε ρολλά! Ερχόταν από το Μ.Πεύκο που είχε πάει σε κάτι φίλους του και μου μιλούσε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσει σπίτι του. Μ'έπρηξε βραδιάτικα, έχω και την κούρασή μου από το πρωί. Τον αποφεύγω τελευταία και τό'χει καταλάβει αλλά μου έχει κάτσει κάπως και τον βαριέμαι.
Λίλα εγώ έχω πάρει κάτι φορεματάκια κοντά-εσώρουχα με μπανέλα στο στήθος, που είναι με δαντέλα και διάφορα. Αυτά καλύπτουν και την κοιλιά που θέλεις και είναι και σέξι. Ο Hondos έχει κάτι ωραία αλλά έχω βρει και στα κινέζικα εξίσου όμορφα. Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο και μόλις νοιώσεις πιο άνετα να φορέσεις κάτι πιο αποκαλυπτικό.
27-05-2012, 01:42 #26424
Eli ευχαριστώ για την αφιέρωση στον ψιτ, ευτυχώς είναι καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Έχω αρχίσει και παραδίδω πνεύμα. Πάω να ξαπλώσω. Λιλάκι, Αγγελική και υπόλοιπα κορίτσια καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
27-05-2012, 03:04 #26425
Εσείς λαλαγγοσυζητήσατε κι εγώ πέρασα άλλη μια νύχτα δίχως σκοπό.. http://www.youtube.com/watch?v=KPBVrHE0DSE
Έκανα υπομονή, είδα τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους.. Εδώ θα πω κάτι και ας ακουστεί περίεργο ή κάπως. Έχω την υποψία ότι κάτι τους ψεκάζουν, δεν εξηγείται τόση ασχήμια και κακογουστιά. Εδώ χαίτη δεκαετίας '80, εκεί μπότες καουμπόικες, παραπέρα σαγιονάρες, παραπέρα μαλλί αφάνα, τι να πω πια, έφριξα με τόση ασχήμια. Διαγωνισμός τεράτων ένα πράγμα! Έπειτα είναι η μουσική. Αυτό που ίσως παρατηρήσατε όσοι ζείτε στην επαρχία είναι ότι λίγα μαγαζιά έχουν μουσική ταυτότητα. Τα περισσότερα ξεκινούν με ένα μουσικό πρόγραμμα και καταλήγουν αλλιώς. Έκανα ιώβειο υπομονή, μέχρι που άκουσα το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=Qq6L2F8ae4Q
Για όσες δεν αντέξατε να το ακούσετε, το τραγούδι τελειώνει με το "έτσι δεν αντέχω". Αυτό σκέφτηκα και πήρα την τσάντα μου! Έλα, ρε, πού πας; Ρωτούσαν με απορία.. Γέρασα, πάει πια, απάντησα χαριτολογώντας και την έκανα με πανάλαφρα!
Γύρισα για να μαζέψω για μία ακόμη φορά τα απλωμένα ρούχα. Τα είχα μαζέψει μέσα και μετά σταμάτησε η βροχή και τα άπλωσα. Τώρα άκουσα ότι τα ξημερώματα θα ρίξει καρέκλες, οπότε τα ξαναμάζεψα, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τον καιρό! Ούτε μια μπουγάδα δε μπορούμε να απλώσουμε.
27-05-2012, 03:10 #26426
Originally posted by -wow-
Κοριτσακι που μενεις Λονδινο; Αν επιτρεπεται ποσο δινεις στο ενοικιο; Ψαχνω για σπιτι κοντα 2-3 zone αλλα κατω απο 1200 το ατομο δεν βρισκω
Και αυτο απο τα οικονμικα....
ποσο επειγον ειναι να βρεις σπιτι?
27-05-2012, 03:34 #26427
λιλα!!! μα δε μιλησα για γαμο!!! δεν ειμαι τοσο βιαστικη
αλλα πηγαν πολυ καλα τα πραγματα και υπερενθουσιαστηκα!!!!
καλη αρχη κουκλιτσα!!!
κατερινα παντα αξια!!!
τζινα!! ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!
συγνωμα αλλα τις εδειξα κι εγω στο αγορι και ειπε ''απιστευτη διαφορα! εκανε πολυ ωραιο σωμα!'' και μετα του λεω οτι η πρωτη φωτο ειναι πριν 19 χρονια και μου λεει ''ναι σιγα!''
επισης με ρωτησε αν εκανες πλαστικη στηθους! χαχαχαχα!!!!
εσυ δεν εχεις κανει σωστα??? μην εγινε σε κανενα προηγουμενο επεισοδιο και την εχασα!!!!
να σημειωσω εδω οτι δεν θα του τις εδειχνα αλλα ειχε προηγηθει εντονη συζητηση το απογευμα που προσπαθουσα να του εξηγησω γιατι ειναι σημαντικο για μενα να χασω κιλα και μου ελεγε ''μα γιατι εχεις φαει τετοιο κολλημα?? αφου μου αρεσεις. αλλα επρεπε να σε απασχολουν τωρα-εννοει μια δευτερη δουλεια που μου προταθηκε- και εσυ καθεσαι και ασχολησαι με τα κιλα''
και του ειπα οτι ΟΧΙ αυτο ειναι που πρεπει να με απασχολει και τωρα και για παντα γιατι επειδη παντα ερχοταν δευτερευον το θεμα των κιλων εφτασα εδω που εφτασα. επισης προσπαθουσα να του εξηγησω οτι για τη σχεση μας, δεν αρκει να αρεσω μονο σε κεινον πρεπει να αρεσω και σε μενα. κλπ κλπ κλπ
27-05-2012, 03:40 #26428
ελακι!!! ποση ζηλεια που δεν ηρθα κι εγω σημερα σπιτι σου....
θελω τοσο πολυ να σε γνωρισω! οπως και ολες σας βεβαια
αλλα κατι μου λεει οτι με την ελλη θα κολησω! κι ας μην εχω δει το χαμογελο!!!
θες η θεσσαλονικη?θες το λιτοχωρο? θες το πανεπιστημιο? θες τα παραπλησια κιλαα(85 ειμαι τωρα)??ολα παιζουν το ρολο τους!!!
27-05-2012, 03:45 #26429
και ενα ακομα ποστ απο μενα!!!
αβα υπομονη!!! λεμε ΟΧΙ στην κακογουστια ΟΧΙ στο κιτσ ΟΧΙ στις κακες μουσικες αλχημειες!το τελευταιο ειναι και αυτο που θα με εκνευριζε προσωπικα περισσοτερο.
αγγελικουλα! τωρα πια πιστευω να κοιμασαι!
ναταλια!!! μας ελειψες!
27-05-2012, 08:22 #26430
Βασικα τον Ιουνιο αφηνω το διαμερισμα που εχω, ειμαι στο Ηammersmith αρκετα κοντα στο underground και θελω να βρω ενα λιγο πιο κοντα η East London (καλλιτεχικη περιοχη πλεον, κοντα brick lane) η στο Camden που ειναι το ιδανικοτερο αλλα απο ενοικια αστα να πανε!!!! Για απο Σεπτεμβρη το θελω αλλα αν δεν το βρω τωρα με βλεπω αστεγη να τριγυρνω με τις 1000δες κουτες μου απο εδω και απο εκει!!!! Αχ ναι αν μπορεις πες μου που εισαι και ποσο κυμαινονται τα ενοικια εκει και αν θυμασαι και το γραφειο απο οπου το πηρες το σπιτι σου! Αν οχι γραφειο τελως παντων πως το βρηκες!!
Το θελω και με τουλαχιστον 3 υπνοδωματια αλλα και με αλλους ασχετους μαζι να ειμαστε δεν μας χαλαει (να ειναι α ωραιοι τουλαχιστον οχι τιποτα ανωμαλοοοιιιι!!!!! αχαχαχαχαχ)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση