Results 26,461 to 26,475 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-05-2012, 22:39 #26461
Originally posted by lila198621
...περιμενω να παει δεκα να εχει γυρισει το αγορι μου σπιτι να τον παρω να δω αν ισχυει για αυριο.ελπιζω η σοκολατιτσα μας να εφτασε καλα στον προορισμο της.κοριτσαρες μου να περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Ναταλιτσα μου γυρνα πισω μας λειπεις!!!το μωρο της πωλινας πως ειναι?
"το αγόρι μου"??????????
Γουάτ;Κιόλας;Ήμουν αισιόδοξη για το χθεσινό ραντεβού(που παρεμπιπτόντως σε τόσες είχα αναθέσει πάραυτα να μ'ενημερώσουν
τηλεφωνικά και καθώς απασχολημένες να με κερατώνουν επανειλημμένως καμία δεν κράτησε το λόγο της!)αλλά πότε χώρισε πότε έγινε αγόρι μας;
Πάω να ψάξω να διαβάσω μόνη μου...Αν είναι να περιμένω από δαύτες...το προσκλητήριο του γάμου των παιδιών θα μου πέσει απ'τα χέρια...
Λιλάκι,περαστικά στον παππούκα σου!Κι εμένα μου λείψατε πολύ αν και το δια ζώσης μ'αγαπημένα πρόσωπα δεν το αλλάζω με τίποτα!
Κι αυτές οι μέρες είχαν μπόλικο!Μια Αθήνα επιβαλλόταν αλλά έχε χάρη που συνέπεσε με Βόλο-Πήλιο.Πέρασα τέλεια,αλλά είμαι ένα πτώμα!
Όσες μέρες λείπω τόσες έχω να κοιμηθώ,να βυθιστώ ώρες στον ύπνο,στη νεκρική σιγή,την άπλα μου και το σκοτάδι πίσσα!Θα τα θυσίαζα φυσικά
στο λεπτό για τι μπρατσοτήρι προσκεφάλι,αλλά τι να κάνουμε;Πέρασα υπέροχα σε πανέμορφες πόλεις με ζεστές αγκαλιές και απόλαυση κάθε κοινής στιγμής!
Έχω ένα τζετ λαγκ παράλιων προορισμών...Προς στιγμή μπερδεύεται το μάτι και ο νους πού είμαι,με ποιόν είμαι,πού πάμε...Έβγαλα τόσες φωτογραφίες,που πλέον
δεν έχω σκληρό στο λάπτοπ να τις αποθηκεύσω,ώστε ν'αδειάσω τις μνήμες μου...Ένα σωρό ομορφιές χάιδεψαν τη ματιά μου,γέλια,κλάμα(μη χάσουμε και το στυλ μας)
πειράγματα,βόλτες,καφέδες,� �επαρτάλιασμα...Βροχή με το τουλούμι όπου κι αν πήγαινα,ακόμα και σε μέρη που μέχρι να πάω τα έλουζε ο ζεστός ήλιος.Βροχή παντού
κι εγώ χωρίς κατάλληλα ρούχα και παπούτσια και προπαντός να μην μπορώ να βγάλω τις φωτογραφίες που ήθελα,να στερούμαι τις βόλτες που μου προόριζαν...
Παρόλ'αυτά μάζεψα εικόνες,αισθήσεις,συναισθή ματα!Τώρα επιστροφή στη ρουτίνα και πάλι...Τώρα Κατερίνη,σύντομα Θεσσαλονίκη και ούτω καθ'εξής...Ας παλουκωθώ
λίγο...έχω κι εξεταστική,τρομάρα μου...Σας αφήνω να πάω να ξεβαφτώ,να ξεντυθώ και να πέσω ελπίζω νωρίς απόψε για ύπνο...Θα τα πούμε αύριο στις καλημέρες μας!
Να μάθω και πώς πήγε το πολλαπλό μου κέρατο από τις ξετσίπωτες...Τα υπόλοιπα των οχτακοσίων σελίδων,που εντωμεταξύ γράψατε,θα μου τα μεταφέρετε οικειοθελώς
και αυτοβούλως πάντα!ʼντε νάλλάξουμε και τίτλο...Αρκετά μου Τζινιαστήκατε!Της μπαστακωθήκαμε της κοπέλας!Αρμένικη επίσκεψη!Τώρα δεν έχω μυαλό...Αύριο βλέπουμε...
Όνειρα γλυκά,ανάλαφρα,ελεύθερα,αι� �έρια,σε παραμυθένιους προορισμούς,παρέα με λατρεμένες παρέες!Αχ...Μόνη απόψε στο παιδικό μου κρεβάτι μετά από δύο εβδομάδες
μοίρασμα σε στρώμα διπλό...Μια εικονική νοερή σφιχτή αγκαλίτσα με όλες σας!Ελπίζω να περάσατε εξίσου όμορφα!Περιμένω νέα σας,μην ξεχνιόμαστε!Φιλάκιααααααα� �αα
Υ.Γ. Αύριο θα τηλεφωνήσω στην Πωλίνα μας και θα σας φέρω φρέσκα νέα της!Πιστεύω να σας μετέφερε τα χθεσινά η Μακ.
Πως η Πωλίνα μας πήρε εξιτήριο και η μικρή μας ήδη έβγαλε τον αναπνευστήρα κι αναρρώνει θεαματικά!Πάμε πολύ καλά!
- 27-05-2012, 22:46 #26462
καλως το Ναταλακι!!!
και καλή ξεκουραση παρεπιτόντως.......
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!
27-05-2012, 22:56 #26463
Αααααααααα ναταλιτσααααααα μου!!!!!!!!!διαβασε την ιστορια του σαββατου και θα τα καταλαβεις ολα.δεν ειμαι στον υπολογιστη αλλιως θα την ξαναποσταρα την ιστορια.καλη ξεκουραση!!!χαιρομαι που περασες τοσο ομορφα!!!!
27-05-2012, 22:57 #26464
Originally posted by angel79
καλως το Ναταλακι!!!
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!
27-05-2012, 23:01 #26465
Originally posted by lila198621
Αααααααααα ναταλιτσααααααα μου!!!!!!!!!διαβασε την ιστορια του σαββατου και θα τα καταλαβεις ολα.δεν ειμαι στον υπολογιστη αλλιως θα την ξαναποσταρα την ιστορια.καλη ξεκουραση!!!χαιρομαι που περασες τοσο ομορφα!!!!
27-05-2012, 23:26 #26466
Originally posted by NADINE
Originally posted by angel79
καλως το Ναταλακι!!!
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!
27-05-2012, 23:39 #26467
Λίλα,διάβασα.Στοπ.Χαμόγελο χαράς.Στοπ.Περιμένω και Φτουτάτη διαβάσει.Χαμόγελο άλλης χαράς.Στοπ.Φιλάκια.Στοπ.
27-05-2012, 23:41 #26468
Να ευχεσαι αυριο να μην φαω αλλο βρισιμο.στοπ.εσυ "φταις" για ολα.στοπ.
28-05-2012, 00:55 #26469
Καλησπέρα. Πριν λίγο γύρισα σπίτι, σα ντεζαβού μου φαίνεται, το ξαναείπα και το μεσημέρι χιχιχι. Περάσαμε πολύ ωραία, χαιρετήσαμε και την Φτουτάτη που επιστρέφει αύριο στο σπίτι της κι εγώ έκανα κεφάλι με την coca cola light!! Σήμερα πέρασα μία πολύ όμορφη μέρα κι ευχαριστώ τις φιλενάδες μου γι'αυτό. Το μόνο άσχημο είναι ότι τώρα που γύρισα είδα ότι έκανε εμετό και διάρροια πάλι ο γατούλης μου που του έδωσα σήμερα και ξηρά τροφή. Μάλλον τον πείραξε κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί δεν ξέρω πως θα βγαίνω οικονομικά να τον ταίζω μόνο κονσέρβα. Ελπίζω να στρώσει με τον καιρό.
Ναταλία καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη γιατί μας έλειψες. Χαίρομαι που πέρασες καλά αλλά είναι καιρός να σε έχουμε πάλι στην παρέα μας για να περάσουμε κι εμείς καλύτερα.
28-05-2012, 01:03 #26470
Πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
28-05-2012, 01:18 #26471
Καληνύχτα Τζινάκιον!
Γεια σας κοριτσάκια μου! Μπήκα και εγώ να πω ένα γεια και να σας διαβάσω
Περάσαμε όμορφα σήμερα αλλά τώρα παραπατάω από την κούραση. Οι πατούσες μου πονάνε, τα γόνατά μου πονάνε και νυστάζω. Ήταν όμως ένα ΣΚ ξεχωριστό και χάρηκα πολύ που είδα τόσους αγαπημένους μου φίλους και ειδικά την Φτουτάτη μας που μας ήρθε από μακριά.
28-05-2012, 01:29 #26472
Καλώς το Ναταλάκι μας το πολυταξιδεμένο! Μας έλειψες πολύ νεραϊδένια μου! Ελπίζω να κάνεις ήδη όνειρα γλυκά και ανάλαφρα και να ξεκουράζεσαι. Πάω να ξαπλώσω και εγώ το πτωματάκι. Φιλιά πολλά σε όλα τα μαγουλάκια
28-05-2012, 09:06 #26473
Καλημεριζω τα ξενυχτισμενα μου.ντυνομαι και παω για καφεδακι θα τα πουμε το μεσημερι.
28-05-2012, 10:15 #26474
Μα καλα τα ποστ μου ΔΕΝ σας ερχονται??
Η απλα δεν μου λετε ουτε ενα γεια εμενα? (Αυτο ειναι χειροτερο.... :no: )
28-05-2012, 11:21 #26475
Καλημέρα! Τελευταία μέρα του Τζινόκοσμου σήμερα!
Κοιμήθηκα με την ψυχή μου χτες το βράδυ και ξύπνησα προ ολίγουunk:, φρέσκια και ξεκούραστη.
Βρε wow τι έπαθες καλέ; Γιατί λες ότι δεν διαβάζουμε τα ποστ σου;
Λιλάκο καλό καφεδάκι! Με το πρόσωπο θα πας για καφέ πρωί πρωί;
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή