Results 26,476 to 26,490 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-05-2012, 11:36 #26476
A! οκ ερχονται τοτε? Γιατι σας ελεγα εχτες για τις επιτυχιες μου και κανεις δεν με ανεφερεεεε!!!αχαχαχαχαχ!!
Βασικα σημερα εχω λιγο τα κατω μου, ψιλοζαλιζομαι και ειμαι παραπονιαρα...
- 28-05-2012, 11:55 #26477
Wow μου παραπονιάρα μου!
Η αλήθεια είναι ότι χθες ήμουν ολίγον πυροβολημένη από την κούραση και ήμουν στους δρόμους όλη μέρα. Και βασικά οι περισσότερες απ' όσο γνωρίζω ήταν σε εξωτερικές δραστηριότητες :lol:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μας πεις κάτι σοβαρό και να σε αγνοήσουμε, απλά μάλλον είσαι σε ευαίσθητη ψυχολογία σήμερα. Και εγώ παλιότερα το πάθαινα συχνά αυτό, δηλαδή να μην είμαι στις καλές μου και να νιώθω ότι οι φίλοι μου δεν είναι δίπλα μου επειδή δεν με πήραν τηλέφωνο ή επειδή δεν έδωσαν σημασία σε κάτι που είπα. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι, απλά τα μεγαλοποιούσα στο μυαλό μου επειδή δεν ένιωθα καλά. Δεν θέλω να ακούω λοιπόν χαζομάρες! Όλες μας έχουμε την ίδια σημασία εδώ μέσα! Και εγώ πολλές φορές όταν γράφω κάτι δεν σχολιάζεται από κανέναν και η κουβέντα προχωράει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν διαβάζουμε και δεν χαιρόμαστε με τις χαρές του άλλου έστω και αν δεν σχολιάζουμε.
Παρεμπιπτόντως με γεια τα μικρότερα μπουτάκια :lol:
28-05-2012, 11:56 #26478
καλημερα σε ολη την παρεα.Τι κανουν οι ξενυχτισμενες μου? Χαιρομαι που τα περασατε ομορφα κοριτσοπουλα.Απο μενα ευχες για μια ομορφη δημιουργικη εβδομαδα.Ναταλια καλωσηρθες,ευχομαι τα καλυτερα για την Πωλινα κ το μωρακι,wow μου υπομονη,καλο καφεδακι στην καφεδιαζουσα,Ελακι καλη σου μερα.Τζινα κανα νεο με τη δουλιτσα τελικα ειχαμε? Δεν προλαβαινω να διαβασω βρε κοριτσια.Το σκ μου γεματο ..η κορη μου με εχει τρελλανει με τα διαβασματα της οι δουλειες του σπιτιου δεν σταματανε ποτε..ουφ..κ τωρα βγαινω γιατι θα με δουνε στη δουλεια κ θαχω θεματακι.Φιλακια-Τζινακια.
28-05-2012, 11:59 #26479
Originally posted by koritsaki
ελακι!!! ποση ζηλεια που δεν ηρθα κι εγω σημερα σπιτι σου....
θελω τοσο πολυ να σε γνωρισω! οπως και ολες σας βεβαια
αλλα κατι μου λεει οτι με την ελλη θα κολησω! κι ας μην εχω δει το χαμογελο!!!
θες η θεσσαλονικη?θες το λιτοχωρο? θες το πανεπιστημιο? θες τα παραπλησια κιλαα(85 ειμαι τωρα)??ολα παιζουν το ρολο τους!!!
σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγιακαι για να λες ότι θα ταιριάξουμε κάτι θα ξέρεις... πάντως πράγματι έχουμε περάσει από τα ίδια μέρη, είχαμε παράλληλα βιώματα αλλά αλλού για αλλού καταλήξαμε!:P
Καλέ με την κοκερίνα σου τι έγινε τελικά; Κανένα νέο από το αγανακτισμένο πεθερομέτωπο;
28-05-2012, 12:01 #26480
Καλημέρα Μοναδική Μαρία!
Καλή συνέχεια στην εργασία και χαρά!
28-05-2012, 12:07 #26481
Καλημεροκαλησπέρες στα κέρατα μου και τους υπόλοιπους καλούς ανθρώπους της παρέας μας!
Νέα εβδομάδα ξεκινά,έχοντας στις πλάτες της μια θλίψη για όσα αφήνω πίσω μου(προσωρινά ευτυχώς)
μαζί ωστόσο και με τη χαρά και το γέμισμα όσων έζησα...Είναι ευλογία να περνάς στιγμές με αγαπημένους
καθώς και να εξερευνεί η ματιά σου πρωτόγνωρες ομορφιές.Η ζωή είναι όμορφη σε κάθε της έκφραση...
Σήμερα αλλάζουμε τίτλο.Ακόμα δεν ξέρω τι,απλά δίνω λίγες ώρες τη δυνατότητα σε όποια ενδεχομένως
θέλει να έχει την εβδομάδα της πριν αλλάξουμε και πάλι καθεστώς.Πάω να ξεκινήσω δουλίτσες...Έχουν οι άτιμες
πολλές μαζευτεί...Να τηλ. και στο Πωλινάκι...Να έχουμε μια υπέροχη μέρα η καθεμία στα σημαντικά της!
Ένα παραπάνω φιλάκι στην Κάρυ μας,που ξαναβγαίνει με τον Έινταν της!Πάμε να γράψουμε ιστορία αγάπης!
28-05-2012, 12:11 #26482
... κατι μου λεει οτι με την ελλη θα κολησω! κι ας μην εχω δει το χαμογελο!!!
θες η θεσσαλονικη?θες το λιτοχωρο? θες το πανεπιστημιο? θες τα παραπλησια κιλαα(85 ειμαι τωρα)??ολα παιζουν το ρολο τους!!!
Θεσσαλονίκη : V
Λιτόχωρο : V
Παραπλήσια κιλά : Χ
Αποτέλεσμα : Αρνητικό
Αιτία : Ρατσισμός
Συναίσθημα : :sniffle:
28-05-2012, 12:15 #26483
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Παραπονιάρα Wow τα διάβασα τα νέα σου αλλά έλεγες για το δεξί σου μπούτι που έμοιαζε πιο μικρό επειδή έχεις αδυνατίσει και εγώ περίμενα να μας πεις και για το αριστερό σου μπούτι για να σχολιάσω! :lol: Να τρως όσο καλύτερα γίνεται, να μην παραλείπεις γεύματα και σήμερα προσπάθησε να φας κάτι παραπάνω για να νοιώσεις πιο δυνατή και να σου φύγει η ζαλάδα.
Ο γατούλης δεν έχει φάει μέχρι στιγμής, τον πείραξε πολύ η ξηρά τροφή χθες. Ελπίζω να συνέλθει μέσα στην ημέρα και να φάει.
Πήρα τηλέφωνο το γιατρό στο νοσοκομείο και θα πάω αύριο στις 9 το πρωί για να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις, αν τα καταφέρω θα κάνω και υπέρηχο χολής.
Μαράκι δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι τελικά με τη δουλειά, μάλλον έκλεισε με την άλλη κοπέλα, η οποία είναι και διακοσμήτρια απ'ότι έμαθα και αυτός ήθελε και γραμματέα και διακοσμήτρια και μάλλον βρήκε 2 σε 1. Βέβαια δεν ξέρω πως θα τα συνδυάζει και τα δύο. Περιμένω όταν τον δει το φίλος μου να μου πει περισσότερα.
28-05-2012, 12:19 #26484
καληεμρεςςςςςςςς!
τι κανετε κοριτσια μου?
εγω ακομη στο διαβασμα ειμαι αλλα εχω διαβασει οτι γραψατε!
καλως την ναταλια μας!!!!!
χαιρομαι που περασες καλα και να περνας παντα ετσι!
περιμενουμε νεα απο το πωλινακι1
eliμου θελω να σε ευχαριστισω για το ομορφο πρωινο που περασαμε σπιτι σου!
εισαι μια υπεροχη κοπελα και χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και εσενα και τις αλλες κοπελες!!!
κριμα μονο που δε μπορεσε να ερθει και η μοναδικη μας!
το λιλακι εχει παει για κεφεδιασμα και ελπιζω να περναει καλα και να μας πει υπεροχα νεα!
η τζινα μας πυ χαθηκε?????
τζινακια σε ολες!!!!!!!
28-05-2012, 12:21 #26485
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες .
Χάθηκα , αλλά έχω πήξει και ψυχολογία :thumbdown:
28-05-2012, 12:22 #26486
Originally posted by NADINE
... κατι μου λεει οτι με την ελλη θα κολησω! κι ας μην εχω δει το χαμογελο!!!
Λιτόχωρο : V
Παραπλήσια κιλά : Χ
Αποτέλεσμα : Αρνητικό
Αιτία : Ρατσισμός
Συναίσθημα : :sniffle:
Μα να είσαι στα ταξίδια σου, να τηριάζεσαι, να βλέπεις φίλους, να κάνεις εκπλήξεις, να γυρνάς εδώ και εκεί ξενυχτώντας με ευχάριστες παρέες και να επιστρέφεις και να κάνεις παράπονα; ʼτιμη πλεονέκτρια!
28-05-2012, 12:36 #26487
Τζινάκι μου πολυ στεναχωρήθηκα για τον Ψιτάκο σου. Και εκεί που λέγαμε και ευχόμασταν όλες περιμένοντας το τραίνο να γίνει καλά το γατάκι σου, τελικά γύρισες και είδες και εμετό και διάρροια :crazy:. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα και να δεχτεί την ξηρά τροφή ξανά.
Όσο για τις εξετάσεις πολύ χαίρομαι που θα πας να τις κάνεις αύριο και εύχομαι να μπορέσεις να κάνεις και τον υπέρηχο.
Τώρα σχετικά με την δουλειά αν είναι έτσι τα πράγματα τι να πω.... σε λίγο θα μας ζητάνε να κάνουμε και κολοτούμπες και να ακροβατικά!
28-05-2012, 12:37 #26488
Axaxaxax Τζινα μου δεν σχολιασα το αριστερο μπουτι διοτι δεν ακολουθει μαλλον πιστα την διατροφη και δεν αδυνατιζει οσο το δεξι!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Θα παρω μαλλον σιδηρο διοτι αδιαθετισα και μαλλον γιαυτο ζαλιζομαι... Τωρα ειμαι καλυτερα δεν λεω... Ναταλια u are back!!!Καλως ηρθες και ευχομαι ΣΥΝΤΟΜΑ να ξαναπας ταξιδακια αναψωχης! Και αν δεν εχεις και συζηγο, γκομενο, φλερτ (οπως λεει και η μαμα μου!) ρε αδερφε, να βρεις εναν στα ταξιδια που κανεις και να κολλησει με την παρτη σου!!!
Παντως ρε παιδια απο τοτε που εκανα την επεμβαση δεν με νιαζουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι γκομενοι! Δεν το περιμενα!!!!
28-05-2012, 12:38 #26489
Καλώς την Ντόρα μας. Βρε που χάθηκες εσύ;
Μην αφήνεις την αρνητική ψυχολογία να σε καταβάλει Ντόρα μου. Όλες είμαστε σε περίεργη φάση αλλά το παλεύουμε. Οι δυσκολίες πολλές και το μυαλό μας πήζει από τις πολλές αρνητικές σκέψεις. Προσπάθησε να ξεχνιέσαι κάνοντας και ευχάριστα πράγματα στην καθημερινότητα σου. Εμένα αυτό με βοηθάει να ξεχνιέμαι και να παίρνω δυνάμεις.
28-05-2012, 12:53 #26490
ʼχ βρε Ελη μου , προσπαθώ να μην με καταβάλλει , αλλά δέχομαι τέτοια πίεση που σπάω κάποιες στιγμες . Κι απ την άλλη η καθημερινότητα δυστυχώς είναι δουλεια και πάλι δουλειά . Χρόνος μηδεν για μένα . Κι έχω κουραστει ρε γ@μώτο .
Απ την άλλη όμως πρέπει να είμαι κι ευχαριστημένη που έχω δουλειά . ʼν μείνω κι από δουλεια θα πάρω τα βουνά - Δεν υπάρχει άμεσα τέτοια περίπτωση - αλλά με την κρίση που υπάρχει δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο .
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....