ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1788
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1788 of 2553 FirstFirst ... 7881288168817381778178617871788178917901798183818882288 ... LastLast
Results 26,806 to 26,820 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Mak
    καληνυχτα Καλλιόπη!
    Τζινάκο, δυστυχώς κάθε δουλειά έχει το ζόρι της και πόσο μάλλον όταν πρέπει εσύ να προσαρμόσεις το διαβήτη σου και όχι η δουλειά στο διαβήτη γκαμώτο..Εύχομαι πρώτον να την πάρεις τη δουλειά γιατί θα είσαι σούπερ εργαζόμενη για εκείνους και δεύτερον να αποδειχθούν κυρίως άνθρωποι και να σου φερθούν σωστά και όπως σου αξίζει και σε οικονομικό και σε ανθρώπινο επίπεδο!
    Με αυτά που λες μου θύμησες που μου είπε ότι θέλει συνέπεια, να ανοίγω το γραφείο στην ώρα του και γενικά να μην μου λέει συνέχεια το ίδιο πράγμα, όταν λέει κάτι να το κάνω. Και στο καπάκι με ρώτησε έχεις να ρωτήσεις ή να πεις κάτι; Και του είπα κι εγώ χαίρομαι που είστε φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα όπως μου λέτε, εγώ είμαι συνεπής και καταλαβαίνω με την πρώτη κι αυτό που μου αρέσει σε μία δουλειά είναι να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπό μου και στην εργασία μου!! Όχι θα τον άφηνα!

Senior Member
    Κατερινακι καλη ξεκούραση
    Καλλιοπάκι καλή..... ταινια!!! ποτέ δεν ξερεις!!!!

Senior Member
    Αγγελική με το καλό να ξεκινήσει τη δουλειά του ο άντρας σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουνε πολύ δουλειά.

Senior Member
    Αγγελική μου με το καλό κορίτσι μου! Καλές δουλειές στον αντρούλη σου!
    Ελπίζω να μπορέσεις να είσαι εκεί για το άνοιγμα του μαγαζιού και να πάνε όλα καλά!

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και να σου πω ευτυχώς που έχουμε η μία την άλλη εδώ στην Αθήνα γιατί οι γονείς μας είναι μακριά και έτσι έχουμε περισσότερη ανάγκη από αλληλοϋποστήριξη και ηθική και πρακτική.

Senior Member
    Πάντως η αδερφή μου μου είπε να μην πω ούτε για το σλιβ. Αν τύχει να φέρουνε φαγητό ή να με δούνε που τρώω να τους πω ότι προσέχω την διατροφή μου και μετά που θα τους αποκαλύψω για τον διαβήτη να το ρίξω εκεί, ότι και καλά προσέχω και δεν κάνει να τρώω περισσότερο.

Senior Member
    Πανουργα η αδερφη......

Senior Member
    Είναι πολύ περίεργος ο κόσμος και δεν ξέρεις πως θα του καθήσει του καθενός!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κοριτσακια μου γλυκα!!!!

Senior Member
    Καλη επιτυχια στονα ντρουλη σου αγγελικουλα μου και καλες δουλειες!!!
    Παπαριασα στην κρεμα προσωπο.αυτα τα γενια σαν γυαλοχαρτο γδερνουν.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Είναι πολύ περίεργος ο κόσμος και δεν ξέρεις πως θα του καθήσει του καθενός!
    Πέραν της πλάκας έχεις απόλυτο δικιο!

Senior Member
    Ναταλία που είσαι μαρή τώρα που έχουμε εξελίξεις; Όσο ταξίδευες έμπαινες και μας έλεγες και ένα γεια, τώρα που γύρισες στο σπίτι σου να μην πω τι μας έκανες!!
    Γλαύκη ένα θα σου πω, η δουλειά είναι δύο βήματα από τον Μπαϊρακτάρη!!

Senior Member
    Λίλα να του πεις του λεγάμενου να ξουρίζετε πριν έρθει! Η αδερφή μου αυτό κάνει με τον φίλο της γιατί έχει ευαίσθητο δέρμα και αν την γδάρουν τα γένια γεμίζει κοκκινίλες.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ναταλία που είσαι μαρή τώρα που έχουμε εξελίξεις; Όσο ταξίδευες έμπαινες και μας έλεγες και ένα γεια, τώρα που γύρισες στο σπίτι σου να μην πω τι μας έκανες!!
    Γλαύκη ένα θα σου πω, η δουλειά είναι δύο βήματα από τον Μπαϊρακτάρη!!
    εντελως τυχαία και κατα λάθος θα έχεις καθημερινες επισκεψεις!!!!!

Senior Member
    Τι εννοεί ο Αγγελικοποιητής;

Senior Member
    Tζίνα μου καλά έκανες, όπως είπε και η Κατερίνα είναι προσωπικά δεδομένα και δεν τους αφορούν, εξάλλου δεν σε ρώτησε! Κάτσε να δεις και εσύ αν σου κάνουν! Αλλά για να το δεις πρέπει να σου δώσουν την ευκαιρία. Αν άρχιζες και του έλεγες ότι έχεις διαβήτη, έχεις κάνει sleeve, που ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνουν όλα αυτά σίγουρα θα του έκοβες την φόρα του τύπου. Τουλάχιστον να ξέρεις όταν θα ακούσεις την απάντηση τους την Παρασκευή ότι δεν θα έχει επηρεαστεί από αυτά τα θέματα.