ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1789
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1789 of 2553 FirstFirst ... 7891289168917391779178717881789179017911799183918892289 ... LastLast
Results 26,821 to 26,835 of 38289
    Senior Member
    Μωρέ δεν μπορώ να λέω ψέμματα, βασικά δεν είπα όλη την αλήθεια. Τώρα όμως θα τους πετάξω το μπαλάκι επάνω τους γιατί αν με έχουν γνωρίσει και με θέλουν και με συμπαθούνε δεν θα μπορούνε να πούνε κάτι όταν το μάθουνε γιατί θα φανεί άσχημο. Εξάλλου το ζόρι το έχω εγώ, αυτούς δεν τους ενοχλεί σε τίποτα. Βέβαια θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική με τις υπογλυκαιμίες γιατί την έκατσα! Έχω αγχωθεί γιατί δεν νοιώθω ασφάλεια αν δεν το ξέρουνε αλλά τι να κάνω, θα το αντιμετωπίσω κι αυτό αν πάω.

Senior Member
    Τα επιασες τα λεφτα σου τζινακο.μονο οταν ηταν φανταρος ξυριζοταν.ασε που δεν μου αρεσει κιολας ξυρισμενος.οσο για τη δουλεια καλα εκανες και δεν εδωσες πολλες πληροφοριες.δεν εισαι και ανγκασμενη αλλωστε.

Senior Member
    Φιλεναδες εδω ειμαι κ εγω!Πολυ χαρουμενη με τα νεα σας κ γιατι τα περισσοτερα λουλουδια μου τα εσωσα αλλα κ χαλια γιατι ανεβηκα στη ζυγαρια κ ειδα οτι εχω παρει αλλα 3 κιλα κ τοσο δεν εχω υπαρξει ποτε ποτε ξανα.
    Κοριτσακι με το καλο να γινεις μια δημοσια υπαλληλος του Ηνωμενου Βασιλειου!
    Αγγελικουλα μου καλες δουλειες να εχεει κ το μαγαζι που παει ο συζυγος κ να μπορεσεις να πας κ εσυ στην επισημη πρωτη για ποδαρικο!Δεν προκειται να σε ξεχασω ποτε να ξερεις!Τα καπ κεικ.....
    Καλλιοπακι κ αλλη δεκαδα κατω?Μπραβο!Θα με φαει η ζηλεια....
    κατερινακι μου χαιρομαι που η μικρουλα ειναι καλυτερα.Αντε να κοιμηθεις λιγο!Εγω κοιμηθηκα 2μιση ωρες το απογευμα.Εβγαλα την κουραση της Αθηνας!
    ToΜακονι μας κανει δουλειες κ ξεκουραζεται τουτοχρονα!Περιμενω πως κ πως να ερθετε κατω με το Τζινακι!κανω ονειρα κ σχεδια!
    Το Ναταλι μας ειναι μπλεγμενο με γραφειοκρατικα κ δουλειες ταυτοχρονα κ δεν μας διαβαζει για να τελειωσει κ να φυγει για Θεσσαλονικη.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Τι εννοεί ο Αγγελικοποιητής;
    Θα περναμε τυχαία να σε δουμε ταχα μου ταχαμου με αποτερο σκοπο τον Μπαϊραχταρη!!!!
    Τι μου θυμισες τώρα.... σκηνικά ομορφα που παραλληλα πονανε τοσο πολυ!!! anyway....

Senior Member
    Γλαύκη αν ξεκινήσω δουλειά λίγο δύσκολο το βλέπω να μπορέσω να έρθω. Θα δούμε.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αγγελικουλα μου καλες δουλειες να εχεει κ το μαγαζι που παει ο συζυγος κ να μπορεσεις να πας κ εσυ στην επισημη πρωτη για ποδαρικο!Δεν προκειται να σε ξεχασω ποτε να ξερεις!Τα καπ κεικ.....
    μωρε έλα ξανα αθηνα και giant cup cake θα σου χω!!!!

Senior Member
    Για την Φτουτάτη μας το cupcake την επόμενη φορά χωρίς θερμίδες παρακαλώ! :kiss:

Senior Member
    Λιλακο πολυ καλα το πας το πραγμα!Καημος τα γενια οταν εχεις ευαισθητο προσωπο!
    Το Τζινοβιο τωρα!Καρδουλα μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα!Θετικη ενεγεια κ αισιοδοξια!Νομιζω οτι κατι καλο θα γινει αυτη τη φορα.Για τη σληβ δεν βλεπω το λογο να το μαθαινει ο καθενας.Γιατι να τους το πεις?Για το διαβητη πρεπει να το μαθουν καποια στιγμη οταν θα εχουν εκτιμησει τη συνεπεια σου κ την εργατικοτητα σου.Οχι τιποτε αλλο αλλα για να διευκολυνεσαι εσυ με το φαγητο σου κ τις ινσουλινες σου.
    Οσο για το γιατρουλι φιλεναδες θα σας στενοχωρησω!Παντρεμενος κ με κορη 5 χρονων περιπου!Αλλα ειναι απο τους γιατρους που τιμουν το επαγγελμα.εκτος του οτι ειναι εξαιρετικο παιδι!Ειναι κ ο αδελφος του γιατρος αλλα ολοι σε αυτον τρεχουν!

Senior Member
    OMG.μολις καταλαβα οτι τελικα το σαββατο θα κανω σεξ μετα απο πολυυυυυυ καιρο.ωχ θεε μου θα ειμαι απαισια.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Για την Φτουτάτη μας το cupcake την επόμενη φορά χωρίς θερμίδες παρακαλώ! :kiss:
    αν ξερεις που τα πουλανε με ενημερωνεις και εμενα σε παρακαλω... είναι η μεγαλυτερη μου λατρεία μετά την σοκολατα.... είδικα αυτά που έχουν buttercream on top!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη ο αδερφός του ήταν μαζί με τον άλλο γιατρό που πήγα για το πόδι μου το σ/κ στην Κορώνη και μιλήσανε σε ένα συνέδριο. Όσο για τα κιλά σου μην σκας, κοντινή γιορτή, 55 και σήμερα!

Senior Member
    αγαπημενες μου το κλεινω το μαγαζι.... παω να ξαπλώσω γιατι σε λιγο θα με κλαινε οι ρεγγες....
    Νεα μερα και νεα αρχη αυριο.....
    σας καληνυχτω!!!!

Senior Member
    Αγγελικουλα στασου!Μυγδαλα....Τι ειναι αυτο το giant cup cake?Nα ξερω τι να λιγουρευομαι!Καλη σου νυχτα κουρασμενο κοριτσι!

Senior Member
    Τζινακο ο αδελφος ειναι καθηγητης καρδιολογιας αλλα ειναι λιγο καπως.Ο Λ.ειναι πιο καλο παιδι.Ο πρωτος μαλιστα αλλαξε στο επωνυμο του το ου με α γιατι δεν του αρεσε ολοκληρος καθηγητης να λεγεται ετσι.

Senior Member
    Καληνυχτα γλυκια αγγελικουλα!!!καλη ξεκουραση!!!