ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1795
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1795 of 2553 FirstFirst ... 7951295169517451785179317941795179617971805184518952295 ... LastLast
Results 26,911 to 26,925 of 38289
    Senior Member
    στα λεω αυτα με τοση σιγουρια γιατι κι ο δικος μου της πληροφορικης ειναι.
    κι οταν πηρα την αποφαση να ερθω αγγλια εκεινος δεν θα ερχοταν.
    γιατι δεν τον αφηνε η οικογενεια του,ο ιδιος του φοβοταν το εξωτερικο ακι δεν ειχε και καθολου χρηματα.
    ηρθε λοιπον μονο για να με βοηθησει στην εγκατασταση.

και τελικα???
    βρηκε δουλεια, τα χρηματα μας τα εδωσε ολα ο πατερας μου και του τα εχει ηδη επιστρεψει, οι δικοι του καταλαβαν ποσο πιο ευτυχισμενος ειναι εδω γιατι οχι μονο ειναι μαζι μου αλλα κανει και μια δουλεια που τον γεμιζει και του φερονται σαν επιστημονα και οχι σαν σκλαβο(σου κανω και χαρη που σε προσελαβα! ποσοι δεν το εχουμε ζησει αυτο στην ελλαδα??)και πλεον χαιρονται και κεινοι που το παιδι τους εφυγε απο τη μιζερια.

η εμπειρια αυτη μας εδεσε σαν ζευγαρι και μας εκανε πιο πλουσιους σαν ανθρωπους.

που ξερεις??? μπορει να θελει κι ο Γ να το ζησει ολο αυτο μαζι σου!
    πρεπει να του δωσεις την ευκειρια να πει τη γνωμη του!

Senior Member
    Λίλα μου είναι πολύ μεγάλο το δίλημμα πραγματικά .
    Αλλά αφού έχεις χρόνο μέχρι το Σεπτέμβρη ν΄απάντήσεις μην πανικοβάλεσαι . Διατήρησε την ψυχραιμία σου και ο χρόνος θα το λύσει μόνος του το δίλημμα .

Senior Member
    Λιλάκο μου τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο τα σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Πάρε βαθιά ανάσα, ψυχραιμία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
    Καταρχήν ο Γιώργος που απ ότι καταλαβαίνω σε αγαπάει πραγματικά δεν θα ήθελε ποτέ να του αποκρύψεις μία τέτοια πληροφορία που αφορά το μέλλον σου, αν κάποια στιγμή το μάθει κατόπιν εορτής θα νιώσει εκτός από υπεύθυνος και μεγάλο θυμό που δεν το μοιράστηκες μαζί του. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με την σχέση σου που μόλις τώρα αρχίζει. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν. Είδες το κοριτσάκι τι σου είπε, ο σύντροφός της είναι και καλύτερα και πιο ευτυχισμένος που την ακολούθησε. ʼποψη μου να το συζητήσεις με τον Γιώργο. Είναι άνθρωπος φιλόδοξος, θέλει να εξελιχθεί και να έχει ευκαιρίες στην ζωή του. Εμπιστεύσου τον και μίλησε του. Αν όχι τώρα, λίγο αργότερα, όταν θα το έχεις χωνέψει και εσύ λίγο καλύτερα. Μην το αφήσεις όμως να σου φάει τα σωθικά σα σαράκι, είναι πολύ σημαντικό για να το απορρίψεις έτσι χωρίς σκέψη, χωρίς κουβέντα, χωρίς να δώσεις την ευκαιρία στον Γιώργο να το σκεφτεί και να το συζητήσει μαζί σου.
    Δεν θέλεις να μετανιώνεις για κάτι τέτοιο για το υπόλοιπο της ζωής σου...

Senior Member
    Δεν ξερω τιποτα.μου ηρθαν πολλα καλα μαζεμενα ομως δεν συνδιαζονται μεταξυ τους.προς το παρον θα το αφησω στην ακρη για λιγο καιρο.μεχρι το τελος του καλοκαιριου βλεπουμε.ισως κατι να αλλαξει προς το καλυτερο.αχ αφηστε τα δικα μου τα ψυχοπλακωτικα.πειτε κανενα νεο.κοριτσακι ποτε πιανεις δουλεια?τζινακο που εξαφανιστηκες?χΕλι μου κοιταγα προηγουμενες σελιδες και μου ετρεξαν τα σαλια της δολιας με το τσιζκεηκ σου.

Senior Member
    Δεν ειναι οτι ο γιωργος δεν ξερει καθολου για την αμερικη.του ειχα πει για τις αιτησης που ειχα κανει στην πρωτη μας συναντηση αυτη με το πολυ κλαμα.απλα δεν πιστευα οτι θα ειχα απαντηση τοσο συντομα.ουτε πιστευα οτι με το γιωργο θα τα βρισκαμε για να εχω τετοιο διλλημα αυτη τη στιγμη.

Senior Member
    οποτε μπορει απο μονος του να σε ρωτισει καποια στιγμη τι εγινε με τις αιτησεις!
    και φυσικα θα πρεπει να του πεις την αληθεια να το κουβεντιαζετε και να παρετε μια αποφαση απο κοινου!
    αφου εχεις τοσο καιρο μπροστα σου μην ανχωνεσε ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Senior Member
    που χαθηκατε ολες παλι???
    ναταλια 2 τι εγινε πηγες τελικα στο γιατρο???
    οι αφες?
    η τζινα μαλλον κοιματε
    μονο το λιλακι ειναι on line ????

Senior Member
    Αχ Καλλιόπη πως με ξέρεις, πως με ξέρεις! :lol: Τώρα ξύπνησα! Λιλάκιον τι είναι τούτο μόλις άνοιξα το βλέφαρο; Είναι όντως πολύ δύσκολη η απόφαση που πρέπει να πάρεις κι εγώ πραγματικά είμαι 50-50. Θέλω και να εξελιχθείς και να πάρεις το μεταπτυχιακό σου αλλά δεν θέλω με τίποτα να χωρίσετε ή να χαλάσει η σχέση μου με τον Γ. Πρέπει να το σκεφτείς με ηρεμία και να είσαι και προετοιμασμένη όταν το πεις στον Γ. γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σου πει να πας. Είδες τι άτιμη είναι η ζωή; Σε θυμάμαι πριν λίγο καιρό που μας έλεγες ότι βαριέσαι, δεν μπορείς άλλο να κάθεσαι και ανυπομονείς να φύγεις για Αμερική. Και τώρα τσουπ, ιδού η Αμερική ιδού και το πήδημα! :lol: Εύχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε η απόφαση που θα πάρεις να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Senior Member
    Τα νεα απο το μετωπο:
    Πηγα νοσοκομειο ( μου αρεσει που οι κολλητες μου εβαλαν και φωτο στο φεισμπουκ!! ) και μου εκαναν εξετασεις αιματος και ολα ειναι καλα ευτυχως! Μαλλον επειδη μου ηρθε περιοδος ζαλιζομουν και νιωθω εξαντληση..) και για υπερηχο θα παω στον GP μου για να κανω..
    ΖΥΓΙΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Επιτελους!!! Και το αποτελεσμααααα.... Ντραμς παρακαλω!!!!!!
    Ντττττττρρρρρρ.... 138 κιλα!! Απο 160,200!!!! OH YES BABE!!!
    -22 kιλα σε 2 μηνες!!!! Πραγματικα νιωθω ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!! Τωρα βγηκαμε ωολτουλα και μετα σινεμα!! Johnny Depp σου ερχομαι 22 κιλα ελαφροτερη!! Δεν θα με αναγνωρισει το παιδι!!!!
    Κερναω τους παντες για τις απωλειες!!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Wow, τέλεια τα νέα σου!! Ήμουνα σίγουρη ότι δεν έχεις κάτι αλλά καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε. Ειδικά τώρα που είσαι αδιάθετη προσπάθησε να τρως όσο καλύτερα γίνεται. Είναι καταπληκτική η απώλειά σου, δεν είναι φοβερό το συναίσθημα που έφυγαν 22 ολόκληρα κιλά χωρίς κόπο και πείνα; Σου εύχομαι και εις κατώτερα και να δώσεις τους χαιρετισμούς μου στον Johnny Depp μόλις τον δεις! :lol:

Senior Member
    Johnny Depp??????
    καλα αυτος δεν ειναι κοντος????
    μονο ο banderas ειναι?

Senior Member
    Καλλιόπη είναι κι αυτός κοντός γι'αυτό δεν μου αρέσει σαν άντρας αλλά σαν ηθοποιός γιατί έχει μία τρελή σπίθα στα μάτια του! Τους χαιρετισμούς μου είπα στη Wow να του δώσει όχι το τηλέφωνό μου! :lol:

Senior Member
    wow συγχαρητηρια κοπελια!!!!εγω ημουν online αλλα εφτιαχνα ψωμι το οποιο δεν μου εγινε καλο απο την τσαντιλα μου.ρε τζινακο ειναι λες και διαβαζεις το μυαλο μου.

Senior Member
    Μπράβο Ναταλία μου! Είναι καλό να είσαι προσεκτική και να κάνεις τις εξετάσεις σου άμα δεν νιώθεις καλά. Παρόλα αυτά έπρεπε βρε παιδί μου να μας πεις ότι είσαι και αδιάθετη. Εμ έτσι εξηγείται τέτοια ζαλάδα. Έχουμε και πρόσφατο το συμβάν της Ρένας και είμαστε όλοι ευαίσθητοι...
    Και η αδερφή μου μετά την επέμβαση και για πάρα πολύ καιρό είχε ζαλάδες και ατονίες όταν αδιαθετούσε και μάλιστα πέρασε καιρός για να της περάσουν ειδικά οι ατονίες. Αφού έκλεισε χρόνο και πήγε και σε διατροφολόγο και άρχισε διατροφή πιο προσεκτική τότε σταμάτησαν οι ατονίες.
    Καλά να περάσετε στο σινεμά και τα φιλιά μου στον Johnny! :lol:

Αααα και συγχαρητήρια για την απώλεια! Ήμουν σίγουρη ότι θα έσκιζες! :thumbup::thumbup:
    Μόνο με προσοχή στην διατροφή ε;

Senior Member
    Λίλα μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, λυπάμαι γιατί δύο τόσο ευχάριστα πράγματα σε κάνουν να στενοχωριέσαι κι έχεις και δίκιο.