Results 27,031 to 27,045 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
31-05-2012, 20:33 #27031
κοριτσακια χθες φαγαμε μια φρικη και σας τα γραφω τωρα που ολα τελειωσαν και ειχαμε και αισιο τελος. μιλουσαμε με καποιον επαγγελματια υγειας για την δυσκοιλιοτητα της Μαριλενας μας και τι τροφες να τις δινουμε για να την βοηθησουμε , εξελιχθηκε η συζητηση και αρχισε να μας ρωταει αν πινει πολυ νερο, αν κατουραει πολυ κλπ απαντουσαμε θετικα και μας ειπε να κοιταξουμε μηπως το παιδι εχει παιδικο διαβητη. Το δικο του παιδι 2,5 χρονων πασχει απο παιδικο διαβητη και εχει καει ο ανθρωπος. Σημερα πηγαμε σπιτι του και της μετρησαμε το ζαχαρο με το εργαλειο της κορης του ν και ευτυχως το παιδι ειναι μια χαρα. 74 το ζαχαρο αφου ειχε μεινει 2 ωρες νηστικη. Το Σαββατο θα παμε και για αιματολογικες εξετασεις. Ο αντρας μου ειχε παθει αμοκ χθες οπως καταλαβαινετε. Ματαια προσπαθουμε να του εξηγησω οτι δεν εχει τπτ το παιδι και απλα του αρεσει το νερο πολυ.
Τελος παντων τελος καλα ολα καλα μετα την χθεσινη φρικη.
Σημερα εχουμε και επετειο γαμου 4 χρονια. Χρονια μας πολλα !!!!
- 31-05-2012, 20:41 #27032
*Katie μου να τα χιλιασετε! παντα χαρουμενοι και αγαπημενοι!
αυτο με δυσκοιλιοτητα το εχω περασει με τη μεγαλη μου και ξερω τι ζορι ειναι
η δικια μου μια φορα απο το πολυ ζορισμα εβγαλε κατι κοκκινιλες στο προσωπο αλλα μια και δεν ειμουν σιγουρη τη πηγα στο γιατρο
αυτος λοιπον μολισ την ειδε πηρε τηλ ενα μικροβιολογο διπλα του ζητησε να ανοιξει το ιατρειο και μας εστειλε για εξετασεις λεγοντας οτι δε ξερει τι ειναι αλλα αν ειναι κατι θα ειναι κατι πολυ σοβαρο!!!!
τελικα δεν ειχε τιποτα φυσικα αλλα για 3 ωρες μεχρι να βγουν οι απαντησεις εγω ειχα τρελαθει
31-05-2012, 21:00 #27033
Originally posted by koritsaki
να σας πω σ αυτο το σημειο οτι η δουλεια μου καποιες μερες θα ειναι μακρια απο το λονδινο και θα μενω 3 βραδια σε ξενοδοχειο. οποτε δεν θα υπαρχει μαγειρεμενο φαγητο.
συκγεκριμενα
δευτερα θα εχω ταπερ απο το σπιτι και θα το τρωω στις 5 και μιση
τριτη και τεταρτη πρεπει να βρω λυση
πεμπτη θα επιστρεφω λονδινο αλλα θα μπορω να φαω κατα τις 10.
οποτε και για τηνν πεμπτη πρεπει να βρω λυση.
αν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε τη σκεψη μου!!!
Αποφάσισε σήμερα τι θέλεις να αλλάξεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και όχι τι θέλεις να αλλάξεις μέχρι τον γάμο σου προκειμένου να μπεις στο νυφικό των ονείρων σου και για την πρώτη νύχτα του γάμου σου. Δεν λέω ότι αυτά δεν είναι σημαντικά γεγονότα, αλλά θα πρέπει να τα βιώσεις και να τα απολαύσεις ανεξάρτητα από το βάρος στο οποίο θα βρίσκεσαι τότε. Εγώ προσωπικά όταν σκεφτόμουν τον γάμο μου με κατέκλυζε ένα κύμα πανικού πως θα χωρέσω σε νυφικό και πως θα δείχνω την ημέρα του γάμου μου κτλ κτλ τα γνωστά συναισθήματα. Σε πληροφορώ ότι με την διατροφή που κάνω και με την αλλαγή του τρόπου σκέψης μου, τελικά παντρεύτηκα υπέρβαρη, βρήκα το νυφικό φόρεμα που με εξέφραζε, και ένιωθα πανέμορφη και πέρασα υπέροχα και δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι είμαι χοντρή ή άσχημη. Κατά κοινή ομολογία όλος ο κόσμος παραδέχθηκε αυτό που εγώ με τόση σιγουριά έβγαζα από μέσα μου εκείνη την ημέρα, ότι ήμουν πραγματικά όμορφη παρόλα τα 97 κιλά μου!
Τώρα σχετικά με την διατροφή μην αγχώνεσαι για όλα υπάρχουν λύσεις. Φρόντιζε πάντα πριν πας στο γραφείο να τρως ένα καλό πρωινό ή κάτι έστω στο πόδι αν δεν προλαβαίνεις. Μην φεύγεις ποτέ από το σπίτι σου αν δεν έχεις φάει το πρωινό σου. Μέχρι τις 5 το απόγευμα φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα και ανάλατους άψητους ξηρούς καρπούς και ανά 3 ώρες να τρως ένα φρούτο και 1κ.σ. ξηρούς καρπούς, ή ένα κράκερ ή μία μικρή μπάρα δημητριακών. Λογικά μέχρι τις 5,30 που θα τρως το γεύμα σου θα πρέπει να έχεις φάει ένα πρωινό και θα έχεις κάνει και 2 μικρά σνακ ενδιάμεσα. Αν κάνεις αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γυρίσεις σπίτι και να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό. Ίσα ίσα θα γυρνάς ψύχραιμη και χορτάτη και έτσι θα μπορείς να τρως κάτι ελαφρύ όπως ένα τοστ με φρούτο, ή ένα μικρό κρητικό ντάκο, ή ένα αυγό βραστό με ψωμάκι και σαλάτα, ή μία σαλάτα με τυράκι και παξιμάδι κτλ. Και αν σου φαίνονται πολλά σε πληροφορώ ότι θα αδυνατίσεις μια χαρά αρκεί να τρως συχνά για να κρατάς τον μεταβολισμό σου ψηλά και να προτιμάς μετρημένες ποσότητες από μη επεξεργασμένες τροφές και φρούτα που μεταβολίζονται πιο καλά από τον οργανισμό μας.
Τώρα για τα ταξίδια θα είναι λίγο challenging η κατάσταση αλλά και εκεί θα το παλέψεις μια χαρά. Φρόντιζε να παίρνεις πάντα τα σνακ σου αγκαζέ για το τριήμερο, φρούτα και ξηρούς καρπούς ή κράκερ ή μπάρες. Προσωπικά προτιμώ τους ξηρούς καρπούς γιατί είναι πιο θρεπτικοί και σε κρατάνε χορτάτη για περισσότερο, άσε που κόβουν τις υπογλυκαιμίες και τις λιγούρες ενώ τα μπισκότα εμπορίου και τα κράκερς ακόμη και οι μπάρες δημητριακών προσωπικά δεν με χορταίνουν καθόλου και τα θεωρώ και λίγο άχρηστες τροφές γιατί δεν παρέχουν σοβαρή θρέψη. Τα απογεύματα λογικά θα πρέπει να παραγγέλνεις κάτι να φας. Επέλεξε ένα καλό και ελαφρύ πλήρες γεύμα. Όταν λέμε πλήρες εννοώ με την σαλάτα του, την πρωτεΐνη του και τον υδατάνθρακα (ρύζι, βραστή πατάτα, καλαμπόκι, ψωμί ολικής κτλ). Φαντάζομαι το πρωινό θα σας το παρέχουν στο ξενοδοχείο οπότε δεν θα έχεις θέμα. Ενδιάμεσα θα κάνεις τα σνακ σου και το βράδυ αν πεινάς όλο και ένα τοστάκι με ντοματούλα ή κάνα φρούτο ή καμιά σαλάτα θα μπορείς να βρεις για να τσιμπήσεις. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου να φτάσει σε υψηλό βαθμό πείνας, γιατί αν το κάνεις θα χάνεις τον έλεγχο. Αν τρως ένα μικρό σνακ δεν θα χάνεις τον έλεγχο και θα τρως και μικρότερες ποσότητες στα γεύματα σου και θα κρατάς και τον μεταβολισμό σου υψηλά, οπότε θα χάνεις χωρίς να πεινάς και κυρίως χωρίς να υποσιτίζεσαι.
Τα υπόλοιπα μην αγχώνεσαι στην πορεία θα τα βρεις. Μπορεί στην αρχή να σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να οργανωθείς αλλά θα βρεις τις ισορροπίες σου σύντομα.
31-05-2012, 21:03 #27034
κατερινακι δεν πιστευω πως χρειαζεται να αγχωνεστε.θα κανετε και τις εξετασουλες σας και ολα θα ειναι οκ.να τα χιλιασετε με τον αντρουλη σου.παντα ευτυχισμενοι!!!!
καλλιοπη αυτο στο προσωπο της κορης σου ηταν πετεχεια εσπασαν τριχοειδη αγγεια απο την πιεση.μερικες φορες οι γιατροι ειναι υστερικοι.
31-05-2012, 21:04 #27035
Εγώ ήμουν σίγουρη ότι το μανάρι μας δεν είχε τίποτα, αλλά στεναχωρήθηκα που ο άντρας της Κατερίνας ανησύχησε τόσο πολύ και ίσως να έχασε και μερικά χρόνια ζωής χθες. :crazy:
Ευτυχώς Κατερίνα μου σήμερα ηρεμήσατε και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε με την ησυχία σας.
31-05-2012, 21:15 #27036
Καλησπέρα. Την ώρα που ήμουν καθοδόν για την μητέρα μου με ξαναπήρε τηλ. το λαλάγγι και του είπα ότι θα τον πάρω όταν γυρίσω σπίτι και το απόγευμα τσουπ ήρθε έξω από την πόρτα μου! Μου μπαστακώθηκε, τώρα είναι εδώ και κοιμάται, έχει πρηστεί το δόντι του και έχει δέκατα και θα τον ξυπνήσω σε 3 ώρες.
Κατερίνα μου δόξα το θεό που είναι καλά η κορούλα σου γιατί ούτε στον εχθρό μου!! Η δυσκοιλιότητα δεν συνδέεται με τον διαβήτη, αντιθέτως ο διαβήτης προκαλεί ελαφριές διάρροιες. Και για να φτάσει κάποιος στο σημείο να πίνει πολύ νερό, λόγω διαβήτη, έχει σίγουρα και άλλα συμπτώματα ταυτόχρονα. Το πολύ νερό από μόνο του δεν είναι σύμπτωμα. Για την επέτειό σας σου εύχομαι να είστε υγιείς, αγαπημένοι και να χαίρεστε το αγγελούδι σας.
31-05-2012, 21:18 #27037
γιουχου λαλλαΤζινα
31-05-2012, 21:18 #27038
Καλησπέρα,Πολυτζινιασμένε� � μου!Παρατημένες από την τιτλονονά σας σα να Τζιναραχνιάσατε μου φαίνεστε,όχι πως παραπονιέται καμιά!
Σίγουρα μια χαρά θα τα περάσατε!Καθώς λοιπόν καμία άλλη δε θέλει να μας ταξιδέψει στον κόσμο της,αποφάσισα να πάμε κάπου παραμυθένια όλες μαζί.
Ελάτε να πιούμε το μαγικό φίλτρο να ξεκινήσει η περιπέτεια!Πάμε στα θαύματα και γρήγορα μάλιστα!Ο χρόνος τρέχει!'Ερχεστε;Φύγαμεεεεε� �εεεε
WONDERLAND!
31-05-2012, 21:20 #27039
ναταλια εμφανιστηκες οεο????
31-05-2012, 21:22 #27040
Ξεορφανέψαμε!!!!! Γιούπιιιιι!
31-05-2012, 21:26 #27041
ʼρε Τζίνα θες δε θες το λαλάγγι σου μπαστακώθηκε! :lol:
Φαντάζομαι τα μούτρα σου όταν τον είδες! Αλλά είσαι και πονόψυχο παιδί που να τον αφήσεις όξω από την πόρτα! Ήταν που δεν θα σε ξαναέπαιρνε τηλέφωνο....Δεν διευκρίνισε όμως ότι θα κόψει τα τηλέφωνα και θα ξεκινήσει τις κατ οίκον επισκέψεις απροειδοποίητα! :lol:
31-05-2012, 21:27 #27042
Μπήκαμε στον μαγικό κόσμο της Αλίκης;;;
Χμμμ δηλαδή τώρα εδώ είναι όλα δυνατά;;; Λέτε να κερδίσουμε και το τζόκερ;;;
31-05-2012, 21:29 #27043
Originally posted by Eli
ʼρε Τζίνα θες δε θες το λαλάγγι σου μπαστακώθηκε! :lol:
Φαντάζομαι τα μούτρα σου όταν τον είδες! Αλλά είσαι και πονόψυχο παιδί που να τον αφήσεις όξω από την πόρτα! Ήταν που δεν θα σε ξαναέπαιρνε τηλέφωνο....Δεν διευκρίνισε όμως ότι θα κόψει τα τηλέφωνα και θα ξεκινήσει τις κατ οίκον επισκέψεις απροειδοποίητα! :lol:
31-05-2012, 21:30 #27044
Originally posted by Eli
Λέτε να κερδίσουμε και το τζόκερ;;;
31-05-2012, 21:33 #27045
Ναταλία που είσαι χαμένη στη wonderland; Αγοράστηκαν νεγκλιζέδια, οργανώνονται καυτά σ/κ, αριστεύσαμε στις εξετάσεις, δόθηκαν συνεντεύξεις κι εσύ απουσιάζεις; Τράτζικ! :lol:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση