ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1805
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1805 of 2553 FirstFirst ... 8051305170517551795180318041805180618071815185519052305 ... LastLast
Results 27,061 to 27,075 of 38289
    Senior Member
    θα βοηθήσει την Καλλιοπίτσα και τη wow να τρώνε πιο εύκολα και να χάνουν αέρα τα κιλάκια,
    τα κιλακια θα φυγουν θελουν δε θελουν εγω μια δουλεια να βρει ο καλος μου θελω! αν και δυσκολο το βλεπω ελπιζω παντως!
    Γοργονα μου δεν πειράζει που θα μείνεις έξω από το νερό της θάλασσας φέτος... του χρονου όλες οι θάλασσες θα σε περιμένουν!!!
    οταν εχεις μαθει 1 μηνα να εισαι στο νησι με καλες παρεες και χωρις εννοιες και χωρις ανχος δυσκολα περιμενεις το επομενο που ισως ειναι και χειροτερο!

Senior Member
    Καλή συνέχεια Κατερίνα, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Να χαμε και εμείς τώρα τέτοιες "υποχρεώσεις" Κατερίνα μου μια χαρά θα περνούσαμε :lol:. Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι, ενωμένοι και αγαπημένοι όπως τώρα Κατερινώ μου και να χαίρεστε την Μαριλούλου σας το αστεράκι σας! Να περάσετε όμορφα απόψε και την Κυριακή είπαμε ...

Ο Γιώργος ακόμη να φανεί. Κλείνουν μήνα σήμερα και είναι πάντα μία δύσκολη τρελομέρα. Δεν ξέρω καν τι ώρα θα μου έρθει... κατά τις 12 τον κόβω

Όσο για σένα Μακόνες μου, στο έχω το όνειρο εδώ έτοιμο! Ένα παλικάρι όμορφο, καλό με αντρίκια ψυχή, αγαθή καρδιά και πλούσιο εσωτερικό και γκχμ γκχμ εξωτερικό κόσμο να βρεθεί στον δρόμο σου και να σε κάνει ευτυχισμένη!

Senior Member
    Και για την Αγγελικούλα μας να πάει καλά η νέα δουλειά του αντρούλη της και να μην χρειάζεται να δουλεύει τόσο πολύ για να χαρεί και το βλαστάρι της επιτέλους!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Και για την Αγγελικούλα μας να πάει καλά η νέα δουλειά του αντρούλη της και να μην χρειάζεται να δουλεύει τόσο πολύ για να χαρεί και το βλαστάρι της επιτέλους!
    απ' το στόμα σου και στου θεου τ' αυτι ελλακι!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Όσο για σένα Μακόνες μου, στο έχω το όνειρο εδώ έτοιμο! Ένα παλικάρι όμορφο, καλό με αντρίκια ψυχή, αγαθή καρδιά και πλούσιο εσωτερικό και γκχμ γκχμ εξωτερικό κόσμο να βρεθεί στον δρόμο σου και να σε κάνει ευτυχισμένη!
    Αυτή τη σκέψη θα πάρω μαζί μου στον αποψινό ύπνο...

Senior Member
    Αγγελικούλα μια χαρά μάνα είσαι, δεν είναι επιλογή σου να δουλεύεις τόσες ώρες. Καλή δύναμη σου εύχομαι.
    Μακ τον τελευταίο καιρό έχεις ζήσει μικρά θαύματα γι'αυτό για τη wonderland εύχομαι να σου φέρει στη ζωή σου ένα μεγάλο θαύμα, ότι λαχταράει περισσότερο η ψυχή σου.

Senior Member
    Αφού ζούμε στον κόσμο των θαυμάτων, όλα θα είναι δυνατά και πραγματοποιήσιμα!

Για μένα εύχομαι να βρω επιτέλους τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και να το κάνω! Και μέχρι τότε να έχουμε και κάνα φράγκο να κινούμαστε για να μην αρρωστήσω από το άγχος μου....

Senior Member
    Αβάκι, να ξέρεις ότι σε στηρίζουμε..

Senior Member
    Τι ωραία θα κάνουμε όνειρα και ευχές και θα συντονίζουμε την θετικής μας ενέργεια για την πραγματοποίηση τους!:bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τι ωραία θα κάνουμε όνειρα και ευχές και θα συντονίζουμε την θετικής μας ενέργεια για την πραγματοποίηση τους!:bigsmile:
    Μπορεί να πραγματοποιηθεί η ευχή να φάω αυτόν τον δημιούργημα και να μην πάρω γραμμάριο??? :shocked2::shocked2:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μακ τον τελευταίο καιρό έχεις ζήσει μικρά θαύματα γι'αυτό για τη wonderland εύχομαι να σου φέρει στη ζωή σου ένα μεγάλο θαύμα, ότι λαχταράει περισσότερο η ψυχή σου.
    Τζινακο, όντως ωραίο θα ήταν το μεγάλο θαύμα, απλά επειδή το κόβω να πηγαίνει με το πάσο του στο δρόμο του προς εμένα, απολαμβάνω προς το παρόν τα υπόλοιπα μικρά μου θαύματα, ένα από αυτά που μπήκατε εσείς στη ζωή μου!

Senior Member
    Μπορείς Μακ μου μπορείς να το φας όλο και να μην πάρεις ούτε μισό γραμμάριο! .......ʼμα το φας στην διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου :lol:

Senior Member
    Επίσης sales manager σε λίγο ολοκληρώνω όλες τις παραγγελίες που μου έδωσες. Αν θυμηθείς ρώτα για τα βραχιολάκια της παχουλούλας για να τα αλλάξουμε. Όσο για τη γαβάθα με τα σοκολατάκια, άσε καλύτερα μην τα φας γιατί προβλέπω να παίρνεις πολλά γραμμάρια μαζεμένα και μετά άντε να βρεις τη wonderland να της κάνεις μήνυση! :lol:

Senior Member
    Επιτέλους ο Γιώργος έρχεται σπίτι. Πάω να του ετοιμάσω το βραδινό του και τα αυριανά του γιατί και αύριο προβλέπεται μεγαλύτερη μέρα...
    Μακόνες και αφή καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

Τις υπόλοιπες θα σας δω και αργότερα