ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1808
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1808 of 2553 FirstFirst ... 8081308170817581798180618071808180918101818185819082308 ... LastLast
Results 27,106 to 27,120 of 38289
    Senior Member
    Καληνύχτα κουρασμένη μανούλα Αγγελικούλα!
    Καληνύχτα ΝεραϊδοΝαταλία μας, πολύ χάρηκα που σε είχαμε και πάλι στην παρέα μας, ανυπομονώ να σε χαρούμε και αύριο
    Καληνύχτα βιβλιοφάγε Γλαύκη, τουλάχιστον τα βιβλία δεν παχαίνουν! :lol:

Σας αφήνω και εγώ με την σειρά μου γιατί το αγοράκι μου θέλει το netbook για να παίξει, πριν πέσει ξερός. Τζινάκια πολλά και καληνύχτα και στις υπόλοιπες Αλίκες που θα μείνουν για λίγο ακόμη

Senior Member
    Καληνύχτα Γλαύκη και Eli και καλή ξεκούραση.
    Προσπαθώ εδώ και 10 λεπτά να ξυπνήσω το λαλάγγι και δεν λέει να εγέρθητο! :lol:

Senior Member
    Καληνυχτα και απο εμενα αγαπημενες μου!!!καλη ξεκουραση!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Σας καληνυχτώ κι εγώ. Φιλάκια και καλό μήνα σε όλες μας.

Senior Member
    τελευταια βραδυνη η επισκεψη μου!
    να ευχαριστησω τη μακ για την ευχη!
    την αγγελικη για τη ρεαλιστικη προσεγγιση των πραγματων!
    και πολυ πολυ πολυ την ελλη για το τεραστιο ποστ, το χρονο της, τη φαια ουσια και το ενδιαφερον της!!!

καλα πηγε και σημερα η διατροφουλα. μονο το βραδυ ηπια ενα κρασακι γιατι ακουγαμε ''τα λογια και τα χρονια τα χαμενα...'' ,''να μας παρεις μακρια,να μας πας στα περα μερη...'', ''εβγαλε βρωμα η ιστορια οτι ξοφλησαμε,ειμαστε λεει το παρατραγουδο σ ωραια ασματα, και επιτελους σκασμος οι ρητορες πολυ μιλησατε....'' και αλλα τετοια και μερακλωσαμε.
    νομιζω ναταλια με πιανεις..............

και επιπλεον κυρια μου να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα??
    τι εννοεις εχεις εξεταστικη???
    εισαι επι πτυχιο φοιτητρια νομικης??(το συμπερασμα βγηκε απο τα συμφραζομενα)
    προσεξε.....γιατι αν η απαντηση ειναι ''ναι'', πρεπει να σε ενημερωσω οτι οσο δυνατη εισαι εσυ στο να κανεις τον αλλο να μιλαει, τοσο δυνατη ειμαι εγω στο να καταστρωνω προγραμμα εξεταστικης...
    και μπορω να γινω πολυ πιεστικη:spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    Καλημερούδια,Αλίκες των θαυμάτων!
    Έχω μιάμισυ ώρα που ξύπνησα(για να ετοιμάσω τον μπαμπά,που ταξιδεύει για το Όρος)είμαι μισοκοιμισμένη,αλλά δε λέω να την πέσω πάλι.

Καλά καλέ,κοριτσάκι,πού ξετρύπωσες το φοιτητιλίκι μου;Εδώ εγώ και δυσκολεύομαι να το έχω κατά νου...Ναι,κύριε πρόεδρε,τ'ομολογώ!
    Έχω εξεταστική περίοδο κι ούτε άνοιξα βιβλίο!Είμαι πολύ απασχολημένη να διοργανώνω ταξίδια,να διεκπεραιώνω δουλειές κι ό,τι ήθελε προκύψει.
    Δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα αυτό.Η σωστή απάντηση είναι θα διαβάσω,αλλά έχω τόσο χαθεί από το αντικείμενο τελευταία,που νιώθω σα να πρέπει
    να εξεταστώ στην αεροναυπηγική ένα πράγμα...Ωραία τραγούδια ακούτε εκεί στην ξενιτιά!Από τα μέρη μας πότε με το καλό θα κοπιάσετε,μανδάμ;

Σήμερα σκοπεύω να πιάσω τα τηλέφωνα να επανασυνδεθώ με τις ζωές σας που με προσπέρασαν για άλλη μιά φορά!Το ράδιο Αρβύλα,ήδη με έχει για κάμποσα
    καυτά θέματα ενημερώσει,αλλά όχι στο βαθμό,που τους πρέπει.Εντωμεταξύ είναι και πάλι η θεία μου στην κλινική από χθες βράδυ και θέλω τώρα που είμαι εδώ
    να περάσω να τη δω και να δώσω λίγη δύναμη συμπαράστασης και στην ξαδέρφη μου,που παλεύει με τις αντοχές της...Θα πηγαίναμε σήμερα στη μαμά,αλλά πού τώρα...

Ήταν όμορφες αυτές οι τρεις εβδομάδες με αγαπημένους...(όχι πως τελείωσαν ακόμα-πάλι κάτι οργανώνω για το Σ-Κ)...Τώρα στο σπίτι της σιωπής ηρεμώ,αφουγκράζομαι,
    γυροφέρνω τις αναμνήσεις της μαμάς κομματάκι περισσότερο,κάπου τον έχω ανάγκη το χρόνο αυτό με τον εαυτό μου κάπου βιάζομαι να βρεθώ και πάλι με καλή παρέα...

Πάμε στα θαύματα...Το θαύμα που θέλω δε γίνεται να συμβεί,οπότε οφείλω να αρκεστώ στα εγκόσμια...όσο κι αν νιώθω να μη μου αρκούν πια...Θαμπά τα πρώην θέλω μου,
    φαντάζουν ανούσια μπροστά στο ανεκπλήρωτο μεγάλο.Πραγματικά δε με νοιάζει τίποτα πια αν θα γίνει ή όχι.Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει κι αν δε γίνει,δεν ήταν να γενεί.Τόσο απλά.
    Μου φαίνεται αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η περιπέτεια.Το μη προβλεπόμενο της,το στοιχείο της έκπληξης,οι συναντήσεις στο διάβα της,η φυγή από την πραγματικότητα...
    Κι αυτό είναι και το θαύμα της ένωσης των στιγμών μας.Το ότι έστω για λίγο,η δυναμική της σχέσης μας,τ'αγγίγματα,τα βλέμματα,τα χαμόγελα,φωτίζουν με τη μαγική τους
    χρυσόσκονη τη μέρα μας,τη διάθεση,την ενέργεια κι έστω για λίγο όλα είναι αλλιώς!Ονειρεύομαι μια χώρα,όπου όλοι ζούμε μαζί.Όπου η δύναμη της λαχτάρας είναι ικανή
    να μας διακτινίσει στις αγκαλιές που κάνουν την καρδιά να χτυπά πιο χαρωπά.Στις εκδρομές που γεμίζουν την ψυχή ομορφιές.Εκεί όπου χρειαζόμαστε ελάχιστα για να είμαστε καλά.
    Εκεί,όπου το μαζί αρκεί.Δίχως αλλά,δίχως άλλες ανούσιες ψευδανάγκες και αντιπερισπασμούς αλήθειας.Σας καλημερίζω με την ευχή να γευτούμε μια τέτοια μέρα σήμερα!
    Όσοι ευλογημένοι ζουν με τους αγαπημένους τους να την απολαύσουν στο έπακρο κι όσοι λιγότερο τυχεροί τους στερούμαστε ας βρούμε διόδους να τους νιώσουμε κοντύτερα...

Senior Member
    Πρωινές καλημέρες στον ονειρόκοσμο!!
    Μην με ρωτήσετε πως ξύπνησα τόσο νωρίς, δεν είχα κανέναν λόγο για να το κάνω, απλά το μάτι άνοιξε διάπλατα με το που με χαιρέτησε ο Γιώργος! Τρώω ήδη το πρωινό μου, πινω τον καφέ μου και έβαλα και ένα πλυντήριο :lol:.

Τζίνα μου που είναι οι τρόποι μας;;; Σου μπαστακωθήκαμε τόσο καιρό και ένα ευχαριστώ με την λήξη των 2,5 εβδομάδων δεν άκουσες! Σε ευχαριστούμε λοιπόν για τον χρόνο που μας αφιέρωσες, για την θετική ενέργεια που μας μετέδωσες και μεταδίδεις πάντα και εύχομαι να συνεχίσουμε να ακούμε καλά νέα και στον κόσμο των θαυμάτων που στο κάτω κάτω όλα είναι πιθανά!

Κοριτσάκι λες να γίνεις coach της Ναταλίας μας; Αυτό θα ήθελα να το δω. Από την μία η Γλαύκη να κυνηγάει την Τζίνα να φάει και το κοριτσάκι την Ναταλία να διαβάσει, της μάνας και της κόρης θα γίνει εδώ μέσα! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Βλέπω δεν είμαι η μόνη πρωινή :bigsmile:
    Καλημέρα Ναταλένια μου!

Senior Member
    Αααα!Παρά λίγο να ξεχάσω!Καλό μας μήνα και προπαντός καλό μας μοναδικό καλοκαίρι 2012!Τι να ευχηθώ; Τα είπε όλα ο Νιόνιος...

--->ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Στίχοι - Μουσική - Πρώτη εκτέλεση: Διονύσης Σαββόπουλος

Καλοκαίρι
    η γαλάζια προκυμαία θα σε φέρει
    καλοκαίρι
    καρεκλάκια, πετονιές μέσ' το πανέρι
    μες τη βόλτα αυτού του κόσμου που μας ξέρει
    καλοκαίρι
    πλάι στα μέγαρα, στις τέντες με τ' αγέρι
    καλοκαίρι
    με χρυσούς ανεμιστήρες μεταφέρει
    την βανίλια με το δίσκο του στο χέρι
    την κοψιά μιας προτομής μέσ' το παρτέρι
    καλοκαίρι
    μ' ανοιχτό πουκαμισάκι στα ίδια μέρη

Καλοκαίρι
    με μισόκλειστες τις γρίλιες μεσημέρι
    καλοκαίρι
    καθρεφτάκια και μια θάλασσα που τρέμει
    στο ταβάνι και τους γύψους μεσημέρι
    καλοκαίρι
    με τον κούκο μέσ' τα πεύκα και στ' αμπέλι
    καλοκαίρι
    στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι
    με τη φέτα το καρπούζι στο ?να χέρι
    με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι
    καλοκαίρι
    λίγες φλούδες στης κουζίνας το μαχαίρι

Καλοκαίρι
    του σκυμμένου θεριστή του τυφλοχέρη
    καλοκαίρι
    με βαριά μοτοσικλέτα μες τα σκέλη
    τους φακούς του ανάβει μέρα μεσημέρι
    καλοκαίρι
    όλο πίσσα και κατράμι καλοκαίρι
    καλοκαίρι
    με τον ρόγχο του air condition μεσημέρι
    φαλακροί μέσ' τις σακούλες μας σαν γέροι
    εκεινού με τ' άσπρο κράνος που μας ξέρει
    καλοκαίρι
    μια οσμή νεκροθαλάμου, καλοκαίρι

Καλοκαίρι
    στην αρχή σαν έγχρωμο έργο στην Ταγγέρη
    αλλά εν τέλει
    με του κάτω κόσμου το έγκαυμα στο χέρι
    την λαχτάρα του στον κόσμο περιφέρει
    καλοκαίρι
    στον χαμό του οδηγημένο και το ξέρει
    καλοκαίρι
    τόσο ώριμο που πέφτοντας προσφέρει
    μια πλημμύρα των καρπών, στάρι και μέλι
    στον σπασμό του το απόλυτο το αστέρι
    καλοκαίρι
    μες τα κόκκινα της δύσης του ανατέλλει

Senior Member
    Καλημέρα Ελάκι μου!Τη Μακόνες προόριζα για πρώτο τηλεφώνημα της μέρας μου,αλλά της βγήκες απ'τ'αριστερά!
    Πάω να κάνω φραπεδούρα και σου τηλεφωνώ να κουσκουσέψουμε όσο το πλυντήριο σου κάνει τις σβούρες του... :love:

Senior Member
    Καλό μας μήνα Ναταλία μου και καλό μας καλοκαίρι επιτέλους!
    Ελπίζω ο καιρός να συμβαδίσει επιτέλους με την σημερινή ημερομηνία και τις επιθυμίες μας. Να κάνουμε και κανένα μπανάκι στην θάλασσα βρε αδερφέ τώρα που μπορούμε!
    Να αφιερώσω και εγώ ένα τραγουδάκι για το καλοκαιράκι μας που ανοίγεται μπροστά μας....
    Καλοκαίρι - Locomondo

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Καλημέρα Ελάκι μου!Τη Μακόνες προόριζα για πρώτο τηλεφώνημα της μέρας μου,αλλά της βγήκες απ'τ'αριστερά!
    Πάω να κάνω φραπεδούρα και σου τηλεφωνώ να κουσκουσέψουμε όσο το πλυντήριο σου κάνει τις σβούρες του... :love:
    Ναταλία μου!! Επικοινώνησες με την επιθυμία μου!!! Σε περιμένω χαρά μου

Senior Member
    Μία καλοκαιρινή εικόνα από το νησί του έρωτα μου

Senior Member
    Καλημερα στις πρωινες - πρωινές Αλικες!
    Ναταλακι μου επέστρεψε δρυμητερη βλεπω!! 72 φιλιααααααααααααααααααααα α
    Ελάκι μου καλημέρα!
    Οι υπόλιπες υπναρουδες που είναι???
    Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι και επίσημα πλεον - αν και για μενα δεν το πολυβλεπω αλλα ΟΚ θα περασει το καλοκαιρι που θα παει.... να μπουμε σε κανονικούς ρυθμους μετα.

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    Τι μου κανετε; Ξυπνησαμε νωρις νωρις βλεπω! Και εγω απο τις 7! Το θεμα μου ειναι οτι οταν ξυπναω τοσο νωρις νυσταζω απο τις 930-10 το βραδυ! Καλα στο σχολειο πως την παλευα και ξυπνουσα στις 630-7 και κοιμομουνε στις 1; Γερνααααωωωωωω!!!! Αχαχαχαχ!
    Μιλησα εχτες και με 2 κοριτσια απο το νοσοκομειο που ειμασταν μαζι πριν ερθει και η Καλλιοπη μαζι μου, την Κικη και την Ειρηνη, δεν θυμαμαι αν τις γνωρισες Καλλιοπη μου;
    Καλα ειναι η Κικη εχει χασει 17 κιλακια και η Ειρηνη 18.. Και τις φαινονται πολυ λιγα σε συγκριση με τα δικα μου αλλα της ειπα οτι εμενα μου φιανονται μια χαρα!
    Καλα εχουμε 1η του Ιουνι σημερα;;;; Πως περνανε οι μηνες σε παιδια; Σαν εχτες μου φαινεται η πικρα που ειχα παρει περσφ τον Ιουνιο που τελικα δεν εκανα την επεμβαση!! Χιχιιχι!!
    Σε 7 μερες ειναι και το καθιερωμενο μας Download Festival!!!!! Aχ ανυπομωνω!!!! Μονο που φετος δεν θα το σκεφτω ΚΑΝ να μπω πρωτη σειρα στην αρενα διοτι αν τις προιγουμενες χρονιες μου εβγαζαν τα σωθηκα οι 250.000 υπολοιποι παρεβρισκομενοι, φετος μαλλον θα γινει πραγματικοτητα!
    Ειμαστε στη Wonderland και οντως ετσι νιωθω!!! Πως με ψυχανεμιζεσαι ρε Ναταλια;;;