ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1817
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1817 of 2553 FirstFirst ... 8171317171717671807181518161817181818191827186719172317 ... LastLast
Results 27,241 to 27,255 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα σε όλες!
    Πως πάνε τα θαύματα?
    Σήμερα ξύπνησα με το εξής δίλημμα, να πάω γυμναστήριο που το έχω πληρώσει εδώ και 2 μήνες αλλά δεν έχω πατήσει ή να αρχίσω το διόρθωμα των γραπτών? Μεγάλος ο μπελάς, η εσωτερική πάλη ποια από τα δυο δεινά είναι προτιμότερο, μιλάμε για τραγικά προβλήματα που έχει ο αλικόκοσμός μου! Τελικά, ξεκίνησα το διόρθωμα, έχω τελειώσει το 25% των γραπτών...

Senior Member
    Μακ δεν σε πιστεύω!!! Ακόμη και γραπτά προτιμάς να διορθώσεις από το να πας γυμναστήριο :lol:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    και που ακριβως είναι αυτο βρε Ντορα μου? Στην Κυπρο μενεις?
    Δεν μένω στη Κύπρο Κατερίνα μου . Μύκονο μένω . Η αλήθεια είναι ζέστη έχει αλλά δεν είναι και καύσωνας , αλλά έχω ενα θέμα με τη ζέστη . Στους καύσωνες δεν ξέρω τι θα κάνω .

Senior Member
    Πωπω Ντοράκι μου στην Μύκονο ζεις 20 χρόνια; Και ξεχειμωνιάζεις με τους άγριους;
    Δύσκολο να μένεις σε νησί ακόμη και στην Μύκονο, τα ξέρω από τον Γιώργο που έμενε χρόνια εκεί. Το μαγαζί που είχαν και δουλεύανε κάποια χρόνια ήταν η Δάφνη στην ʼνω Μερά, είμαι σίγουρη ότι θα το ξέρεις. Έχω να πατήσω το πόδι μου στο νησί από το 2007. Τουλάχιστον ανοίγει ο καιρός τώρα γιατί οι χειμώνες θυμάμαι ο Γιώργος μου έλεγε ότι δεν παλεύονται!

Senior Member
    δυσκολος ο χειμωνας στην Μυκονο αλλα απο το Πασχα και μετα.....ουουουουου σε αποζημειωνει!!!! αντε και καλα μπανακια Ντορα μου κλαψ κλαψ

Senior Member
    Κατερίνα δύσκολος ο χειμώνας , ακόμη πιο δύσκολο το καλοκαίρι όταν δουλεύεις στη Μύκονο . Ποιά μπάνια . Μόνο τη Κυριακή μπορώ να πάω . Λοιπόν τη μια Κυριακή βαριέμαι , την άλλη κουρασμένη , την τρίτη κάτι θα τύχει την τέταρτη περίοδος , και πέρσι και πρόπερσι δεν έκανα ούτε ένα Τρία χρόνια έχω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα .

Έλη αφου εδώ γνωρσστ'ηκατε με το Γίώργο μήπως ένα come back ? Θα χαρώ να σε γνωρίσω .

Senior Member
    Μακ είμαι σίγουρη ότι τα διορθώνεις με το πάσο σου τα γραπτά έτσι ώστε να μη σου μείνει καθόλου χρόνος ελεύθερος και αναγκαστείς τελικά να πας γυμναστήριο αφού θα σου έχουν τελειώσει οι δικαιολογίες! :lol: :lol:

Senior Member
    Δυστηχως κοριτσια θα ξαναπαω στο νοσοκομειο σημερα.. Εβγαλα ΠΑΛΙ σπυρια και ξυνομαι, ειδικα στο προσωπο, βλεφαρα ποδια, κεφαλι και ειναι παλι αλλεργεια! Δεν εχω παρει τιποτα μονο την βιταμινη μου, το zyloric μου γι ατο ουρικο οξυ και την προιγουμενη παρασκευη με κυριακη επαιρνα 2 nurofen την ημερα (painkillers!) για το δοντι μου.. Αρχισα να κλαιω πραγματικα δεν μπορω αλλο με αυτη την κατασταση.. Ευχηθητε να μην μου δωσουν παλι κορτιζονη.. Ακομα πριζεται λιγο το ποδι μου και δεν μπορω ν απαρω και αλλη νομιζω θα καταρευσω.. Οταν γυρισω (αν δεν με κρατησουν μεσα που ΕΛΠΙΖΩ να μην με κρατησουν!) θα σας στειλω ατ νεα μου...
    Και εχει μι αφιλη μου γεννεθλια σημερα και θα πηγαιναμε στο Nottingham να το καψουμε λεει... Πφφ.. Βαρεθηκα πια!

Senior Member
    wonderland ε; Μ'αρέσει!

Γεια σας τσούπρες(πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη τελευταία:lol,

Μιας και μπήκα λίγο φόρουμ είπα να κάνω το απονενοημένο διάβημα και να περάσω από τα μέρη σας(φυσικά δε διαβάζω... ποιός ξέρει τι γράφετε πάλι) να πω ένα γειά!

Ελπίζω να'στε όλες καλά, την αγάπη μου!

Senior Member
    Wow εύχομαι να βρουν το λόγο που σε ταλαιπωρεί αυτή η αλλεργία, να μην σε κρατήσουν μέσα και να μην χρειαστεί να ξαναπάρεις κορτιζόνη. Περαστικά σου και κράτα μας ενήμερους.

Senior Member
    καλημεροκαλησπερες!!!!
    τι κανετε τσουπρες??
    κοριτσακι μπραβο για το κιλακι ετσι σιγα σιγα!
    τζινα ακομη κανενα νεο απο τη δουλεια? ο ψιτ καλα?
    κατερινακι μη σκας δε θα ειναι τιποτα ακομη και την αλλη βδομαδα να πατε ολα καλα θα ειναι
    αλινα περαστικα στο γιοκα σου!
    μακ σιγα σιγα δε θα εχεις για πολυ καιρο δηκαιολογιες!
    αβακι ολα τα αλλα εκτος τις αυπνιες καλα????
    αγγελικουλα κουραγιο ! καλυτερα 15 ωρες παρα καθολου!
    λιλακι εφτασε η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!! αντε κοριτσι μου να τη χαρεις και να ειναι ολα τελεια!
    η γλαυκη μας που ειναι??
    ναταλια και εγω του παπλωματος ειμαι!!!!!!
    wow υπομονη κοριτσι μου ελπιζω να πανε ολα καλα και να μη παρεις αλλη κορτιζονη!
    περιμενουμε νεα σου!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    wonderland ε; Μ'αρέσει!

Γεια σας τσούπρες(πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη τελευταία:lol,

Μιας και μπήκα λίγο φόρουμ είπα να κάνω το απονενοημένο διάβημα και να περάσω από τα μέρη σας(φυσικά δε διαβάζω... ποιός ξέρει τι γράφετε πάλι) να πω ένα γειά!

Ελπίζω να'στε όλες καλά, την αγάπη μου!
    Εδώ Μακ, πρώην monahoiot! Koινώς Γιώτα.
    Kαλώς τον Φιλ! Καλά έκανες και πέρασες από τα μέρη μας έστω και για ένα γεια! Προσφάτως κι άλλος ένας άρρεν, ο giorgosdelta κόπιασε αλλά δεν έκανε αρμένικη τη βίζιτα, μάλλον τρομαξε ο άνθρωπος! Ελπίζω να είσαι καλά!

Senior Member
    Καλώς τον Filippara, χαίρομαι που είσαι καλά και να έρχεσαι όποτε σου κάνει κέφι να τα λέμε. Σου εύχομαι καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. Επίσης σου υπόσχομαι ότι κάθε φορά που θα έρχεσαι στην παρέα μας θα είμαστε φρόνιμες τσούπρες! :lol:

Senior Member
    παλι εξαφανισμενες ειστε????

Senior Member
    Γοργονίτσα μου εδω είμαι εγω... αλλά εχω δουλεια!!!!