ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1820
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1820 of 2553 FirstFirst ... 8201320172017701810181818191820182118221830187019202320 ... LastLast
Results 27,286 to 27,300 of 38289
    Senior Member
    Αγγελική μακάρι η νέα δουλειά που σου πρότειναν να έχει πιο ανθρώπινα ωράρια ώστε να σου μένει χρόνος για το παιδί σου και τον άντρα σου και να μην ξεθεώνεσαι όπως τώρα.
    Γιωτάκι εύχομαι να δεις σύντομα το βλαστάρι σου για να πάρεις λιγάκι τα πάνω σου.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Καλώς τον Filippara, χαίρομαι που είσαι καλά και να έρχεσαι όποτε σου κάνει κέφι να τα λέμε. Σου εύχομαι καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. Επίσης σου υπόσχομαι ότι κάθε φορά που θα έρχεσαι στην παρέα μας θα είμαστε φρόνιμες τσούπρες! :lol:
    Κοινώς του λες του ανθρώπου δηλαδή να μην ξαναπατήσει ούτε το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του στον οίκο μας!
    Αντιθέτως! Του λέω ότι προκειμένου να τον έχουμε στην παρέα μας θα κάνουμε την υπέρτατη θυσία να είμαστε φρόνιμες, άλλο που αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, η προσπάθεια μετράει!

Senior Member
    τσουπ! με περιμενατε? δεν με περιμενατε τετοια ωρα,ε?

Senior Member
    Σας φιλώ σταυρωτά, ήταν μια γεμάτη μέρα,ήμουν τις περισσότερες ώρες λίγο κάπως, αλλά σε γενικές γραμμές την ευχαριστήθηκα...Καληνύχτα κολοκυθάκια μου....

Senior Member
    Καληνύχτα Μακ και να μην επαναληφθεί τέτοιο ξενύχτι! :lol: Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    :lol::lol::lol:
    Μάκια Τζινάκο!

Senior Member
    Kαληνυχτα κ απο εμενα κορες!Χαλασε το λαπτοπ κ ο υπολογιστης ειναι στο δωματιο του Νικου κ εχω προσβαση μονο οταν λειπει.Αλλα ημουν κ απασχολημενη γιατι η κολλητη μου λογοδινει την κορη της την Κυριακη το μεσημερι κ ειχαμε ετοιμασιες.Εφτιαξα μια πολυ ωραια συνθεση με ορτασιες κ εδεσα τιε πετσετες με κορδελακια κ ενα κομματι κισσο.Εγιναν πολυ ωραια!Κ στα δικα σας οι ανυπαντρες!Φιλακια!

Senior Member
    Γλαύκη είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου και θα τις θαυμάσουν όλοι την Κυριακή. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    να και το φαντασμα!!!
    φιλοξενω 2 φιλους απο τα παλια και περναμε τελεια!!!
    σας διαβασα γλυκες μου αλλα δεν προλαβαινω να γραψω!!!
    να καει το πελεικολοντον!!
    σας στελνω πολα πολλα πολλα πολλα φιλια!!!

Senior Member
    καλημέρα κοριτσαρες!
    σημερα νιωθω να εχω ξεκουραστει. Κοιμηθηκα μεχρι πριν λιγο. Ηταν η ημερα μου σημερα. Το βραδυ εχουμε κλεισει να παμε σε ενα ινδικο εστιατοριο με τον συζυγο και η καλη μου αφη θα κανει το babysitting. Ανυπομονω διοτι δεν μπορω να θυμηθω πια ηταν η τελευταια φορα που βγηκαμε μονοι μας εξω βραδυ.
    Γεια σου ΠοπΓιωτακι ,αχ δυσκολο να εισαι μακρια απο το ζελεδακι. Εγω εχω αντεξει μαξ 2 εβδομαδες μακρια απο την κορη μου. Ας οψεται η δουλεια, υπομονη κοριτσι μου.

Λιλα επιτελους μπες να πεις τα νεα , το κοινο σου αδυμονει.
    Η Ναταλια-Μαρια δε εμφανιστηκε και ανυσυχω, μαλλον την κρατησαν οι αγγλοι στο νοσοκομειο απο οτι φαινεται. Ευχομαι οταν γυρισει να ειναι καλα και σπυρια free.
    Ναταλια μου να περασεις υπεροχα στην Καστορια σημερα και ευχομαι να συναντησεις και υπαρξεις χαρουμενες και αγαπημενες εκτος απο τις φωτογραφιες σου.
    Μακ μου σε τι κατασταση ξυπνησες σημερα? θελω ηθικον ακμαιον!
    Θα παω να μαγειρέψω για την κορη μου κοτομπιφτεκια με πατατες και μετα θα παμε στον παιδοτοπο οι δυο μας. Το Σαββατο ο μπαμπας την παει παιδικη χαρα και την Κυριακη εγω στον παιδοτοπο. Αυριο θα παμε εκδρομουλα στην φυση ή και γιατι όχι για μπανιο. Θα δουμε ακομη το σχεδιαζουμε.

Senior Member
    καλε Αγγελικουλα, αλλαγη δουλειας βλεπω στον οριζοντα. τι αντικειμενο εχει η νεα προταση? μεγαλη η προκληση το κανονικο ωραριο, θυσιαζεις πολλα στην παρουσα φαση. θα σου αρεσει ομως η καινουργια δουλεια?

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Κυριακή. Κατερίνα καλή διασκέδαση με τον αντρούλη σου το βράδυ. Λιλάκι περιμένουμε να ξυπνήσεις να μας πεις τα νέα σου.

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Μακ μου σε τι κατασταση ξυπνησες σημερα? θελω ηθικον ακμαιον!
    Καλημέρα σας!
    Εδώ ηθικό ακμαίο! Χτες το βράδυ πήγα σε γιορτή στην πολυκατοικία που μένω, φόρεσα το ωραίο μου μαύρο φορεματάκι που στολιζόταν από μια εκ των Tzina's Creations στο λαιμό, ένιωθα όμορφα και κυρίως προώθησα και τα sales! Νέο πελατολόγιο!
    Σήμερα ετοιμάζομαι για καφέδιασμα , χρειάζομαι ένα μέρος με λιακάδα και κόσμο!
    Δεν ξέρω, είμαστε οι γυναίκες περίεργα τρένα, μια οι ορμόνες μας, μια οι ευσυγκινησίες μας, μια οι ευαισθησίες μας, μια η τρέλα που η καθεμιά μας κουβαλάει, όλο και κάτι μας φταίει! Χτες, ενώ τίποτα δεν έτρεχε, είχα πολύ καλή και αγαπημένη παρέα, ένιωθα σαν ξεκουρδισμένη...Όμως, σαν να ξανακουρδίστικα , φοράω το χαμόγελό μου και ετοιμάζομαι για μια όμορφη Κυριακή..

Senior Member
    Καλημέρααααα!
    Μακόνες μου χαίρομαι που ξύπνησες με περισσότερα κέφια και παρόλη την περίεργη διάθεσή σου γέμισες το Σάββατο σου με πολλούς φίλους σου και ωραίες δραστηριότητες . Έκανες και πωλήσεις για την Τζι Λα Λο μας εύγε sales manager!

Τζινάκι μου κομμώτρια μου άφησες την αδερφή σου για λίγο μόνη της και τα έκανε μαντάρα τα μαλλιά της! :lol: Σε φαντάζομαι τι γέλιο θα ρίξεις σήμερα που θα πας να διορθώσεις τις βιασύνες της!

Καλέ η wow μας που είναι; Eλπίζω να βγήκε από το νοσοκομείο και να είναι καλά.

Όσο για την Λίλα μας είμαι σίγουρη ότι περνάει μαγικά και βεβαίως βεβαίως ο λόγος που ακόμη δεν μας έχει γράψει είναι γιατί είναι ακόμη με τον αγαπημένο της αγκαλιά. Δεν μας είπε και πότε θα γυρίσει σπίτι της να της στήσουμε καραούλι :lol: