ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1823
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1823 of 2553 FirstFirst ... 8231323172317731813182118221823182418251833187319232323 ... LastLast
Results 27,331 to 27,345 of 38289
    Senior Member
    νιωθω καποιον να με φιλαει και νομιζα οτι ηταν ο παπαρακος που ειχε ερθει να με ξυπνησει.ανοιγω τα ματια μου και τον βλεπω διπλα μου και λεω ok δεν ηταν ονειρο τελικα.εδω θελω να καταγγειλω το κολλημα των ανδρων με το πρωινο σεξ.ελεος παιδια ας πιουμε ενα καφε πρωτα.σε αυτο το κουτουπωμα θα βαλω 9.5 αν ημουν πιο ξυπνια θα εβαζα 10 αλλα ειπαμε κουτουλαγα ακομα.η αγκαλια μεγγενη εκει.του λεω δεν θα παω πουθενα αληθεια στο λεω αν με σφιξεις λιγο ακομα θα κνω μελανια.σου υποσχεθηκα οτι δεν θα γινει τιποτα οπως παλια.δεν θα σε παρω τηλεφωνο να σου πω αντιο.ηρεμισε!!!

Junior Member
    λιλακι εχεις αρχισει κ μου μοιαζεις..τα τελευταια ποστ σου δεν ξεπερνουν τις 3 γραμμες!!!:lol::lol::lol:

δωσε λιγο ζουμι...

Senior Member
    Ααααχ τι ωραία Λιλάκο μου! Μπράβο βρε παιδιά μου άντε το επισημοποιήσαμε το θέμα! Εύχομαι τα καλύτερα Λιλάκο μου!:love::love::love::love:
    Σας φιλώ λέμε να φύγουμε, ο Γιώργος είναι όρθιος και με κοιτάει με απειλητικό ύφος :lol:
    Φιλιά στον ονειρόκοσμο!!!

Senior Member
    Ελι καλα να περασετε, εχει πολυ ζεστη σημερα και ειναι σουπερ.

Senior Member
    του λεω παμε να πιουμε καφε εξω???μου λεει οχι θελω να καθισουμε ετσι μεχρι να πρεπει να φυγεις.δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να καταλαβεις οτι θα ειμαστε αγκαλια οποτε θες και οτι δεν ειναι η τελευταια φορα.θες να σε παρω μαζι μου σπιτι???θες να μου βαλεις GPS να ξερεις συνεχως που ειμαι???πες μου τι θες???να μην με προδωσεις.ΠΟΤΕ του λεω.ελα σφιξε λιγο παραπανω γιατι πολυ τη χαλαρωσες την αγκαλια.εμεινα μεχρι τις 12 με εφερε σπιτι και με εχει παρει ηδη 2 φορες τηλεφωνο.αυριο μαλλον θα παμε για μπανιο.

Senior Member
    Λιλακι μου φαινεται οτι περασατε πολυ ομορφα . πρεπει να υπηρχε πολυ ενταση και συναισθημα που πως να το περιγραψεις με λεξεις... ειναι δυσκολο. το πηρατε το πρωινο τελικα? εννοω τον καφε κλπ γιατι το αλλο ..οκ

Senior Member
    πρωινο γιοκ.τι να τον κανω τον παραπονιαρη εκατσα αγκαλια τοσες ωρες για να καταλαβει οτι αυτη τη φορα δεν θα την κοπανισω.οντως το πιο ζουμερο κομματι της υποθεσεις δεν μπορω να σας το περιγραψω γιατι ηταν γεματο λογια και αισθηματα που δεν μπορω να τα μεταφρασω σε λεξεις.ελακιον καλα να περασετε εχει σουπερ ημερα!!!!τζινοξωβεργα που εισαι???

Senior Member
    Ευχαριστώ κοριτσάκια μου
    Πάμε Νέα Μάκρη σε μία ξαδέρφη του Γιώργου και όπου αλλού προκύψει. Σας φιλώ μανάρια μου καλή Κυριακή να έχουμε!

Senior Member
    basilika σου εστειλα u2u

Senior Member
    Λιλακι μου ακουγονται ολα τοσο ρομαντικα και ομορφα. εχω χαρει πολυ για σενα και ευχομαι να περνατε υπεροχα μαζι. νομιζω οτι εχεις πετυχει παιδι διαμαντι! καλο μπανιο αυριο , αυτο προσπαθω και εγω να κανονισω ,θα ειναι το πρωτο για φετος , ευχομαι να μας βγει.

Senior Member
    Να μαι και γω....
    μολις εβαλα τον μικρό να κοιμηθει.
    ο αντρας μου ουτε που ξέρω που είναι.... εφυγε και δεν είπε κουβεντα... γενικά είμαστε καπως το οποίο εγω το λεγα αλλά περα βρεχει! οταν δεν έχεις χρονο ουτε καλημερα να πεις δεν νομιζω ότι είναι εφικτό να μην είσαι κάπως!
    τεσπα, αυριο φςυγςι και θα γυρίσει σε 8 μερες οπότε παλι τα ίδια!
    η δική μου η κουραση όλο και μεγαλώνσιε και νομιζω ότι δεν θα την βγάλω πολύ καθαρη.
    Η μαμά μου με τον μπαμπά μου μάλλον την Τετάρτη θα βουτήξουν τον μικρό και θα πάνε στο χωριο μέχρι την Κυριακή, κάτι είναι και αυτό.
    Κατερινάκι μου δεν ξέρω αν θα μου αρεσει η δουλεια αλλά δεν με νιαζει θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω αν κατσει! είναι πολύ συμαντικό για μένα να κερδίσω ώρες για τον μικρό μου!
    Ελλάκι καλά να περάσεις!
    Τζινακιο καλη κομωτική!
    Λιλάκι μου να σου ευχηθώ τα καλύτερα!
    Γλυκια μου Μακ, δεν είναι παραλογο σε κάποια στιγμή να μην είσαι με το χα΄μογελο στα χείλη, ετσι χωρίς λόγο!
    Γλαυκή μου είμαι σίγουρη ότι έχεις πάρει αριστα με τις δημιουργίες σου!

Senior Member
    Αγγελικα μου, ειναι το ιδιο αντικειμενο η νεα δουλεια ή κατι τελειως διαφορετικο?

Senior Member
    Επέστρεψα. Όλα εντάξει, την έσωσε την τζιναδερφή η ΕΜΑΚομμώτρια! :lol: Όλο σ'ευχαριστώ, με έσωσες, μου έλεγε και τώρα θα έχω και φανιά! :lol:
    Λιλάκιον τα διάβασα τα νέα σου και χαίρομαι πάρα πολύ. Είσαι πολύ καλό παιδί και παρόλο που είσαι μικρή έχεις περάσει πολλά ζόρια στη ζωή σου, γι'αυτό πιστεύω ότι πραγματικά αξίζεις αυτό που ζεις τώρα κι ακόμα περισσότερα. Μου αρέσει να σε σκέφτομαι ευτυχισμένη, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ!! Ξέχνα ανασφάλειες, φοβίες κι οτιδήποτε άλλο αρνητικό και απόλαυσε όλη αυτή τη χαρά που μπήκε στη ζωή σου. Απ'ότι έχω καταλάβει ο Γ. είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος γι'αυτό θα δανειστώ μία ατάκα από ελληνική ταινία και θα σου πω "το νου σου ρεμάλι, τον Γ. και τα μάτια σου"! :lol: :lol:

Το νου σου Λίλα! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Απ'ότι έχω καταλάβει ο Γ. είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος γι'αυτό θα δανειστώ μία ατάκα από ελληνική ταινία και θα σου πω "το νου σου ρεμάλι, τον Γ. και τα μάτια σου"! :lol: :lol:

Το νου σου Λίλα! :lol:
    :saint::saint::saint::saint::saint:

Senior Member
    Αγγελική εύχομαι τώρα που θα λείψει για λίγο ο άντρας σου να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα κι όταν επιστρέψει να είσαστε πάλι καλά.