ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Σελίδα 183
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 183 από 2553 ΠρώτοΠρώτο ... 831331731811821831841851932332836831183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 2,731 μέχρι 2,745 από 38289
    Originally posted by marikaki

Κοριτσια αυριο εχω γενεθλια!!! κλεινω 1 χρονο στο φορουμ!!! μολις τωρα το ανακαλυψα!!!
    Κερναω λοιπον...οποια θελει ας περασει να τραταρω...
    Χρόνια πολλά,Μαρικακένια μας,όχι όμως με πρόβλημα βάρους,αλλά για παρεούλα κοντά μας!
    Μπορώ να έχω το κέρασμα μου delivery?Έχω μάθημα όλη μέρα και δεν προλαβαίνω να πεταχτώ...
    Τιμής ένεκεν και καθότι παράδοση πλέον,παραθέτω το πρώτο σου μήνυμα,το οποίο ήταν στην καταμέτρηση,
    που είχαμε κάνει με τη Νεφελομπουμπούκα στο τόπικ "μηνυμα προς όλους".Έτσι να δίνεις πάντα το...παρούσα!
    Γενέθλια φιλάκιαααααα

Originally posted by marikaki on 5/12/08 at 23:59

Καλησπέρα σε ολη την ωραία παρεα σας! Κι εγώ πρόβλήμα με πολλα περιττά κιλά. Ξεκίνησα στίς 3/12 και ελπίζω με την βοήθεια σας να συνεχίσω για πολλούς μήνες... Κάνω δίαιτα με θερμίδες.
    ΄Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Originally posted by kirkh_BIG

Γεια χαρά κορίτσια!
    Καλώς μας ήρθες,πλανεύτρα Κίρκη με τις μουσικές σου!

καλημερα ολη μερα σε ολη τη παρεα.
    χρονια πολλα στο μαρικακι μας, που δεν μας ξεχναει.
    το σαββατοκυριακο βλεπω δεν ειχε πολυ κινηση. ευτυχως δηλαδη γιατι προλαβα και τα διαβασα πριν με γραπωσουν για το μιτινγκ.
    εγω ψιλοχαλια ειμαι. απο την παρασκευη δηλαδη δεν την ειχα τη διαθεση και ακομη δεν μου ηρθε. παρασκευατικα μας αφησε και ο παππους του βαφτισιμιου μου και πατερας της κουμπαρας που στεφανωσα και ετρεχα σε κηδειες και τριημερα. να τους κανω ενα γλυκο, να τους κανω ενα αλμυρο, λιγο παρεα, μου ηρθε και μια επισκεψη σαββατο βραδυ στο σπιτι, παει το σαββατοκυριακο, μηδεν στο πηλικο. ουτε καν διαδρομο και απο φαι, τα γνωστα που κανω τωρα τελευταια και μετα παραπονιεμαι
    απο σημερα ειπα να ξεκινησω με τις ομαδες τροφων. για πρωινο θα εχει γαλετες και λωτους, 4 ωρες μετα γιαουρτι και κανενα αλλο ξινο φρουτο και μετα απο 4 ωρες θα ειμαι σπιτι και ελπιζω να συνεχισω. ναι, τωρα τελευταια η διαιτες μου κρατουν οσο κρατει ενας καφες περιπου δηλαδη 8 ωρες γραφειου. παω στο σπιτι και κατεβαζω. τωρα που το σκεφτομαι δεν ηπια κανενα χαπι σημερα. και ειναι να πιω 4. για τον θυροειδη, το ρεντουκτιλ μας, ενα ιπποφαες και ενα βρογχοκατι για ενισχυση του ανοσοποιητικου μου. παω να πιω κανενα χαπι, να προλαβω το πρωινο μου πριν το μιτινγκ και τα ξαναλεμε. πωπω, καμια διαθεση για τιποτε σημερα. τι με εχει πιασει? α, εχω και την κορη αρρωστη με 38 πυρετο. με βλενολυτικα και αντιπυρετικα την εστειλα στη μαμα μου. θα χασει και τη γιορτη του πολυτεχνειου αυριο- αυτο ηταν το ζορι της. την επιασε και ενα πανικος μολις με ειδε να ανοιγω τα φυλλαδια για την γριππη για να δω τα συμπτωματα αλλά δεν μου φαινεται να τα εχει. αυριο γιατρο αν δεν υποχωρισει ο πυρετος της.
    να καλωσορισω τη big kirkh με το τραγουδακι της, να στειλω φιλακια στην ευγενια της πεννυς, στη μυστηρια μαιρη λου που δε λεει κουβεντα, στη βασια που σιγουρα θα μπει σε λιγο, στη λιντα που της λειπει η αγαπη της, σε χανελιτσα, σαμπινα, κλμ, αννεζινα, ονειρενια, σεξουαλα που ταξιδευει, οσες ξεχασα συγνωμη-σε ολες μα ολες στελνω τα φιλακια μου και φυσικα στη ναταλιτσα που εστειλε στο γιο μου και οχι μονο το παριζακι με τον σπαιντερμαν. απορια του μικρου μου "γιατι δεν παιρνουμε παριζακι υφαντης μαμα?" "γιατι ολα τα παριζακια ειναι απο χαλια κρεατα (αν εχουν καθολου κρεας δηλαδη)" "και τοτε γιατι μας αφηνουν να ακουμε το τραγουδι?" αντε να απαντησεις.....

κοριτδακια μου καλημερα,
    ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ,
    σας διαβασα ομως τωρα και ειμαι μια χαρα,

καταρχην να πω πως εχω μια εκτακτη ανακοινωση:
    εχθες καθως εκανα το τσιγαρο μου εξω στο μπαλκονι επεσε στα χερια μου το νεο διαφημιστικο του Lidl, εγω σπανια τα διαβαζω, συνηθως με το που θα τα δω θα τα πεταξω, εχθες ομως ειπα αντε να τα δω,
    ενα εχω να πω, προσφορα στο κοτοπουλο 2,99 τα μπουτια και 33% εκπτωση στο στηθος τρελη προσφορα λεμε, μπαρμουνι τρεχουμε τωρα λεμε, προβλεπω να μην χωραει η καταψυξη, εχει και αλλες πολυ καλες προσφορες, καλα θα μας κανεις να τρεχουμε απο σουπερ μαρκετ σε σουπερ μαρκετ και εχουμε και τα δικα μας χομπι λεμε, εχουμε και τα διαστημοπολοια να κυβερνησουμε,
    μπαρμπουνι μου εσυ εισαι η χαρα του τοπικ, παντα ευδιαθετη και χαρουμενη, δεν θελω πεσιμισμους τωρα, ενταξει ηταν μια δυσκολη περιοδος με τραπεζωματα και γλυκα στο σπιτι, τα Χριστουγεννα ειναι σε 40 μερες και προλαβαινεις να εισαι και 79 αν θελεις, στο χερι σου ειναι, πετατα ολα μωρε, ας τα φανε οι σκουπιδοντενεκεδες και οχι εμεις. κανε μια προσπαθεια τωρα ειμαστε ολοι μαζι σου, σε παρακαλω μην πεφτεις τωρα που τα πας τοσο καλα, κανε τον διαδρομο σου και τα καλα αποτελεσματα θα ρθουν γρηγορα.
    περαστικα και στην κορουλα σου,
    α και σημερα ηπια τον καφε μου στην κουπιτσα μας, πολυ στιλατη.......

ναταλιτσα μου ευχαριστουμε για τους πινακες σου, ηταν ολοι τελειοι, τι κανεις αλλο χαρα μου?, πηγες στον ασφαλιστικο σου φορεα? για πες νεα.......

αννεζινα μου περαστικα σου μαλλον θα ηταν και το στομαχακι σου λιγο ερεθισμενο για να σε πειραξει τοσο πολυ, αλλα οπως ειπες σε βοηθησε να χασεις κιολας, αλλα μην το κανουμε και συστημα ενταξει.........

μαρικακι, Klm, lida και σε ολα τα καινουργια κοριτσακια καλη εβδομαδα και να ειστε ολες καλα.........

εγω γιορτασα τα γενεθλια της κορης μου το Σαββατο, εκλεισε τα 2, ειχα ετοιμασιες και πολλα καλουδια, δοκιμασα απο ολα φυσικα αλλα με μετρο, την Κυριακη παλι ολη μερα εξω, μια χαρα τα περασαμε αν και παλι δεν ξεκουραστηκα καθολου......
    δεν πειραζει που θα παει θα ρθει και αυτη η μερα.

παω να διαβασω και τα αλλα τοπικ να δω τι γινεται, αληθεια η πενουλα μας τι κανει? ελπιζω να εκανε την εμφανιση της στο αδελφο τοπικ για να μαθω τα νεα της

φιλακια σε ολες

NADINAKI ,TI ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η NADINE MAΣ!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ.......ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες..
    Περαστικά στο κοριτσάκι της μπαρμπουνούλας...
    χρόνια πολλά και χαρούμενα στο παιδάκι της βάσιας...
    γλυκά φιλάκια στην ναντίν και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια ...
    λίντα μου ναι αυτό το κέντρο διάβασα το έχεις επισκεφτεί λοιπόν όπως διάβαζα την διαφήμηση φάνταζε σαν ιδανικό ......τι να πω η δύναμη της διαφήμησης.
    κατά τ΄άλλα ήταν ένα πολύ δύσκολο σαββατοκυριακο, χάσαμε ενα μωράκι στην οικογένεια του άντρα μου
    (η ξαδέλφη του το έχασε στον 8ο μήνα)
    και όπως καταλαβαίνετε η διάθεση μου δεν ήταν και η καλύτερη
    any way σας εύχομαι μια πολύ καλή συνέχεια πολλά φιλάκια σε όλες

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα!
    Μου χρειάστηκαν 2,5 ώρες για να τα διαβάσω όλα, κουράστηκα, έχω και την πίεση της δουλειάς! Τα νεύρα μου....
    Αφού σας διάβασα, πάω λίγο να δουλέψω και επανέρχομαι!

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Oct 2008
    Originally posted by NADINE
    Beibei,αυτό είναι για τον γιο σου!Μάλλον και για το Βασουλίνι μας!
    Aν θυμάμαι καλά κι εκείνου του αρέσει!Για τα παιδάκια σας τέλος πάντων...
    Στον τελευταίο υπερσύνδεσμο θα βρείτε τα τραγούδια από όλο το cd.Και στα γαλλικά παρακαλώ!
    Είπα κι εγώ!Τόσο πετυχημένη ελληνική διαφήμηση με πιασιάρικη μουσική;
    Το τραγούδι υπάρχει σε όλες σχεδόν τις γλώσσες εντωμεταξύ στο YouTube!
    Βάζω μόνο Spiderman, καθότι είμαστε φανς!

-->Spiderman Dances to Gummy Bear Song

--->www.gummybearinternational.com

--->www.gummibar.net/music

Ναταλάκι τρελαίνομαι για το τραγούδι και το πράσινο ανθρωπάκι. Το Σάββατο είχε πάρτυ λοιπόν το παριζάκι στο MALL που είναι κοντά μας. Ξεκινήσαμε να πάμε και είχε ουρά χιλιομέτρου, έτσι κάναμε αναστροφή και καταλήξαμε στο λούνα παρκ να κάνουμε συγκρουόμενα και ένα τρενάκι που έτρεχε σαν τρελό!

Originally posted by BARB3

εγω ψιλοχαλια ειμαι. απο την παρασκευη δηλαδη δεν την ειχα τη διαθεση και ακομη δεν μου ηρθε.
    Μπαρμπουνέλι μου,αυτή η κακούργα η Αλαλουμένια σε έφαγε με το σατανικό της μάτι!

Originally posted by alalumaki

Μπαρμπουνάκι, νομίζω ότι πρέπει να γίνεις η μασκότ μας..... σε διαβάζω και φτιάχνει το κέφι μου....
    Δεν εμφανίζεται που δεν εμφανίζεται,όποτε εμφανίζεται επεισόδια έχουμε!
    Τη μία μου αναστατώνει τη Λινταλένια,την άλλη σου βάζει ευθύνες και τίτλους,
    που βαραίνουν αβάσταχτα τις τρυφερές πλατούλες και σε αγχώνουν!Αχ!Beibei μου!
    Πρώτη φορά μου είσαι πεσμένο!Απορώ,η άτιμη,πώς κατάφερε το ακατόρθωτο!

Έλα...κρέμασε τα πάνω σου να βρεις και πάλι τον καλό σου εαυτό!

Φτου!Σκόρδα!
    Φτου!Ξελευθερία!

Originally posted by basia

ναταλιτσα μου ... τι κανεις αλλο χαρα μου?, πηγες στον ασφαλιστικο σου φορεα? για πες νεα.......
    Βασουλίνι μου,περιμένω ακόμα τη γνωμάτευση να μου έρθει πακέτο...(όχι από τη Βίκυ!)
    Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον καλό σου για να του δείξω τις εξετάσεις,που ζήτησε
    και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες(κυρίως ποιά πόλη θα κερδίσει τη θεϊκή μου νοσηλεία!)
    Αλλά όπως το κόβω,θα πάει κατά τέλη Φεβρουαρίου...Πολύ μακριά η βαλίτσα...
    Κι όχι τίποτ'άλλο,όλο και βαραίνει!Ήδη την σέρνω,της έβαλα και ρόδες,πάλι ασήκωτη είναι!
    Μου φαίνεται στα έξοδα επέμβασης θα συνυπολογίσουμε και τα του γερανού!
    Φαντάζεσαι να με δεις στις ειδήσεις του star κι εμένα να με βγάζουν με το κρεβάτι μου από το σπίτι
    για να με πάνε να με χειρουργήσουνε;Ε,ρε,μεγαλε� �α!Γι'αυτό σας λέω"στριμώξτε με!"αλλά χαμπάρι εσείς!
    Σ'εσάς θα τον χρεώσω τον γερανό,να μάθετε!Ρούλη!Θα σε χρειαστώ μου φαίνεται!Μην απομακρύνεσαι!

εγω γιορτασα τα γενεθλια της κορης μου το Σαββατο, εκλεισε τα 2,

Να μας ζήσει το Βασοζούζουνο!
    Να είναι πάντα τόσο γλυκό,χαμογελαστό κι αγαπησιάρικο,να καταστρέψει πολλές αντρικές καρδιές,
    να πάρει και λίγη εκδίκηση και για μας,που μας ταλαιπωρούν οι κατάπτυστοι!(Ναταλία σύνελθε!Σε δίχρονο εύχεσαι!)
    Να το καμαρώνετε να μεγαλώνει με υγεία και πληρότητα και να μη το αφήσετε μοναχοπαίδι στη σκληρή ζωή αυτή!
    ʼντε του χρόνου στα τρίτα γενέθλια,δώρο ένα αδελφάκι!Εξάλλου εβδομάδα την εβδομάδα τι άλλο να του πάρετε από τα jumbo?
    Αχ!Και μόνο που λέω το ακατανόμαστο κατάστημα με πιάνει η καρδιά μου για την αντίστροφη μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα!
    Τι κακό κι αυτό,που μας βρήκε,Χριστέ μου;ΕΛΕΟΣ!

Originally posted by BARB3

α, εχω και την κορη αρρωστη με 38 πυρετο. με βλενολυτικα και αντιπυρετικα την εστειλα στη μαμα μου. θα χασει και τη γιορτη του πολυτεχνειου αυριο- αυτο ηταν το ζορι της. την επιασε και ενα πανικος μολις με ειδε να ανοιγω τα φυλλαδια για την γριππη για να δω τα συμπτωματα αλλά δεν μου φαινεται να τα εχει. αυριο γιατρο αν δεν υποχωρισει ο πυρετος της.
    Περαστικούλια στο φεγγαρένιο προσωπάκι μας!Κρίμα που θα χάσει τη γιορτούλα της!
    Κι εμείς για κάτι τέτοια ζούσαμε...γιορτές και παρελάσεις!Ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρό!
    Να μας τη φιλήσεις με τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση!

Originally posted by ANNEZINA

...κατά τ΄άλλα ήταν ένα πολύ δύσκολο σαββατοκυριακο, χάσαμε ενα μωράκι στην οικογένεια του άντρα μου
    (η ξαδέλφη του το έχασε στον 8ο μήνα)
    και όπως καταλαβαίνετε η διάθεση μου δεν ήταν και η καλύτερη
    any way σας εύχομαι μια πολύ καλή συνέχεια πολλά φιλάκια σε όλες
    Αυτά κι αν είναι δυσάρεστα και δύσκολα να τα χειριστείς νέα...
    Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας,Αννεζίνα μου!Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς...
    Οκτώ μηνών είναι ολοκληρωμένος άνθρωπος...τον νιώθεις,τον προσμένεις,τον λαχταράς!
    Δεν ξέρω ποιό είναι το σχέδιο του Θεού και γιατί έπρεπε να συμβούν έτσι τα πράγματα...
    Ελπίζω η κοπέλα και η οικογένεια σας να παρηγορηθεί σύντομα από ένα άλλο παιδάκι!
    Όχι πως αναπληρώνει τη μοναδικότητα αυτού που χάθηκε,αλλά φέρνει το χαμόγελο και πάλι στα θλιμένα πρόσωπα.
    Καλή δύναμη σε όλους σας!Σας ακούω οικογένεια-γροθιά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό!Φιλάκι στο Αννεζινάκι μου!

Originally posted by NADINE

ναταλιτσα μου ... τι κανεις αλλο χαρα μου?, πηγες στον ασφαλιστικο σου φορεα? για πες νεα.......
    Βασουλίνι μου,περιμένω ακόμα τη γνωμάτευση να μου έρθει πακέτο...(όχι από τη Βίκυ!)
    Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον καλό σου για να του δείξω τις εξετάσεις,που ζήτησε
    και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες(κυρίως ποιά πόλη θα κερδίσει τη θεϊκή μου νοσηλεία!)
    Αλλά όπως το κόβω,θα πάει κατά τέλη Φεβρουαρίου...Πολύ μακριά η βαλίτσα...
    Κι όχι τίποτ'άλλο,όλο και βαραίνει!Ήδη την σέρνω,της έβαλα και ρόδες,πάλι ασήκωτη είναι!
    Μου φαίνεται στα έξοδα επέμβασης θα συνυπολογίσουμε και τα του γερανού!
    Φαντάζεσαι να με δεις στις ειδήσεις του star κι εμένα να με βγάζουν με το κρεβάτι μου από το σπίτι
    για να με πάνε να με χειρουργήσουνε;Ε,ρε,μεγαλε� �α!Γι'αυτό σας λέω"στριμώξτε με!"αλλά χαμπάρι εσείς!
    Σ'εσάς θα τον χρεώσω τον γερανό,να μάθετε!Ρούλη!Θα σε χρειαστώ μου φαίνεται!Μην απομακρύνεσαι!

Θελεις πολυ ξυλο εσυ αλλα αντε, λες και εισαι η τελευταια υπερβαση στον κοσμο,
    φεβρουαριο , φεβρουαριο τι να κανουμε, θα γιορτασουμε την επετειο της δικης μου εγχειρησης με σενα,
    για το μερος προτιμω Θεσσαλονικη, να σε προσεχουμε, η Βιοκλινικη ειναι μια χαρα.....
    τηλεφωνικα θα μιλησετε με τον γιατρουλι η θα ερθει Θεσσαλονικη?, γιατι θελω και εγω να του μιλησω, ακομα περιμενω να μου δωσει αποδειξη...........

Θα είναι στην πόλη Πέμπτη και Παρασκευή.
    Εγώ έχω ραντεβού μαζί του Πέμπτη απόγευμα(19:00).
    Αν θέλεις το κανονίζεις εκεί κοντά να πιούμε κανά καφεδάκι...
    Αν πάλι δεν έχεις χρόνο,επικοινώνησε μαζί του να την πάρω εγώ
    την απόδειξη σου και τα βρίσκουμε μεταξύ μας μετά.
    Με ξέρεις,όλο και κάτι θα ζητήσω γι'αντάλλαγμα...
    Με το αζημειώτο τέτοια εξυπηρέτηση;

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας