ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1838
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1838 of 2553 FirstFirst ... 8381338173817881828183618371838183918401848188819382338 ... LastLast
Results 27,556 to 27,570 of 38289
    Senior Member
    Σήμερα πέρασα από κατάστημα cosmote και σκέφτηκα να πάρω την κάρτα what's up και τελικά την τσιγκουνεύτηκα όχι γιατί κοστίζει αλλά γιατί πριν από αυτό έσκασα 230? για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και 25? για ένα δάνειο που έχει ο Γιώργος. Εντομεταξύ έχει ακόμη ένα ποσό που πρέπει να πληρωθεί και δεν έχουμε πλέον λεφτά για να βάλουμε για τις δόσεις και από εδώ και πέρα θα μένει απλήρωτο. Ελπίζω να μας βοηθήσει ο αδερφός του Γιώργου γιατί θα μας ταράξουν στα τηλέφωνα και δεν έχω καμία διάθεση. Ωστόσο δεν πρόκειται να τους δώσουμε φράγκο τσακιστό έτσι όπως έχει η κατάσταση. Ευτυχώς δεν έχει εγγυητή ή κάποια προσημείωση οπότε δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, απλά να μας ζαλίζουν. Δεν έχω συνηθίσει να μην είμαστε εντάξει στις οικονομικές μας υποχρεώσεις και μου κακοφαίνεται αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή...

Senior Member
    τζινακο εγω οταν εμενα αθηνα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ειχα μακντοναλντς και οταν με επιανε τρελα πολυ συχνα δηλαδη επαιρνα 3 chickenburger μια πατατες και 2 παγωτακια τερστιων διαστασεων το ενα με σμαρτις και το αλλο με κιτ κατ

Senior Member
    Γεια σου ʼντα και εγώ ελπίζω να μας πάει καλά αυτός ο μήνας αν και δεν έχω και πολλές ελπίδες...

Senior Member
    ελακο τωρα λεγαμε τα ιδια με τη μανα μου για μια καρτα που πλεον δεν μπορουμε να πληρωνουμε και μας εχουν ζαλισει το κεφαλι ενω εχουμε κανει αιτηση οτι δεν πληρωνεται και οτι μεχρι τοτε δεν μπορει να την πληρωνει.ΒΛΑΚΕΣ

Senior Member
    Α καλά έχω κάνει και εγώ από τα goodys παλιότερα απείρου κάλους γεύματα! Όταν έμενα Θεσσαλονίκη είχαμε ένα Goodys δίπλα μας και έπαιρνα μία σαλάτα Ceasars, ένα green burger, μία μεγάλη πατάτα με μεγάλο σως και παγωτάκι και τα τσάκιζα στο φτερό! Τώρα πια παρόλο που δεν έχω κάνει και sleeve τα έχω κόψει αυτά, άσε που κοστίζουν κιόλας και δεν μας παίρνει... να και κάτι στο οποίο η κρίση έχει βοηθήσει, έχουμε ελαττώσει τα ντελίβερι σε 3-4 το μήνα το πολύ! Και όταν κάνουμε πλέον ντελίβερι παραγγέλνουμε σουβλάκια που είναι και οικονομικά γιατί οτιδήποτε άλλο άουτς!

Senior Member
    Λίλα μου δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα! Έτσι όπως τα έκαναν οι πολιτικοί μας να τα λουστούν τώρα οι τράπεζες! Δεν τους λυπάμαι καθόλου και δεν έχω τύψεις απλά συγχύζομαι γιατί αν δεν είχαμε κρίση και είχα την δουλειά μου τώρα θα ζούσαμε μια χαρά, θα πληρώναμε και το δάνειο και θα είχαμε και λεφτά στην άκρη. Τώρα όλοι κρεμόμαστε από μία κλωστή και δεν φταίμε εμείς για αυτό αλλά η γενικότερη κατάσταση...

Senior Member
    εμενα οταν υπηρχαν λεφτα το αγαπημενο μου ντελιβερι ηταν το κινεζικο.επαιρνα μια νουντλς με κοτοπουλο μια γλυκοξυνα παιδακια μια φτερουγες τηγανιτες και μια μεριδα που ειναι για 2 ατομα με ορεκτικα

Senior Member
    Eli εμένα μου πήρε καιρό να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν θα πληρώνω κάποιες οφειλές μου γιατί είχα μάθει να μην βάζω ποτέ δόσεις, μόνο αν είχα μετρητά. Όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα δεν φταίτε εσείς, έχετε τη διάθεση να πληρώσετε αλλά που να τα βρείτε; Ολα τα δάνεια είναι ασφαλισμένα οπότε δεν παθαίνουν και τίποτα. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση και να μπορέσετε να το ξεχρεώσετε εφάπαξ! Μέχρι τότε όμως άστους να περιμένουν, όπως περιμένεις κι εσύ τόσο καιρό να βρεις δουλειά.

Senior Member
    Θυμώνω Τζίνα μου όταν σκέφτομαι ότι εκεί που πήγαμε να δημιουργήσουμε δυο πράγματα έστω με πολύ κόπο και ιδρώτα και μόλις είχαμε αρχίσει να ορθοποδούμε από καταστάσεις που μας είχαν πάει πίσω, ξαφνικά όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Αυτή η αβεβαιότητα ορισμένες φορές με τσακίζει ψυχολογικά και δεν μπορώ να συνέλθω.
    Τεσπα δεν θα γκρινιάξω άλλο γιατί δεν έχει και νόημα.
    Τζινάκι μου το πόδι σου πως είναι; Έχεις δει και άλλη βελτίωση;

Senior Member
    Είχα να πάρω πατάτες από τα Goody's πριν από το sleeve και πάω τώρα και μου λένε 2,17 ευρώ! Μου φάνηκε πολή ακριβή η τιμή για πατάτες! ʼμα με ξαναδούνε να μου γράψουνε, με λιγότερα λεφτά παίρνω καλαμάκι κοτόπουλο ή χοιρινό και τρώω και κρέας! Λιλάκι το κινέζικο δεν μου αρέσει, μία φορά είχα πάει σε κινέζικο, έφυγα πεινασμένη και μετά έψαχνα να βρω fast food για να χορτάσω!

Senior Member
    και ο πατερας μου τα ιδια λεει στη μανα μου η οποια απο το στρες που περναει αυτη την περιοδο βγαζει εξεμα.μεχρι πριν κανει τα χαρτια για συνταξη με το που ερχοταν ο λογαριασμος την αλλη μερα πληρωνοταν τωρα...

Senior Member
    Αααα εμένα μου αρέσει πολυ το κινέζικο και ειδικά τα noodles με κάσιους και γλυκόξινη σάλτσα και κρεατάκι. Μιαμ μιαμ! Αλλά είναι βαρύ ομολογώ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω υπερφαγικά γκράντε πλέον γιατί το στομάχι μου δεν τα σηκώνει. Αλλά αν έχω τα μπουρίνια μου και βαλθώ να φάω, μπορώ να τρώω κάθε μία ώρα όλη μέρα.

Senior Member
    Eli το πόδι μου είναι στην ίδια κατάσταση, πολύ καλύτερα απ'οτι ήταν στην αρχή φυσικά, χτυπάει ελάχιστα οπότε δεν με κουράζει στο περπάτημα. Δεν έχει βελτιωθεί άλλο, υποθέτω ότι όταν κάνω τις φυσιοθεραπείες και μου δείξει και ασκήσεις θα φτιάξει τελείως. Έχει η μητέρα μου γραμμένες 6 φυσιοθεραπείες που μπορώ να κάνω αλλά πρέπει να εξασφαλίσω πρώτα τα χρήματα της συμμετοχής μου, γι'αυτό δεν τις έχω κάνει ακόμα.

Senior Member
    Χαίρομαι Τζίνα μου που η βελτίωση σου σταθεροποιήθηκε. Είμαι βέβαιη ότι περνώντας ο καιρός θα βελτιωθεί κι άλλο. Ευτυχώς δεν σε κουράζει και μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου περπάτημα με την ησυχία σου .

Senior Member
    Πάω να ετοιμάσω κάτι να φάω γιατί έχω αρχίσει να πεινάω. Σήμερα βάλθηκα να κάνω σωστά την διατροφή μου γιατί χθες το μάμισα...
    Περιμένω και την αφή να έρθει. Έχει πάει στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου για ψώνια και θα μου έρθει όπου να ναι.