ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1845
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1845 of 2553 FirstFirst ... 8451345174517951835184318441845184618471855189519452345 ... LastLast
Results 27,661 to 27,675 of 38289
    Senior Member
    Καλησπερα κ απο εμενα!Παρασυρθηκα απο την Ελι κ παω να σιδερωσω τιε κουρτινες του σαλονιου που τις εχω απο εχτες πεταμενες στον καναπε.Α!εκανα κ το πρωτο μου μπανια σημερα.Φιλακια τα λεμε αργοτερα.Μη γραψετε παλι 5 σελιδες !Μπηκα για 5 λεπτα κ ειμαι 1 ωρα εδω!
    Καλλιοπη μου τι επαθες κ εχεις τις μαυρες σου?

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    καλο κουρτινοσιδερωμα γλαυκη μου!!!!

Senior Member
    Βρε Καλλιοπάκι κάτσε στην παρέα μας. Γιατί; Έχεις παράπονο; Δεν είμαστε εμείς αρκετά διαθέσιμες; :lol: Μας έχεις αφήσει πίσω στα νέα σου, πως πάνε οι εξετάσεις της κόρης σου, τι κάνει το υπερήλικο μωρό;

Senior Member
    Καλησπέρα Γλαύκη. Τι ζηλιάρα που είσαι! Μη δεις άνθρωπο να σιδερώσει, αμέσως να σιδερώσεις κι εσύ! :lol: Χαίρομαι που έκανες κι εσύ μπάνιο στη θάλασσα σήμερα, άντε ν'αυξάνονται σιγά σιγά τα δελφινάκια εδώ μέσα.

Senior Member
    τζινοδελφινακι θα τα κανεις και εσυ τα μπανακια σου!!!!

Senior Member
    Τελικά τις πατάτες τις έφαγαν τα σκυλάκια μου, τσάμπα έδωσα τα 2,17 μου σήμερα! :lol:

Senior Member
    τζινακο δεν τηγανιζες μονη σου μια πατατουλα να σου ερθει και πιο φτηνα???

Senior Member
    Και θα τα κάνω τα μπανάκια μου Λίλα και δεν θα κρύβομαι πίσω από τα βράχια μην με βρει η greenpeace και με πετάξει στη θάλασσα γιατί ξώκειλα! :lol: Πέρυσι που ήμουν φρεσκοεγχειρισμένη με ενοχλούσε η άνωση και με πονούσε το στομάχι μου, δεν μπορούσα να κολυμπήσω κανονικά, όλο έβγαινα η μισή απ'έξω. Ελπίζω φέτος να μην έχω πρόβλημα και να δελφινάρω κανονικά!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    θα κανω κοιλια στηθος μπρατσα και μπουτακια.θα μου πει βεβαια και η πλαστικος ομως αυτα νομιζω οτι τα χρειαζομαι.θα παω τον αλλο μηνα ναταλια μου.
    Λιλα θελω να σου πω την γνωμη μου και ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.. Θεωρω οτι 80 κιλα για το υψος σου με σκοπο να κανεις τοσες πλαστικες επεμβασεις ειναι πολυς κοπος ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΝΟΣ, χρηματα και ΠΟΛΛΑ σημαδια για το αποτελεσμα να εισαι ναι μεν μαζεμενη αλλα παλι στρουμπουλη. Δεν θα ηταν πιο φρονιμο αφου το εχεις το εργαλειο βρε παιδακι μου ( την σληβ ) να το χρησιμοποησεις ετσι ωστε να φτασεις σε ενα φυσιολογικο Bmi και μετα να μπεις στο κομματι των επεμβασεων? Λιλα μου στο λεω με αγαπη, μιλαμε για πονο όχι αστεια πραγματα. Εχω περασει γεννα, καισαρικη, σληβ και γενικα αρκετους πονους στην ζωη μου, δεν φημιζομαι για την λιγοψυχια μου και ο πονος της πλαστικης δεν παιζοταν! Και μιλαμε απλα για στηθος, που να λεμε τωρα για κοιλιοπλαστικη και μπουτια που ειναι γαμω τους πονους. Κριμα δεν θα ειναι να τα περασεις ολα αυτα και να μην εχεις το αποτελεσμα που θα μπορουσες μονο και μονο επειδη βιαστηκες ή δεν εκανες ολη την προσπαθεια μεχρι τελους?
    Σκεψου το λιγο και μιλησε το και με την πλαστικο.
    Οταν ξεκινησεις πλαστικες καλο ειναι να εχεις φτασει στον τελικο στοχο , που κατα την δικη μου αποψη θα πρεπει να ειναι κοντα στα 70 και οχι τα 80.

Senior Member
    Έχω πατάτες και το σκέφτηκα να τηγανίσω μία, αλλά είπα να πάρω των Goody's που υποτίθεται ότι είναι πιο νόστιμες και τις είχα και καημό. Το Φεβρουάριο άρχισα να τρώω ψωμί και πατάτες χωρίς ενόχληση και πάλι όχι πολύ γρήγορα.

Senior Member
    κατερινακι την δεχομαι τη γνωμη σου ομως τα 70 για εμενα ειναι πολυ λιγα.οσο για τον πονο εγω ειμαι πολυ λιγοψυχη ομως στη σληβ δεν πονεσα καθολου και οσο για τις πλαστικες ξερω οτι θα πονεσω ομως ειμαι ετοιμη να το αντεξω

Senior Member
    Μόλις τελείωσα η έρμη! :lol:
    Έκανα δέκα ώρες να σιδερώσω και άλλες τόσες να τακτοποιήσω στις ντουλάπες όλα τα σιδερωμένα τι τυράννια! Έκανα και τράμπα τα χειμωνιάτικα - καλοκαιρινά του Γιώργου που τα είχα παραμελήσει και ήταν με πέντε κοντομάνικα. Είναι κρυουλιάρης και κυκλοφορούσε μέχρι την προηγούμενη βδομάδα με ελαφριά πουλοβεράκια το χρυσό μου. Από τότε όμως που έπιασαν οι ζέστες εμ δεν έχω δικαιολογίες πλέον. Τώρα το μόνο που μου έχει μείνει είναι δύο χαλιά να πλύνω. Ουφ βλέπω φως στο τούνελ επιτέλους! Πάλι καλά που δεν έχω και χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές κουρτίνες!
    Γλαύκη ακούς;;; Ακούω να λες :lol:

Καλλιοπάκι μου γιατί είσαι στις μαύρες σου; Οικονομικά μυρίζομαι.... όλοι αυτό το χαβά έχουμε οπότε φαντάζομαι και εσείς μία από τα ίδια. Κάθε φορά που μπαίνει νέος μήνας δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω, τι ποικιλία Θεέ μου! :lol:

Senior Member
    Κατερίνα έχεις δίκιο για τους πόνους αλλά περνάνε κάποια στιγμή και μένει το ωραίο αποτέλεσμα. Η κοιλιοπλαστική πάντως δεν με πόνεσε καθόλου, αυτό που με πέθανε ήταν η κήλη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί όλο το κόψιμο της κοιλιοπλαστικής ήταν σα να μην υπήρχε! Επίσης θυμάμαι την Αννα65 που έκανε στήθος και μπράτσα ταυτόχρονα και μου είχε πει στον καφέ μας ότι δεν πόνεσε πολύ και συνήλθε γρήγορα και μάλιστα έκανε κοιλιοπλαστική και λίγους μήνες μετά έκανε στήθος - μπράτσα.

Senior Member
    κατερινακι επισης θελω να πω οτι στον πλαστικο θα παω για να μπω σε λιστα αναμονης για να μπορεσω να κανω οτι μου δικαιολογει το ταμειο και για να μου πει αν κατι απο αυτα θα σωθει η οχι