ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1863
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1863 of 2553 FirstFirst ... 8631363176318131853186118621863186418651873191319632363 ... LastLast
Results 27,931 to 27,945 of 38289
    Senior Member
    Ευχαριστώ,Φτουτάτη,για την τούρτα,αν και κλασσικά πάλι έδωσες σε άλλη την καλύτερη!Ώστε 46 ε;Για να οργανωνόμαστε!

Τζινάκι μου,ευχαριστώ!Η Τρίτη ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα όντως!Τώρα και πάλι σιγά σιγά στη ρουτίνα μας..
    Αύριο βράδυ ελπίζω να κοιμηθώ και πάλι στο κρεβατάκι μου στη Θεσσαλονίκη!Ελάκι μου,φιλάκια και σ'εσένα,χαρά μου!

Και για όσους δεν τουρτιάστηκαν...κεκάκι ... ή σκυλάκι;

Senior Member
    Nαταλιαααα!!! Που εισαι χαμενη?? φιλακια!! χχχ
    Α! Υπαρχει περιπτση να ανεβω Θεσσαλονικη στα πατρια εδαφη το καλοκαιρι αν ερθω θες να παμε για καφεδακι?? Αν εχουν ερθει και αλλες να μαζευτουμε να το καψουμε!!!

Senior Member
    Γειά σου,Ναταλία μικρή και θαυματουργή(έτσι που μαθαίνω τα χάνεις τα κιλάκια σου!)
    Εννοείται θα βρεθούμε,αρκεί να είμαι τις μέρες εκείνες Θεσσαλονίκη ή έστω στα πέριξ,ώστε να πεταχτώ.
    Πολλά τα σχέδια για το καλοκαίρι αυτό αν και ήδη προβληματίζομαι πώς θα αντέξω με τη ζέστη,που ξεκίνησε!

Senior Member
    Ωραια!!! Μιλαω και με την Ιωαννα αν την θυμαστε απο Θεσσαλονικη και ειναι μια χαρα, αν ερθω θα τα πουμε και μαζι της!!

Senior Member
    Αλό! Σας γράφω από το Κατερινόσπιτο! Η Μαριλού κοιμάται του καλού καιρού και την έχω αράξει καναπεδιακώς! Πολύ κουραστικό το μπέιμπι σίτινγκ :lol:

Ναταλία μου έχω και εγώ θέμα με την ζέστη και με το που σφίγγουν οι άτιμες βρίσκω χόμπι να πλένω το μπαλκόνι μας και να πλατσουρίζω στα νερά :lol:
    Απόψε αυτό έκανα και περιποιήθηκα και τα φυτά μου, την γαρδένια μου που αρρώστησε και τα χρυσάνθεμα μου που είχαν γεμίσει μαμούνια :flaming:
    Ωραία τα λουλούδια δεν λέω αλλά όλο το καλοκαίρι πλακώνουν τα μαμούνια και δεν το έχω και πολύ με τα ραντίσματα. Ευτυχώς βρήκα που είχα τα φάρμακα και ψέκασα σήμερα. Καθάρισα και την γαρδένια αν και δεν μπόρεσα να σώσω τα περισσότερα μπουμπουκάκια της . Τα λουλούδια σου Γλαύκη μου ζουν και βασιλεύουν! Είναι χαρούμενα, μαμούνι free, και ολάνθιστα! Τα χαίρομαι και τα καμαρώνω και τα φροντίζω κάθε μέρα

Senior Member
    [i]Και για όσους δεν τουρτιάστηκαν...κεκάκι ... ή σκυλάκι;
    σκυλακι! σκυλακι!

Senior Member
    Xαιρομαι Ελακι που ειναι καλα τα λουλουδια.Ευχομαι να πανε καλα κ τα αλλα γιατι περσι αυτο επαθα με την γαρδενια .Ουτε ενα λουλουδι δεν εκανε.Επεσαν ολα τα μπουμπουκια της.Ο ηλιος εβγαλε το αλλο λουλουδι?Εγω πηρα σπορους κ φυτεψα εχθες,λιγο αργα βεβαια αλλα πιστευω αν τα φροντισω θα γινουν.Φετος δεν ειχαμε ζεστες κ εχουνε παει πολυ καλα τα λουλουδια μου.Σκεπτομαι οτι θα ερθω απο το νοσοκομειο κ θα τα βρω ολα ξερα μαλλον κ τρελλαινομαι!

Senior Member
    Γιουχου.ειχα τρεχαματα και χαθηκα.γλαυκη ειναι αρρωστουλη το αδερφακι μου στας αμερικας και ειναι μοναχουλι του για αυτο η συναισθηματικη πεινα.εχουν πρηστει οι αμυγδαλες του και εχουν γεμισει πυον και ο θειος μου εχει παει να δει την κορη του σε αλλη πολιτεια και δεν εχει ποιον να τον νταντεψει.σημερα πηγε στο γιατρο γιατι δεν πηγαινε αλλο χωρις αντιβιωση.εχω σκασει απο χτες το βραδυ που μας πηρε τηλεφωνο και σχεδον δεν τον ακουγες.

Senior Member
    O ήλιος Γλαύκη μου άνοιξε δύο νέα λουλούδια όχι ένα , το μεγάλο όμως έχει αρχίσει να μαραίνεται. Μάλλον θα δοκιμάσω να φυτέψω και εγώ σποράκια για να δω αν θα φυτρώσουν. Το κακό με το μπαλκόνι μου είναι ότι όταν πιάνουν οι ζέστες δεν φυλάγονται πολύ καλά τα λουλούδια και έτσι δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τα προστατέψω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Θα προσπαθήσω όμως και θα τα δροσίζω κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ που ομόρφυνες το μπαλκόνι μου, τα βλέπω, τα φροντίζω και σε σκέφτομαι :love:

Senior Member
    Και το λουλουδάκι σου Καλλιόπη μου είναι κουκλίστικο! Έχει ξεσαλώσει να ανοίγει νέα μπουμπούκια , είναι ολάνθιστο, νομίζω του άρεσε το σημείο που το έβαλα!

Senior Member
    Λιλάκο μου περαστικά στον αδερφούλι σου που είναι και στα ξένα και μοναχούλης του. Μην μου ανησυχείς από τη στιγμή που θα ξεκινήσει την αντιβίωση μέσα σε ένα 24ωρο θα έχει σημαντική βελτίωση. Κακώς το άφησε τόσο πολύ, είναι άτιμο πράμα οι αμυγδαλίτιδες και δεν περνάνε χωρίς αντιβίωση. Μόλις ανέβει ο πυρετός, είναι πλέον αναπόφευκτη η αντιβίωση... Θα μου πεις τα ξέρεις και λόγω επαγγέλματος, σε φαντάζομαι να του δίνεις συμβουλές τηλεφωνικές για το πως να νιώσει καλύτερα .

Senior Member
    Σας αφήνω όμορφες λέω να δω ταινιούλα. Μάκια μάκια και Τζινάκια στα μαγουλάκια!!!
    Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες τις τσούπρες!

Ναταλία μας καλωσόρισες και πάλι στην παρέα μας, ελπίζω να μην μας χαθείς και πάλι σύντομα. Να σε χαρούμε και εμείς λιγουλάκι . Η Αβουλινα δεν γύρισε ακόμη από την Πειναλόγκα;

Senior Member
    Ειναι λιγο ζαβο το αδερφακι μου ελακι μου αν δεν φτασει στο αμην σε γιατρο δεν παει.ευτυχως δεν εκανε πυρετο.του ειπε η γιατρος οτι σε 2 μερες θα αρχισει να ειναι καλυτερα.ευτυχως του μιλησαμε και στο σκαηπ αλλιως η μανα μου ηταν ικανη να παει στην αμερικη με τα ποδια.
    Γλαυκη μου τα νεα σου ειναι τελεια.αντε λιγες μερες ακομα αναμονη και μετα καλες κατηφορες.

Senior Member
    Ποια ειναι η Πειναλονγκα καλε? Παω και εγω να δω θριλερακια!! φιλακια σε ολες σας!! χχχχ

Senior Member
    Καληνύχτα Eli και Wow και καλή ξεκούραση. Λιλάκο περαστικά στον αδερφό σου, να γίνει γρήγορα καλά για να συνέλθετε οικογενειακώς. Κι εγώ ταινίες στο laptop βλέπω.