ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 187
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 187 of 2553 FirstFirst ... 871371771851861871881891972372876871187 ... LastLast
Results 2,791 to 2,805 of 38289
    Senior Member
    Koρίτσια μου γλυκά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια,
    λίντα μου δεν τα κατάφερνα πάντα έχω κάνει κι άλλες προσπάθεις που δεν πήγαν καλά.
    τό έψαξα μέσα μου το φιλοσόφησα έκανα δηλ. ψυχανάλυση στον εαυτό μου
    για μένα έφταιγε το ότι όταν έκανα καμμιά γουρουνιά παράταγα και δίαιτα και διαιτολόγο και φτου κι από την αρχή.
    τώρα δεν ξέρω νοιώθω πιο δυνατή, έχω και εσάς μιλάμε ..ήταν να φύγουν τα πρώτα κιλά..
    τώρα δεν προχωρώ τρέχω Τώρα το κeep going θα γίνει keep running
    βασια μου θέλω πολύ κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντα και ας είμαστε σαν διδυμάκια αδελφάκια
    με δύο κοντά δερμάτινα φουστάκια...
    ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    Αννεζίνα μπράβο κοριτσάκι νομίζω ότι πας για το Νο1 φούστα με τη φόρα που έχεις πάρει και όχι για την 4.
    Μπαρμπουνάκι περαστικούλια και δεν φταίω εγώ, άσε κάποιες εδώ μέσα να βάζουν σκόρδα και ματάκια?. Το καλό μάτι δεν πιάνει δεν το ξέρεις ???

Τώρα γιατί εγώ έχω τη νεράιδα με κέικ δεν ξέρω ! μήπως θέλεις να μου πεις κάτι ???
    Πάντως η νεραιδούλα μου ήταν πολύ γλυκιά «σαν και εσένα» και σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ??

Χάρηκα πολύ μου δρομολογείται η διαδικασία της εγχείρησης Ναταλάκι μου, άντε και του χρόνου θα μετράμε πολλά χαμένα κιλάκια?

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA

ΠΗΓΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.....ΚΙΛΑ 89,3 ΝΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ 8 BYE BYE 9
    Aστέρι μου!Καμάρι μου!Μπράβο,καρδιά μου!Αυτά κι αν είναι νέα!
    Πήγα μαγαζιά και σου βρήκα μπλουζάκι για τη φούστα μας να σετάρεις...
    Αν και έτσι που κατεβαίνεις τα κιλά εσύ,όλο αγορά θα με τρέχεις...
    ʼσε που θα με ξεπαραδιάσεις σε χαλεπούς καιρούς!Αλλά χαλάλι σου!

Senior Member
    Αλαλουμενιαγάααααπηηηηηηη η!!!!!!!!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια!!! Βλεπω ωραια νεα... 89 ωραιο νουμερο!!! μπραβο Αννεζινα, συντομα και στο 7αρακι με το καλο!!!
    Ναταλακι κριμα για την τσαντα της μανουλας σου, τι γινεται βρε παιδακι μου? στο ματι σας εχουν βαλει...
    Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, μια ερωτηση κανω, Ναταλακι κατεβαινεις Αθηνα??? Δεν πιστευω να μην μου το πεις...
    Αληθεια η Πριγκηπισα μας που ειναι?
    Φιλακια σε ολες και περαστικα στα αρρωστα παιδακια μας.

Senior Member
    Κοριτσάκια εδώ γίνεται η εβδομάδα μόδας????

εγώ πάντως θέλω στάνταρ την νο 1!!!!!!!!!!! μου αρέσει να γυαλίζει....

Συγχαρητήρια για τις απώλειες.. περαστικά στα αρρωστούλια παιδάκια.. και...

Φιλακια πολλά σε όλες τις κούκλες!!

Senior Member
    Καλημέρα αγαπημένες μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα. Σας διαβαζω καθημερινά αλλα δε γραφω καθοτι αυτή την περιοδο δεν είμαι και στα καλυτερά μου. Δε κάνω διατροφή, έχω κοψει και το περπατημα, το οποίο νομίζω οτι με βοηθουσε κυρίως ψυχολογικά. Γενικώς άγομαι και φερομαι χωρις σκοπό. Σε κιλά να πω ότι ειμαι 82...καθοτι σημερα Παρασκευή και έπρεπε να ζυγιστώ για να σας γράψω. Νομιζω όμως οτι θα τα καταφερω να σηκωθω παλι. Σας αφηνω γιατι πνιγομαι σήμερα. Φιλιά πολλά

Senior Member
    Μια γρηγορη καλημερα κι απο εμενα που πρεπει να τελειωσω ενα πακετο εγγραφα εντος της ημερας γι'αυτο δεν μπηκα εχθες. συνεχιζω τη διαιτα με τις ομαδες. σημερα ειμαι 84,6. την προηγουμενη ημουν 85,2. το χαμηλοτερο που εχω φτασει ειναι το 84,4-τοτε που αλλαξα το τικερακι και με αυτο το δεδομενο νομιζω οτι ειμαι αρκετα καλα. θελω να πιστευω οτι θα συνεχισω ετσι και την επομενη παρασκευη θα το πετυχω το 83,8 που ειναι το αχτι μου (ακριβως μειον 20) και μετα ποιος με πιανει....
    αννεζινα μου το ειδα το 89 συγχαρητηρια κοπελα μου. παμε για τη φουστα τα χριστουγεννα. βασια ειδα καλα το 74? εσυ δηλαδη τα χριστουγεννα χτυπας το 6? καλα θα κανετε κοριτσια να παιρνετε βιταμινες. παρτε οτι θελετε. εμενα με βοηθουν, νιωθω τη διαφορα. παιρνω ιπποφαες ή σπιρουλινα που ειναι εντελως φυτικα (τουλαχιστον ετσι λενε.....). η σπιρουλινα μαλιστα βοηθαει και στο χασιμο βαρους αν την παιρνουμε μιση ωρα πριν το γευμα. στελνει στιν εγκεφαλο εντολη οτι δεν πειναμε οποτε μεχρι να φαμε, ο εγκεφαλος λεει οκ, χοτρασες, φτανει τοσο
    αχ, παω για τα εγγραφα. το κοροτσι μου ειναι καλα, περαστικα στα υπολοιπα παιδια και η κυρια με την χλωρινη, να ερθει αν κανει και το δικο μου μπαλκονι καθοτι εχω να ποτισω τα λουλουδια κανενα μηνα και σιγουρα εχουν ξεραθει.....με πιανει μια μανια καθε ανοιξη και καθε φθινοπωρο τα ξεραινω....

Senior Member
    Μια γρήγορη καλημέρα από μένα με φιλάκια κι ευχές για μια υπέροχη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου!
    Τιμώντας κι εγώ τη μέρα,αναφέρω πως η ζυγαριά μου έδειξε 150(τουτ'έστιν χάσαμε 2 κιλάκια)
    ʼλλοι πάνε στα 89 κι άλλοι στα 149!ʼτιμη κενωνία!ʼλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις!
    Για να μη μιλήσω για κάτι 84άρες ή ακόμα περισσότερο 74άρες...Διψήφιες!Ε!Διψήφιες! (ντροπή σας!)
    Πάω να φτιάξω μαλλί,νομίζω θα γίνω και απάτη σήμερα(δηλαδή θα βαφτώ)έχω σε μία ώρα ραντεβού με Σκρέκα.
    Μόλις επιστρέψω θα σας πω τα καθέκαστα και θα σχολιάσω φυσικά και τις ζωές σας(όχι θα σας τη χάριζα).
    Φιλάκια,φιλάκια,φιλάκια!Νο� �ίζω έχουμε κεφάκια σήμερα!Ναι,το επιβεβαίωσα!Έχουμε!Κανονίσ τε πορεία!
    Καλό Σαββατοκύριακο σε όσες δεν προλάβουν να μας ξανατιμήσουν με την παρουσία τους!Μάκιαααααα

Senior Member
    Μια πολύ γλυκειά καλημέρα και από μένα σε όλα τα κοριτσάκια
    ευχαριστώ πολύ όλες για τα ωραία σας λογάκια να ξέρατε πόσο κουράγιο μου δίνει το να μιλάω κάθε μέρα μαζί σας, ανάμεσα σε τόννους χαρτιών, μισθοδοσίες και υπολογισμούς τα διαλλείματα μου είναι παράδεισος.
    περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια του τόπικ, ταχεία ανάρωση,
    σκέφτομαι όντος να πάρω καμμιά βιταμινούλα ίσως και σπιρουλίνα το απόγευμα που θα πάω για ψώνια θα ρωτήσω σε κανα φαρμακείο
    ναντινάκι μου ευχαριστώ για την άμεση ανέρευση μπλουζίτσας για το δερμάτινο φουστάκι...
    είσαι ΑΣΤΕΡΙ!!!!
    άντε κουκλίτσα μου και όταν με το καλό κάνεις την επέμβαση θα πάμε παρεούλα για ψώνια..
    άντε βρε για χάρη σου θα ανέβω στην λατρεμένη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    (Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είναι μεγάλη αγάπη, μου αρέσει πολύ σαν πόλη και έχω περάσει απίστευτα διήμερα με το μωρό μου, ο άντρας μου ανεβαίνει συχνά για δουλίτσες και πάω παρεούλα του, εκείνος δουλεύει εγώ κάνω βολτούλες στην Τσιμισκή και στους γύρω δρόμους, πάντα μόνη όμως γιατί δεν ήξερα κανέναν από εκεί,
    την τελευταία φορά που πήγα ήθελα τόσο πολύ έναν καφέ αλλά ντρεπόμουνα να κάτσω μόνη μου και να παραγγείλω και πήρα έναν στο πόδι και τον έπινα όταν ξανανέβω ελπίζω να συναντηθώ με κανένα κορίτσάκι από την παρέα....)
    κατά τ' άλλα ενημερώνω το τόπικ ότι η ντουλάπα μου έχει ρούχα από 65 κιλα που ήμουν πριν δύο χρόνια μέχρι κελεμπίες που φόραγα στα 98,
    τα καλύτερα βέβαια είναι στο βάρος 65 -70 ( τα 69 - 70) είναι για μένα το τέλειο.
    σήμερα λοιπόν έβαλα ένα τζινάκι που το είχα πάρει πέρυσι το οποίο βέβαια μέχρι πριν 2 μήνες δεν κούμπωνε.
    σήμερα κούμπωσε, χάρηκα πολύ, έβαλα και τα κολιέ μου και έχω πάρει τα πάνω μου.
    επειδή έχω πάρα πολύ δουλίτσα σας στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά ευχές για ένα τέλοιο διήμερο
    ραντεβού την δευτέρα όλες εδώ.
    ο αγώνας συνεχίζεται μπορεί να χάνουμε μάχες αλλά δεν χάνεται ο πόλεμος.
    φιλάκια, φιλάκια φιλάκια

Senior Member
    Εφτασ' η ώρα η μεγάλη, πέρασε άλλος ένας χρόνος, κι έχω γίνει πιο μεγάλη?.. (και μυαλό δεν λέω να βάλω)?..

Να ευχηθώ εγώ στον εαυτό μου εκτός από το να είμαι καλά εγώ και οι δικοί μου, μέχρι του χρόνου που θα είμαι άλλον έναν χρόνο πιο μεγάλη!!!!! να έχω βρει τη δύναμη να εξαφανίσω αυτά τα 25 παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνη που δε λένε να εξαφανιστούν από μόνο τους?.. τι επιμονή και αυτά όμως !

Καλή σας μέρα κοριτσάκια, σήμερα κλείνω τα 42, φτου το ξεστόμισα?. δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω με τίποτα όμως, νομίζω ότι έχω μείνει στα 37? και χαίρομαι που το μοιράζομαι μαζί σας?.

Αννεζίνα μου έχω και εγώ δύο ντουλάπες με νούμερα από 62 κιλά μέχρι 95... και τα κρατάω ακόμα, ζω με την ελπίδα ότι θα τα φορέσω, δεν τα έχω βγάλει εδώ και 7 χρόνια, ρίχνω ένα vapona δύο φορές το χρόνο και ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση, δεν μπορώ να τα δω με πιάνει νοσταλγία και στεναχωριέμαι....

Αλλά γιατί να μην τα δω, θετική σκέψη και θα τα καταφέρουμε, που θα πάει!!!!!!!!!

Ναταλάκι περιμένω με αγωνία να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός......

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!
    Χρόνια σου πολλά alalumaki να ζήσεις και να τα χιλιάσεις!
    Ναταλάκι περιμένουμε νέα από το μέτωπο, να μας πεις και πως σου φάνηκε από κοντά ο Σκρέκας!
    ʼντε μπήκες στην τελική ευθεία....για να μου γίνεις κορμί και να σε κυνηγάω!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μια βιαστικη καλημερα κι απο μενα!!! Ναταλακι που εισαι??? τι ειπε το ντοκτορο???
    Αλαλουμακι χρονια σου πολλα, γεματα υγεια και ευτυχια!!!
    Οσο για τα ρουχα και τις ντουλαπες....πονεμενη ιστορια, εχω ρουχα του περασμενου αιωνα με την ελπιδα να ξαναμπω μεσα...
    Σημερα η ζυγαρια μου εδειξε 93 κιλα, καλο ειναι κι αυτο, αρκει που αρχισε να κατεβαινει...
    Πολλα φιλακια σε ολες και ενα ομορφο ΠΣΚ!!!

Senior Member
    Lidaki & Marikaki ευχαριστώ για τις ευχές σας......

Θα έχουμε κάποιο νέο από το Ναταλάκι μέχρι το μεσημέρι ή θα μας κρατήσει σε αγωνία όλη μέρα ???

Senior Member
    κοριτσακια μου καλημερα,

αυτο με τα ρουχα το ειχα και εγω και σας καταλαβαινω απολυτα, τωρα ομως ηρθε η ωρα που ολα αυτα που κρατουσα δεν ειναι οτι με χωρανε απλως αλλα μου ειναι και μεγαλα πλεον. μεχρι να τα βαλω μου ειναι σαν βρακια.
    και τωρα ομως τα κραταω μηπως με την εγκυμοσυνη τα χρειαστω, μετα θα τα πεταξω σιγουρα......
    το συναισθημα ειναι πολυ ωραιο και ευχομαι σε ολες να σας συμβει συντομα.....
    βλεπω ολες χασατε αυτην την βδομαδα, μπραβο σας, εγω απο το προηγουμενο Σαββατο ειμαι σταθερη στα 74, μπαρμουνακι μου ελπιζω η νεα χρονια να μου χαρισει το 6 αλλα δεν θα σκασω κιολας..........
    με τις βιταμινουλες νιωθω καπως καλυτερα αν και συνεχιζουμε τα βραδυνα ξενυχτια με την βασιλικουλα που καθε μερα γινεται και καλυτερα

φιλια σε ολες