Results 28,186 to 28,200 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-06-2012, 03:14 #28186
Originally posted by Eli
Κοριτσάκι μου βρίσκω τουλάχιστον αχάριστη την συμπεριφορά του φίλου σου. Μα να τον φιλοξενείς και να τον στηρίζεις στην ανάγκη του και αυτός να σε θίγει λέγοντας σου ότι δεν έχεις επίπεδο και σαν να μην έφτανε αυτό να σε σέρνει με τις ώρες μέσα στην πόλη και να μην σέβεται καν το γεγονός ότι θέλεις να κάνετε ένα διάλειμμα επειδή κουράστηκες; Μα τι είδους συμπεριφορά είναι τούτη; Πιστεύω ότι καλό θα είναι να του μιλήσεις και να λύσετε το θέμα που δημιουργήθηκε. Προφανώς το πρόβλημα δεν το έχεις εσύ κοριτσάκι μου αλλά αυτός. Μήπως δεν είναι καλά ψυχολογικά και ξέσπασε επάνω σου; Θεωρώ πάντως ότι σου οφείλει μία συγνώμη.
- 11-06-2012, 03:29 #28187
Originally posted by Ava
Κοριτσάκι μου, η πείρα μου και μόνο μου λέει ότι δεν θα περάσεις καλά με το φίλο σου.. Κάποτε είχα κι εγώ με ένα συμφοιτητή μου τα ίδια. Ότι δήθεν είμαι ελαφριά, ότι με ενδιαφέρουν μόνο τα χαμηλού επιπέδου, κλπ, κλπ. Τον χώρισα δίχως δισταγμό. Στην πορεία των είκοσι χρόνων που ακολούθησαν από τότε, εγώ έγινα κάτι αξιοπρεπές στη ζωή μου, εκείνος έγινε αλκοολικός, παράτησε τη σχολή, όπου ήταν αιώνιος φοιτητής και έμεινε αγκαλιά με την κουλτούρα του. Τον λυπάμαι αφάνταστα, αλλά δε μπορώ να τον πλησιάσω πια, γιατί είναι αδύνατο να τον βρω ξεμέθυστο, πρωί ή βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι παραιτήθηκα πια, γιατί έχω δικά μου προβλήματα και μάλιστα πολλά.
Αγάπα τον εαυτό σου, πίστεψε σε αυτόν και άσε τους κουλτουριάρηδες να λένε τα δικά τους. Ο καθένας για τον εαυτό του και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο.
Επίσης, θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που δεν είδα το θέμα σου πριν.. Ήμουν εξαθλιωμένη, κουρασμένη και ήθελα να πω τον πόνο μου. Τώρα το είδα και κατάλαβα τι τραβάς, κοριτσάκι μου...
2) μηπως τελικα δεν αγαπω αρκετα τον εαυτο μου και επηρεαζομαι τοσο πολυ απο το τι μου λεει ο καθενας???
αληθεια ψαχνω να βρω μεσα μου τον λογο που με πειραξε τοσο πολυ αυτη η συμπεριφορα.
3)ελπιζω να μην καταληξει μεθυστακας ουτε αποτυχημενος.
οπως και να χει 15 χρονια φιλοι ειμαστε τον αγαπαω.και εχει ταλεντο.
νομιζω οτι του χρειαζεται απλα να προσγειωθει....
11-06-2012, 03:43 #28188
Originally posted by Mak
κοριτσάκι, συμφωνώ με τα κορίτσια, πέρασα πολλά χρόνια μέσα ή στις παρυφές της διανόησης και της κουλτούρας, συναντήθηκα με σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους, κυρίως ποιητές και συγγραφείς, γνώρισα αληθινούς αλλά και δήθεν διανοούμενους. Θα σου πω λοιπόν ότι ο αληθινά καλλιεργημένος άνθρωπος δεν είναι αυτός που ρεμβάζει και τυρβάζει περί ύπαρξης και ανυπαρξίας, ούτε αυτός που ανασκαλεύει το πεπερασμένο του εγώ αλλά εκείνος που έχει βαθιά ψυχή να καταλάβει την ανθρώπινη καλοσύνη.. Θα μπορούσα να σου γράψω δοκίμιο πάνω στο θέμα, άσε. Για μένα πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές της βαριάς διανόησης, περνώ την πιο ελαφριά μου φάση και νιώθω πιο φυσιολογικος άνθρωπος από ποτέ..Να χαίρεσαι τον εαυτό σου και να αγαπάς την καθημερινότητά σου, άσε αυτούς που σε σνομπάρουν στην κοσμάρα τους...
και στο κατω κατω ολα αυτα τα προβληματα τους περι υπαξης και ανυπαρξιας κλπ δεν μπορω να τα λυσω κιολας.γιατι να ξοδευω χρονο και φαια ουσια?!?!
11-06-2012, 03:59 #28189
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Koritsaki συμφωνώ με την Eli ότι η συμπεριφορά του φίλου σου είναι απαράδεκτη και θα έπρεπε να σου ζητήσει συγνώμη και όχι να σου κρατάει μούτρα. Λείπει και το αμόρε σου στην Ελλάδα γιατί αν ήταν εκεί ίσως κι αυτός να φερόταν αλλιώς.
2) αχ βρε τζινα! αυτα τα τοσο ελαφρια βιβλια ειναι μονο για μενα
που το επιπεδο μου ειναι στα ταρταρα! ποια ταρταρα δλδ??κι αυτα σαν ουρανοξυστη τα βλεπω τοσο χαμηλα που ειμαι:smilegrin::smilegrin:
3)καλα θα κανεις και θα πας να τον δεις...δεν ειναι του χαρακτηρα σου να κρατας κακια. η μαλλον καλυτερα δεν ειναι του επιπεδου σου:saint::saint:
4)να μην τον αφησεις να μην παει στον οδοντιατρο,ειναι κριμα να φτασει ξανα σ αυτη την κατασταση ενω μπορει να τη γλυτωσει με μια απλη οδοντιατρικη εργασια
11-06-2012, 04:34 #28190
ακουστε λοιπον και τη συνεχεια της ιστοριας!!!
εγω συνηθως ακουω ελληνικα εντεχνα και ροκ και ξενο ροκ και μπαλαντες οχι ομως μεταλ. και θα ελεγα και οχι ποπ η λαικα.πολυ συχνα τραγουδαω γιατι ειμαι ελαφρια και χαρουμενη. επισης παιζω και κιθαρα πολυ συχνα.αλλα επειδη το εντεχνο θεωρειται επιπεδου και επειδη τα ειχα παρει πρωι πρωι με το χθεσινο καυγα λεω ετσι εισαι???χαμηλο το επιπεδο μου???και του βαζω πρωινη μουσικουλα:saint::saint::saint:
ξεκινησα το προγραμμα με χατζηγιαννη και το τελειωσα με γονιδη!!!!!!!!!!!!!!
μετα καθομαστεαν ολοι μερα στο δωματιο του ο καθενας και δεν μιλουσαμε...
καποια στιγμη λυσσαξα της πεινας αλλα δεν ηθελα να του μιλησω ουτε για το φαγητο...
ετσι πηρα τηλ κατι φιλους που ηταν εξω και πηγα και τους βρηκα.πριν φυγω ενω ειχα ντυθει και εβαφα τη βλεφαριδα του λεω αν θελει να ερθει. μου λεει θα σε παρω τηλ αργοτερα να σας βρω.
εγω πηγα εφαγα ηπια και ξεχαστηκα μια χαρα
οπως γυριζα σπιτι ειχε πιασει τρελη βροχη και με το που ακουμπαω τα κλειδια στην πορτα τον βλεπω πισω μου μουσκεμα και αυτος οπως και εγω επιστεφαμε στο σπιτι την ιδια περασμενη ωρα.
εκει μιλουσαμε κανονικα σαν να μην ειχε συμβει τπτ.
βγαζουμε τα βρεγμενα ρουχα και αραζουμε στο σαλονι.
αλλα λεω δεν θα σε αφησω ετσι....
και του λεω θα το συζητησουμε το χθεσινο η θα το ξεχασουμε?
μου λεει θα το ξεχασουμε. και του λεω οχι θα το συζητησουμε.
να μην σας τα πολυλογω ειπαμε τι μας ενοχλησε ο ενας στον αλλο ζητησα πρωτη εγω συγνωμη και μετα εκεινος(εγω που παρατραβηξα τον καυγα μας και σε δευτερη μερα)
εκεινος παραδεχθηκε την εγωιστικη συμπεριφορα του και μου ειπε οτι θα μου αποδειξει οτι με νοιαζεται
και μετα βρηκαμε κρυμμενα ποπ κορν στο τροφοντουλαπο καθησαμε αγκαλια και ειδαμε επεισοδιο damages
επισης συμφωνησαμε οτι ειμαστε πολλα χρονια φιλοι και οτι τοσο προσωπικα οσο και εθνικα εχουμε παρα πολλα προβληματα για να τσακωνομαστε για βλακειες
11-06-2012, 04:40 #28191
+αλλο ενα κιλο μειον!!!! θα το πανηγυρισουμε κι αυτο σωστα????
83!!!θα ηθελα τοσο πολυ τον ιουλιο να δω 7!!!!
11-06-2012, 09:39 #28192
Originally posted by koritsaki
+αλλο ενα κιλο μειον!!!! θα το πανηγυρισουμε κι αυτο σωστα????
83!!!θα ηθελα τοσο πολυ τον ιουλιο να δω 7!!!!
11-06-2012, 09:47 #28193
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Koritsaki χαίρομαι που καταφέρατε να λύσετε πολιτισμένα την παρεξήγηση με τον φίλο σου και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ για το κιλάκι που έχασες! Αν συνεχίσεις έτσι σίγουρα θα το δεις το 7 τον 7ο μήνα χιχι.
11-06-2012, 10:12 #28194
Καλη σας μερα τσουπρες.Τι κανετε? Εγω στη δουλεια. Τζινα μου περαστικα στο λαλαγγι.λιλα καλο ταξιδι σημερα,Μακ μου τι κανεις? Πολλα φιλια θα τα ξαναπουμε
11-06-2012, 10:15 #28195
Καλημέρα Μαράκι και καλή δουλίτσα.
11-06-2012, 10:21 #28196
Πάω ΚΑΤβόλτα, θα τα πούμε αργότερα.
11-06-2012, 12:15 #28197
Αργοπορημενες καλημερες απο την δουλεια.
Τζινα περαστικα στο λαλαγγι και καλως κανεις και πας να τον δεις. Αν δεν πηγαινες εσυ δεν θα ησουν καλα με τον εαυτο σου.
Κοριτσακι τι να πω.... η κουλτουρα του καθε ανθρωπου διακρινεται αλλου και οχι στο τι μουσικη ακουει, αν ξερει πιανο και γαλλικα, αν διαβαζει ποιηση και κατακρινει τα λαικα και τα καθημερινα.
Προσωπικα θεωρω οτι αυτοι οι ανθρωποι που ασχολουνται μονο με αυτο , ειναι ανθρωποι αργοσχολοι, κλειστομυαλοι, συνηθως ανεργοι και αεργοι, που δεν αντιμετωπιζουν στα ισια τα αληθινα προβληματα της ζωης αλλα ζουν με τα λεφτα τις οικογενειας τους για τα οποια δεν μοχθησαν ποτε. Δεν ξερουν τι παει να πει να εχεις υποχρεωσεις οικονομικες και οικογενειακες και τι εστι ζωη απο την καλη και την αναποδη. Οποτε επειδη αισθανονται λιγοτεροι συνηθως κατακρινουν εμας που η μερα μας ειναι γεματο υποχρεωσεις και βασανα και οταν εχουμε λιγο χρονο ρε αδελφε θελουμε κατι ελαφρυ, χαρουμενο και ισως οχι με τοσο βαθος για να χαλαρωσουμε και οχι κατι που θα μας προβληματισει πιο πολυ. Εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε και να προβληματουστε, ΑΛΗΘΙΝΑ πραγματα και οχι ουτοπικα και στην σφαιρα της διανοησης και δεν ξερω τι αλλο.
Μην παρεξηγηθω καλη και η κουλτουρα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει αλλα στο μετρο που δεν με θηγεις , μην την λες στον αλλο οτι εχει κατωτερο επιπεδο για να καλυψεις τα δικα σου κενα και αισθηματα κατωτεροτητας. Αμαν πια
11-06-2012, 12:21 #28198
και να συμπληρωσω για την ιστορια, οτι ειμαι αρκετα μορφωμενο ατομο με πτυχια απο ελληνικο και ξενο πανεπιστημιο, εχω ζησει και εργαστει στο εξωτερικο και τωρα Ελλαδα. Μπορει να παω στο Ηρωδειο να ακουσω την Συμφωνικη Ορχηστρα της Βιεννης ( οπως εχω κανει στο παρελθον ) και να το απολαυσω τοσο που να μην θελω να ακουσω αλλη μουσικη για ολη την υπολοιπη εβδομαδα μην τυχον και χασω τους φοβερους ηχους τους απο τα αυτια μου αλλα μπορει να παω και με τις φιλες μου στον Ρουβα και να γινουμε νουμερα και να περασουμε ζαχαρη.
11-06-2012, 13:06 #28199
Αβουλινι μου καλως ηρθες στο σπιτικο μας. Πολλα αχ για τις καταστασεις που εζησες και εσυ και οι γονεις σου. Ελπιζω σημερα να μπορεσες να την σκαπουλαρεις και να ξεκουραζεσαι. Αν παλι οχι , γυρνα ιμιντιατλι σπιτι για σιεστα!! Πες μας και για τα κιλακια σου.
Τον θρονο τον επισκεφτηκες ή ακομη ? Κανενα υποθετακι γλυκερινης να κερασουμε?
11-06-2012, 13:32 #28200
γλυκια καλημερα και απο μενα!!!
κατερινακι συμφωνω σε οσα λες!!! και εγω ετσι ειμαι!!!θα περασω καλα παντου!! και στην οπερα και το μπαλετο και το θεατρο και στο καταγωγι με αφθονο καπνο και αλκοολ και μαλαμα και πασχαλιδη και στο πανηγυρι και ακομα και σε μπουζουκια εχω περασει καλα,
αρκει να ειναι καλη η παρεα και φυσικα και αναλογως σε τι διαθεση βρισκομαι.
αφου για να καταλαβετε κοριτσια σε κλαμπ εχω να παω περι τα 6 χρονια. και πως μου ηρθε τωρα?μολις γυρισει το μωρο μου θα του πω να με παει. μου ελλειψε δυνατη μουσικη και χωρος ολο το βραδυ!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή