ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1883
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1883 of 2553 FirstFirst ... 8831383178318331873188118821883188418851893193319832383 ... LastLast
Results 28,231 to 28,245 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by mermaid
    Τα κορίτσια που ξεμυάλισαν τον Αντόνιο Μπαντέρας

Ο γάμος του Λατίνου ηθοποιού με τη Μέλανι Γκρίφιθ φαίνεται πως κρέμεται από μία κλωστή, καθώς τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να φλερτάρει με τις Μακ και mermaid κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ο γόης του Χόλιγουντ δεν έχει τυχαία τη φήμη του καρδιοκατακτητή και το φλογερό του ταμπεραμέντο λέγεται πως έχει βάλει το γάμο του σε περιπέτειες.

Η τελευταία αφορμή δόθηκε στις Κάννες, όπου ο Μπαντέρας φλέρταρε ασύστολα με την εντυπωσιακή ξανθια mermaid στην πρεμιέρα της ταινίας The Paperboy.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται από τα αμερικανικά μέσα, στο πάρτι που ακολούθησε αμέσως μετά το λαμπερό event ο σέξυ σταρ χόρευε όλο το βράδυ με την εξωτική καλλονή Μακ

Όσο για την 54χρονη Μέλανι, βρισκόταν στην Ισπανία και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις από τα πρωτοσέλιδα, ενώ πλέον φαίνεται πως απειλεί τον Μπαντέρας με αίτηση διαζυγίου.
    :smirk:
    :lol: :lol: καλλιοπάκι, στην ουρά μας σέρνεται ο κοντός μας γόης!

Senior Member
    Δεν σας ειπα.στο ενα σπιτι που πηγαμε μας ρωταει ο ιδιοκτητης για τους 2 σας το θελετε το σπιτι???εγω λεω οχι αυτος λεει ναι εγω τον κοιταω σαν χαζη αλλα μετα απεφυγα να το συζητησω και αυτος καταλαβε οτι το αποφευγω.δεν θελω να το συζητησω γιατι δεν ξερω τι θα ελεγα αν μου ελεγε να μεινουμε μαζι.νομιζω πως ειναι πολυ νωρις ακομα.

Senior Member
    Λίλα τον τρελάνατε τον ιδιοκτήτη!! Είναι όντως πολύ νωρίς ακόμα, άσε να τακτοποιηθεί με το καλό και βλέπετε.

Senior Member
    :lol: :lol: καλλιοπάκι, στην ουρά μας σέρνεται ο κοντός μας γόης!
    ειδε οτι δεν τον θελουν οι αλλες και λεει μη χασω και αυτες για τη μελανι αυτη γερασε πια!
    ενω εμεις πιπινια (χαχαχα βαζω και εμενα μεσα στα πιπινια)

Senior Member
    Εχω και την αμερικη ακομα σε εκκρεμοτητα και εχω σκασει.τα βραδια γυρναω σαν κοκορετσι.αν μου κανει συζητηση για συγκατοικιση ισως αναγκαστω να συζητησω πιο νωρις το θεμα της αμερικης απο οτι θελω.

Senior Member
    Εγω προσωπικα σας τον κανω δωρο τον κοντο!δεν μ'αρεσει!Κατι καλυτερο υπαρχει?
    Κοριτσακια παω να ξαπλωσω,να διαβασω λιγο κ μετα υπνο.Καληνυχτες κ ονειρα μελωμενα!

Senior Member
    Γλαύκη συμφωνώ κι εγώ μαζί σου για τον κοντό! Για κάτι καλύτερο θα ψάξω τι υπάρχει διαθέσιμο στις ομάδες μπάσκετ και θα σου πω.:lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
    Λίλα μην αγχώνεσαι προκαταβολικά, βλέποντας και κάνοντας.

Senior Member
    Που ειστε ολες σας; Καλα η Ναταλια εχει δουλειες! Η Γλαυκη που ειναι χαμενη; Και το ρολοι μετραει αναποδα για τα πυροτεχνιματαα!!!
    Οι υπολοιπεεες; Καλοκαιριασε και σας εχασα! Εδω εχει κρυυυο!! Και ειχε ηλιο αυτες τις μερες! Αλλα σημερα ειδικα Λονδινο που πεταχτηκε η αδερφη μου εβρεχε καρεκλοποδαρα!!!

Senior Member
    Κάτι άκουσα ότι κάποια έχασε 24 κιλά, συγνώμη αλλά δεν τα βρήκαμε εμείς! :lol: Wow εδώ φαίνεται ότι παραέφτιαξε ο καιρός γιατί αύριο και μεθαύριο θα έχουμε πολύ ζέστη 36-38 βαθμούς.

Senior Member
    Ελπιζω να μην τα βρει ΚΑΝΕΙΣ τα 24 κιλα μου που χαθηκαν! Δεν θα τα αναζητησω και στη Νικολουλη!!! Αχαχαχχα!!
    ΠΟΣΟΥΣ;;; Δεν γυρναω Ελλαδα!! Καλε θα σκασουμε!! Παναγια μου! Καθε φορα εκπλησομε με το ποσο ζεστη εχουμε! Εγω ανοικω στα ψυχρα κλιματα οπως οι πιγκουινοι!!! Τι κανεις Τζινακιον; Πω σαν εχθες θυμαμαι που τα ειπαμε απο κοντααα!!!
    Οταν σας ξαναρθω θελω οπωσδηποτε να τα ξαναπουμε και να επεκτηνουμε την αρτιστικ Τζινα κοσμιματοποιω και στην Αγγλια!!!!

Senior Member
    Ναταλια δεν κρυωνεις???εγω περυσι το καλοκαιρι την εβγαλα με κουβερτα απο τις κρυαδες.αντε κοπελια σε πηρε και εσενα η κατηφορα!!!!!

Senior Member
    Wow κι εμένα μου αρέσει καλύτερα ο χειμώνας από το καλοκαίρι αλλά φέτος επειδή ο πιγκουίνος έχασε απότομα το λίπος του ξεπάγιασε και δεν τον χάρηκε τον χειμώνα! Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχω ζεσταθεί πολύ και δεν ιδρώνω όπως ίδρωνα ως παχιά κι αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Senior Member
    Αχ ναι με πηρε η κατηφορα και μπυ αρεεεσειιι!!!
    Τζινα εγω ναι μεν παχουλη αλλα δεν ιδρωνω ευκολα.. Και το καλοκαιρι ναι μεν ΕΣΚΑΓΑ αλλα σε φυσιολογικα πλαισια! Απλως προτημω το χειμωνα! Και τα χιονια! Αχ πιγκουινε μου εχασες το παλτο σου εεε;;;;

Senior Member
    Το ελακιον που χαθηκε????

Senior Member
    Καληνυχτα απο εμενα πολυαγαπημενες μου!!!!μου λειψατε οσο ελειψα ομως θα επανορθωσω για την απουσια μου τις επομενες μερες.