ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1885
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1885 of 2553 FirstFirst ... 8851385178518351875188318841885188618871895193519852385 ... LastLast
Results 28,261 to 28,275 of 38289
    Senior Member
    μοναδικη Μαρια , μπραβο για την τεραστια προσπαθεια σου και ακομη μεγαλυτερο μπραβο για την γυμναστικη που εχεις ενταξει στην καθημερινοτητα σου. Ετσι θα συνεχίσεις και θα φτασεις στο στοχο σου και θα παραμεινεις.

Δεν θελω να σε τρομαξω για τα μαλλια, αλλα εγω ειχα πτωση σχεδον 6 μηνες. οχι με τον ιδιο ρυθμο αλλα ειχα. Μια μερα ξαφνικα απλα σταματησε και αρχισα να γεμιζω φυτρες παντου. Μην σκας , ειναι παραπλευρη απωλεια , προσπαθησε να τρεφεσαι οσο πιο θρεπτικα μπορεις , συμβουλεψου και τον γιατρο σου αν θες για κανενα συμπληρωμα, και ως εκει. Σε αλλους κραταει λιγοτερο η τριχοπτωση. Κουρεψε λιγο τα μαλλια σου αν εχεις μακρια μαλλια και τερμα. Σταματα να το σκεφτεσαι γιατι θα επιρεαζει την ψυχολογια σου. Οτι ειναι να γινει θα γινει και μετα θα ξαναρθουν .

Senior Member
    Μπράβο Μαράκι, τρέλεια τα νέα σου!! Επειδή χλωμό το βλέπω να συναντιόμαστε σύντομα να βάλεις φωτό στο fb να σε δω και να σε καμαρώσω! Εμένα η τριχόπτωση κράτησε 3,5 μήνες και μετά σταμάτησε απότομα. Μην τρομάζεις, θα αραιώσουν τα μαλλιά σου αλλά θα επανέλθουν κάποια στιγμή. Μην ξεχνάς να τρως συχνά γεύματα, για το νερό δε σου λέω γιατί ξέρω ότι πίνεις πολύ. Ακούω κάποιον να σου χτυπάει την πόρτα σου, μήπως είναι το 8; :lol:

Senior Member
    Τελικά δεν τον γλύτωσα τον ηλεκτρολόγο. Όταν έστειλα την αδερφή μου προσφέρθηκε να της συνδέσει αυτός το ντουί αλλά της το έβαλε στη λάθος μεριά του καλωδίου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κρεμάσω. Η αδερφή μου πήγε σπίτι της να μου φέρει λάμπες οικονομίας για να τις αλλάξω όλες στο σπίτι μου αφού μας έχουν μείνει πολλές λάμπες από το μαγαζί. Πήγα λοιπόν εγώ στον ηλεκτρολόγο πριν λίγο και του είπα να μου το συνδέσει σωστά. Αρχισε να γαμπρίζει πάλι, μου είπε πως τόσα χρόνια που μένω εδώ δεν με έχει δει και του είπα ότι επειδή δούλευα έπαιρνα το τρένο που είναι σε αντίθετο δρόμο από το μαγαζί του ενώ τώρα που κάθομαι πάω στη μητέρα μου κάθε μέρα γι'αυτό περνάω μπροστά από το μαγαζί του. Επίσης του είπα ότι ίσως με είχε δει αλλά δεν με είχε γνωρίσει αφού ήμουν παχιά. Προσφέρθηκε δε να μου δώσει το πιστοποιητικό που χρειάζεται για να βάλω το λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά μου δωρεάν και όταν πιάσω δουλειά να του κάνω το τραπέζι. Επίσης προσφέρθηκε μία από τις φορές που περνάω να πάω να μου κάνει αυτός το τραπέζι! Μία μέρα μιλούσε με κάποιον κι όπως περνούσα τον χαιρέτησα. ʼκουσα που του έλεγε ότι η γυναίκα του είναι από την Αθήνα, που σημαίνει ότι είναι παντρεμένος. Σήμερα μου είπε ότι όταν τον χαιρέτησα δεν με κατάλαβε αμέσως, μετά συγκεντρώθηκε και θυμήθηκε ποιά είμαι και μου ήρθε να του πω για πότε λες, για τότε που συζητούσες για την καταγωγή της γυναίκας σου;! Καλά λέει η Ακρίτα, άντρες, πεταμένα λεφτά!!

Senior Member
    ρε τον ηλεκτρολογο που θελει και εξωσυζυγικη ξεπετα ! εγω παντως προτεινω να στο βγαλει το πιστοποιητικο που θελεις και μετα να τον αφησεις να περιμενει να βρεις δουλεια ( οχι οτι οταν βρεις θα του κανεις το τραπεζι αλλα ετσι να ελπιζει) χεχε.

Senior Member
    καλημερες!

Senior Member
    καλημερα Καλλιοπη τι νεα?

Senior Member
    monadiki1 μπραβο για την τελεια! απωλεια για τα μαλλακαι μην ανησυχεις κ εμενα ξεκινησε περιπου στις αρχες του τερτατου μηνα κ κρατησε ενα διμηνο περιπου.τωρα αρχιζει κ ξαναγεμιζει το κεφαλακι ευτυχως.
    τζινα μου το φορεμα δε θα το ραψω απο την αρχη.βρηκα ενα φορεμα σε προσφορα που απο 50 ευρω το ειχαν κατεβασει 8! γιατι ηταν χαλασμενο το φερμουαρ. ετσι λοιπον το πηρα.ηταν λιγο στενο στη πλατη κ ειπα να του κανω κ λιγες αλλαγες εκτοςτο φερμουαρ,θα προσθεσω λιγη δαντελιτσα κ πισω να ειναι πιο ανετο κ θα βαλω κ μανικακια απο δαντελα να κρυψω τη χαλαρωση στα μπρατσα γιατι με τις εσαρπες δε τα παω καλα,για μπολερο μαλλον θα εχει ζεστη ετσι το σκεφτηκα σαν ιδανικη λυση

Senior Member
    ξεχασα να σχολιασω τον ηλεκτρολογο! αχ τι να πω αυτοι οι αντρες ειναι αδιορθωτοι! παντως συμφωνω με τη κατερινα παρε την αποδειξη κ κανε τη δουλεια σου κ για το τραπεζι χιχιχχι ασ περιμενει ισως κ για παντα :P

Senior Member
    καλημερα κι απο μενα κοριτσια μου!!!
    12 μερες που μου λειπει το αγορι...εχω παθει στερητικο....
    και απο τη μερα που εφυγε εσπασα που λενε την κουταλα...
    δεν εχω μαγειρεψει καθολου γιατι βαριεμαι:smirk:
    αλλα σημερα μαλλον δεν τη γλυτωνω,γιατι εχει μαυρισει απο την πεινα και το ματι του φιλοξενουμενου.οποτε θα φτιαξω μαλλον κοτοπουλο με καροτα και αρακα.
    στην πραγματικοτητα ομως ηθελα να φτιαξω κκοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια...
    αχχχχχ με την ορεξη θα μεινω

Senior Member
    μαρια πολλα μπραβο γοα την απωλεια!!!!!!!!!

κοριτσια μου σλιβατες να ξερατε ποσο σας ζηλευω......
    αν δεν κανω λαθος μονο εγω και η ελλη απο αυτη την παρεα το πραοσπαθουμε χωρις επεμβαση σωστα???
    κοριτσια σας ζηλευω.....
    δεν το θελω ομως συμβαινει....
    βλεπω τις θεαματικες απωλειες σας και λεω εγω γιατι δεν μπορω να χασω εστω τα μισα???
    εστω 10 κιλα, και μ αυτα χαρουμενη θα ημουν.....

εχω δουλεψει πολυ το ψυχολογικο κομματι και πιστυεω πως εχει βελτιωθει πολυ η σχεση μου με το φαγητο.νομιζω πως δεν τρωω πια για συναισθηματικους λογους(η το κανω πολυ πιο σπανια)
    επισης προσπαθω να ελεγχω τη λαιμαργια μου και να σταματαω οταν εχω χορτασει.
    και παλι ουσιαστικο αποτελεσμα δεν βλεπω.....
    δεν τολμαω ουτε να σκεφτω χειρουργειο γιατι πιστευω οτι στα κιλα μου κανεις δεν θα με αναλαμβανε και ετσι δεν ξερω πια τι να κανω....

Senior Member
    koritsaki μια χαρα τα πας κ χωρις επεμβαση κ πραγματικα στα κιλα σου δε χρειαζεσαι,λιγη υπομονη θελει μονο κ θα τα καταφερεις σιγουρα.
    πριν απο λιγο τρομαξα καπως,πηγα να ντηθω να παω στη δουλεια κ εχασα τις αισθησεις μου ξαφνικα,συνηρθα κατω στο πατωμα κ ειμαι ολομοναχη σπιτι,να πω την αληθεια εβαλα τα κλαματα σαν μωρο πηρα τηλ στη δουλεια οτι δε θα παω η οτι θα αργησω λιγο μεχρι να βρω δυναμη, αλλα δε ξερω τι να κανω.νιωθω πιο καλα τωρα μονο λιγο βαρυ το κεφαλι μου κ απιστευτη νυστα.....

Senior Member
    alina μου μου εχει συμβει κι εμενα να χασω τις αισθησεις μου. ειναι καλυταρα να μεινεις σπιτι να δυναμωσεις αν μπορεις. επισης πιες κανενα χυμουλη και φαε και κατι αλμυρο πχ τυρακι.
    μηπως εχει καιρο να κανεις εξετασεις???

Senior Member
    καλα ειμαι και εγω ως συνηθως στο τρεξιμο και στο διαβασμα (αντε και τελειωνουμε τη παμπτη)
    κοριτσακι μια χαρα πας μη σκας θα μου πεις εδω σκαω εγω που εχω κανει και επεμβαση αλλα λεμε τωρα τζινα αχ αυτοι οι ηλεκτρολογοι να σου αλαξουν τα φωτα θελουν .....
    παρε το χαρτι και αστον να περιμενει
    αλινα το ειχα παθει και εγω αυτο καποτε οταν εκανα διαιτα και την εκοψα απο τοτε (ετσι εφτασα εδω που εφτασα)
    κατερινα περαστικα στη κορουλα σου !
    λιλακι που εισαι παλι????? σε χαλασε ο ερωτας νομιζω πολλες απουσιες!
    αγγελικουλα ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα και περαστικα στη μανουλα σου!
    μαρακι δε ξερεις ποσο σε ζηλευω εγω ακομη εχω πολυ δρομο μπροστα μου και μου φενετε δυσκολο να σκεφτω ακομη οτι θα φτασω στο 8
    wow τι εγινε ξυστο μας ?? περασε καθολου η φαγουρα??

Senior Member
    κοριτσακι το πασχα εκανα εξετασεις κ μου ζητησε ο γιατρος ξανα τον οκτωβρη ,στον χρονο να με δει.απλα απο το πασχα μεχρι τωρα εχασα σχετικα πολλα κιλα μαζεμενα ,πριν τα εχανα με πιο αργο ρυθμο δε ξερω ισως να φταιει αυτο.εφαγα ενα κομματι πιτσα κ του εβαλα κ αλατι! αηδια ηταν αλλα οκ πηγε κατω.πηρα κ τη πιεση μου μετα κ ειναι 9 κ 5 μαλλον αυτο ηταν η αιτια.
    θα ξαναπαρω στη δουλεια τηλ κ αν δε με χρειαζονται θα μεινω σπιτι να ξεκουραστω κ μια μερα,μαλλον το εχω αναγκη τελικα.

Senior Member
    Αλίνα ευτυχώς που δεν χτύπησες πέφτοντας. Καλά έκανες και έφαγες αλάτι γιατί η πίεσή σου είναι χαμηλή. Αν γίνεται καλύτερα να μείνεις στο σπίτι να ξεκουραστείς, προσπάθησε σήμερα να φας παραπάνω και να πιεις και χυμούς για να δυναμώσεις.
    Με πήρε τηλ. ο φίλος μου ο καπετάνιος που ήρθε από την Κορώνη και τρέχει σε δουλειές και ήθελε να βρεθούμε το πρωί αλλά βαριόμουνα να τρέχω μέσα στη ζέστη. Θα με ξαναπάρει μήπως βρεθούμε το απόγευμα και τώρα ξεκαθαρίζω τι κοσμήματα έχω να του δώσω για να τα πουλήσει στο μαγαζί του.
    Koritsaki κι η Αγγελικούλα το παλεύει με δίαιτα.