Results 28,351 to 28,365 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-06-2012, 11:48 #28351
Καλημέρα Eli, τον Λάκη δυστυχώς δεν τον είδα τελικά, αφού αντ'αυτού άκουγα τον πόνο του λαλαγγίου. Δεν γίνεται να κόλλησε η Σάνυ στο κομμωτήριο ωτίτιδα. Μην ανησυχείς, είναι κάτι που τους συμβαίνει κάθε τόσο και το αντιμετωπίζω. Ήρθε η τζιναδερφή και ξέχασε να μου φέρει τις λάμπες! Τουλάχιστον θυμάται ακόμα πως με λένε χιχιχιχι.
- 13-06-2012, 11:50 #28352
Καλημέρα Ada, μου αρέσει πολύ η φωτογραφία σου στο fb που είσαι στον καθρέφτη.
13-06-2012, 12:29 #28353
καλημερα κουκλες!!!
τζινακι!! τωρα που ειναι ελλαδα ο καλος μου ειναι μαζι με το σκυλακι μας και ζηλευω τοσο.....παω λιγο να το ξεχασω και μετα διαβαζω για τη δικη σου κοκερινα και το ξαναθυμαμαι!!
εχω πλεον 6μιση μηνες να τη δω....δεν ξερω καν αν θα με θυμαται. αν και νομιζω οτι αμα με δει θα τρεξει στην αγγαλια μου.ειναι τοσο γλυκο πλασματακι! τωρα κοιμαται αγκαλια με τον καλο μου!τι τρυφερο!!!
ναταλια μου! συλλυπητητρια και απο μενα για τη θεια σου.
ειχα τοσες μερες να σε δω εδω μεσα!! μου ελειψες!!!ελπιζω να σου καρφωσανε και τα δικα μου νεα οι τηλεφωνικοι σου σπιουνοι!!!
μπραβο ελακι για την πρωινη γυμναστικη!!! εκμεταλλευσου κατ αυτον τον τροπο τις μερες σου που εισαι ελευθερη. γιατι η δουλεια θα χτυπησει παλι την πορτα σου και θα σου περιορισει τον ελευθερο χρονο.
εδω αυτες τις μερες ολο εβρεχε και δεν μπορουσα καλα καλα να βγω απο το σπιτι. σημερα ομως εχει λιακαδα και θα το κανω το τρεξιμο μου!!!
αχ κοριτσια με το που πιανει καλος καιρος, ερχονται στο νου μου παραλιες!!!
θα θελα τοσο να μουν τωρα αραγμενη σε μια παραλια της κεφαλονιας κατω απο την ομπρελα με καφε και τσιγαρο...
13-06-2012, 12:30 #28354
καλημερα στην ομορφη παρεουλα. θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας .συνεχιζω να νιωθω πολυ αδυναμια αν κ ειμαι καλυτερα απο χτες. εναι υπερβολη να παω στο νοσοκομειο να τους το πω μηπως μου κανουν καμια εξεταση?
13-06-2012, 12:43 #28355
δεν ειναι καθολου υπερβολη αλινα!
πηγαινε κανε τις εξετασεις γιατι δεν ξερεις μπορει κατι να βρισκεται λιγο χαμηλα ειναι και η ζεστη που οσο να πεις επηρρεαζει. κανε καλυτερα εξετασεις και να δεις αν χρειαζεται να παρεις κατι για να μαζεψεις το μυαλο σου και να μην εχεις ζαλαδες και ολο το καλοκαιρι. νερακι πινεις αρκετο?
13-06-2012, 12:53 #28356
κοριτσακι πινω κ νερακι πολυ κ τσαγακι κ τωρα 2 μερες κ χυμους αν κ τους αντιπαθω,ομως εχω πολυ πονοκεφαλο κ αδυναμια,νιωθω πιο πολυ αδυναμα τα χερια μου κ ειναι μουδιασμενα αν κ αυτο ειναι σιγουρα απο την κουραση στη δουλεια. απο τη μια ντρεπομαι να παω αλλα απο την αλλη λεφτα για εξωτερικο γιατρο δεν υπαρχουν κ θελω να νιωθω καλα να μπορω να ανταπεξελθω στη δουλεια κ τις επομενες μερες.σκεφοτμαι να παω τελικα κ το πολυ πολυ ασ με διωξουν αν δε κρινουν αναγκαιο να γινουν εξετασεις.
13-06-2012, 12:55 #28357
Αλινα πήγαινε και πες τους για το σληβ. να παρουν πιεση να σου μετρησουν το νατριο, δεν νομιζω ότι ειναι κατι σοβαρο αλλα καλο ειναι να το κοιταξεις, με πιανει και εμενα αλλα δεν εχω φτασει ποτε να χασω τις αισθησεις μου. το πρωι πάλι ειχα ζαλαδες , εφαγα λίγο τυροπιτα και στανιαρα , τωρα απλά εχω μια θολουρα στο κεφαλι, το νιωθω λιγο ελαφρυ .
13-06-2012, 13:08 #28358
κατερινα μου απο το πρωι δεν εχω σταματησει να πινω χυμους κ να τσιμπολογαω ψωμι με τυρι. πηρα κ ενα ντεπον κ καπως νιωθω καλυτερα ,οπως λες κ εσυ μια θολουρα εχει μεινει μονο κ δε μπορω να το περιγραψω λιγο σα υπνωτισμενη. παντως για να το νιωθεις κ εσυ τοτε θα ειναι λογικο με τα κιλα που χαθηκαν απλα μου ετυχε ασχημη στιγμη.θελω να μπορω να αποδωσω οσο πιο πολυ στη δουλεια για να τους κλεισω τα στοματα κ αυτο με παει πισω
13-06-2012, 13:15 #28359
Αλίνα μου ψυχραιμία, ακόμη και εγώ που δεν έχω κάνει σλιβ αλλά έχω ένα θέμα με τη ζέστη και με τα παραπανίσια κιλά μου από χθες έχω ζαλάδες, θολούρα και πονοκέφαλο. Είναι οι πρώτες ζέστες και μας ήρθαν απότομα μετά από έναν ψυχρό χειμώνα. Προσπάθησε να ενυδατώνεσαι επαρκώς, όπως πολύ καλά κάνεις, να τρως αλμυρά και να ελέγχεις την πίεση σου. Αν συνεχίσει η κατάσταση να πας στο νοσοκομείο γιατί όπως και να χει είσαι δραστήριος άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις και η λιποθυμία είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να χτυπήσεις. Να μην κάνεις απότομες κινήσεις και προσοχή να μην σκύβεις και σηκώνεσαι απότομα.
13-06-2012, 13:25 #28360
εχεις δικιο ελι μαλλον τρομαξα παραπανω απο οσο θα επρεπε,δυστυχως δε μπορω να αποφυγω να σκυβω κ να σηκωνω βαρη στη δουλεια κ ουτε το τρεξιμο γιατι πρεπει να γινουν ολα γρηγορα.γιαυτο κ κλαψουρισα πριν οτι μου ετυχε σε ασχημη στιγμη.ελπιζω σημερα που θα ξεκουραστω να περασουν ολα
13-06-2012, 13:29 #28361
Γεια σας κοριτσάρες μου!
Γεια σου Ναταλία μας!
Ξεκινώ από τη Ναταλία. Εύχομαι να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με όλα όσα καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ξέρω ότι με τη θεία ξαναζείς τα προηγούμενα, ξέρω επίσης ότι το συμβάν του Τήρη το βλέπεις σαν έναν ακόμη αποχωρισμό. Για τη θεία δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι, παρά μόνο να ανακουφίσεις τους πιο άμεσα πληγέντες. Για τον Τήρη σκέψου τους βαθύτερους λόγους που σας οδηγούν ξανά και ξανά στην ίδια κατάληξη. Θα ήθελα να σου τονίσω τη ρομαντική πλευρά του πράγματος, αλλά μερικά πράγματα είναι τόσο πάρα πολύ ξεκάθαρα, ώστε μόνον ευχάριστα διαλλείμματα μας επιτρέπονται, δυστυχώς. Κουράγιο, γλυκειά μου Ναταλία.
Αλίνα μου, από τη στιγμή που ανησυχείς, επιβάλλεται να πας να σε δουν, έστω και για να σου φύγει η ιδέα.
Σήμερα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες. Η αυπνία συνεχίζεται, όχι πλέον για ανύπαρκτους λόγους, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου. Σήμερα, με τρεις μόνον ώρες ύπνου, ζαλίζομαι κι εγώ και μετανιώνω εκατό φορές που βγήκα χθες για παγωτό και έχασα πολύτιμο χρόνο. Σηκώθηκα πάλι από τα χαράματα και έτρεχα να προλάβω. Παράλληλα χτυπούσαν τα κινητά, με ζάλιζαν και πιο ακατάλληλη στιγμή ίσως και να μην υπάρχει. Ας είναι καλά το παρεάκι, που φρόντισε να μου ψωνίσει στο μεταξύ τον κιμά για τα μαγειρέματα. Τηλεφώνησα στα γεροντάκια μου και αντιμετωπίζουν προβλήματα, που τους καταβάλλουν. Δεν είμαι και κοντά τους να τους μαζέψω, να τους βάλω ίσως καμια φωνή και το μόνο που συμβαίνει είναι να ανησυχώ και να αγχώνομαι από μακρυά.
Τελειώνω το ευχάριστο αυτό διάλειμμα και φεύγω σφαίρα για σπίτι. Πάω να κάνω μπιφτέκια. Σκέφτηκα ότι είναι κάτι στεγνό, που μεταφέρεται εύκολα. Μετά επιστροφή στο κλουβί μου για δουλειά και το βράδυ ίσως πάρω καμία ανάσα.
Για αύριο έχω να ετοιμάσω τα πράγματά μου και να κάνω τα γεμιστά. Θυμήθηκα και πήρα και καφέ, πρόλαβα και έφτιαξα και μαρμελάδα, ώστε να καλυφθεί πλήρως πρωινό και γεύμα. Για το βραδυνό ας τη βολέψουν με καμια σαλάτα. Σας φιλώ πολύ πολύ και θα τα πούμε μόλις μπουν τα μπιφτέκια για ψήσιμο. Μάκια!
13-06-2012, 13:31 #28362
Καλά κάνεις και προβληματίζεσαι Αλίνα μου γιατί το να λιποθυμάς μόνη στο σπίτι είναι επικίνδυνο και αν έχεις και μία δουλειά στην οποία απαιτείται σωματική εργασία τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν συνεχίσει να είναι χαμηλή η πίεση σου και σήμερα, γιατί χθες ήταν πάρα πολύ, κάνε μία βόλτα στο νοσοκομείο να δεις μήπως σου πουν κάτι παραπάνω. Πρώτα από όλα όμως φρόντισε να ξεκουραστείς, κάνε ένα δροσερό μπανάκι, ξάπλωσε, ηρέμησε και μην ξεχνάς υγρά και αλμυρά.
13-06-2012, 13:33 #28363
Καλά μαγειρέματα Αβουλίνα!
13-06-2012, 13:44 #28364
Ava σε χαιρομαι που αν κ κουρασμενη δε το βαζεις κατω! καλο μαγειρεμα. θα μετρησω ξανα τη πιεση μου ελι να δω πως παει κ σημερα κ θα δω μεχρι το απογευμα τι θα κανω.μου ειπε η μητερα μου οτι θα ερθει ναμου κανει κ μια εξεταση ζαχαρου γιατι η αληθεια ειναι οτι απο την επεμβαση κ μετα δε ξαναεκανα,ειδα στις γενικες οτι ειχε πεσει κ δε ξανασχοληθηκα.αν κ με τοσα που εχω κατεβασει σημερα :P δεν θα ειναι κ πολυ αντικειμενικη η μετρηση .τον μικρο μου σημερα δε το πηγα σχολειο ενιωθα το πρωι οτι ουτε μεχρι εκει δε μπορουσα να φτασω,τελικα ομως μου βγηκε σε καλο,περασαμε πολυ ομορφα σημερα τα δυο μας κ παραδοξως ηταν τοσο υπακουος κ γλυκουλης που με εχει κανει κ εχω λιωσει!
13-06-2012, 13:47 #28365
Originally posted by Alina απο τη μια ντρεπομαι να παω αλλα απο την αλλη λεφτα για εξωτερικο γιατρο δεν υπαρχουν κ θελω να νιωθω καλα να μπορω να ανταπεξελθω στη δουλεια κ τις επομενες μερες.σκεφοτμαι να παω τελικα κ το πολυ πολυ ασ με διωξουν αν δε κρινουν αναγκαιο να γινουν εξετασεις.
πηγαινε αμεσα!!! ετσι θα νιωσεις συντομα πιο καλα και θα τα δωσεις ολα στη δουλεια!:starhit:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή