ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1894
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1894 of 2553 FirstFirst ... 8941394179418441884189218931894189518961904194419942394 ... LastLast
Results 28,396 to 28,410 of 38289
    Senior Member
    Kαλησπέρα γυριστροΛιλάκιον! :lol:

Senior Member
    Τώρα Eli μου αισθάνεσαι καλύτερα; ʼτιμο φαί, άτιμη ζέστη! Πολλές φορές την έχω πατήσει έτσι.. Πιες καμιά σοδίτσα, οριζοντιώσου και λιγάκι και θα συνέλθεις σιγά σιγά.

Λίλα, αυτό το μουυυυ, μου θυμίζει τη διαφήμιση ομορφάντρα μουυυυ! Έχει πολύ πλάκα.

Senior Member
    Έφτασε το παρεάκι, ώρα για ποτάκι! Σας αφήνω κοριτσάρες μουυυυ! Προσωρινά, βεβαίως βεβαίως! :love:

Senior Member
    ʼβα καλή η πιπεράτη ιστορία , ήταν καλός ο κύριος καμάκης; Ελεύθερος; Ηλικία;
    Όσο για τους σημερινούς σου προβληματισμούς, έπεσαν πάνω στον στομαχόπονο μου και δεν μπόρεσα να σου απαντήσω :regan:
    Οι προβληματισμοί σου πάντως είναι λογικοί και ανθρώπινοι, είσαι κόρη, είσαι ελεύθερη και το δέσιμο που έχεις με τους γονείς σου μεγάλο ανεξάρτητα το δύσκολο του χαρακτήρα τους. Κάνε τον σταυρό σου που είναι και οι δύο καλά, έστω και με τα προβλήματα υγείας τους, ότι στέκονται στα πόδια τους και το παλεύουν. Το σωστό θα είναι να κοιτάξεις και εσύ την ζωή σου και να κυνηγήσεις την προσωπική σου ευτυχία. Τους γονείς σου θα τους αγαπάς και θα τους στηρίζεις πάντα μιας και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Και εγώ καμιά φορά σκέφτομαι και συνειδητοποιώ ότι οι γονείς μας μεγαλώνουν και τα κουράγια τους είναι λιγότερα, και μου κακοφαίνεται όσο δεν παίρνει, αλλά έτσι είναι η ζωή και όταν και εφόσον χρειαστεί να τους στηρίξω θα το κάνω όπως με στήριξαν και αυτοί.

Senior Member
    Avakion, παρόλες τις εσωτερικές σου αμφιταλαντεύσεις για τις προσωπικές επιλογές και για το σε ποιον χρωστάμε περισσότερο, σε εμάς τις ίδιες ή στους γονείς μας, για άλλη μια φορά βλέπω μια ΑΞΙΑ κόρη.. Να είσαι περήφανη για τη βοήθεια που προσφέρεις, πρακτική και ψυχολογική..
    Και εννοείται Καλλιοπάκι, είσαι μια ηρωϊδα που παρόλη τη δυσκολία του πατέρα σου και το πόσο στριφνός είναι εσύ δεν τον εγκαταλείπεις. Μπράβο σου!
    Και εγώ είχα δύσκολο πατέρα αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσφερα ό,τι περνούσε από το χέρι μου όταν χρειάστηκε και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή που όταν έπρεπε να τον ταϊσω, να τον ξυρίσω, να τον πλύνω, να τον ξεσ%&σω, το έκανα και μάλιστα με χαρά που πρόσφερα ανακούφιση.. Εκτός του ότι ανακούφιζα εκείνον, έκανα καλό και στη ψυχή μου...

Σήμερα είδα τον πλαστικό μου γιατί παρόλο που πέρασαν δυο μήνες από τη μειωτική του στήθους, δυο κερατάκια από πετονιά υπήρχαν πάνω στη μια θηλή και μου τη βίδωναν, οπότε μου τα τράβηξε (άουτς) και τα έκοψε, επρόκειτο τελικά για εσωτερικά ράμματα που προεξείχαν! Το Σεπτέμβριο θα κάνουμε revision , δλδ. ό,τι δεν του αρέσει στο τελικό αποτέλεσμα θα μου το διορθώσει...

Τις τελευταίες μέρες έχω μια ευχάριστη αναστάτωση γιατί ένα παλικάρι, παλιός συνάδελφος, με είδε στο f/b, είδε την αλλαγή εμφανισης και με κόρταρε ελαφρώς , μέχρι που να μου πει να πάμε για καφέ.. Του έδωσα το τηλ. αλλά ακόμη δεν με έχει πάρει.. Κρίμα , γιατί έχω πολλή όρεξη για καλοκαιρινό ραντεβού..

Επίσης, δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω αύριο για δουλειά, να συναντήσω μαστόρια στην ανακαίνιση του πατρικού και να κάνω δλδ. τα γνωστά και τετριμμένα..Αντιθέτως, θα ήθελα το θαλασσινό νερό να χαϊδεύει τα ακροδάκτυλά μου και η αύρα να γεμίζει τα πνευμόνια μου..

Senior Member
    Ελούδι μου,καλό μου και βαρυστομαχιασμένο, δοκίμασε ένα ζαντακ αν πονας πολύ.

Senior Member
    wow το τραγουδι που εβαλες δεν μπορεσα να το ακουσω. πολυ ηχορυπανση βρε παιδακι μου.
    Μακ μου σου ειπε τπτ για την εξελιξη των μεμεκιων σου, ειναι οπως το περίμενε? εισαι σε καλό δρόμο?

Αβα μου πες μας αν σου αρεσε ο τυπος? αν ναι μπορείς να ξαναπέσεις πάνω του τυχαία??

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες μου.!!!!!!!!!!Χάθηκα,το ξέρω αλλά έχω τρελαθεί,περιμένω να διαβάσω τα νέα σας τα καλά γιατί ομολογώ πως είμαι αδιαβαστη εδώ και μέρες!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλώς τη Μακόνες μας!
    Καλύτερα είμαι ευτυχώς, αφού σας γράφω σημαίνει ότι το σώμα και ο εγκέφαλος άρχισαν και πάλι να λειτουργούν. Μόλις κατάφερα να φάω και το βραδινό μου, μία φέτα πεπόνι και ένα τοστάκι με τυρί . Μετά το μεσημεριανό στις 15.30 και τον στομαχόπονο δεν είχα βάλει τίποτα στο στόμα μου εκτός από λίγο νερό... Θα προσέχω περισσότερο από δω και πέρα τις ποσότητες μου γιατί μάλλον με την ζέστη δεν σηκώνω πολλά πολλά.

Μακ μου καλά έκανες και πήγες στον χειρούργο να σου βγάλει τα χαζοκέρατα! Δεν μας είπες όμως πως του φάνηκε η πορεία σου ως τώρα; Έμεινε ικανοποιημένος;

Senior Member
    κοριτσακια μου καλά και αγαπημένα, σας διαβάζω και ενημερώνομαι αλλά είμαι σε κατάσταση πανικου... θα περάσει και αυτή σε κάποια στιγμη!
    Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντική είνια η μαμά μου στην καθημερινότητα μου και δεν ξέρω πως να την ευχαριστήσω για όλα όσα μου προσφέρει τόσο απλόχερα!
    Ναταλάκι μου λυπάμαι πολύ για την θεία σου... δεν ξέρω τι να σου πω... τουλάχιστον η μανούλα εχει τωρα παρέα! 72 αγκαλιες και 27 φιλια & vice versa!
    Μακ μου δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω με την δουλεια! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ με τίποτα όμως!!!
    Ελλάκι καμια σοδιτσα αρχικά και μετά βλεπεις!!
    Κατερινάκι η μικρουλα συνήλθε από την φαγουρα????
    Τζινάκι μου είσαι καλα???
    Καλλιοπη μου υπομονή με τον μπαμπά... ξέρω ότι είναι δυσκολά!!!
    Η Γλαύκη που είναι????
    Wow congrats για την απόλεια!!!
    Koritsaki πωε παει η διατροφή????
    Alina καλυτερα να έχεις το κεφάλι σου ησυχο παρά να το χτυπάς στο πάτωμα από λιποθυμιες.....

Παω σιγα σιγα να φτιαξω το γνωστο μενου της εβδομάδας για να το στείλω στον αντρα μου προς δημοσίευση και αν αντέχω θα τα πουμε πιο αργα!
    σας φιλώ :love:

Senior Member
    Κορίτσια, δεν θα το πιστέψετε, το παρεάκι με έφτυσε! Ήρθε, κρατώντας πατατάκια με ρίγανη και γυάλισε το μάτι μου! Βάλαμε τα ποτάκια μας και μετά πήρε το δικό του και πήγε μέσα να δει ποδόσφαιρο! Και το χειρότερο; Πήρε τα πατατάκια μαζί του! Τι κακό είναι αυτό πάλι. Μπίρι μπίρι ακούγεται από παντού. Από σπίτια, από καταστήματα, αυτή η ενοχλητική, επίμονη φωνή του σπήκερ. Και θα κρατήσει καιρό, όχι τίποτε άλλο..

Μακόνι μου, τα εύσημα που περιμένω από τη στάση μου, θα τα δώσω στον εαυτό μου, όταν κάποια στιγμή οι δικοί μου φύγουν από τη ζωή. Δεν θα το άντεχα να φύγουν και να μείνω πίσω, να βασανίζομαι από τύψεις για όσα δεν πρόσφερα. Το διατύπωσες πάρα πολύ όμορφα, είπες ότι φροντίζοντας τον πατέρα σου, παράλληλα έκανες καλό και στην ψυχή σου. Μεγάλη κουβέντα αυτή και πολύ αληθινή.
    Σου εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, να ευοδωθεί το πολυπόθητο ραντεβού, να τελεσφορήσει και να αποκτήσει πλέον το καλοκαίρι σου ρομαντική χροιά. Αυτή που έχεις ανάγκη, αυτή που αξίζεις!

Eli μου, θα απαντήσω στην ερώτησή σου με άσμα: http://www.youtube.com/watch?v=mOgOtsLUnYU
    Λοιπά στοιχεία δεν ξέρω και δε ρώτησα δηλαδή. Δεν ήταν αυτό που θέλω, οπότε σκεφτόμουν τη σαγιονάρα. Ωραίος άντρας, όμως και κυρίως άντρας με τα όλα του!

Senior Member
    Το παρεάκι απαιτεί να τον αποκαταστήσω στα μάτια σας... Μου είπε να σας αναφέρω ότι μου έφερε πίσω τα πατατάκια. Με πήρε χαμπάρι!

Senior Member
    ΠοπΓιωτάκι μας καλό κουράγιο μας λείπεις!

Αγγελικούλα μου κουράγιο και σε σένα με την πανικοβδομάδα που περνάς! Καλό είναι που και που να ταρακουνιόμαστε και να εκτιμάμε κάποια πράγματα που θεωρούμε ίσως λίγο δεδομένα. Καλή συνέχεια και εύχομαι σύντομα να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς λίγο και να ηρεμήσεις. Καλέ αυτό με το μενού της εβδομάδας τι είναι;;;

ʼβα γέλασα πολυ με το άσμα αφιέρωση! :lol: Χαίρομαι που το κορτάρισμα ήταν καλό και ανέβασε ηθικόν!

Senior Member
    Ξέχασα να σας αναφέρω και τα πρωινά μαντάτα. Εκεί που έτρεχα, με σταματάει στο δρόμο ένας, που δε θυμόμουν ποιος είναι, αλλά αυτός φαινόταν να με γνωρίζει καλά. Με ρώτησε διάφορα και μετά του είπα ότι χάρηκα που τον είδα (ναι, καλά) και έφυγα. Πριν προλάβω να απομακρυνθώ αρκετά, με έπιασε από τον καρπό και μου είπε, ομορφύνατε πολύ, το ξέρετε αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ, του απάντησα και έφυγα. Γέρος, άσχημος, μαύρα μάτια, σε αντίθεση με τον απογευματινό. Δύο καμάκια σε μία μέρα; Ουάου!

Senior Member
    Κι εμένα μου λείπετε πολύ ψυχουλες μου!!!!!
    Ευχομαι να είστε όλες πολύ πολύ καλά!!!!!
    Επιτέλους πάω να δω το παιδάκι μου αν καταφέρω να φτάσω με τη νύστα που έχω,το ευχομαι όμως γιατί ο σκοπός είναι ιερός !!!!!
    Σας φιλω γλυκά!!!!!!!!!!