ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1900
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1900 of 2553 FirstFirst ... 9001400180018501890189818991900190119021910195020002400 ... LastLast
Results 28,486 to 28,500 of 38289
    Senior Member
    Να κ τα καλα νεα απο το Μακονι μας οσο εγραφα!Ολα καλα θα πανε Γιωτακι μου!Ολα θα πανε οπως τα θελεις εσυ!
    Ειχα σταματησει γιατι το ποστ ηταν μεγαλο κ λεω θα γραψω μετα γι τις υπολοιπες.
    Αβουλινι μια με το ενα μια με το αλλο δεν εχεις ησυχια!Αντε να κανεις κ τα τελευταια στο σπιτι να βολεψεις τους γονεις να ηρεμησεις!
    Κοριτσακι μια γουρουνια το τοσο δεν παχαινει .Αυριο κυρια ομως!
    Γοργονα εδωσες κ την παθολογια να τελειωσεις κ εσυ?:wink1:
    Αγγελικουλα,εσυ τι κανεις?
    Κ οποια αλλη ξεχασα....Καλα να ειναι.
    Ναταλακι εσενα δε σε ξεχασα.Εισαι στη σκεψη μου με ολα αυτα τα τρεχαματα που εχεις συνεχεια.72 αγγαλιτσες κ 27 φιλακια!Μας λειπεις...

Senior Member
    Τζινα θελω δε θελω θα παω γιατι με την υπερβολαρα αδερφη μου δε βγαζεις ακρη! πηρε κ ειπε στο γιατρο δε ξερω κ εγω τι! κ με βαλε εκτατο ο ανθρωπος τοσο πρωι κ θα αναγκαστει κ να με δει κ σαββατιατικο για να το αφαιρεσει. ντρεπομαι πραγματικα να παω κ να του πω οτι απλα εχω μια υπερβολικη! αδερφη που ειναι πιο υπερπροστατευτικη ακομα κ απο τη μαμα μας. αν κ σιγουρα θα την εχει μαθει ο ανθρωπος τοσα χρονια κ ελπιζω να καταλαβει χωρις να χρειαστει να εξηγησω...

Senior Member
    ʼντε, Γλαύκη μου, με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου! Χαλάλι η κούραση.. Να περάσετε όμορφα, μαμά και κόρη!

Πάω να ξαπλώσω τώρα, που ελπίζω ότι έφυγε το μυρμηγκομάνι.. Νύσταζα από πριν, γιατί λίγο η χαλάρωση, λίγο οι φλαμουριές, το χασμουρητό πήγαινε σύννεφο.. Αλλά μου το χάλασαν! Επιστρέφω, λοιπόν, στο κρεβάτι δριμύτερη, αποφασισμένη για σούπερ- ύπνο!

Να περάσετε όλες όμορφα το τριήμερο που μας έρχεται. Καλό σας Σαββατοκύριακο! Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Δε με ψηνεις Τζινα!Ολο πανω λες οτι θα πας κ ολο κατω πας.Κ εισαι κ η πιο ψηλη απο ολες κ εχεις τα λιγοτερα κιλα.Θα μαστιγωθεις για παραδειγματισμο!Ασε που μπορει να σε δωσω κ στο λαλαγκι!Μη σου πω οτι θα παω να βρω κ τον κουμπαρο στην Κορωνη!

Senior Member
    Καληνυχτα Αβουλινι !Καλα να περασεις κ εσυ το Σαββατοκυριακο σου με γονεις κ αδελφουλη.Να προσεξεις κ στην ψηφο!
    Οσο για την κορη πηρε αυτοκινητο κ θα ερθει πρωτη φορα απο την Αθηνα οδηγωντας κ μονη.Οσο να'ναι μια ανησυχια την εχω.

Senior Member
    :lol: :lol: Γλαύκη πέρα από την πλάκα δεν είναι εύκολο και με ταλαιπωρεί πολύ. Φαντάσου ότι έχεις φάει του σκασμού κι όπως είσαι φουσκωμένη σου φέρνουν φαγητό και σου λένε φάε, αυτήν την αίσθηση έχω. Αντί για απόλαυση το φαγητό έχει γίνει άγχος και ταλαιπωρία. Γι'αυτό μην με στενοχωρείς κι εσύ, εντάξει 38 και σήμερα;

Senior Member
    Με το καλό να δεχτείς την κόρη σου αύριο και μην ανησυχείς, αν δεν ένοιωθε σίγουρη για τον εαυτό της δεν θα έπαιρνε το αυτοκίνητο, έχουν φτιάξει και το δρόμο τώρα. Να έχει ένα καλό και ασφαλές ταξίδι.
    Αβα καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Καλα κ οτι ετοιμαζομουν να σε ρωτησω ποσες μερες μεινανε!Πραγματικα δεν εχω υπολογισει κ εχω επαναπαυτει με σενα!
    ξερω τι λες για το φαγητο αλλα ειναι θεμα υγειας πια αφου εχεις κ το προβλημα σου γι'αυτο προσπαθησε εστω με το ζορι να τρως τα βασικα ,πρωτεινες.

Senior Member
    Γλαύκη μετράω μέχρι την ημέρα της εισαγωγής σου στις 23 όχι της επέμβασης στις 24, οπότε για την ημέρα της επέμβασης είναι +1.

Senior Member
    Κ ελεγα ποια ξεχασα ποια ξεχασα....Ελακι μου γλυκο συχωρα με αλλα με τοσες σελιδες καθε μερα ξεχναω αυτες που εχουν γραψει πρωτα.Χαιρομαι που αρχιζεις κ βρισκεις τροπους να βγαινεις απο τη ρουτινα σου κ να περνας πιο ομορφα!Θετικη ενεργεια κ σκεψη κ θα δεις πως ολα καλα θα πανε.Συν Αθηνα κ χειρα κινει ομως....Ζηλευω που πας γυμναστηριο κ λεω εγω θα μπορεσω να ξαναπαω αφου μου φαινεται βουνο να ξανααρχισω.

Senior Member
    γιουχουυυυ! να 'μαι και εγώ!

Senior Member
    Κορες λεω να παω για υπνο αν κ απο την κουραση εχω υπερενταση κ δεν νυσταζω.Αυριο στο μαγαζι θα ειμαι σα ζαλισμενο κοτοπουλο.Φιλακια αγγαλιτσες κ γλυκες καληνυχτες.Καληνυχτα Τζινακο γιατι οι αλλες δεν ξερω που χαζευουν.

Senior Member
    Γλαύκη μου μην ανησυχείς και να ξεχάσεις να γράψεις κάτι ξέρω ότι είμαστε μέσα στην καρδούλα σου και στις σκέψεις σου και αυτό μου φτάνει. ε δεν έχω και κανένα συνταρακτικό νέο για να σχολιάσεις :lol:! Εύχομαι η κορούλα σου να έχει ένα καλό ταξίδι και με το καλό να ανταμωθείτε και να περάσετε όμορφα το ΣΚ! Ελπίζω να μην ζορίστηκες και εσύ πολύ με τις δουλειές και σε πονάει η μέση αύριο. Γρήγορα ξάπλα και ξεκούραση!

Μακόνες μου τι διαβάζω;;; Έχουμε ραντεβου;;; Και μάλιστα ποτό όχι καφέ; ʼτσα! Μακάρι να είναι ενδιαφέρον το αγόρι, πάντως από εμφάνιση είναι σίγουρα ενδιαφέρον!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση που τη χρειάζεσαι κιόλας για να περιποιηθείς αύριο το βλαστάρι σου. Φιλάκια.

Senior Member
    Καλή ξεκούραση Γλαύκη μου, όνειρα γλυκά και σε όλες τις Μορφεοπαρμένες!