ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1901
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1901 of 2553 FirstFirst ... 9011401180118511891189919001901190219031911195120012401 ... LastLast
Results 28,501 to 28,515 of 38289
    Senior Member
    Eli το καρπούζι ήταν καλό τελικά;

Senior Member
    Αλινάκι μου είμαι σίγουρη ότι η αδιαθεσία ήταν από την περίοδο... θυμάμαι και η Κατερίνα για κάμποσο καιρό είχε αδυναμίες εκείνες τις μέρες, ζαλάδες και αδιαθεσία και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Ωστόσο πήγαινε και στον γιατρό να φύγουν όλες οι αμφιβολίες. Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Καλλιοπάκι καλέ που χάθηκες; Κατάληψη των πσ από τα παιδιά μυρίζομαι! :lol:

Λιλάκι πολυ χαίρομαι που περνάς καλά με το αγόρι σου και ξεχνιέσαι και από αυτά που σε απασχολούν. Μην ανησυχείς για όλα θα βρείτε λύσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Κοριτσάκι μου δεν πειράζει που έφαγες την πίτσα. Ελπίζω να την ευχαριστήθηκες και κυρίως να μην έχεις τύψεις που θα σαμποτάρουν την συνέχεια της προσπάθειας σου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli το καρπούζι ήταν καλό τελικά;
    Με φάγανε οι δρόμοι και έφαγα μόνο μία φέτα σήμερα!
    Αύριο θα καρπουζιαστώ περισσότερο! :lol:
    Ήταν νόστιμο πάντως και γλυκό

Senior Member
    Τζινάκι μου πολυ χαίρομαι που η κοκερίνα σου είναι καλά και δεν χρειάστηκε να την πας στον κτηνίατρο! ʼντε να περάσει και η ωτίτιδα τώρα και να ησυχάσεις η γουνοζωομάνα! :lol:

Senior Member
    Ο ψιτ τρώει πατατάκια!! Δεν υπάρχει αυτό το γατί! Του έδωσα λίγο και τώρα μου νιαουρίζει να του δώσω κι άλλο χιχιχι, δεν πρόκειται όμως γιατί μετά θα τρέχουμε όλοι μαζί.
    Να σου πω Eli μου έβαλες ιδέες με το καρπούζι σήμερα αλλά δεν είχε μικρά καρπούζια και φοβήθηκα να σηκώσω τόσο βάρος, άσε που δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να το φάω τελικά. Μου αρέσει πάντως όταν κάνει ζέστη να τρώω καλά παγωμένο καρπούζι.

Senior Member
    Αυτό το γατί είναι περίπτωση! :lol:

Senior Member
    Γλαυκη μου 38 και σημερα ε??
    Προσπαθω μωρε αλλα ειναι μεγαλη η ποσοτητα και οσο και να προσπαθω δεν μπορω να φτασω στα 62 γραμμαρια πρωτεινης! Και καπου ειδα οτι στο Ριο δινουν 100 γραμμαρια οτι πρεπει να παιρνεις!!! Πως γιναται αυτο?Ειδικα οι σληβατοι πιστευω ειναι πιο δυσκολο να τις παρεις!!! Τεσπα πιστευω φτανω εκει ομως! Που θα μου παει?!?!
    Τζιναρα ποσο υψος εχεις?
    Καληνυχτα! Εμεις κανουμε καραοκε!!!!! :roll:

Senior Member
    Πάω και εγώ για νανάκια!

Αβουλίνα καλό ταξίδι αύριο προκομμένη μου κόρη! Εύχομαι να τακτοποιήσεις λίγο περισσότερο τους γονείς σου και να γυρίσεις πίσω χαρούμενη και ήρεμη έστω και κουρασμένη. Ευτυχώς πρόλαβες να ξεκουραστείς πριν ξαναφύγεις

Φιλιά πολλά! Καληνύχτα ονειρόκοσμε! Καληνύχτα Τζινάκι μου! :love:

Senior Member
    Wow είμαι πιο κοντή από εσένα κούκλα μου, δεν θυμάσαι; Είμαι 1.70.
    Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Ουουυυυ ʼβα;;; Κοίτααα σου έρχεται παρέα! :lol:

Senior Member
    Είπα να πέσω για ύπνο και είδα αυτές τις φώτο και είπα να γελάσουμε προ ύπνου :lol:
    Ελληνίδα μάνα αθάνατη!!!!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Senior Member
    Πριν λίγο με πήρε το λαλάγγι και επειδή έχει πήξει ήθελε να φύγει να πάει σπίτι του και να επιστρέψει το πρωί!! Του εξήγησα ότι δεν βρίσκεται σε ξενοδοχείο και με τα πολλά μάλλον τον έπεισα να μην φύγει, δεν ορκίζομαι κιόλας. Μου είπε ότι θα κάτσει και αύριο το πολύ και μετά θα τους πει να υπογράψει και να φύγει. Γκρίνια!
    Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε???πραγματικά δεν σας προλαβαίνω....
    εντωμεταξύ μίλησα προχτές με την γραμματέα του γιατρού (γιατί μου είχε πει να την πάρω στα μέσα του μήνα να τις υπενθυμίσω για την επέμβαση!!!) κ μου είπε όλα οκ όπως τα αφήσαμε και πως αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν γιατροί στο ιπποκράτειο....ελπίζω να μην συμβεί κάνα τέτοιο κουλό και τέλος του μήνα....
    Alina πήγες στον γιατρό τελικά?

Senior Member
    καλημερα πρωινη..κ εγω δεν τις προλαβαινω Αντα κ δεν προλαβαινω κ να διαβασω γιατι εχω ψιλομπλεξει τον τελευταιο καιρο..εσυ ολα οκ? εφυγε το μικροβιακι απο το στομαχακι για να κανεις την επεμβαση? στειλε μου το κινητο σου μπορω να σε παρω απο τη δουλεια αν θες παντα..τσουπρες θα μπω αργοτερα...