ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1908
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1908 of 2553 FirstFirst ... 9081408180818581898190619071908190919101918195820082408 ... LastLast
Results 28,606 to 28,620 of 38289
    Senior Member
    Ναταλία μου 28 αυτού του μήνα έχει προγραμματιστεί η επέμβαση (δλδ προεγχειρητικός έλεγχος άρα η επέμβαση 2-3 μέρες μετά ώστε να παραγγείλουν τα υλικά) αλλά όλα κρίνονται από την εξέταση που θα κάνω για να δω αν μ έχει φύγει το μικρόβιο!!!!!θα πάω την Δευτέρα να την κάνω κ ο ΘΕΟΣ βοηθός....κ με έχει πιάσει πολύ άγχος....για τα αποτελέσματα κ στ'ότι πλησιάζει η επέμβαση!!!!μέχρι τώρα είχα άλλα στο κεφάλι.!!!!!

Senior Member
    Ξάπλωσα προηγουμένως για να συνέλθω από την υπογλυκαιμία που είχα και με πήρε ο ύπνος! Δεν έχω παράπονο έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το μαξιλάρι μου. Αν όντως έφτιαχνα επιδερμίδα κάθε φορά που κοιμόμουνα θα έπρεπε να είμαι τσίτα σαν 20 χρονών!
    Πωλίνα την είδα τη μικρή στις φωτογραφίες, είναι κουκλίτσα και με τα μάτια ορθάνοιχτα παρακαλώ. Εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να δυναμώνει κι άλλο και να την πάρετε το συντομότερο δυνατό στο σπίτι σας.
    Otiosa περαστικά σου, κάνε ότι σου είπανε τα κορίτσια για να νοιώσεις καλύτερα.
    Ada καλή επιτυχία στην εξέταση τη Δευτέρα, εύχομαι το μικρόβιο να πήγε στον αγύριστο και να συνεχίσεις τα σχέδιά σου για τις 28 κανονικά. Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!

Senior Member
    μονο 20??????
    18 δειχνεις! και αν συνεχισεις ετσι (να κοιμασε και να μη τρως) θα θελουμε μικροσκοποιο για να σε δουμε!

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!
    μονο το δικο μου εχει κολησει και δε λεει να κουνηθει:thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ada καλή επιτυχία στην εξέταση τη Δευτέρα, εύχομαι το μικρόβιο να πήγε στον αγύριστο και να συνεχίσεις τα σχέδιά σου για τις 28 κανονικά. Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!
    Να'σαι καλά Τζινακι το εύχομαι κ εγώ γιατί δεν με βλέπω καλά αλλιώς!!!!θέλω να βάλω κ εγώ ένα χρωματιστό τινκεράκι βρε αδελφέ!!!!:yes:

Senior Member
    Αντα και εγω 28 εκανα εισαγωγη (πηγα σπιτι μου ομως!) και 29 την επεμβαση!!! Μαλλον θα εχουμε μαζι γεννεθλια!!! XD
    Πωλινα μου δεν σε εχω στο facebook! Θα ψαξω να σε βρω απο της Τζινας αλλιως κανε με εσυ απο τα κοριτσια, Jackie Daniels!
    Χαιρομαι πολυ που ειναι καλα το μωρο σου και συντομα ευχομαι να βγεια πο το νοσοκομειο και να ερθει σπιτακι σας!! Δωστης πολλα πολλα φιλακια απο εμενα!! Χχχχχ

Senior Member
    Καλλιόπη μην απελπίζεσαι, ένα διάλειμμα κάνει ο οργανισμός σου για να συνέλθει (20 κιλά δεν είναι και λίγα) και θα αρχίσεις πάλι να χάνεις κανονικά, δεν γίνεται κι αλλιώς. Κάνε λίγο υπομονή.
    Ada όχι μόνο θα βάλεις χρωματιστό τικεράκι αλλά θα μπαίνεις και κάθε τόσο να του αλλάζεις τα κιλά προς τα κάτω! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε άλλη μία κούκλα στη σλιβοπαρέα μας, τα καλύτερα έρχονται.

Senior Member
    Είδες Τζίνα μου ματάρες η κορούλλα μου? Οχι παίζουμε!!!!

Ναταλάκι μου θα με βρεις σαν Polin Nicol στο facebook.

Senior Member
    [quote]Originally posted by -wow-
    Αντα και εγω 28 εκανα εισαγωγη (πηγα σπιτι μου ομως!) και 29 την επεμβαση!!! Μαλλον θα εχουμε μαζι γεννεθλια!!! XD

Μακάρι να τα γιορτάζουμε κ μαζί ν μας πέσει πιο οικονομικά!!!!χαχαχαχα .....έχω πίστη μακάρι να γίνουν όπως τα έχω κανονίσει!!!

Senior Member
    Ada όχι μόνο θα βάλεις χρωματιστό τικεράκι αλλά θα μπαίνεις και κάθε τόσο να του αλλάζεις τα κιλά προς τα κάτω! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε άλλη μία κούκλα στη σλιβοπαρέα μας, τα καλύτερα έρχονται. [/quote]

Από το στόμα σου κ στου ΘΕΟΥ τ'αυτί!!!!γιατί θα απογοητευτώ πολύ αν μου ακυρωθεί κ τώρα!!!!είναι λες κ έχω βάλει έναν στόχο κ όλο κάτι γίνεται κ αναβάλετε!!!!! η Δευτέρα δεν αργεί!!!!!

Senior Member
    Πάω μαμαδοβόλτα να πάρω τα ψώνια κι επανέρχομαι. Φιλάκια.

Senior Member
    ada και εγω απο αναβολη σε αναβολη πηγαινε μεχρι που σκεφτομουν να το παρατισω αλλα στο τελος πεισμωσα και λεω εγω θα την κανω οσο και να μου το αναβαλουν!

Senior Member
    αουτς αουτς αουτς.λιαζομουν απο τις 5 μεχρι τις 8 και νομιζω αρπαξα λιγακι.ξεχασα να παρω μαζι μου το αντιληακο μου και εβαλα απο του γιωργου που ηταν με δεικτη 8 εγω φοραω 30.τσουζει λιγο παστωθηκα με μπεπανθολ και τωρα γκρινιαζω στη μανα μου τη δολια.

Senior Member
    ααααααα θα τον μαλωσουμε δε σε προσεχει οσο πρεπει !
    τουλαχιστον σε γυρισε καθολου η αρπαξες μονο απο τη μια μερια! :P