Results 2,851 to 2,865 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-11-2009, 13:09 #2851
Λίντα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο, μου φαίνεται σαν χθες που η κόρη μου ήταν σαν την δικιά σου με τα μακριά της τα μαλλάκια και πηγαίναμε μπαλέτο, και ξαφνικά έγινε φοιτήτρια και σε λίγοκαιρό θα ανοίξει τα φτερά της να φύγει να κάνει δική της οικογένεια, σε τρία χρονια ο γιος μου δίνει πανελλήνιες (αν ισχύει το σύστημα μέχρι τότε και ίσως φύγει και αυτός)
συμπέρασμα, χαρείται τα παιδάκια σας όσο μπορείτε ΤΩΡΑ, μετά μεγαλώνουν τόσο πολύ γρήγορα που θα κάθεστε όπως κι εγώ πολλές ώρες μονη μου και δεν έχω τι να κάνω (καλά αυτό είναι σχετικό) και θυμάμαι που κάποτε στο σαλόνι γινόταν χαμός από μπάρμπυ, πλέι μομπιλ κ.λ.π δεν πειράζει ας είναι γερά και ευτυχισμένα και ας φύγουν.
Μπάρμυ μου ευχαριστώ για τις ευχές σου όντως είστε πολύ καλύ παρέα, η καλύτερη.
διάδρομο κάνω περίπου 40 λεπτά και μετά 15 λεπτά στατικό ποδήλατο και 15 λεπτά βάρη και κοιλιακούς.
ίσως φταίνε τα βάρη που σήκωσα, αλλά γενικά σηκώνω, σακκούλες από μανάβη, σούπερ μάρκετ ..
αλήθεια τι είναι το pedometer, και η δίαιτα του διγενή ?????/
- 25-11-2009, 13:11 #2852
Originally posted by ANNEZINA
Λίντα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο, μου φαίνεται σαν χθες που η κόρη μου ήταν σαν την δικιά σου με τα μακριά της τα μαλλάκια και πηγαίναμε μπαλέτο, και ξαφνικά έγινε φοιτήτρια και σε λίγοκαιρό θα ανοίξει τα φτερά της να φύγει να κάνει δική της οικογένεια, σε τρία χρονια ο γιος μου δίνει πανελλήνιες (αν ισχύει το σύστημα μέχρι τότε και ίσως φύγει και αυτός)
συμπέρασμα, χαρείται τα παιδάκια σας όσο μπορείτε ΤΩΡΑ, μετά μεγαλώνουν τόσο πολύ γρήγορα που θα κάθεστε όπως κι εγώ πολλές ώρες μονη μου και δεν έχω τι να κάνω (καλά αυτό είναι σχετικό) και θυμάμαι που κάποτε στο σαλόνι γινόταν χαμός από μπάρμπυ, πλέι μομπιλ κ.λ.π δεν πειράζει ας είναι γερά και ευτυχισμένα και ας φύγουν.
Μπάρμυ μου ευχαριστώ για τις ευχές σου όντως είστε πολύ καλύ παρέα, η καλύτερη.
διάδρομο κάνω περίπου 40 λεπτά και μετά 15 λεπτά στατικό ποδήλατο και 15 λεπτά βάρη και κοιλιακούς.
ίσως φταίνε τα βάρη που σήκωσα, αλλά γενικά σηκώνω, σακκούλες από μανάβη, σούπερ μάρκετ ..
αλήθεια τι είναι το pedometer, και η δίαιτα του διγενή ?????/
Είναι η δίαιτα της Σεμίνας Διγενή!
Α ρε Αννεζινάκι είσαι απίθανη!
25-11-2009, 13:32 #2853
καλά με αυτή την χαζομάρα που αμόλυσα για την δίαιτα του διγενή, τρέμε Μενεγάκη
25-11-2009, 13:34 #2854
είσαι απίθανη. Έγραψες!
25-11-2009, 13:36 #2855
ευχαριστώ, ευχαριστώ......
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ γέλασα με την χαζομάρα μου ....
any way το γέλιο μακραίνει την ζωή και εγώ σήμερα το χρειαζόμουν
25-11-2009, 15:51 #2856
Γεια σας ομορφες!
Περαστικα στην Αννεζινα. Γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι. :)
25-11-2009, 15:54 #2857
συνεχιζω γιατι καταλαθος το 'εστειλα...χαχαχ
Μπαρμπ μπραβο γιατην απωλεια σου!!! αντε καλα 200 κατω!! και παρτυ ταιμ
Χρονια πολλα στο αγγελουδι σου Λιντα, να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις.
και συνεχιζω....
25-11-2009, 16:05 #2858
Ελα ρε Ναταλια.......
περιμενω πως και πως αυτη την συναντηση για να σας γνωρισω απο κοντα και τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω..... μπουχουχου
Αποφασισα και εγω η καψερη να παω ενα weekend με το μωρο μου να χαρουμε τον ερωτα μας (χωρις τα παιδια , πραγμα σπανιο δηλαδη) και εσυ οργανωνεις συναντηση!!! Δε με λυπασαι?..... Τελος παντων ....θα μαθαινω νεα σας μετα και θα μου τρεχουν τα σαλια.... ζηλεεευωωωω
Αλλα επειδη ειμαι καλος(?) ανθρωπος ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε υπεροχα!!! να το ευχαριστηθητε και να πιειτε και ενα καφε για μενα που δεν θα ειμαι μαζι σας και θα σκαω. Αλλα τι να κανω? να απατησω τον αντρα μου μαζι σας? δεν γινετε! να τον αφησω να παει μονος? και αυτο δεν γινετε (εγω κανονισα αυτο το ταξιδι)...οποτε ελπιζω να καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση...
Ασχετο αλλα εγω θα παω Βολο. Ειναι καμια σας απο κει? χα χα χα
φιλακια πολλα πολλα
25-11-2009, 16:29 #2859
Γεια σας κορίτσια,,, να είστε όλες καλά!
Λίντα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δείς οπώς αγαπάς , ευτυχισμένο!
25-11-2009, 16:42 #2860
Originally posted by Nekky
Χρονια πολλα στο αγγελουδι σου Λιντα, να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις.
και συνεχιζω....
25-11-2009, 16:44 #2861
Originally posted by Lily
Γεια σας κορίτσια,,, να είστε όλες καλά!
Λίντα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δείς οπώς αγαπάς , ευτυχισμένο!
25-11-2009, 19:00 #2862
Originally posted by Nekky
Ελα ρε Ναταλια.......
περιμενω πως και πως αυτη την συναντηση για να σας γνωρισω απο κοντα και τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω..... μπουχουχου
Αποφασισα και εγω η καψερη να παω ενα weekend με το μωρο μου να χαρουμε τον ερωτα μας (χωρις τα παιδια , πραγμα σπανιο δηλαδη) και εσυ οργανωνεις συναντηση!!! Δε με λυπασαι?..... Τελος παντων ....θα μαθαινω νεα σας μετα και θα μου τρεχουν τα σαλια.... ζηλεεευωωωω
Αλλα επειδη ειμαι καλος(?) ανθρωπος ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε υπεροχα!!! να το ευχαριστηθητε και να πιειτε και ενα καφε για μενα που δεν θα ειμαι μαζι σας και θα σκαω. Αλλα τι να κανω? να απατησω τον αντρα μου μαζι σας? δεν γινετε! να τον αφησω να παει μονος? και αυτο δεν γινετε (εγω κανονισα αυτο το ταξιδι)...οποτε ελπιζω να καταφερω να ερθω στην επομενη συναντηση...
Ασχετο αλλα εγω θα παω Βολο. Ειναι καμια σας απο κει? χα χα χα
φιλακια πολλα πολλα
Και θα πάτε να τον βρείτε στο Βόλο,ε;Φημίζεται για ερωτική πόλη ο Βόλος;
Λες να περάσω καμιά βόλτα κι εγώ από κει μπας και είναι εκεί εκείνος που προορισμό
της ζωής του έχει να με λατρεύει;Πάτε εσείς με το καλό αυτό το Σαββατοκύριακο
κι αν περάσετε τέλεια και μου γυρίσεις με το χαμόγελο της αγκύλωσης,
τότε θα τρέξω κι εγω εκεί το επόμενο Σαββατοκύριακο,στο υπόσχομαι!
Κι αν τον δεις τον καλό μου να κόβει βόλτες,πες μου πού περίπου ήταν να μη φάω σόλες.
Να περάσετε τέλεια,τέλεια,τέλεια!Κι όσο για μας,στην ίδια πόλη ζούμε!
Όποτε βολέψει το κανονίζουμε...Εξάλλου συναντιόμαστε συχνά εμείς εδώ...
Κάπου μία φορά το μήνα,άντε στον ενάμισυ...Οπότε δε χάνεις κάτι ανεπανάληπτο.
Μη μου χαλιέσαι...Φιλάκια,φιλάκια στα νεκταρινομαγουλάκια!
25-11-2009, 19:11 #2863
Originally posted by ANNEZINA on 25/11/09 at 11:46
λίντα διάβασα την δίαιτα της Διγενή που γράφεις σε άλλο τόπικ πολύ μονότονη μου φαίνεται αλλά για καμμιά βδομάδα έτσι να ξεπριστούμε λίγο και να πάρουμε τα πάνω μας δεν νομίζω να πειράζει.Originally posted by BARB3 on 25/11/09 at 12:54
αντε φιλακια σε ολες -παω να διαβασω τη διαιτα του διγενη ακριτα....Originally posted by ANNEZINA on 25/11/09 at 13:09
αλήθεια τι είναι το pedometer, και η δίαιτα του διγενή ?????/Originally posted by LIDA
... στο τέλος πέθανα στα γέλια με τη δίαιτα του Διγενή!!!!
Είναι η δίαιτα της Σεμίνας Διγενή!Α ρε Αννεζινάκι είσαι απίθανη!
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,αυτή είναι η σειρά των γεγονότων!
Το μπαρμπούνι παρέσυρε το Αννεζινάκι μας,αυτή η άτιμη η Εύα της έδωσε το μήλο της Μενεγάκη.
Μπορεί να μην ακούγεται σημαντική αυτή η αποκατάσταση,αλλά είμαι τέρας διαφάνειας κι αλήθειας!
Τώρα που αποκαλύφθηκε η πλάνη κι αποκαταστάθηκε η αλήθεια,μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου!
25-11-2009, 19:27 #2864
Αχ!Μαρικάκι μου,που στη χαρά σου πάνω ξεφούρνισες τον προορισμό μου
πριν προλάβω να τον ανακοινώσω προσωπικά στην Ευγενία και προπαντός
πριν προλάβω να καλοπιάσω τη Λινταλενιαγάπη μου!Δεν πειράζει όμως!
Ας το ανακοινώσουμε λοιπόν επίσημα πως 16-20 θα είμαι στην Πάτρα.
Έχουμε πέντε μέλη μας εκεί κι ένα Καλαματιανό(το Ξενιαλούμπι).
Μία ακόμα εγώ και μία η Νεφέλη μου,που θα πάμε παρεούλα,
γίναμε εφτάδα!Έχω κι έναν παιδικό φίλο εκεί...Κι άλλον έναν..
Με βλέπω να μη φτάνουν οι μέρες!Είναι η πρώτη φορά που πάω Πάτρα.
Λαχταρώ την Γκαουντοπαραλία της κι ένα ωραίο μουσείο,που άκουσα...
Ό,τι άλλο καλό πέσει στην αντίληψη για εκείνες τις μέρες,να το τιμήσουμε.
Θα πάω οδικώς με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη,οπότε ο δρόμος δεν περνά
από Αθήνα.Κι οι μέρες είναι ήδη λίγες!Ήθελα να το συνδυάσω,αλλά...
Μη μου κάνετε σκηνή οι πρωτευουσιάνες!Ειδικά κάποιες που έκοβαν
βόλτες μόνες τους στην Τσιμισκή!Λινταλοαγάπη θα σε αποζημιώσω,
το υπόσχομαι!Το Μαρικάκι δε φταίει!Κι αν το καλό πράγμα αργεί...
Θα γίνω καλύτερη μέχρι τη δική μας συνάντηση...Φιλάκια πολλά!
25-11-2009, 19:40 #2865
Originally posted by ANNEZINA
κατά τάλλα καλά σχεδόν δηλαδή γιατι με έχει πιάσει η μέση μου (ίσως φταίει ο πολύς διάδρομος ίσως κάτι λεκάνες με ρούχα βαριές, έχω και ένα πρόβλημα έχω γίνει ένα σίγμα τελικό που με το ζόρι σηκώνομαι από την καρέκλα μου, πρέπει να χτυπήσω μία άδεια αλλά επειδή θα φύγω τα Χριστούγεννα για τετραήμερο λέω να την πάρω τότε.)
...
πολλά φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα κορίτσια του τόπικ, (κύττα να δης γράφω σχεδόν ΄μόνο στο τόπικ R χωρίς καν να τα έχω πάρει ποτε αλλά δεν πειράζει, πειράζει ???, φιλια.
Δεν ξεπαρταλιαζόμαστε στη γυμναστική ειδικά χωρίς να προσέχουμε τη στάση του σώματος μας.
Δε σηκώνουμε βάρη τύπου ψώνια,λεκάνες με ρούχα κλπ. ειδικά όταν παρίσταται άντρας!
Ας φανούν κι αυτοί κάπου χρήσιμοι!Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια πού και πού!
"Αγαπούλα μου,σε παρακαλώ πολύ,έρχεσαι λιγάκι που σε χρειάζομαι;"+Φιλάκι!
Κι εκείνος νιώθει πολύτιμος,πως μας φροντίζει κι εμείς μοιραζόμαστε τα βάρη!
Μην είστε συγκεντρωτικές κι εγωίστριες:Όλα εσείς τα κάνετε καλύτερα και όλα τα μπορείτε!
Κι αν ποτέ χρειαστεί να σηκώσουμε βάρος,δεν σκύβουμε να το πιάσουμε(καμπούρα),
αλλά κάνουμε κάθισμα για να χαμηλώσουμε,έχοντας ευθεία την πλάτη και έτσι σηκωνόμαστε.
Δεν ξέρω αν μετά το κατσάδιασμα συνεχίζεις να βρίσκεις ευχάριστη την παρέα μας,
πάντως ο τίτλος του τόπικ άλλαξε και για αυτόν τον λόγο!Εμείς πάντως σε παίζουμε
και μάλιστα με πολλή χαρά!Κι ας είσαι ξενερωχαπάκωτη!Να προσέχεις στο εξής!Σε βλέπωωωωω
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή