ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1919
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1919 of 2553 FirstFirst ... 9191419181918691909191719181919192019211929196920192419 ... LastLast
Results 28,771 to 28,785 of 38289
    Senior Member
    32 ώρες χωρίς ύπνο...

Senior Member
    χαχαχα!!! μακ η φωρο που εβαλεςμοιαζεινμε τη μασκοτ των ολυμπιακων του λονδινου που ερχονται!!
    κοριτσια ειναι μια πραγματικα ασχημη μασκοτ!!!!

πλησιαζει ο καιρος που θα αρχισω τη νεα μου δουλεια και κοντευω να παραλυσω απο το αγχος μου....uzzled:uzzled:uzzled:

η διατροφη πηγε μετρια αυτες τις μερες ομως!!! βρηκα επιτελους διαιτα 1200 θερμιδων που να μπορεσω να την κρατησω για κανενα 6 μηνο και που ταιριαζει και με τα ωραρια της νεας μου δουλειας!!

Senior Member
    Καλησπερα σε ολα τα μωρα εδω! Τη κανετε; Οι ζεστες καλα κρατανε!; Μου ελεγε ο μπαμπας μου εχτες οτι εχει απιστευτη ζεστη και δεν θελω να κατεβω Ελλαδα! Τα αποτελεσματα των εκλογων τελικα ποια ειναι; Οχι οτι θα μας σωσει κατι αλλα τεσπα.. Εδω λενε να δωσουν την Ελλαδα μας στους τουρκους γιατι κατω απο την οθομενικη αυτοκρατορια τα πηγαιναμε μια χαρα λεει!!! Βρε ουστ απο εδω!!!!!!!!!!
    Κατα τα αλλα παιρνω τηλεφωνο την Σεσιλια (γραμματεα του γιατρου μου) να μου πει τα αποτελεσματα της βιοψιας που ηταν αρχικα να βγουν τον Μαιο αλλα που; Και δεν απανταει! Της εστειλα μηνυμα να μου τα στειλει σε μειλ γιατι δεν παει αλλο θελω να μαθω αν ολα ειναι καλα!!!
    Εγω εδω πονοκεφαλιαζω, θα ερχισω τωρα να μαζευω και αλλα πραγματα και θα πληρωσω τελικα τους μεταφορεις να μου κατεβασουν τα υπαρχοντα στο βαν!! Αυτα! Ευχαριστω Ελι μου για τα καλα σου λογια και ευχομαι και εγω να βρουμε ενα καλο σπιτι αν μεινουμε συντομα αλλιως κοριτσακι αν δεις καποια με 27 μεγαλες κουτες και 2 τηλεορασεις να κοιμαται στην trafalgar square εγω θα ειμαι!! Ακομα περιμενω την αδερφη με τα νεα, στις 530 τελειωνει, ως τοτε υπομονη!!!

Senior Member
    Χαιρομαι κοριτσακι που βρηκες το προγραμμα σου και μην ανησυχεις για την νεα δουλεια ολα καλα θα πανε! Και ο μισθος καμια σχεση με τον ελληνικο!! Καλα η μασκοτ ειναι χαλια ασε που θυμιζει ενα κοριτσι να κανει στοματικο σε ενα αγορι και εκει που εχουν βαλει το χρονομετρο, σε ποση ωρα, μερες θα γινουν οι ολυμπιακοι στην trafalgar μου σκαει τα νευρα και οποτε παω να χαλαρωσω στην πλατεια καθομαι και βλεπω τα φωτακια που πανε γυρω γυρω και αποσυντονιζομαο!!! -.-"

Senior Member
    καλα βρε ναταλακι και συ πας στν trafalgar με τοσο κοσμο να περνοδιαβαινει για χαλαρωμα?!?!?! εγω εκει παω μονο με τους φιλοξενουμενους μου για το καθιερωμενο τουρ!! για χαλαρωμα στο st james's park ακριβως διπλα!!:bouncy:

καλε γιατι δεν βρισκετε σπιτι? οι 2 σας θα μεινετε με την αδερφη σου? ειδες την περιοχη που σου ειχα πει?
    θελετε κατι κατω απο 1000?

το αγχος της δουλειας θα μου φυγει μονο μετα τον πρωτο μηνα!!!κι οσο για το μισθο...δεν σχολιαζω καν...

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια! Καλησπέρα!
    Το Τζινάκι μας πως είναι; Ελπίζω να είσαι καλά Τζίνα μου γιατί διάβασα ότι λήγει σήμερα και η ριμάδα η ΔΕΗ. Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα και να λυθεί το πρόβλημα με τους λογαριασμούς σου καλή μου, αμάν όλα μαζί ήρθαν πάλι να σου χτυπήσουν την πόρτα!

Κοριτσάκι μην μας λες για μισθό γιατί θα κλαίμε εδώ στο Ελλάδισταν που έχουμε μπλέξει.... Πότε ξεκινάς με το καλό;

Ναταλάκι νο2 μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε, ελπίζω σύντομα να μάθεις νέα από την αδερφούλα σου. ʼντε να τακτοποιηθεί στην νέα της δουλειά και θα βρείτε και σπίτι και όλα θα μπουν σε μία τάξη. Μεταβατική περίοδος για σένα από κάθε άποψη!

Senior Member
    ελακιον!!!!!
    τι ζεστη ειναι αυτη βρε κορες???καλα μου ειστε???εμας το οτε εχει ληξει εδω και μερες ομως ευτυχως δεν μας το εχουν κοψει ακομα.ευχομαι τελικα να την παρει η μανα μου τη συνταξη μεχρι τον αλλο μηνα αλλιως χεστα.

Senior Member
    ελακι!!! δεν εχει καμια σημασια ο μισθος...σημασια εχει να τα καταφερω γιατι το θελω παρα πολυ και γιατι προσπαθησα παρα πολυ για να παρω τη θεση...
    και βασικα γιατι δεν ξερω καν αν εχω την επιλογη της αποτυχιας.....
    σε μια βδομαδα ξεκιναω...το καλο ειναι οτι ο καλος μου ειναι κοντα μου και πιστευει πολυ σε μενα και με στηριζει! με κανει να πιστευω κι εγω σε μενα!

διαβασα και για το ταξιδακι σου για τις εκλογες...ενταξει μπορει να μην ηρθε το επιθυμητο αποτελεσμα αλλα εμειναν τουλαχιστον τα καλαμαρακια!πλακα κανω φυσικα για να ελαφρωσω την ατμοσφαιρα!!!

Senior Member
    καλη αρχη κοριτσακι στην νεα δουλεια, και μην αγχωνεσαι διοτι εμεις οι Ελληνες διαπρεπουμε στο εξωτερικο, εισαι χιλιες φορες πιο εξυπνη και ευρηματικη απο τους Αγγλους, και στο λεω με σιγουρια, θα πας και εσυ και θα δεις. Θα σε λατρεψουν και δεν θα μπορουν να κανουν χωρις εσενα. Παντως εγω που δουλεψα 4 χρονια Αγγλια και ο συζυγος μου ημασταν τοπ στις δουλειες μας χωρις να καταβαλουμε ιδιαιτερες προσπαθειες, και οσους ξερω Ελληνες που δουλευουν έξω τα ιδια. Εχουμε το "κατι" ρε παιδι μου πως να το κανουμε. Μην ανυσυχεις καθολου!!!

Senior Member
    Μακ αληθεια τωρα εχεις 32 ωρες να κοιμηθεις??? πλακα μας κανεις κοπελια? σε παρακαλω συντονησου!!!!

Senior Member
    Λοιπόν κορίτσια έχω νέα καλά να σας πω
    Από την προηγούμενη βδομάδα με είχε πάρει ένας παλιός συνάδελφος και με ρωτούσε αν έχω πιάσει δουλειά ή όχι γιατί είχε μιλήσει με τον πρώην διευθυντή έργων Interior της εταιρείας που δούλευα και με μελετούσαν. Ο λόγος που με μελετούσαν ήταν γιατί ο πρώην διευθυντής των interior έχει φτιάξει εδώ και ένα χρόνο μία μικρή τεχνική εταιρεία και κάνει διάφορες δουλίτσες οι οποίες τελευταία έχουν αυξηθεί και ενώ έχει ήδη κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεται χρειάζεται έναν εξωτερικό συνεργάτη για περιστασιακές κοστολογήσεις έργων στις οποίες δεν προλαβαίνει να αντεπεξέλθει η κοπέλα η οποία έχει ήδη στο γραφείο του. Έτσι έχουμε αύριο το πρωί ραντεβού για να συζητήσουμε μία συνεργασία, η οποία ναι μεν θα είναι περιστασιακή, αλλά έχει προοπτική αν πάνε καλά οι δουλειές να εξελιχθεί και σε κάτι πιο μόνιμο με τον καιρό. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα άτομα με τα οποία συνεργάζεται τα γνωρίζω ήδη και έχω συνεργαστεί και εγώ μαζί τους, μιας και είναι παλιοί μου συνάδελφοι. Έτσι το περιβάλλον είναι ήδη οικείο και πιστεύω ότι θα έχω ένα καλό κλίμα συνεργασίας. Μακάρι να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μία καλή συμφωνία, αλλά όπως και να χει εγώ έχω σκοπό να δεχθώ να συνεργαστούμε, προκειμένου να μπω και πάλι μέσα στο κλίμα της δουλειάς γιατί απέχω πολυ καιρό και έχω σκουριάσει επικίνδυνα. Απλά ελπίζω να είναι οικονομικά κάτι που θα μας δώσει μία ανάσα γιατί το έχουμε πραγματικά άμεση ανάγκη!
    Αυτά τα ολίγα! Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γιατί θα την χρειαστώ! :bigsmile:

Senior Member
    Κοιταμε τα παντα! Βασικα θα μεινω με την αδερφη και μια φιλη μας, βρηκαμε με 3-4 υπνοδωματια γυρω στα 500-600 η καθε μια, καλα ειναι αλλα δεν ειναι ολα including bills και ψαχνουμε να βρουμε ενα που να εχει τουλαχιστον τα μισα απο οτι ζηταμε.. Τωρα βασικα ψαχνουμε ενα δωματιο για την αδερφη που θα μεινει εδω το καλοκαιρι και μετα απο αυγουστο με 3 υπνοδωματια...
    Μακ δεν ξερω αν σε βοηθαω αλλα καπου ειχα διαβασει οτι και η αυτοικανοποιησει βοηθαει στο χαλαρωμα και κοιμασαι σαν πουλακι μετα!!!
    Βεβαια αν το γκουγκλαρεις σου βγαζει μια σελιδα γενατι με το τι αν κανεις για να κοιμηθεις, αυτο που σου ειπα το εχουν πρωτο πρωτο!!!!! :starhit:

Senior Member
    Κοριτσακι εγω χαλαρωνω παντου! Αφου να καταλαβεις για νανουρισμα βαζω bring me the horizon και ακουω! Βαλτους λιγο στο γκουκλ και θα καταλαβεις!!!

Senior Member
    Eli τελεια τα νεα!!! Με το καλο η νεα δουλεια και ευχομαι να γινει κατι πιο μονιμο!
    Btw τελικα με εκανες αντ στο φεις η οχι;

Senior Member
    Καλέ Ναταλάκιον κάνε με accept στο φατσοβιβλίο! To get to know us better
    Ναι ναι εγώ σου έχω στείλει αίτημα φιλίας!