ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1922
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1922 of 2553 FirstFirst ... 9221422182218721912192019211922192319241932197220222422 ... LastLast
Results 28,816 to 28,830 of 38289
    Senior Member
    Λιλα ηρεμησε κ εσυ!Σου εχουν ερθει ολα τοσο καλα!γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?Σε βασανιζει η Αμερικη κ δεν ξερεις που να ξεσπασεις.Ειπες οτι το θελεις να πας κ αυτο ειναι κ το σωστο γιατι ειναι εφοδιο για ολη σου τη ζωη,για το μελλον σου.Πεστο στο αγορι ,οσο το αποφευγεις ειναι χειροτερα,κ δωστου να καταλαβει οτι τον αγαπας κ οτι θα εισαι μαζι του .Η αγαπη αν ειναι αληθινη δεν θα χαθει.Στη μαμα σου το εχεις πει?Μαλλον οχι κ σε τρωνε οι τυψεις...

Senior Member
    κοριτσακι δεν ειναι ρατσιστικο το θεμα, έχει να κανει καθαρα με τον τροπο σκεψης μας. Οι Αγγλοι ειναι δυσκολο να" Think outside the box" ενω εμεις παιζουμε σχεδον παντα σε αυτη την λογικη, ειναι η φυση μας και πως εχουμε μεγαλωσει. Στην Αγγλια ειναι ολα τοσο προγραμματισμενα, που οι ανθρωποι καλως ή κακως δεν χρειαζεται να το κανουν , εμεις επειδη πρεπει να ειμαστε ευρηματικοι με την ζωη μας καθως τιποτα δεν γινεται με προδιαγραφες και οδηγιες αναγκαζομαστε να βαζουμε το νιονιο να λειτουργει περισσοτερο. Δεν λεω οτι ειναι χαζοι απλα διαφορετικα συνηθισμενοι. Αυτη η διαφορετικη οπτικη μας γωνια τους αρεσει και συνηθως λενε οτι είμαστε ιδιαιτερα εφυης λαος ενω στην πραγματικοτητα απλα για μας ειναι θεμα επιβιωσης. Ο συζυγος μου δουλευε για το Αγγλικο δημοσιο και εγω ειχα πολυ υψηλη θεση σε μια απο τις μεγαλυτερες τραπεζες της Αγγλιας. Μην ρωτας γιατι γυρισαμε Ελλαδα.... παντως δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια μερα τουλαχιστον μεχρι στιγμης.

Senior Member
    Λιλα εγω δεν ειχα ποτε αυξημενη φεριττινη. Γιατι ομως ρωτας?

Senior Member
    Wow μου απο την στεναχωρια σου ειναι σιγουρα η αναστατωση στο στομαχι. Μην χαλιεσαι και παρτο χαλαρα. Ολα καλα θα πανε. Ενα βημα την φορα.

Μακ μου η ζυγαρια σου ειχε κολλησει για καποιο καιρο και ειναι φυσιολογικο τωρα να εχει παρει τον κατηφορο, τα ξερεις πια εσυ, μια ετσι μια γκιουβετσι. μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα εισαι στον στοχο σου σιγουρα. Μπραβο που ξεκινησες γυμναστηριο. Μεω και εγω αυριο που θα εχω λιγο χρονο να παω γιατι σκουριασα.

Senior Member
    Ειναι λιγο ανεβασμενη η φερριτινη μου κατερινα ομως οι υπολοιπες εξετασεις ειναι οκ.μαλλον απο την υπερβολικη καταναλωση πρωτεινης ειναι ομως περιμενω να δω και τι θα μου πει ο γιατρος μου γιατι σημερα δεν μπορεσα να τον βρω.γλαυκη οντως στη μανα μου δεν το εχω πει ακομα.

Senior Member
    Κατερινακι μου τι κανεις?Ολα καλα βλεπω!Κ βολτα στην μαμα πατριδα κ αδεια κ δουλιτσες κ την κορακλα σου κ μπανακια!
    Θελω να σ'ευχαριστησω που ειπες οτι θα ερθεις στο Ριο.Πραγματικα με εχετε συγκινησει ολες τοσο πολυ!
    Αληθεια πηρες εσυ απο τη Μακ πετσετουλα κ το δωρακι της Μαριλους?Αν της κανει δηλ!Να δω η Καλλιοπη κ η Αγγελικουλα πως θα τις παρουν.Εχει κ η Αβα κ η Ναταλια τετοια πετσετα.Θελω να εχουμε ολες ιδιες.

Senior Member
    δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να ανυσυχεις. Θα το δεις με τον γιατρο σου φανταζομαι.
    Οσο για το αλλο θεμα. Μηπως ήρθε η ωρα να συζητησεις το θεμα με τους αγαπημενους σου ? ισως ετσι μπορεσεις και εσυ να λυτρωθεις βρε παιδακι μου και να αρχιζετε να προγραμματιζετε πραγματα. Πιστευω οτι το αγορι θα σε εκπληξει θετικα με την αντιδραση του. Μιλα πρωτα στο αγορι αν θες και μετα στην μπιρι μπιρι.

Senior Member
    κοριτσακια μου παω για νανακια. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα. μακια

Senior Member
    Καληνυχτα κατερινακι!!!!ονειρα γλυκα!!!!!

Senior Member
    Σας καληνυχτιζω και εγω.

Senior Member
    Γιούχουυ! Εδώ είμαι και εγώ!

Καλέ Λιλάκι γιατί είσαι κακόκεφη; Μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσεις με το αγόρι σου μου φαίνεται...

Γλαύκη μου τι γαϊδούρες που είμαστε καλέ! Πήραμε τις πετσετούλες από την Μακ και ένα ευχαριστώ δεν σου γράψαμε! Εγώ διάλεξα την ροζούλα . Είναι πανέμορφες και σε ευχαριστούμε πολύ! Το φορεματάκι δεν ξέρω αν κάνει στην Μαριλού, πάντως σίγουρα δεν ήταν μικρό!

Ευχαριστώ και πάλι για την θετική σας ενέργεια και εύχομαι να είναι κάτι που να αξίζει να ασχοληθώ για να ξαραχνιάσω και εγώ λίγο και βεβαίως να λαδωθεί και η μηχανή με κάνα ευρώ γιατί μας βλέπω πολύ δύσκολα από Σεπτέμβριο και μετά...

Senior Member
    Καληνύχτα Κατερινάκι και Λιλάκι! Καληνύχτα και από εμένα, πάω να κάνω νανάκια γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. Το ραντεβού είναι στο κέντρο στις 9.00 οπότε πρέπει να σηκωθώ αρκετά νωρίς. Τουλάχιστον έχουμε ραντεβού σε ωραίο μέρος, θα τα πούμε στην Πλάκα με καφεδάκι, μια χαρά για επαγγελματικό ραντεβού .

Senior Member
    Οντως επιρεαζει το στομαχι η διαθεση μας.. Θα πιω σε λιγο ενα γαλα μηπως και παρω καμια θερμιδε σημερα..
    Γλευκη μου μακαρι να μπορουσα να ημουν και εγω στο Ριο και να σε πηγαινα στρατα στρατουλα! Περιμεναμε και σχεδον απο την αρχη μαζι για την επεμβαση και χαιρομαι πολυ που ηρθε και η σειρα σου! Μετα ειναι η Αντα εχουμε καμια αλλη που περιμενει; Αντε καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα! Ακομα ειμαι στεναχωριμενη αλλα θα μου περασει.. Εισα χρονια να κλαψω ετσι και να μην ειναι κανεις και διπλα μου! Μου ηρθε και μια ταση λιποθυμιας λεω παει ειμαι και μονη μου στο σπιτι, δεν με σωζει τιποτα!!! Καληνυχτα!!! Χχχ

Senior Member
    Ελευθερώνω κι εγώ της καληνύχτας τα χάδια να σας βρουν όπου ονειρεύεστε απόψε,
    παρέα με το τραγούδι,που μουρμουρίζουν τα χείλη μου τις τελευταίες μέρες... <3

--->ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ : ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ

Senior Member
    Καλημερούδια,υπναρούδες!Μα κόνες μου,είσαι η μόνη μου ελπίδα παρεούλας τώρα τελευταία,που τα τσουγκρίσατε με τον καλό σου...
    Τι μέρα άραγε μας ξημερώνει;Πώς θα μας αγγίξουν οι μοναδικές της στιγμές στο χρόνο;Ας χαμογελάσουμε να τις προϋπαντήσουμε...

--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ : ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ