Results 28,831 to 28,845 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-06-2012, 08:52 #28831
Καλημερα!! Ναταλια σε βλεπω απο πολυυυ πρωι στο ποδι σημερα!!!! Καλως ηρθες πισω! Μας ελειψες..
Παιρνω απο εχτες τηλεφωνο την γραμματεα του γιατρου και δεν το σηκωνει!! Θελω να μαθω τα αποτελεσματα της βιοψιας μου ρε γαμωτο!! Της εστειλα και μηνυμα να μου τα στειλει σε μειλ τουλαχιστον και ουτε εκει δεν απαντησε!! Θα τρελαθω απο την αγωνια μου τωρα!!!!
- 19-06-2012, 08:55 #28832
Α!! Και αν θελεις οι 27 κουτες μου ακομα περιμενουν!! Ελα απο εδω να τις παρεις να τις πας οπου θελεις! Δεν μπορω αλλο ν ατις βλεπω!!!!!!!!!!
19-06-2012, 09:05 #28833
καλημερουδια κοπελιες!!!
19-06-2012, 09:27 #28834
Καλη σας μερα κοριτσοπουλα.Ναταλια μου εκ Λονδινου μην περιμενεις τετοια ωρα να βρεις την γραμματεα.Απο τις 10 κ μετα ισως απαντησει κουκλα μου...Ειναι συνεχεια στο τρεξιμο κ οταν μπορει απανταει.Τωρα για το μειλ δεν ξερω γιατι δεν απαντησε.Σε τι εκανες βιοψια κ γιατι? Συγγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει κατι κ για αυτο σε ρωταω.Οπως κ ναχει καλη επιτυχια κ μην αγχωνεσαι θα την πετυχεις
19-06-2012, 09:39 #28835
Ειχα ενα ενδοτοιχοματικο μορφωμα (λιπωμα) στο στομαχι και το βγαλαμε μαζι με την επεμβαση... Βασικα αυτος ηταν και ο κυριος λογος που εκανα την επεμβαση, να βγαλω το λιπωμα και να χασω τα κιλα μου, 2 σε 1!!! Και τα αποτελεσματα θα εβγαιναν μου ειχαν πει αρχικα τον Απριλιο.. Μετα μου ειπαν μεσα Μαιου, τωρα ειναι μεσα Ιουνιου και ουτε φωνη ουτε ακροαση... Θα την παρω και αργοτερα εννοειτε αλλα τωρα με επιασε κατι και θελω να μου πει τα αποτελεσματα!!
Εσυ Μαρια μου πως εισαι; Φανταζομαι θα εχεις αλλαξει πολυ απο τοτε που τα ειπαμε ε;; Πεφτουν και πανε τα παντελονια;;
Καλημερα Λιλα μου!! Τι κανεις;
19-06-2012, 10:06 #28836
καλημερα κουκλες!
Παιρνω απο εχτες τηλεφωνο την γραμματεα του γιατρου και δεν το σηκωνει!!
19-06-2012, 10:30 #28837
καλημερα κουκλες!!!
εχει υπεροχη λιακαδα εδω σημερα!!! να νιωσουμε και μεις λιγο καλοκαιρι!!!
αν και ο καιρος ειναι καλο εγω εχω τις μαυρες μου....
την κυριακη επεστρεψε το αγορι απο ελλαδα και σημερα κιολας μου ξαναφυγε...παει ιταλια για τη δουλεια του.θα μεινει μονο μια μερα και αυριο θα ειναι εδω,αλλα εμενα αυτο μου επεσε βαρυ....αφηστε που τωρα που θα αρχισω να δουλευω θα κοιμομαστε και 3 βραδια τη βδομαδα χωρια....
δεν αντεχω την απουσια του...δεν περναω καλα μακρια του....
κατερινα ισως να ειναι ετσι...εμεις μαθαμε να επιβιωνουμε και στις πιο αντιξοες συνθηκες.οσο θυμαμαι το τι γινοτανε στο πανεπιστημιο δεν με φοβιζει τπτ για το μελλον στη δουλεια!χαχαχα!!!4 χρονια κατερινα μου δεν ειναι και λιγα!! εμεις προς το παρον ουτε κατα διανοια δεν σκεφτομαστε να επιστρεψουμε.
ειναι τοσο πιο στρωμενη και με λιγοτερο αγχος η ζωη μας εδω....
την μαριλου την γεννησες στην αγγλια?
γλαυκη μου και ολα τα γλυκα κοριτσακια σας ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες σας!!!
19-06-2012, 10:40 #28838
Ρε Καλλιοπη εμενα μου φαινεται λες και μου το κλεινει ρε γαμωτο! Και ο γιατρος το εκλεισε! Διαλυση βαρεσαμε ολοι;; Τεσπα καπου ειχα το τηλεφωνο απο τα κεντρικα για τις βιοψιες και τωρα δεν το βρισκω! Αλλα και παλι δεν μπορουν να μου πουν τα αποτελεσματα απο το τηλ, μονο αν βγηκε η βιοψια... Αν σου απαντησει στειλε εδω να δω κατα τι ωρα να την παρω ακι εγω ενα τηλ! Εσυ τι την θελεις; Σε λιγο εχουμε και τις εξετασεις τριμηνου και θα κανουμε ακι καμπυλη ζαχαρου! Μου ειπαν ειναι χαλια!! Και χρονοβορα.. Πως περασαν κι ολας σχεδον 3 μηνες ε; Σαν ψεματα μου φαινεται!!
19-06-2012, 10:58 #28839
ε μηνες ναταλακι και σχεδον 30 κιλά μειον!!! πρεπει να νιωθεις υπεροχα!!! καλα που θα πας και στους γονεις σου τωρα και θα σε φροντισουν ακομη περισσοτερο, στο να τρως σωστα και ετσι να ξε[εραστουν και οι εμετοι και οι ζαλαδες!!! αν και ευτυχως ειναι σπανια απ οτι μας λες!!!
ναταλακι θεσσαλονικιωτικο τι ωραιο τραγουδι και τι ωραια φωτο.....''οπως ξυπνουν οι εραστες''..............
κι εγω αυριο υθα ξυπνσησω παλι μονη μου......................
19-06-2012, 11:04 #28840
Originally posted by -wow-
Ρε Καλλιοπη εμενα μου φαινεται λες και μου το κλεινει ρε γαμωτο! Και ο γιατρος το εκλεισε! Διαλυση βαρεσαμε ολοι;; Τεσπα καπου ειχα το τηλεφωνο απο τα κεντρικα για τις βιοψιες και τωρα δεν το βρισκω! Αλλα και παλι δεν μπορουν να μου πουν τα αποτελεσματα απο το τηλ, μονο αν βγηκε η βιοψια... Αν σου απαντησει στειλε εδω να δω κατα τι ωρα να την παρω ακι εγω ενα τηλ! Εσυ τι την θελεις; Σε λιγο εχουμε και τις εξετασεις τριμηνου και θα κανουμε ακι καμπυλη ζαχαρου! Μου ειπαν ειναι χαλια!! Και χρονοβορα.. Πως περασαν κι ολας σχεδον 3 μηνες ε; Σαν ψεματα μου φαινεται!!
19-06-2012, 11:06 #28841
Ευτυχως κοριτσακι εμετους δεν εχω! Εχω κανει 2, ο 1ος απο δικη μου βλακεια, εφαγα γρηγορα αλλα ημουν στην αρχη ακομα και ο 2ος εχτες επειδη ειχα ριξει το κλαμα της αρκουδας και επεμβαση να μην ειχα κανει την ιδια καταληξη θα ειχα!! Νιωθω τελεια γιατι δεν στο κρυβω ειχα φτασει σε ενα σημειο που νομιζα οτι τιποτα δεν με σωζει! Και ετσι ξαφνηκα που εγιναν ολα και εχει περασει ηδη τοσος καιρος σαν ψεματα μου φαινεται!! Ναι αλλα και εσυ, 14 κιλα κατω πρεπει να νιωθεις τελεια! Αλλα τοσα και σχεδον τον πιασαμε τον στοχο κοριτσακι!!!!!
19-06-2012, 11:07 #28842
αν και ο καιρος ειναι καλο εγω εχω τις μαυρες μου....
την κυριακη επεστρεψε το αγορι απο ελλαδα και σημερα κιολας μου ξαναφυγε...παει ιταλια για τη δουλεια του.θα μεινει μονο μια μερα και αυριο θα ειναι εδω,αλλα εμενα αυτο μου επεσε βαρυ....αφηστε που τωρα που θα αρχισω να δουλευω θα κοιμομαστε και 3 βραδια τη βδομαδα χωρια....
δεν αντεχω την απουσια του...δεν περναω καλα μακρια του....
Να ήξερες πως σε καταλαβαίνω....αυτό το να κοιμόμαστε χωριστά είναι φρίκη!!!!ε ρε τι σου κάνει ο έρωτας!!!
19-06-2012, 11:10 #28843
Originally posted by mermaid
ada υπομονη!
ειναι να μη μπλεξεις!
ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι η τελαιυτεα αναμονη σου
19-06-2012, 11:11 #28844
Χαχαχ εμεις οι Υδροχοοι ειμαστε αισιοδοξοι καταβαθος και καταμηκος!!! Αεχεχαχαχαχ!! Μα Αντα μου με αλλον γιατρο δεν μου ειχες πει οτι θα πας; Στο Ιππο παλι αλλα σε αλλο; Αλλαξαμε και ηρθαμε στον Ντινο;
Πες της μηπως και με θυμηθει! Την παιρνω πες της απο Αγγλια, δεν νομιζω να βγαζει αποκρυψη γιατι δεν εχω βαλει!
Κανονισα να ερθουν να μου παρουν και τα πραγματα αυριο στη μια! Τωρα λεω να παω για νανι! Δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα! Απο τη μια εφτιαχνα ακομα κουτες, απο την αλλη δεν μπορουσα να ηρεμισω απο την κρισαρα που επαθα.. Ουτε τωρα μπορω να κοιμηθω αλλα λεω να το παλεψω να με παρει ο Μορφεας μιας και δεν παιρνει την Μακ πλεον! Χαχαχαχ
Αληθεια κοιμηθηκε η κυρια η εκλεισε 48;
19-06-2012, 11:12 #28845
Eli να πάνε όλα καλά με τη δουλεία σου εύχομαι!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία